Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in uw regio.

851 klanten bevelen een bij Casius aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: dak isoleren, schuin dak isoleren langs binnen, dak isoleren, schuin dak isoleren langs binnen, isoleren van het dak en de kruipruimte, spuitkurk aanbrengen in kantoorruimte, dak isoleren met dakisolatie, schuin dak isoleren langs binnen, schuin dak isoleren langs binnen, dakisolatie aan de binnenzijde aanbrengen, schuin dak isoleren langs binnen, isolatie bij hellend pannendak aanbrengen, kelder isoleren, hoekwoning isoleren, dakisolatie aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist:

zondag 25 maart 2018

Plafondisolatie

Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Tussen 30 en 100 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik wil graag compleet plafond en laten met vol schuim spuiten
zaterdag 24 maart 2018

Vloerisolatie

Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Gaat om isolatie onder de vloer. Wanneer mogelijk . Over gehele oppervlak via kruipruimte.
zaterdag 24 maart 2018

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 100 en 500 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Plat dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Isolatie is gewenst van bestaand kantoorpanddak op de 1e etage. Pand is gebouwd in 1960 zonder isolatie van het dak. Gipsplaten en stucwerk is verwijderd, alles goed toegankelijk. Svp contact opnemen met Harrie van Dijk tel. Mobiel
vrijdag 23 maart 2018

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft een garage met een hellend dak, wat wij gaan ombouwen tot kantoor, het is nu alleen het houten dak contstructie met dakpannen, de ruimte is 35 m2. Graag een prijs inclusief materialen isolatiewaarde Rc4, al het raggelwerk en afwerken met gipsplaten. Gelieve via email contact op te nemen
vrijdag 23 maart 2018

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is het doel van de plafondisolatie? Thermisch isoleren Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Betreft isolatie van het dak + afwerking en houten spouwmuren van een erker
vrijdag 23 maart 2018

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken De isolatie moet tussen de (draag)balken van een schuin dak uitgevoerd worden.
vrijdag 23 maart 2018

Voorzetwand

Moet er ook isolatie geplaatst worden? Ja, thermische isolatie Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het is een hoekhuis met bestaande red cedar gevelbekleding. Er is nu sprake van lekkage waarschijnlijk doordat de folie onder het hout niet meer voldoende afdichting geeft. Het bestaande hout kan waarschijnlijk hergebruikt worden, maar de folie moet vervangen worden. Graag ontvang ik een offerte of hoor ik wat jullie kunnen bieden.
vrijdag 23 maart 2018

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 100 en 500 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Vrijstaande woning. Bouwjaar 1976 Isoleren met pur schuim van binnenuit
vrijdag 23 maart 2018

Hoekwoning isoleren

Wij willen onze hoekwoning laten isoleren. Het gaat om de buitenmuren en vloerisolatie. Dakisolatie is al aanwezig. Zie als bijlage de plattegronden van onze woning. De gehele rechterkant op de plattegrond is de buitenmuur. Ook de voor en achterkant van het huis moeten geïsoleerd worden. Wat betreft de woonkamervloer willen wij graag overleggen wat nu handig is om te doen qua isolatie. Ik wil graag via de mail benaderd worden door u.
donderdag 22 maart 2018

Zoldervloer isoleren

Wat is de oppervlakte van de te isoleren zoldervloer? Minder dan 30 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Isoleren van de zoldervloer van een jaren 30 twee onder een kapwoning. De ruimte bovenin is een vliering, zonder verwarming. Graag wil ik deze kunnen gebruiken om spullen te bewaren, en wil ik er dus af en toe op kunnen lopen. Tevens wil ik direct de buitenwanden opknappen (bv door het plaatsen van witte (mdf) platen en ook een vlizotrap laten naar deze vliering laten aanbrengen. Graag dit meenemen in de offerte, of een andere partij hierbij betrekken.
donderdag 22 maart 2018

Dakisolatie aanbrengen

Schuine daken in woonkamer (geschat tussen 50 en 60 m2). Op verdieping ook schuine daken in slaapvertrekken en hal, geschat oppervlak circa 60 m2. Na isolatie moeten de geïsoleerde daken kunnen worden gestuct.
donderdag 22 maart 2018

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ongeisoleerde tussenwoning uit 1906. Schuin pannendak. Binnenzijde afgewerkt met slechts gipsplaten. Gaarne advies/offerte.
donderdag 22 maart 2018

Vloer isoleren met PUR

Ik wil isolatie door PUR schuim laten leggen onder de vloer. De vloer is van beton en het moet in de kruipruimte gebeuren. De kruipruimte is 50 cm en de vloer 110 m2.
donderdag 22 maart 2018

Kruipruimte isoleren

Isolatie in dak en spouwmuren is aanwezig maar ik heb vocht in de kruipruimte en ik wil deze nu laten isoleren. Er zit een luik bij de voordeur maar je kan niet onder de vloer van de kamer komen. Ik wil in ieder geval de gang en de keukenruimte laten isoleren. Dit zal ongeveer 14 m2 zijn. Na het plaatsen van een nieuwe afvoer is er grondwater omhoog gekomen en sindsdien hangen de vochtdruppels nu ook onder aan het luik. Waarschijnlijk moet er ook extra ontluchting aangelegd worden.
woensdag 21 maart 2018

Isolatiemateriaal aanbrengen op schuur

Het is een schuur die ik wil laten inspuiten met isolatiemateriaal. De schuur is 3 x 4 meter en makkelijk bereikbaar voor de vakman.
woensdag 21 maart 2018

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Minder dan 30 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak, plat dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft het dak van een rijtjeshuis (hoek)woning met daarin een dakkapel
woensdag 21 maart 2018

Isolatie tegen binnenwand

Mijn slaapkamermuur van 3,9 x 2,2 meter grenst aan de slaapkamer van de buurman die erg hard snurkt. Mijn idee was om een isolatiemuur te laten plaatsen; metalen regels, isolatiemateriaal en gipsplaat. Het afwerken van het gipsplaat doe ik zelf, maar wat is de prijs om u die wand te laten plaatsen?
dinsdag 20 maart 2018

Kruipruimte onder appartement isoleren

I would like to insulate the crawl space to protect the flooring and to help improve heat loss under the floor. I live in a ground floor apartment (100 square metres) and would like to avoid any damp/water issues and to help insulate the crawl space.
dinsdag 20 maart 2018

Vloerisolatie

Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen 50 en 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Geachte heer, mevrouw We hebben een vrijstaand geschakelde woning uit 1973. We willen de vloer van de begane grond graag (aanvullend) na geïsoleerd hebben. Na de bouw is de vloer aan de onderkant na geïsoleerd met ongeveer 4 cm piepschuim platen (ik neem aan EPS). We hebben het advies gekregen om aanvullend 12 cm extra piepschuim onder tegen de bestaande isolatie te plaatsen. Wij denken dat de bovenstaande maatregel het verstandigst is. Mocht een isolatiebedrijf een andere oplossing adviseren dan staan wij daar ook voor open. Deze oplossing dient dan wel beter te zijn. We hebben overigens geen interesse in PUR isolatie. De kruipruimte is, voor zover ik kan zien/beoordelen tussen de ruim 50 cm en ongeveer 65 cm hoog. De oppervlakte is ongeveer 78m2. Onder de vloer bevinden zich een redelijk aantal buizen. Wellicht is het raadzaam om ook te laten beoordelen of de kruipruimte goed genoeg is geventileerd. Voor de volledigheid.
dinsdag 20 maart 2018

Vloerisolatie

Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen 50 en 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft het plaatsen van een fermacell 2 e 32 vloer, met kantstroken, voor een oppervlak van ca 70 m2.
dinsdag 20 maart 2018

Dak isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? 100-120 m2. Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil mijn dak van binnen isoleren. Het moet dik isolatiemateriaal zijn.
maandag 19 maart 2018

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Minder dan 30 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken wij willen een zolderdak van 5,45 meter lang en ca 3 meter hoog (twee zijden) laten isoleren
maandag 19 maart 2018

Plafond isoleren

Ik wil mijn plafond laten isoleren omdat ik geluidsoverlast heb van de bovenburen. Plusminus 20 m2
maandag 19 maart 2018

Vloer isoleren vanuit kruipruimte

Ik wil de begane grond vloer isoleren vanuit de kruipruimte volgens tekeningen als bijlage. Ik wil het liefst folie als isolatiemateriaal. De vloer is 32 m2.
maandag 19 maart 2018

Zoldervloer isoleren

Wat is de oppervlakte van de te isoleren zoldervloer? Minder dan 30 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken het isoleren van de woonkamer het plafond tussen de balken
maandag 19 maart 2018

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak, plat dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het dak is momenteel niet geïsoleerd en makkelijk bereikbaar langs de binnenzijde. Er liggen zonnepanelen op het dak vandaar de keuze om van binnenuit te isoleren.
maandag 19 maart 2018

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Minder dan 30 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Plat dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om een plat dak van ongeveer 12-15 m2. Het is een achterkamer van een herenhuis met een mooi gedecoreerd plafond. Tussen het plafond en het dak is ongeveer 30 cm ruimte. We zouden dit graag isoleren. Omdat het plafond er niet uit kan, zaten we te denken dat het misschien een goede optie is om cellulose-isolatie te laten inspuiten. Hier zou een mogelijkheid voor moeten zijn via tochtopeningen van +/- 20x15 cm in de buitenmuur die tussen het plafond en het dak zitten. Zou dit een goede optie zijn? Zijn er risico's qua vocht?
maandag 19 maart 2018

Plafondisolatie

Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Minder dan 30 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Thermisch isoleren Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Isolatie van betonnen plafond van inpandige garage met 10 cm Polystereenplaten. Oppervlakte 18 m2
zondag 18 maart 2018

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Minder dan 30 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Muurtje van ca. 40 cm hoogte en schuine dak van ca. 50 cm. Achter knieschotten inspuiten. Totale lengte 12 mtr.
zondag 18 maart 2018

Vloerisolatie

Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij willen bij onze woning uit 1978 de vloer isoleren ivm vloerverwarming. De oppervlakte is ongeveer 50 vierkante meter. Graag zou ik willen weten wat hiervoor de kosten zijn.
zondag 18 maart 2018

Plafondisolatie

Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Tussen 30 en 100 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Thermisch isoleren Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Nieuwbouw tegen beton verdieping vloer 90 M2 en misschien nog 90 M2 tegen houten verdieping vloer beiden onderzijde en vrij bereikbaar zonder obstakels
zondag 18 maart 2018

Dak isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen de 30 tot 100 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Hellend dak, met spaanplaat afgetimmerd, bereikbaar via vaste trap.
zondag 18 maart 2018

Vloerisolatie realiseren

Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: In een nieuw gekocht huis wil ik graag de energieprestaties verbeteren en een betere isolatie realiseren en vloerverwarming. Uitdagingen bij de vloerverwarming zijn: - geringe opbouwhoogte van ongeveer 9 cm van betonnen constructievloer. Dus 9 cm voor isolatie, vochtwering, en afdekvloer. Zo mogelijk nog met vloerverwarming. - niet geheel egale betonvloer: er zitten kiezels op, oneffenheden, en er is een gering hoogteverschil tussen het midden en de randen van de ruimte (1 cm ongeveer). - geen kruipruimte
zondag 18 maart 2018

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken dak vanuit de zolder aan de binnenkant isoleren. Dak is vanuit de originele bouw (1984) onder de dakpannen geïsoleerd met 50mm pur.
zondag 18 maart 2018

Hellend dak isoleren

Het betreft het isoleren van een hellend dak (45 m2). Dakspanten liggen vrij, er zitten geen planken of balken tussen, deze moeten nog geplaatst worden. De zolder is te bereiken middels een inklapbare trap.
zaterdag 17 maart 2018

Bungalow isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? 90 a 100 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Bungalow uit de jaren '70. Dakbeschot is afgewerkt met gipsplaat (wat wordt verwijderd) en waarachter geen isolatiemateriaal is aangebracht. De bedoeling is om de holle ruimte op te vullen met steenwol en deze af te dekken met een damp remmende laag. Waarna er nieuwe gipsplaat (geschroefd) aangebracht moet worden.
zaterdag 17 maart 2018

Isolatie van een onbenoemde ruimte

We willen onderzoeken of en hoe de huidige onbenoemde ruimte (nu in gebruik als werkkamer) op de hoogste verdieping van ons huis beter geïsoleerd kan worden. Het dak is 60 m2 groot en het is een hellend dak.
zaterdag 17 maart 2018

Isoleren van het dak en de kruipruimte

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? 72 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Zitten al pur vloerplaten tegen het dak van 5 cm dik. Op de zolder is de vloer helemaal afgetimmerd en dus is deze goed begaanbaar. Dus graag met pur verder isoleren. Ook wil ik een kruipruimte van rond de 48 vierkante meter laten opvullen.
vrijdag 16 maart 2018

Dak isoleren

Het betreft schuine dak gedeeltes in onze slaapkamer, die wij willen laten vullen met supafil geluidsisolatie tegen zowel de tocht, als tegen het vliegtuiglawaai. Tevens advies om verder geluidsisolatie toe te passen in andere delen van de vrijstaande woning (13000 m3 / 350 m2).
vrijdag 16 maart 2018

Dak van binnen isoleren.

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen de 30 en 100 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Bestaande situatie is een jaren 50 bovenwoning met hellend dak en 4 dakkapellen zonder isolatie. Gewenste situatie is het dak van binnen te isoleren.
vrijdag 16 maart 2018

Dak isoleren

Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gehele dak is vrij van beplating et cetera. Ongeveer 50 vierkante meter moet geïsoleerd worden in een ouder huis. Binnenkant dak is helemaal droog!
vrijdag 16 maart 2018

Huiskamervloer van 28 m2 isoleren

Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? 28 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Huiskamervloer met houten planken aan de onderkant isoleren (715 bij 385 cm). Kruipruimte onder de vloer is droog, met beton afgesloten en 55 cm hoog.
vrijdag 16 maart 2018

Vloerisolatie

Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen 50 en 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken benedenverdieping woonkamer, keuken en bijkeuken in totaal 55 m2 hierbij aanleg van vloerverwarming als hoofdverwarming
vrijdag 16 maart 2018

Isolatie aanbrengen binnenkant dak

Betreft een hellend dak met houten dakbeschot gedekt met pannen, bij elkaar 40 m2. Dit moet van binnenuit geïsoleerd worden, materialen voor de vakman.
donderdag 15 maart 2018

Vloerisolatie

Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Meer dan 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken ik wil graag iets meer weten over papier sellulose (vlokken) kunt u mij daar voor bellen heb hier een paar vragen over
donderdag 15 maart 2018

Dak intern isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 35 m². Ik wil mijn schuine dak laten isoleren. De zolder is in gebruik als slaapverdieping en bestaat uit 2 grote slaapkamers en 2 kleine kamers. Er is een verlaagd dak in aangebracht. De ruimtes zijn nu afgewerkt met gipsplaten. Ik ben op zoek naar een goede isolatie en een mooie afwerking van het geheel.
donderdag 15 maart 2018

Plat dak isoleren

Er ligt nu bitumendakbedekking. En een extra laag is aangebracht in 2002. Totaal circa 180 m2, waarvan 150 m2 geïsoleerd met 4 cm vapotherm en de rest rond 2000 is aangebouwd en geïsoleerd tot rc 3,0. Het boeiboord red cedar is rond 2000 nieuw aangebracht en nog van goede kwaliteit. Ik wil graag weten hoe het dak beter kan worden geïsoleerd en wat de kosten zijn. Kan de isolatie over de bestaande dakbedekking worden aangebracht of moet dit worden verwijderd? Graag contact voor afspraak diagnose en offerte.
donderdag 15 maart 2018

Hellend dak isoleren

Is het mogelijk om spuitisolatie aan te brengen onder het dak? De kamer bevindt zich onder het hellend gedeelte van het dak en kan alleen via een 12 spot opening in het plafond bereikt worden. Of er moet een opening gemaakt worden in de binnenmuur. De oppervlakte van de te isoleren kamer is 5.20 x 4.30 meter.
donderdag 15 maart 2018

Van binnenuit schuin dak isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? 95 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Graag willen wij onze zolder isoleren. Het gaat om een schuin dak van 95 m2.
donderdag 15 maart 2018

Plafond isoleren in een appartementencomplex

Wat is het doel van de plafondisolatie? Isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft de isolatie van het plafond van de slaapkamer op de begane grond in het appartementencomplex. Het gaat om een kleine 12 vierkante meter.

Partners

Partners van Casius