Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in uw regio.

726 klanten bevelen een bij Casius aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: vloerisolatie en gevelisolatie aanbrengen, schuimbeton als isolatie op de begane grond aanbrengen, spouwmuren en houten vloer isoleren, kruipruimte isoleren en ophogen, woning laten isoleren, bovendak opnieuw isoleren, schuin dak met Easycell isoleren, zolder of slaapkamer geluidsvrij isoleren, gevelisolatie leveren en aanbrengen, geluidsisolatie vanwege snackbargeluiden, isolatie tegen geluid aanbrengen, kelder met zand volspuiten, kruipruimte ophogen met zand of schelpen, kruipruimte isoleren met schelpen, tussenwand tegen geluidsoverlast installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist:

donderdag 23 maart 2017

Isolatie tegen geluid aanbrengen

Ik zou graag een stenenmuur willen laten isoleren tegen geluidsoverlast van de buren. De muur is ongeveer 2,70 m bij 4,80 m. Aan het einde van 1 kant van de muur zit een deurpost op ongeveer 8,5 cm.
donderdag 23 maart 2017

Kelder met zand volspuiten

Graag ontvang ik een offerte voor het volspuiten van de kelder met zand. Het zal gaan om ongeveer 30 kub. De kelder is vanuit de parkeerplaats te bereiken. Echter is deze afstand ongeveer 30 meter.
woensdag 22 maart 2017

Kruipruimte ophogen met zand of schelpen

Wij hebben het gehele jaar door last van water in onze kruipruimte we hebben het hier over gemiddeld zo`n 10 tot 15cm water. Soms 20 bij enkele weken regen. Dit is ontstaan nadat de straten met ruim 25cm zijn opgehoogd. Nu zou ik graag de kruipruimte willen laten isoleren, maar voordat dit gebeurt toch ook graag laten ophogen. Zodat we minder last van water hebben. Wat is de beste manier om dit te doen? Schelp of met Zand? Nu hebben we ruim 80cm ruimte in de hoogte. Het gaat om circa 54m2. Ook zouden wij na het ophogen de kruipruimte willen laten isoleren, in ons geval misschien het beste met isolatie chips, dit omdat er altijd wel iets van vocht zou blijven bestaan en we ook opkruipend vocht tegen willen gaan. Graag laat ik mij hier over informeren, mijn kennis reikt tot het internet en het lezen van ervaringen.
dinsdag 21 maart 2017

Zolder isoleren

Ik heb een klant hier staan ,die zou graag haar plafon willen doen met agnes platen doen jullie dat ook 15 m2
dinsdag 21 maart 2017

Vloerisolatie en gevelisolatie aanbrengen

Ik wil de vloer laten isoleren. Aan de onderkant van de vloer isolatie aanbrengen, of op een andere wijze. Graag advies hierover. In ieder geval niet de kruipruimte volspuiten. De vloer is circa 60 m2. Er is een kruipruimte die droog is. Mogelijk wil ik ook gevelisolatie met u bespreken.
maandag 20 maart 2017

Zand uit de kruipruimte laten zuigen

Wij willen meer ruimte onder ons huis en willen hiervoor zand weg laten zuigen. De huidige hoogte is ongeveer 65 cm en we willen minimaal ongeveer 100 cm, we zouden graag laten onderzoeken wat de maximale hoogte is die we in onze kruipruimte zouden kunnen realiseren. De oppervlak is 66 m2 en de kruipruimte bestaat uit 4 compartimenten, maar zijn alle 4 toegankelijk. De afstand van straat naar kruipruimte is ongeveer 15 meter, maar er is ook een oprit. De afstand zou dan ongeveer 5 meter zijn. Graag ontvangen we een vrijblijvende offerte.
zondag 19 maart 2017

Kruipruimte isoleren met schelpen

Ik wil de kruipruimte laten isoleren met schelpen. Het gaat om een ruimte van 90 m2 waarin ik minimaal 30 centimeter aan schelpen wil laten storten. Er staat ongeveer 10 centimeter grondwater in de ruimte. Ik krijg 1 mei de sleutel van deze woning.
zaterdag 18 maart 2017

Isoleren van de zolder

Binnenkort ga ik verhuizen. Het huis heeft een mooie zolder maar deze is niet geïsoleerd. In verband met de aanwezigheid van asbesthoudende platen zal de zolder aan de binnenkant geïsoleerd moeten worden. Afmetingen zonder schuine dak te meten is de zolder 6.60 x 7.50 meter. Het dak heeft twee schuine zijden.
zaterdag 18 maart 2017

Tussenwand tegen geluidsoverlast installeren

Ik wil graag de lange muur van de woonkamer isoleren tegen geluidsoverlast.
zaterdag 18 maart 2017

Zand en puin verwijderen uit een kruipruimte

Ik heb in mijn woning houten vloeren en wil de vloer op de begane grond binnenkort laten isoleren. Ik wil in de kruipruimte isolatieplaten laten plaatsen tussen de balken. Er is daarvoor 45 cm werkhoogte nodig. Ik wil mijn kruipruimte van 50 m² daarom laten schoonmaken en er zand laten uitzuigen. Er ligt veel puin onder de vloer. Er is een deel van 20 m² waar nu slechts 20 cm ruimte is. Ik schat dat er 20 m³ zand en puin verwijderd moet worden. Met de hand verwijderen vind ik geen optie. Ik ben dus ook op zoek naar bedrijven die ervaring hebben met het leegzuigen van kruipruimtes. Deze is overigens volledig droog. Ik ontvang graag uw offerte.
zaterdag 18 maart 2017

Schelpen in de kelder aanbrengen

We hebben alleen de schelpen nodig een kuub
donderdag 16 maart 2017

Kruipruimte isoleren met schelpen

Ik wil graag mijn kruipruimte isoleren met schelpen. Oppervlakte van 32 m², kan dat ook via de gevel? Er is geen kruipluik aanwezig. Ik heb een luik voor de watermeter, maar deze is afgebakend. Het gaat om het deel van de woonkamer wat ik graag geïsoleerd wil hebben. We hebben tot nu toe nog niemand kunnen vinden die een kruipluik voor ons kan maken in de woonkamer, omdat de vloer betegeld is (op hout). Ik heb nu last van ratten.
donderdag 16 maart 2017

Vloerisolatie aanbrengen

Ik wil graag mijn vloer isoleren. Het gaat om ongeveer 50 m2.
donderdag 16 maart 2017

Plat dak van oud pand isoleren

Het betreft het isoleren van een plat dak van 6 meter x 12 meter groot. Het betreft een oud pand uit 1928 en heeft zodoende een houten beschot. Aan de binnenkant is het dak niet geïsoleerd. We hebben het pand onlangs gekocht en verhuizen per 1 augustus 2017. Wij hebben een indicatie van de kosten nodig voor de hypotheek.
donderdag 16 maart 2017

Geluidsisolatie aanbrengen in een muur

De muur tussen onze woonkamer en mijn slaapkamer (ongeveer 13 m2) is van gips of spaanplaat en laat al het geluid door. Wat kunt u doen om dat te verbeteren?
woensdag 15 maart 2017

Kruipruimte isoleren

Het betreft een aanvraag voor een globale prijsindicatie. Ik wil graag mijn kruipruimte laten isoleren. Oppervlakte is ongeveer 85 m2. Hoog ongeveer 50 centimeter. Ruimte is droog. Verdeeld in 5 compartimenten, onderling bereikbaar door openingen in de fundering. Toegankelijk via een kruipluik bij de voordeur. Ik ben opzoek naar de beste maar goedkoopste oplossing.
woensdag 15 maart 2017

Vloerisolatie in de kruipruimte

Ik verzoek u alleen per email te communiceren wegens gehoorproblemen. Ik wil graag vloerisolatie in de kruipruimte aan laten brengen. De kruipruimte is minimaal 50 cm hoog. De oppervlakte is 46 m2. De dikte van de Polyurethaan isolatie 9.50 cm.
woensdag 15 maart 2017

Kruipruimte ophogen met zand of schelpen

In verband natte kruipruimte, er staat +/- 15 centimeter grondwater, nieuwe bestaande woning graag advies + prijsindicatie over hoe dit probleem op te lossen. De kruipruimte is ongeveer 7 meter lang en 6 meter breed.
dinsdag 14 maart 2017

Vloerisolatie in de woning aanbrengen

Betreft een woning uit de jaren '60 met een vloeroppervlak van ongeveer 88 m2 waarvan de vloer geïsoleerd moet worden met korrels of schelpen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
dinsdag 14 maart 2017

Zwevende kamer op zolder maken

Op zolder een kamer geluiddicht maken, we willen een zwevende kamer waar muziek (met name in lage tonen bereik) afgespeeld kan worden zonder overlast tot te buren. De kamer is ongeveer 25 m2, daarin moet de zwevende kamer komen. Wat zijn de mogelijkheden en wat is er voor nodig om een geluiddichte kamer te maken?
dinsdag 14 maart 2017

Kruipruimte isoleren en ophogen

Ben mij aan het oriënteren voor volgend jaar maar wil wel al enige richtprijzen weten. Heb nu werkzaamheden aan riolering en dak wat al uitbesteed is vandaar volgend jaar. De kruipruimte is +/- 5,80 meter bij 6,80 meter. De buitenmuren zijn 6 bij 7 meter. Er moet volgens mij ongeveer 45 a 50 cm worden opgehoogd, met 19 kuub. Om vocht te vermijden. Er staat zo af en toe water in. Ik wil ongeveer de richtprijs weten voor zand en/of kalkkorrels.
zondag 12 maart 2017

Isolatie aanbrengen op het balkon

Ik wil mijn inpandige balkon laten isoleren. Het zal gaan om de vloer en om de zijkanten van het balkon. Aan de zijkant zijn houten panelen bevestigd die vervangen moeten worden. De oppervlakte is 4 bij 2 meter. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
vrijdag 10 maart 2017

Geluidswand plaatsen

Ik wil een geluidswand plaatsen voor een bestaande muur in de woonkamer. De muur is van een regelwerk met houten balken en geluidsplaten. Ik wil de geluidswand laten afwerken met gipsplaten. De muur is 7 meter breed en 2.6 meter hoog.
donderdag 9 maart 2017

Vloerisolatie aanbrengen

Wij willen graag onze vloer laten isoleren. Het gaat om de woonkamer van 33 m² en een slaapkamer van 8 m². Er liggen nu schelpen in de kruipruimte tegen het vocht. Er is nog ongeveer 30 cm. ruimte over. Waar de balken zitten is er nog zo'n 20 cm. over. Isolatie graag tenminste 3.50 [m2K/W]. Wij zullen zelf de laminaatvloer weghalen, voordat u aan de slag gaat.
donderdag 9 maart 2017

Geluidsisolatie in begane grond vloer aanbrengen

Het betreft een tussenwoning uit 1973. Huidige vloer begane grond : +-50 m2 plavuizen ( 10-15 jaar oud) zonder vloerverwarming. De vloer dreunt extreem door van en naar de buren en is ook op de 1e etage goed hoorbaar wanneer je loopt op de begane grond. De wens is een goed geluid-isolerende vloer, wellicht zwevend?. Graag kosten specificatie en mogelijkheden.
donderdag 9 maart 2017

Kruipruimte met parels of schelpen isoleren

Wij willen de kruipruimte gaan laten isoleren met parels of schelpen. De kruipruimte is 40 m2 groot en 17.5 centimeter diep. De ruimte is goed bereikbaar via een luik. Graag ontvangen wij hier een offerte van.
donderdag 9 maart 2017

Isoleren onder een houten vloer

Ik heb een tussenwoning die is gebouwd rond 1930 of 1940. Er is daar op de begane grond een houten vloer met daaronder houten balken. Ik ga er vanuit dat de balken in goede staat zijn. Het gaat om een geheel rechthoekige vloer van ongeveer 37 m². Omdat ik binnenkort een nieuwe vloer wil leggen, wil ik de mogelijkheden van het isoleren van de vloer even laten bekijken. Ik weet niet of er een kruipruimte is en zo ja hoe diep die is. Er is geen luik aanwezig. Ik nodig bedrijven die ervaring hebben met vloerisolatie graag even uit om mijn wensen te bespreken en de vloer te beoordelen. Ik ontvang graag uw advies en een offerte.
donderdag 9 maart 2017

Ruimte onder de schuur opvullen met schelpen

Onder mijn schuur van 10 m2 is in verband met verzakking een ruimte ontstaan. Dit zou ik graag op willen laten vullen met een laag van 30 cm schelpenzand om al het vocht zoveel mogelijk tegen te gaan. Dit trekt namelijk ook door in de vloer van de schuur. Ik wil graag weten wat dit zou kosten! Op de foto is te zien hoe toegankelijk het is te bereiken door 7 meter de poort in te lopen.
woensdag 8 maart 2017

Kruipruimte isoleren met EPS parels

Er moet een doorbraak in de gemetselde fundering gemaakt worden om in de desbetreffende kruipruimte te komen. Ik wil graag 51 m3 isoleren met EPS parels.
woensdag 8 maart 2017

Schelpenisolatie in de kruipruimte aanbrengen

Ik wil in de kruipruimte schelpen isolatie laten aanbrengen. De ruimte is 8.2 x 6 meter groot en heeft een hoogte van ongeveer 70 cm.
dinsdag 7 maart 2017

Geluidsisolatie aanbrengen op wanden

Ik wil in de woonkamer en slaapkamer een geluidsisolatie wand laten aanbrengen in verband met geluidsoverlast van de buren. De wand in de woonkamer is 2.42 meter hoog en 3.96 meter lang. De wand in de slaapkamer is 2.42 meter hoog en 4.02 meter lang.
dinsdag 7 maart 2017

Kruipkelder isoleren met schelpenzand

Ik wil mijn kruipkelder laten isoleren met schelpenzand, Ik heb het huis vorige maand gekocht en het blijkt dat bij de winterperiode de kelder tot 10 cm onderloopt met water door stijgend grondwater. De totale oppervlakte van de kruipkelder is onbekend. Het oppervlak van de begane grond is ongeveer 50-55 meter. De kruipruimte is ongeveer 60 cm hoog.
dinsdag 7 maart 2017

Trap laten isoleren

We willen graag een offerte ontvangen voor het isoleren van de trap in de algemene ruimte. De trap is erg gehorig wanneer bewoners naar de eerste verdieping lopen. De trap bestaat uit 16 treden. De trap is aan de onderzijde bereikbaar.
maandag 6 maart 2017

Woning laten isoleren

Wij willen graag ons huis laten isoleren. Wij denken aan het dak, de vloer en de muren. Het is een 2-onder-1-kap. Het dak is 6,2 bij 5,3 meter, de vloer is 9,5 bij 6 en de muren ook. Graag krijgen wij een beeld van de kosten en subsidies. We denken ook aan zonnepanelen. Graag even komen even kijken en advies geven.
maandag 6 maart 2017

Kruipruimte vullen met schuimbeton

Ik wil de kruipruimte opvullen met schuimbeton. Er zit een stalen bint van zes meter in welke rot is. Er staat altijd een laag grondwater van ca 40 centimeter. Na wegpompen komt dit na ca 30 minuten weer op. In totaal gaat het om een kruipruimte van ongeveer 85 m2, dit is de woning, de aanbouw en het tuinhuis.
maandag 6 maart 2017

Kruipruimte van isolatie voorzien

De kruipruimte is 50 m2 met een hoogte van 48 centimeter. Ik wil een inclusief prijs weten voor Isoparels met isolatiewaarde van min 2.5 m2 K/W. De kruipruimte is droog en goed bereikbaar via een luik.
maandag 6 maart 2017

Binnenmuur met de buren isoleren

Ik wil graag de binnenmuur met de buren isoleren. We hebben veel last van geluiden van de buren (gesprekken zijn bijvoorbeeld gewoon te horen als het aan onze kant stil(ler) is). Wat is de beste methode: gasbetonblokken met isolatie of voorzetwand met isolatie? Wat kost het beiden of is er een beter alternatief? Het gaat om 20 m².
maandag 6 maart 2017

Schuimbeton als isolatie op de begane grond aanbrengen

Schuimbeton als isolatie van de vloer aanbrengen, in een deel van een boerderij in Sellingen. De oppervlakte is circa 130 m2. Het grootste deel is momenteel een houten vloer; die wordt verwijderd. De bedoeling is dat na het aanbrengen van het schuimbeton vloerverwarming wordt gelegd. De offerte wordt alleen gevraagd voor het aanbrengen van het schuimbeton. En graag advies over een betonnen vloer in een ander deel van de boerderij. Achter is de oude deelruimte met betonnen vloer. Op geleide van wat nodig is, halen we deze er ook uit of we isoleren de vloer anders.
maandag 6 maart 2017

Spouwmuren en houten vloer isoleren

Wij wonen in een oude tussenwoning uit bouwjaar 1928 met houten vloeren. Wij willen daar zowel de spouwmuren van maximaal 40 m² als de houten vloer op de begane grond van ongeveer 60 m² laten isoleren. Er zit een kruipluik achter de voordeur. Onze kruipruimte is gemiddeld 30 cm diep, op sommige delen ondieper. We willen de kruipruimte laten uitzuigen, zodat er isolatiemateriaal onder de vloer kan worden bevestigd. We willen de ruimte dus niet laten volstorten met isolatiemateriaal. We maken graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.
zondag 5 maart 2017

Bovendak opnieuw isoleren

Wij willen het platte dak met bitumen opnieuw laten isoleren, de oppervlakte van het dak is +/-57 m2 (gemeten vanuit de binnenkant). We zouden graag een offerte hiervoor willen krijgen. Het is niet bekend of er asbest aanwezig kan zijn, de woning is gebouwd in de jaren 70.
zondag 5 maart 2017

Warmdakconstructie

Bij een nog aan te kopen huis is er een kouddakconstructie op een platdak. Wij willen m.b.t. de aankoop van het huis graag op korte termijn een offerte voor een warmdakconstructie.
zaterdag 4 maart 2017

Zand uit de kruipruimte laten zuigen

In verband met een lekke riolering is er vervuiling opgetreden van de slecht bereikbare kruipruimte. Wij wensen deze vervuiling te laten verwijderen om overlast van ongedierte et cetera te voorkomen. Vervolgens moet er schoon fris zand worden teruggeplaatst. Bij de voordeur zit een luik en ongeveer halverwege is nog een luik aanwezig. De betreffende kruipruimte is ongeveer 20 m2. Afzuigen wat er nodig is. Ik zoek een professioneel bedrijf.
vrijdag 3 maart 2017

Kruipruimte uitzuigen

Ongeveer 110 m2 van 42 cm diepe kruipruimte naar 65 cm uitdiepen.
donderdag 2 maart 2017

Kruipruimte isoleren met isolatiechips

Graag zou ik willen weten wat de prijs is om 75 vierkante meter kruipruimte te laten isoleren met isolatiechips.
donderdag 2 maart 2017

Schuin dak met Easycell isoleren

Het inspuiten van het gehele schuine dak met Easycell isolatievlokken. Het dak wordt reeds voorzien van betimmering zodat, na het boren van de benodigde gaten, de vlokken meteen kunnen worden ingespoten. Het dakoppervlak is circa 120 m2. De hoogte van de holle ruimte is circa 14,5 cm. Levering van Easycell door aanbieder inclusief machine om het geheel in te blazen. Ik heb al subsidie aangevraagd.
woensdag 1 maart 2017

Kruipruimte opvullen met schuimbeton

Kruipruimte opvullen Ik wil graag mijn kruipruimte op laten vullen. De woonkamer heeft een houten vloer en een oppervlakte van 32 m2. De laatste jaren heb ik last van ratten. De kruipruimte is helemaal niet toegankelijk. Er zit geen luik. Ik denk dat de kruipruimte ongeveer 50 cm is. Er zal eerst een kruipluik gemaakt moeten worden. Vervolgens zal de kruipruimte opgevuld moeten worden. Afhankelijk van de prijs wil ik graag ook vloerverwarming laten leggen. Ik ben per mail het makkelijkst bereikbaar.
woensdag 1 maart 2017

Zolder isoleren

I want to insulate (glaswool+rockwool) and put gips plates on the roof. The work also inlcudes mounting of one roof window 118 x 114 cm. The final state should be "ready to paint". Images of the current state are attached. In total it's about 60 a 65 square meters.
dinsdag 28 februari 2017

Dak van eengezinswoning isoleren

Wij willen het dak graag isoleren. Het gaat om een eengezinswoning
dinsdag 28 februari 2017

Zolder of slaapkamer geluidsvrij isoleren

Zolder (42 m2) of slaapkamer (22 m2) geluidsvrij maken van geluid van buiten. Bijvoorbeeld (hard) praten, muziek, geschreeuw. Graag samen bepalen welke van de 2 ruimtes het meest praktisch is om aan te pakken en uit te voeren, zodat wij onze 'rustige' slaapplek kunnen kiezen. Beide ruimtes hebben al dubbel glas. Het gaat om een woning uit 1920.
maandag 27 februari 2017

Zolder isoleren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten isoleren van het schuine pannendak op zolder. De zolder heeft een vloeroppervlakte van 6 x 4 meter. Ook wil ik beneden in de aanbouw de toiletruimte laten isoleren, er dient rekening gehouden te worden met het feit dat daarbij de waterleiding buitenom is aangelegd. Mocht u meer informatie willen hebben graag contact opnemen. Foto's en andere informatie is makkelijk te verstrekken aan u.

Partners

Partners van Casius