Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in uw regio.

955 klanten bevelen een bij Casius aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: plafonds garage en bergingsgangen isoleren, zolder isoleren, binnenmuren isoleren met voorzetwanden en kruipruimte isolatie, gevels van binnenuit isoleren, isoleren platte dak, advies isolatie en uitvoer, kantoorruimte isoleren, parterre appartement voorzien van thermische en akoestische isolatie, opspuiten van 5 kruipkelders, isoleren spanplafond en afwerking, praktijkruimte isoleren, geluid isolatie aanbrengen in een kamer, schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie, dak isoleren, gehele plafond van appartement geluiddicht isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist:

donderdag 20 februari 2020

Wand isoleren

Wil graag de tussenwand van de buren isoleren tegen geluid. Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen de 30 a 40 m2
donderdag 20 februari 2020

Contactgeluid bovenburen verminderen door plafond zwaar te isoleren

Graag zou ik een offerte wensen ivm contactgeluid van de bovenburen. Ik zou hierdoor graag een verlaagd plafond willen laten plaatsen met veel massa en isolatiemateriaal er in. Het gaat om een jaren 50 woning. Het oppervlakte wat behandeld moet worden is 50m2
woensdag 19 februari 2020

Opspuiten van 5 kruipkelders

Ik zou graag een afspraak willen met iemand die langs komt voor onze kruipkelders onder onze woningen op te spuiten. Dit kan met zand, schelpen, korrels zijn. Het gaat om 5 kruipkelders, de afmeting is mij nu onbekend helaas.
dinsdag 18 februari 2020

Plafond isoleren

Wij hebben veel overlast van de bovenburen. Wij denken dat de vloer van de bovenbuurjongen slecht gelegd is (zonder goede ondervloer). Hoe kan dat het best gecheckt worden? Daarnaast zijn er oude en-suite deuren in ons huis. Het lijkt erop dat als hier overheen gelopen wordt, het extra kraakt. Misschien dat deze deuren losgekoppeld moet worden aan de bovenkant (tussen verdiepingen), want het lijkt nu veel (versterkt) geluid door te brengen naar beneden. Wij denken ook dat er sprake is van een holle ruimte tussen de verdiepingen. De overlast is zeer erg (zowel contact als luchtgeluid). Graag zouden wij ons plafond isoleren, maar wij zouden liever geen verlaagd plafond nemen. Hoeveel centimeter zou dat zijn? Is het ook mogelijk om het plafond open te breken, en daarin de isolatie aan te brengen? Oppervlakte is 60 a 70 m2 . Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Tussen 30 en 100 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen
dinsdag 18 februari 2020

Vloer tegen geluid isoleren

Het betreft het isoleren tegen geluid van een houten tussen vloer in een jaren 30 woning. De woning is een huurwoning die boven mijn woning ligt. Deze huurwoning is in de maand maart vrij dus dat is de kans om te isoleren. Bezichtiging voor een offerte liefst op donderdag 27 februari. Momenteel ligt er alleen een parketvloer op de houten ondervloer. Ik denk zelf dat inspuiten met cellulose gecombineerd met een goede zwevende ondervloer het meeste resultaat op zou moeten leveren. De oppervlakte is ongeveer 60 m2. Het gaat om de de slaapkamer, gang, keuken en woonkamer. In de woonkamer is als het goed is eens extra gipsplaten tegen het plafond aan geniet, maar verder is er voor zover ik weet geen geluidsisolatie.
dinsdag 18 februari 2020

Zolder isoleren

Wij willen graag onze zolder laten isoleren van binnenuit. We hebben een vlizotrap. We hebben spouwmuurisolatie, maar het dak is niet geïsoleerd en ik verlies nu 25% van de warmte. Over het soort isolatie wil ik graag advies. Ik wil ook afwerking, in overleg wat precies. In de bijlage ziet u de plattegrond van onze huurwoning. Omdat het een huurwoning is, vraag ik mij af of er subsidie mogelijkheden zijn?
maandag 17 februari 2020

Vloeren isoleren met cellulose

Ik wil de vloer tussen de begane grond en 1 e etage met cellulose willen laten isoleren. Het gaat om een kamer en suite en keuken en gang. Pand wordt nu gerenoveerd. Ik denk dat de oppervlakte ongeveer 80 m2. Van bovenaf wil ik het isoleren. De vloeren zijn van hout en er ligt geen vloerbedekking. Mogelijk dat er wat isolatie materiaal komt, maar dit zou ik extra willen hebben. Het heeft spoed, anders kan de aannemer niet verder.
vrijdag 14 februari 2020

Binnenmuren isoleren met voorzetwanden en kruipruimte isolatie

ik wil de gehele binnenkant van de buitenschil van ons huis uit 1897 met 1.5 steens muren isoleren met voorzetwanden. Het huis wordt binnenkort geheel gestript. voorkeur gaat uit naar voorzetwanden met PIR platen en afgewerkt met een houten plaat en daarna gips. koude bruggen dienen zo veel als mogelijk voorkomen te worden. Het gaat om een gemeentelijk monument. Ik wil ook de kruipruimte (met Tonzon) alsmede het dak aan de binnenzijde.
vrijdag 14 februari 2020

Vochtproblematiek kruipruimte verhelpen

De kruipruimte van 60 m2 is vochtig en er staat regelmatig 25 cm grondwater in. Ik wil dit graag opgelost hebben. Uiteraard dient eerst de oorzaak gevonden te worden.
vrijdag 14 februari 2020

Isolate the floor

I am renovating my house and i want to isolate the floor mainly for sound. The renovation will start on the 15th of March and will last for 6 weeks. I will change floor so applying the isolation should be easy It is about 100 m2 Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen 50 en 100 m²
vrijdag 14 februari 2020

Het akoestisch isoleren van een plafond

Het gaat om een appartement 1e verdieping plafond woonkamer is 8 meter x 4,10 slaapkamer 2,40 x 4,00 gang 3,20x2,70 ongeveer 15cm ruimte voor akoestisch te isoleren.
donderdag 13 februari 2020

Isoleren spanplafond en afwerking

Graag laat ik de woonkamer inclusief keuken, beiden nu voorzien van spanplafond, afwerken met gisplaten waarbij ik graag isolatiemateriaal wil laten aanbrengen. Waarschijnlijk zou het dan gaan om een vorm van glaswol. Het is nu een houtenbalken plafond. Prijs wordt gevraagd inclusief afwerking. Betreft totaal ongeveer 50 m2. Het betreft een bungalow met een zolder die niet goed begaanbaar is met een goed geïsoleerd dak.
donderdag 13 februari 2020

Het isoleren van plafonds 60m2

3 balken plafonds met houten vloerdelen van ieder ± 60 m2 te isoleren met cellulose vlokken. Plafonds liggen nu nog open (al wel geracheld)
donderdag 13 februari 2020

Vloer isoleren

Het gaat om een houten vloer tussen twee woningen +/- 38 m2 isoleren tegen geluid. Hier zoek ik een vakman voor. Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen 10 en 50 m²
donderdag 13 februari 2020

Plafond isoleren

Het is een plafond van een plat dak. De isolatie moet tussen de balken worden gespoten. De balken zijn 27cm hoog. Het inspuiten kan ( indien mogelijk) via de opening van de spotjes, anders i.o. Het gaat om 32 m2.
donderdag 13 februari 2020

Raam isoleren of voorzetraam plaatsen

Doorlopend kozijn van eerste verdieping naar zolderverdieping. De vloer van de zolderverdieping ligt midden voor dit doorlopende raam(raam is opgedeeld in 3 gedeelten). Dit veroorzaakt veel condens en schimmelvorming. Koudebrug! gaarne oplossing voor dit probleem. Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman
woensdag 12 februari 2020

Gevels van binnenuit isoleren

We zijn bezig met het kopen van een woning van mijn schoonvader en wij zouden graag een indicatie hebben van wat het zou kosten om de wanden van binnenuit thermisch te isoleren. Het is een enkelsteens woning uit 1890. 2 verdiepingen zouden geïsoleerd moeten worden. De woning is ongeveer 22 x 5 meter en per verdieping is het ongeveer 3,5-4 meter hoog. We willen meerdere prijzen zien voor verschillende diktes van isolatie materiaal in een RC klasse. Nu is er niet echt isolatie aanwezig. De afwerking zal iets met gipsplaten moeten worden.
woensdag 12 februari 2020

Isoleren kruipruimte met EPS parels

Mijn kruipruimte (45 vierkante meter) is vochtig en er staat zelfs een laagje water in. Uiteraard brengt dit allemaal zaken met zich mee als schimmel, stank en gezondheidsrisico’s. Ik zit er daarom aan te denken om de kruipruimte te laten isoleren met EPS parels. Ik heb al wat vooronderzoek gedaan en de EPS parels zouden een goede optie zijn. Het is een koopwoning uit 1983 en de kruipruimte is normaal begaanbaar. Ik zou graag horen wat het kost om dit door uw bedrijf te laten doen. Ik lees op internet verschillende bedragen voor hetzelfde werk, vandaar dat ik diverse bedrijven benader om te kijken wie de beste offerte aan me kan bieden. Ik hoop uiteraard dat ik met u in zee kan gaan en mijn kruipruimte z.s.m. kan laten behandelen met de EPS parels. Alvast bedankt voor de informatie en ik hoor uiteraard graag van u!
dinsdag 11 februari 2020

Het isoleren van zolder/dak

Het gaat om het isoleren van de zolder/binnenkant dak. eigen woning, ca.70j oud. Het is een pannendak, met houten planken beslagen, met uitstekende balken. 3.70 / 3.20 lengte x 2 dus beide dakdelen. Graag het verschil tussen wol en hennep toegelicht in de opgave. Voorkeur gaat uit naar, hennep als milieuvriendelijk materiaal.
dinsdag 11 februari 2020

Het realiseren van houtvezelplaat isolatie

Alleen Houtvezelplaat isolatie gewenst, geen minerale wol of PUR/PIR. Hoekwoning van 1974. Dakbeschot heeft buiten dun laag PUR schuim. Isolatie tussen gordingen ca 160mm. Zonder binnenafwerking.
dinsdag 11 februari 2020

Isoleren platte dak

Ongeveer 50 m2 plat dak van binnen isoleren. Isolatie materiaal aanbrengen tussen de draagbalken en netjes maar simpel afwerken met gipsplaten. Ik wil mij laten informeren over het best te gebruiken isolatiemateriaal.
maandag 10 februari 2020

Plafonds garage en bergingsgangen isoleren

Ik wil graag plafondisolatie in de plafonds van garages en bergingsgangen laten plaatsen. Ik doe deze aanvraag voor de VVE. Graag ontvang ik een offerte Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Tussen 100 en 500 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Thermisch isoleren
maandag 10 februari 2020

Vloer isoleren

Ik wil de vloer tussen mijn woonkamer en die van de buren isoleren. De ruimte met lucht zorgt voor een vervelend geluid bij mijn buren. Het gaat om 50 m2. Graag ontvang ik een offerte. Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen 50 en 100 m²
maandag 10 februari 2020

Verlaagd plafond woonkamer/keuken

Er worden op dit moment elektra en leidingen gelegd in de woning, hierdoor zal het plafond verwijderd worden. ik ben opzoek naar een vakman die een verlaagd plafond kan realiseren t.b.v. woonkamer en keuken, het totaal oppervlakte is 60m2. Dus graag het regelwerk en gipsplaten plaatsen.
zondag 9 februari 2020

Buitenmuur isoleren

Rondom het huis wil ik graag de buitenmuur laten isoleren, is ongeveer 30 m2 Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien
zondag 9 februari 2020

Schuur isoleren

Het betreft een schuur van 3 bij 5 meter, die verbouwd gaat worden tot mancave. 2,2 meter hoog. Herrie moet vooral binnen blijven. Wellicht noodzakelijk om ook de vloer te isoleren.
zondag 9 februari 2020

Muur isolatie aanbrengen

Het gaat om een appartement, bouwjaar 1967, die we aan voor en achterzijde willen isoleren. Totaal gaat het om ongeveer 25 m2 netto verdeeld over 6 ruimtes. Elke ruimte heeft ook een radiator hangen.
zaterdag 8 februari 2020

Kamer geluidsdicht laten maken

wil graag weten wat slaapkamer geluidsdicht maken van 4m B x 4m L en hoog 2.25 gaat kosten. Het gaat om een 22cm zand kalksteen muur, de plafonds zijn van beton.
zaterdag 8 februari 2020

Geluidsisolatie aanbrengen

Voorzetwand slaapkamer ivm geluidsisolatie demping. Betreft vooral hoge/midhoge tonen (huilende baby bij nieuwe buren). Formaat muur (bxh) ca. 397 x 251 mm. Aanwezigheid plint Je 12 (hoogte ca. 40 mm, diepte ca. 10 mm) en cv leidingen ca. 45 mm van wand aan rechterzijde. Jaren 30 woning.
vrijdag 7 februari 2020

Praktijkruimte isoleren

We willen de praktijkruimte op de begane grond isoleren zodat de buren niet langer hinder ondervinden van de piano en zang. Het gaat om 2 enkelsteens binnenmuren die 240 cm hoog zijn. Een is 580 cm breed en de andere 320 cm.
donderdag 6 februari 2020

Plafond isoleren tegen geluid

Het gaat om een appartement waarbij met name het luchtgeluid van de bovenburen vermindert moet worden in de slaapkamer. Oppervlakte is ongeveer 15 m2
donderdag 6 februari 2020

Advies isolatie en uitvoer

Wij willen voor een stuk of 20 appartementen een verkamering vergunning aanvragen, daarvoor moeten de appartementen voldoen aan de nieuwe geluidsisolatie eisen. Hiervoor hebben wij iemand nodig die ons kan adviseren en bij goedkeuring van de gemeente ook de uitvoer kan doen. Het advies mag geld kosten.
woensdag 5 februari 2020

Geluid isolatie aanbrengen in een kamer

We hebben wat pech. Onze kinderkamer grenst aan een buurvrouw die erg hard Arabische religieuze voorzangen draait precies terwijl we ze naar bed willen brengen. Buurtpolitie ondersteunt ons weliswaar, maar adviseert muur toch te laten isoleren. Het betreft de hoek, dus twee wanden. In totaal gaat het om ongeveer 16-17 m2. Over het soort isolatie materiaal willen we advies. Qua afwerking willen we iets wat de minste ruimte wegneemt. Appartement binnenstad. Lastig parkeren, maar goede koffie!
woensdag 5 februari 2020

Het isoleren van een tussenvloer

Ik wil een tussenvloer tegen geluid gaan isoleren met celuloze. Het is tussen de 1e en 2e etage. Het ongeveer 45m2, de dikte is ongeveer 20cm.
woensdag 5 februari 2020

Binnenzijde van gevel isoleren

Isolatie aan de binnenzijde muur aan de zijkant van het huis (13 meter), alleen de benedenverdieping. Er zit 1 raam in. We zijn nu in het koopproces, en hebben gisteren de bouwtechnische keuring gehad. Daar werd gevelisolatie geadviseerd. We hebben geen idee van de kosten, en willen deze werkzaamheden graag in 1 juni beginnen.
dinsdag 4 februari 2020

Kantoorruimte isoleren

Het betreft een kantoorruimte met aan twee zijden een systeemwand en aan de voorzijde een glazen wand. Deze ruimte moet zo geïsoleerd worden dat gesprekken niet hoorbaar zijn buiten de ruimte. Het gaat om ongeveer maximaal 24 m2. Wij laten ons graag adviseren over het best te gebruiken isolatiemateriaal.
dinsdag 4 februari 2020

Slaapkamer isoleren

Slaapkamer isoleren tegen contactgeluid buren. Bij tevredenheid volgt kamer woonkamer en zolderkamer later. Constructie, betonnen vloer en plafond -+ 10/11 cm dik 11 cm kalkzandsteen 5 cm spouw(geankerd) 11 cm kalkzandsteen Woning jaren 1968 Slaapkamer is 20 m2 . Wat is het doel van de muurisolatie? Geluid isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman
maandag 3 februari 2020

Plafond isoleren tegen geluid

Ik wil het plafond van de voorkamer (20 m²) tegen geluid laten isoleren en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 3 februari 2020

Schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie

Ik wil mijn kruipruimte isoleren met schuim beton. Daarop moet vloerverwarming met een dekvloer (Anhydriet). Vloeroppervlak is ongeveer 58 m2 de kruipruimte is ongeveer 35 cm hoog/diep.
zondag 2 februari 2020

Dak aan de binnenkant isoleren

Bij mijn huis, die gebouwd is 1990, zit in de woonkamer over de gehele lengte een grote koof. Hier kijk ik zo tegen het dak aan. Deze ruimte (1,5 meter breed en 18 meter lang) wil ik extra isoleren. Na het isoleren wordt er een akoestische laag over gespoten. Graag prijsopgave voor het aanbrengen van de isolatie.
zondag 2 februari 2020

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik heb last van geluid van de buren. Het huis is vrij gehorig en ik wil eerst zien of het isoleren van muren daarmee helpt. Dus ik wil de slaapkamer tegen geluid isoleren. 4.00 breed en 2,50 hoog. Betreft een kale muur. En ik kan mee helpen.
zaterdag 1 februari 2020

Woning isoleren

Renovatie boerderij uit 1940. Alle wanden isoleren van binnen uit & de spouw (7 cm). Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren. Het gaat om 200 m2.
zaterdag 1 februari 2020

Vloer isoleren

Graag wil ik geluidsisolatie aanbrengen in mijn nieuw aangekochte woning om overlast naar de onderburen te voorkomen. De woning is in Rotterdam en gebouwd in 1938. De vloer bestaat uit houten planken die rusten op balken. Er is zo'n 20 cm ruimte tot het plafond van de onderburen. De oppervlakte is 10 m2 tot de slaapkamers van de onderburen (A). Afhankelijk van de prijs kunnen ook alle vloeren van de woning geïsoleerd worden, dan spreken we over 50 m2.
zaterdag 1 februari 2020

Dak isoleren

Oud huis, pannendak, binnenzijde isoleren. Waarschijnlijk geen onderdak aanwezig. Nog nader uit te zoeken. Dakoppervlak is goed te bereiken tussen de spanten, hoh ca 3 meter. 110 m2 totaal. Nokhoogte ca 5.2 meter. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 100 en 500 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak
zaterdag 1 februari 2020

Zolder isoleren

Ik wil graag mijn zolder, binnenzijde dak met Agnes platen isoleren. Ongeveer 25 m2.
zaterdag 1 februari 2020

Woning isoleren

Ik woon in een appartement ( ±100 jaar oud) en wil graag geluidsisolatie in de ruimte (± 40 cm) tussen mijn plafond en de vloer van de bovenburen. De buren hebben nog niet zo lang geleden nieuw parket genomen zodat de cellulose vanuit onze kamer door gaten in het plafond moet worden geblazen. Mijn plafond ( ±60 m2) is van gips(?) met op 2 plaatsen een rozet en een profiel rondom. Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Tussen 30 en 100 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen
zaterdag 1 februari 2020

Gehele plafond van appartement geluiddicht isoleren

Ik wil het plafond van mijn appartement geluiddicht laten isoleren. Appartement is 60 m2 en er is nu geen isolatie aanwezig. De isolatie zou tussen de houtenbalken geplaatst moeten worden. De afwerking doen we zelf. Het gaat om 5 ruimtes. Rond maart zou ik graag beginnen.
vrijdag 31 januari 2020

Plafond isoleren

Het appartement is in totaal ongeveer 50 m2. Het plafond ligt nu open in de woonkamer, keuken, gang en badkamer. Bij de slaapkamers zit het plafond er nog in. Wij denken aan vol spuiten met cellulose.
vrijdag 31 januari 2020

Zolder van binnenuit isoleren

Ik wil het dak van de zolder van binnenuit isoleren (80 m2). Pir platen 8 of 10 cm. Het is een twee onder een kap woning bouwjaar 1968. De woning is mijn eigendom. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 31 januari 2020

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik heb last van geluid van mijn bovenbuurman. Ik woon in een jaren 30 appartement met een hol plafond. Ik wil dit laten opvullen om overlast van muziek tegen te gaan. Plafond is 60 a 70 m2. Graag ontvang ik hiervoor prijzen. Ik heb ook interesse in voorzetwanden voor ongeveer 40-50 m2 muur. Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Tussen 30 en 100 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen

Partners

Partners van Casius