Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in uw regio.

982 klanten bevelen een bij Casius aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: 281 m2 buitengevel isoleren en glad stucen, 600 m2 vloeroppervlak isoleren, buitengevels bungalow isoleren en stucen, 150 m2 buitengevel isoleren en afwerken, bungalow buiten-af isoleren en stucen, bungalow van buiten-af isoleren, woning van buiten-af isoleren en stucen, isoleren en stucen van 3 buitengevels, alle 4 de gevels van buiten-af isoleren, zoldervloer laten isoleren, buitengevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi), geluidsisolatie slaapkamer, geluidsisolatie, isolatie in kruipruimte aanbrengen, muur isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist:

maandag 13 juli 2020

Buitengevels isoleren en afstucen

Bestaand huis is al bewerkt met isolatie met sierpleister als afwerking, maar wil nu graag ook de aanbouw van 3,5 meter x 3,50 meter isoleren en afwerken met sierpleister. En tevens een nieuwe bijkeuken van 6 meter x 4 meter ook afwerken met isolatieplaten en afstucen. We willen de nieuwe aanbouw en de nieuwe bijkeuken laten isoleren met 100 a 120 mm isolatieplaten en afwerken met sierpleister net zo als bestaande woning. Totaal te isoleren en af te stucen buitengevel circa 30 a 35 m2
zondag 12 juli 2020

Het isoleren van een plafond tegen geluid

Het gaat om een plafond tegen rennende kinderen, geluid te weren. Het is een betonnen vloer met laminaat. De bovenburen zeggen dat alles goed bij hun ligt, vandaar dat we het nu willen gaan kijken voor een isolerend plafond in de woonkamer van ca 30 m2. Het gebouw is van 1960 en het is een koopappartement.
zondag 12 juli 2020

Geluidsisolatie in slaapkamer aanbrengen

Mijn maisonnettewoning (begane grond en 1e verdieping) is van beton maar ik heb geluidshinder van de maisonettewoning boven mij. Mijn bovenverdieping is slaapverdieping en bij de bovenburen is het precies andersom. Dus de slaapverdiepingen liggen direct boven elkaar. Er is een leidingkoof welke in open verbinding lijkt te staan met de overige bovengelegen verdiepingen. Graag advies van een ervaren isolatiespecialist. De bovenburen schijnen mij ook te horen. Dus gehorig en twee kanten uit. Dacht aan isolatie van koof, wand en plafond. Mocht 1 wand niet voldoende zijn, mogelijk uitgebreid met extra wand (6 m²). Ongeveer 4 stopcontacten moeten verzet worden. Het geheel schilderen kan erbij, hoeft echter niet. In totaal zou dit betekenen dat er circa 30 m2 geisoleerd zou moeten worden.
zondag 12 juli 2020

Buitengevels bungalow isoleren en stucen

Sleuteloverdracht is in November 2020. Het gaat om het isoleren en stucen van de buitengevels van een vrijstaande bungalow. Ik schat de te isoleren en te stucen oppervlakte in totaal op 150 m2. Huidige ondergrond is metselwerk. Graag isolatieplaten aanbrengen en afwerken met buitenstuc.
vrijdag 10 juli 2020

Garage laten isoleren

Garage isoleren van de muren aan de binnenkant. Evt inclusief plaatsen tussenwand om hier 2 ruimtes van te maken (dit is geen vereiste voor het aannemen van de klus, hier hebben we eventueel iemand anders voor) Info: - De garage is 294x600 en 265 hoog. - Woning bouwjaar 2016 - Vloer en dak zijn al geïsoleerd - 1 september krijgen wij de sleutel. Indien mogelijk graag de klus aannemen tussen 1 en 5 september Het gaat dus puur om het isoleren van de wanden om de warmte te behouden en de garage vochtvrij te houden. In de andere kamer komt namelijk een speelkamer voor de kinderen.
vrijdag 10 juli 2020

Geluidsisolatie slaapkamer

In onze slaapkamer hebben we last van geluid van de buren. We wonen in een jaren 70 woning, waarin je bijna elk geluid van de buren hoort. Voor een betere nachtrust zoeken iemand die ons kan helpen met geluidsisolatie voor de slaapkamer. Een wand is 3m breed en 2,4 m hoog. De andere is 2m breed en 2,4 m hoog.
vrijdag 10 juli 2020

Woning isoleren

Ik wil graag 100 m2 muur isolatie, 25 m2 voor plafond. Buiten de muur 125 m2 isolatiegeluid katoen.
vrijdag 10 juli 2020

Kruipruimte isoleren

Ik wil graag vloer- en bodemisolatie van 56 m2 aan laten brengen. Het is een goede kruipruimte.
donderdag 9 juli 2020

Muren isoleren met geluidsisolatie

Wij willen graag geluidsisolatie laten plaatsen in 2 muren (1 op de begane grond en 1 op de eerste verdieping). Beide muren zijn ongeveer 17 m2.
donderdag 9 juli 2020

Geluidsisolatie

Ik wil het plafond van een biljartcentrum met damwand profielbeplating geheel laten spuiten met een geluidsisolerende laag. Het betreft ongeveer 300 m2 vloeroppervlakte. Het plafond is door het damwandprofiel ongeveer 390 m2.
dinsdag 7 juli 2020

Geluids-isolatie woonkamermuur en kelder (muziekstudio)

Het betreft het plaatsen van een voorzetwand met geluiddempend materiaal i.v.m. overlast van de buren. Gaat om een woonkamermuur op de begane grond. De lengte van de wand is 7,16 m. Daarnaast moet er bij de buren een kelder die gebruikt wordt als muziekstudio volledig tegen geluid geisoleerd worden. De kelder is 3,00 meter x 2,00 meter en heeft een hoogte van circa 2,20 meter.
maandag 6 juli 2020

Enkelsteens nieuwbouw-garage isoleren

Het gaat om het isoleren van een nieuw opgeleverde garage (9 x 5 meter)van een nieuwbouwhuis. De garage wordt opgeleverd met een enkele gemetselde bakstenen muur. Thermisch isoleren, graag advies van een isolatie-specialist.
maandag 6 juli 2020

Raam-erker isoleren

Wij hebben in de keuken een raam-erker met een marmeren vensterbank. Dus alleen het raam is uitgebouwd. De vensterbank kan ik in de winter gebruiken als verlengstuk van mijn koelkast. Er komt veel kou doorheen. Hoe kan dit geïsoleerd worden en wat gaat dat kosten? De raam-erker loopt schuin uit de gevel en is 160 cm breed en op het diepste gedeelte 65 cm.
zondag 5 juli 2020

Appartement thermisch isoleren

Het gaat om een appartement op de 3e etage, ik wil graag 2 muren thermisch isoleren. Het is in totaal ongeveer 22,3 m².
zondag 5 juli 2020

Bovenkant van oude fabriek isoleren

Het gaat hier om het isoleren van de binnenkant van de bovenste ruimte van een oude fabriek. Oppervlakte ruimte ca. 40 m2, hoogte ca. 3.5 mtr. Van belang is dat isolatie mogelijk dun is en daarna met cement weer afgewerkt kan worden zodat betonlook van nu weer teruggebracht kan worden.
zondag 5 juli 2020

Geluidsdicht maken zangkamer

Gaat om het geluidsdicht maken van 1 kleine kamer ivm zangles/zingen op 1e verdieping. Graag advies van de vakman betreffende te gebruiken materialen.
zaterdag 4 juli 2020

Plafond isoleren

Isolatie vooral van lage tonen muziek van de bovenburen. In mijn appartement trillingen door de muziek hoorbaar en voelbaar (tafel trilt). Je hoort de bovenbuur ook praten. Plafond is ongeveer 75 m2.
vrijdag 3 juli 2020

Een kruipruimte opvullen met zand

Het gaat hier om de kruipruimte onder de schuur welke achter in de tuin staat maar eenvoudig via de steeg te bereiken is. Oppervlakte ijs 12 m2 en moet met 50 cm zand opgehoogd worden
donderdag 2 juli 2020

Garage isoleren

Garage over gehele lengte isoleren ( is nu 1 steensmuur ). Totaal 11,5 meter. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 1 juli 2020

Muur isoleren

Wij hebben een gangetje aan de zijkant van ons huis dat grenst aan onze woonkamer. het betreft een enkelsteense muur van 6 meter waardoor er in de winter veel warmte verloren gaat. Wij willen de muur dan ook isoleren met (deels weg neembare) isolatieplaten (waardoor de leidingen bereikbaar blijven).
woensdag 1 juli 2020

Isolatie in kruipruimte aanbrengen

Ik woon in een rijtjeshuis waar ik de vloer onder mijn huis wil isoleren. De kruipruimte is circa 80 cm. Je hebt ook bodemisolatie, weet niet of dat ook een optie is. Ik wil in de toekomst vloerverwarming laten aanleggen. Aangezien er verschillende manieren zijn om je vloer te isoleren ben ik benieuwd welke isolatievorm voor mij het beste zou zijn. Oppervlakte is 46 m2.
woensdag 1 juli 2020

600 m2 vloeroppervlak isoleren

Wij zijn een aannemersbedrijf en moeten in oktober 2020 10 units creeren in een open ruimte van 600 m2. (30 meter x 20 meter). De vloer moet geisoleerd worden en wij dachten zelf aan isolatieplaten op de bestaande vloer met daarover een cementdekvloer. Graag advies van een isolatiespecialist die in oktober 2020 tijd heeft.
maandag 29 juni 2020

Buitengevel isoleren en afwerken

Boerderijtje uit 1936 met steens buitenmuur. Alles op begane grond niveau. Gaat momenteel slechts om 1 buitenmuur van circa 20 m2. Van buitenaf isoleren en afwerken. Wij denken aan crepi/buitenstuc of steenstrips als afwerking. Graag advies van de vakman.
zaterdag 27 juni 2020

Muur isoleren

Ik zou graag mijn muur willen laten isoleren tegen geluid. Het betreft een betonnen scheidingswand met de buren, met een oppervlakte van ca 18m2. Vloer is een broodjesvloer met afwerklaag en plafond is betondek.
zaterdag 27 juni 2020

Geluidsisolatie plafond

ik heb een gipsplafond waar ik isolatie wil laten plaatsen. Het oppervlakte is ong 70 m2. Het gaat om isolatie tegen geluid van bovenliggende verdiepingen.
zaterdag 27 juni 2020

Isoleren en stucen van 3 buitengevels

3 gevels van onze vrijstaande bungalow (deels stenen muur en deels tegelwerk) moeten geisoleerd en gestuct worden. Ik schat de te isoleren muuroppervlakte op 130 a 140 m2. Graag advies van de vakman, vermoedelijk isolatieplaten en afwerken met crepi. De bungalow heeft een lessenaarsdak (30 graden) dus net iets meer dan alleen BG.
vrijdag 26 juni 2020

Muur isolatie

Ik zou graag 4 muren (ongeveer 60 m2) willen laten isoleren tegen geluid. Graag advies van de vakman over de plaatsing en afwerking. Het gaat om een kleine eengezinswoning, rijtjes huis, bewoner maakt veel overlast, door chronisch probleem, buren hebben last. Het gaat om woonbegeleiding. Cliënte moet daar blijven wonen.(werkzaamheden vinden plaatst in Julianadorp).
donderdag 25 juni 2020

Geluidsisolatie plaatsen

Ik zou graag 5 plafonds willen laten isoleren tegen geluid van de bovenliggende verdiepingen. Het oppervlakte is in totaal 50 m2. Ik denk aan het plaatsen van isolatie in een spanplafond.
donderdag 25 juni 2020

Alle 4 de gevels van buiten-af isoleren

Gemetselde vrijstaande woning uit jaren '70 van buiten-af isoleren. Het gaat om circa 150 m2 aan buitengevel wat geisoleerd moet worden. Ik denk aan isolatieplaten en afwerken met stucwerk (crepi).
woensdag 24 juni 2020

Geluidsisolatie aanbrengen

Graag advies over verminderden geluid van buren. Loopgeluiden etc. Woonkamer muur grenst aan buren is ca. 18 m2 Huis is uit jaren 60. Ik ga binnenkort verbouwen en wil dit evt. meenemen. (evt afwerking, stuken van muren en plafonds, is al meegenomen in de verbouwing) Het gaat vooral om isolatie in de woonkamer, andere ruimtes heb er weinig last van.
woensdag 24 juni 2020

Vloerisolatie vanuit de kruipruimte

kruipruimte van mijn woning isoleren met zeil 2 lagen en thermische folie ca 63m2
woensdag 24 juni 2020

Het akoestisch isoleren van de woning

Betreft geluidsisolatie van plafond (klankkast). Goed bereikbaar. Houten balken met daaronder gipsplaten, daarboven een houten vloer met isolatie. 65m2, verdeeld over meerdere kamers. Wij willen dit laten isoleren tegen contact en stem geluid.
woensdag 24 juni 2020

Stenen schuur laten isoleren

Ik wil mijn stenen schuur laten isoleren om hier een werkplek te kunnen creëren. De afmetingen zijn 330 cm x 280 cm en de hoogte is 216 cm.
dinsdag 23 juni 2020

Plafond isoleren tegen geluid

Er staat op ons dak een Airco-unit welke wij horen. Nu willen wij het plafond beter isoleren tegen dit geluid. Het is een oude geluidsstudio geweest dus muren en vloer waren al goed geïsoleerd. Het gaat om iets minder dan 30 m2 plafondoppervlak.
dinsdag 23 juni 2020

281 m2 buitengevel isoleren en glad stucen

Rond eind september/begin oktober 2020 is de sleuteloverdracht van onze woning. Het betreft een vrijstaande jaren '70 woning waar wij (eerst alle kozijnen van laten vervangen en daarna) aan de buitenzijde isolatie willen laten aanbrengen en afgewerkt met buitenstuc. Isolatiewaarde moet voldoen aan Rc >4 m².K/W. De buitenstuc wil ik glad en wit. Het gaat om in totaal 281 m2. aan gevels.
dinsdag 23 juni 2020

Woning isoleren

Het is een oudere woning die ik vanaf de buitenkant gëisloeerd wil hebben. Het gaat om een L vorm van ongeveer 40 m². 8 m(L) x 2.5 m(H)=20m² + de voorgevel 4.5 m(L) x max hoogte 4.5 m = 20.25 m². Ook de andere zijkant moet ook gestukt worden, deze hoeft niet (van buitenaf) geïsoleerd te worden, die is ongeveer 30m². Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien
maandag 22 juni 2020

Plafond isolatie

Both my upstairs neighbor and nextdoor neighbor are making noise everyday. I would like to find solutions to isolate their noise. My apartment is 50 m2.
maandag 22 juni 2020

150 m2 buitengevel isoleren en afwerken

Wij krijgen 20 juli 2020 de sleutels van onze woning. Dan worden alle kozijnen vervangen en daarna wil ik alle gevels geisoleerd en afgewerkt hebben. Ik zoek nu dus een bedrijf wat de isolatie en afwerking van in totaal circa 150 m2 buitengevel over 2 a 3 maanden kan uitvoeren. Qua afwerking ook graag advies van de vakman, ik dacht zelf aan crepi, of glad stucwerk of iets van keralit.
maandag 22 juni 2020

Zijgevel van hoekwoning isoleren

Voor onze recent aangekochte hoekwoning (1890) met 8,34 meter lange zijgevel (zonder spouwmuur) wil ik graag advies over buitenmuur-isolatie. Huidige interesse van afwerking ligt op steenstrips of houten planken/rabat delen. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Circa 30 m2
maandag 22 juni 2020

Geluidsoverlast a.g.v. laminaatvloer opheffen

Wij hebben een bovenwoning uit 1927 (2e verdieping) met houten vloeren. 4 jaar geleden laminaat op gelegd (met de bekende groene platen als ondervloer) maar onze onderburen hebben nu geluidsoverlast van onze kleine. Graag advies van isolatiespecialist/vloerenlegger die hier een afdoende oplossing voor heeft. Ondervloer verdubbelen of vervangen voor ander/beter isolatie-materiaal ? Of laminaat vervangen voor geluiddempendere pvc-stroken ? Of beide ?
maandag 22 juni 2020

Dak, spouwmuur en kruipruimte isolatie

Het betreft een huis van rond 1975 en dus er moet niet alleen dakisolatie maar ook kruipruimte isolatie en spouwmuurisolatie etc. gebeuren. Afhankelijk wat de deskundige in deze aanbeveelt. Het dak is voor de helft omdat de andere zijde een dakkapel over de gehele breedte in 2007 is aangelegd: ca. 35 m2. De keuken heeft een plat dak en heeft een afmeting van 9,6 m2.
maandag 22 juni 2020

Kruipruimte schoonmaken nieuw zand en afdekken

ik wil graag dat het zand uit kruipruimte verwijderd word , nieuw zand er in en dan afdekken met eventueel speciale korrels. zo snel mogelijk.
maandag 22 juni 2020

Verlaagd plafond plaatsen

Geïnteresseerd in offerte voor verlaagde plafonds i.v.m. slaapkamer en hal. Betreft appartement, 3,8 m x 2 m en 5 m x 1,6 m. plafonds kunnen ongeveer 25 cm naar beneden en moet zoveel als mogelijk geluids isolerend zijn.. Gaarne rekening houden met reeds bestaande lichtaansluitingen. Idee is dat men boven minimaal geluidsoverlast zal ervaren hoewel niet de bedoeling dat vloer wordt geïsoleerd, dat is aan de andere partij eventueel om te doen. Betreft cement/beton ( dus geen hout!)
zondag 21 juni 2020

Kruipruimte, glas en spouwmuur isolatie hoekwoning

Wij willen de kruipruimte laten isoleren, toegang via een luik bij de voordeur. spouwmuur isolatie en eventueel ramen vervangen door hr glass in de hele woning
zondag 21 juni 2020

Dak isoleren

Jaren 30 dakbeschot, van binnen na isoleren en afwerken met AK-gips. Totale oppervlakte is ongeveer 60 m2. Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak
zaterdag 20 juni 2020

Isoleren tegen geluidsoverlast

Ik wil weten wat de mogelijkheden zijn voor het isoleren van het plafond van mijn slaapkamer. Ik woon beneden in een jaren 30-appartement en boven mij wonen studenten die wel eens later gaan slapen dan ik. Hun woonkamer is recht boven mijn slaapkamer. Ik heb voornamelijk last van luchtgeluiden (bv. wanneer er hard wordt gelachen). De contactgeluiden zoals lopen en het kraken van planken kan ik met oordoppen nog wel redelijk wegfilteren. Hun vloer is van laminaat en eronder ligt isolatie van 10 db, maar het helpt niet genoeg. Ik ben benieuwd naar het opvullen van mijn plafond met cellulose, daar heb ik al het een en ander over gelezen. De slaapkamer is ca 12 m2. Graag zou ik er iemand naar laten kijken om de mogelijkheden te bespreken. In november wil ik dan stucwerk laten uitvoeren.
vrijdag 19 juni 2020

Isoleren tegen geluidsoverlast van onder/bovenburen

Ik verhuur een top etage. Daar zit een houten balk vloer in (denk ik) met laminaat erop. De onderburen en mijn huurders hebben last van elkaar. De bovenburen horen muziek en de onderburen contactgeluiden. Gewoon rustig lopen hoor je al. Hoe kan ik dat als verhuurder zo goedkoop maar goed mogelijk oplossen? 90m2 opgedeeld in een keuken woonkamer en twee slaapkamers.
donderdag 18 juni 2020

Geluidsisolerende muur laten maken

Wij hebben last van het televisiegeluid van de buurman. Daarom willen wij een wand van circa 20m2 muur met geluidsisolatie laten bekleden. Wij staan voor meerdere opties open. Het is een betonnen wand.
donderdag 18 juni 2020

Geluidsisolatie aanbrengen in slaapkamer

Graag een slaapkamer tegen geluiden van de buren isoleren. Ik weet helaas niet om hoeveel m2 het gaat. Het is een normale slaapkamer.
woensdag 17 juni 2020

Zoldervloer laten isoleren

Ik zou graag mijn zoldervloer thermisch laten isoleren. Het gaat om een oppervlakte tussen de 40 en 80 m2. Het betreft een 2 onder 1 kap woning.

Partners

Partners van Casius