Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in uw regio.

754 klanten bevelen een bij Casius aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: vloer- en bodemisolatie aanbrengen, isolatie van een woning optimaliseren, schelpenisolatie in de kruipkelder, bijkeuken laten isoleren, schuin dak aan binnenzijde isoleren, geluidsisolatie in de slaapkamer aanbrengen, garage geluidsdicht laten maken, schelpen in een natte kruipruimte aanbrengen, bodemisolatie onder de woning aanbrengen, geluidisolatie in de woning aanbrengen, vloerisolatie in de kruipruimte aanbrengen, zolderdak isoleren, vloerisolatie in de woonkamer aanbrengen, bodemisolatie in de kruipruimte aanbrengen, isolatie of zand in de kruipruimte spuiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist:

donderdag 27 april 2017

Schuimbeton als vloerisolatie aanbrengen

Wij zijn onze boerderij aan het verbouwen en willen in het achterste gedeelte van de boerderij een laag schuimbeton (35 cm). Het gaat om ongeveer 25 m3.
donderdag 27 april 2017

Schelpenisolatie in de kruipkelder

Wij willen onze kruipkelder isoleren met schelpen. De oppervlakte is 75 m2 en we willen een laag van 60 cm. Hoeveel zou ons dat kosten? Met vriendelijke groeten,
woensdag 26 april 2017

Plafond tegen geluidsoverlast isoleren

Ik woon in een appartement in een flat uit de jaren '50. Mijn bovenburen hebben laminaat. Ze hebben 2 kleine kinderen die hollen en draven over de vloer en ik hoor ook het praten, muziek enz. Ik wil graag het plafond isoleren en een offerte hiervoor. Ook lopen er verwarmingsbuizen langs het plafond. Kun u mij een offerte geven om een idee te krijgen. Het gaat om 60 m2.
woensdag 26 april 2017

Bijkeuken laten isoleren

Het gaat om een bijkeuken van ongeveer 3 x 5 meter die ik wil laten isoleren.
dinsdag 25 april 2017

Isolatie aanbrengen tegen geluidsoverlast

Mijn zoon heeft het Gilles de la Tourette syndroom. De omgeving heeft er last van. Nu zoek ik samen met de gemeente naar een oplossing voor geluidsisolatie. Daarvoor heb ik tips en een offerte nodig. Ik woon in een twee-onder-een kap. Het gaat voornamelijk om de slaapkamer van mijn zoon en de badkamer.
donderdag 20 april 2017

Schuin dak aan binnenzijde isoleren

Isoleren van de binnenzijde van het schuindak en het vervangen van het huidige dak. Grote dak is 60 vierkante meter. Informatie is nodig voor afstudeeropdracht Bedrijfseconomie omtrent de verduurzaming van de huidige woningvoorraad.
woensdag 19 april 2017

Muur voorzien van geluidsisolatie

Onze buurman laat dag en nacht de radio hard aan, dit geeft veel overlast. We wonen in een oud jaren 30 huis, deze kamer bevindt zich op drie hoog. Ik kan niet goed inschatten om hoeveel m2 het gaat, de muur heeft afwijkende vorm (foto heb ik bijgevoegd).
dinsdag 18 april 2017

Zoldervloer isoleren

Het gaat om het isoleren van de houten zoldervloer voor geluidsoverlast en warmte. De totale oppervlakte is 50 m2 en 20 cm hoog. De vulling moet gespoten worden aangezien de vloer er al ligt. Gaten boren dus en ruimte vullen. Dan gaten afdichten. De woning is prima bereikbaar. Er kan indien nodig zelfs onder het raam geparkeerd worden.
maandag 17 april 2017

Vloer- en bodemisolatie aanbrengen

De houten vloer en de bodem isoleren. Het gaat om +_ 150 m2. De kruipruimte is circa 75 cm hoog. De kruipruimte is droog, alleen als je gaat graven is het wat vochtig. Wat zou er het meest geschikt zijn? En wat is hiervoor een richtprijs?
maandag 17 april 2017

Geluidsisolatie in de slaapkamer aanbrengen

Wij verhuren een woning uit de jaren '30 en hebben van de huurder gehoord dat die veel geluidsoverlast ondervindt van een buurman. Die zet zijn TV in de avond en nacht zo hard, dat het geluid doordringt in de slaapkamer. We willen onze huurder tegemoet komen en de slaapkamerwand van 10 m² laten voorzien van een geluidsisolerende voorzetwand. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.
zaterdag 15 april 2017

Garage geluidsdicht laten maken

Ik heb mijn garage (ongeveer 9 bij 3 meter) laten isoleren om er een oefenruimte voor een band voor te maken. Zwakke plekken zijn de toegangsdeur (normale deur is wel verstevigd met isolatie materiaal) en 2 garage deuren (zijn van metaal, zwaar materiaal). Wanden en dak zijn geisoleerd door extra isolatie materiaal`(Rockwool) en gipsplaten aan te brengen. Mijn vraag is hoe kan ik de belangrijkste lekken kwijt raken, bd door er een extra deur in te zetten. Het raam heeft inmiddels dubbele glazen.
vrijdag 14 april 2017

Isolatie van een woning optimaliseren

Ik heb reeds een huis gekocht, maar ben mij aan het oriënteren voor het optimaliseren van de isolatie van mijn woning. Zelf zie ik de volgende zaken graag gebeuren: Vloerisolatie; Dakisolatie; Zoldervloer isolatie; HR ketel en zonnepanelen. In de bijlage het huidige energielabel + de woning zodat jullie een goed beeld krijgen van de situatie.
donderdag 13 april 2017

Geluidsisolatie tussen boven- en benedenwoning

Ik wil mijn woning (bovenappartement, oppervlakte is ongeveer 50m2) laten isoleren tegen lawaai van beneden en zijburen, met name contactgeluid, ik hoor steeds gedreun en gebonk, voetstappen, meubelgeschuif. De zijmuur is 9 meter lang en de dwarsmuur is 6 meter lang. Wat zijn de mogelijkheden en kosten? Er ligt nu een laminaatvloer op de vloer.
donderdag 13 april 2017

Geluidsisolatie aanbrengen op een tussenmuur

De muur tussen ons en de buren is vrij gehorig. Graag zouden we geluidsisolatie aan willen laten brengen. De muur is 8.5 meter bij 2.5 meter.
maandag 10 april 2017

Schelpen in een natte kruipruimte aanbrengen

Onder onze woning staat in de kruipruimte van circa 45 m² momenteel een laagje van maximaal 10 cm water. Wij hebben ook een stankprobleem, dat vermoedelijk wordt veroorzaakt door de riolering van onze buren. Daar is nog onderzoek naar. Onze kruipruimte bestaat uit een ruimte onder de huiskamer en een ruimte onder de gang en keuken. Dat deel is niet via de keuken toegankelijk, maar kan wel via een gat in de muur volgespoten worden. Wij ontvangen graag een offerte voor het aanbrengen van schelpenisolatie in de gehele kruipruimte. We willen dit graag op heel korte termijn laten verzorgen.
maandag 10 april 2017

Bodemisolatie onder de woning aanbrengen

Bodemisolatie van een rijtjes woning uit 1969. Het is 50 vierkante meter. Er staat halverwege het huis een wand in de kruipruimte over de hele breedte van het huis met een kleine opening. Daar kun je niet doorheen, het is circa 20 x 20 cm. Er is geen toegang naar het andere deel behalve via dat gat. De kruipruimte is circa 30 cm hoog. Graag advies over het materiaal en de kosten ervan.
maandag 10 april 2017

Geluidisolatie in de woning aanbrengen

Allereerst wil ik mij excuseren voor mijn Nederlands, die niet mijn moedertaal is. Mocht u mijn bericht niet begrijpen, aarzel dan niet om te reageren. Graag wil ik een vrijblijvend en gratis offerte ontvangen met betrekking to geluidisolatie van een muur tussen een slaapkamer en een woonkamer, inclusief het vervanging van de (dunne) deur. Materiaal lijkt me geprefabriceerd. Oppervlakte inschatting: 15 m2. Mochten jullie nog vragen hebben, hoor ik het graag. Komen jullie ter plaatse? Bij voorkeur op maandagavond vanaf 8 uur.
zondag 9 april 2017

Vloerisolatie in de kruipruimte aanbrengen

Kruipruimte isoleren met schelpen. 56 m2.
dinsdag 4 april 2017

Zolderdak isoleren

Het dak dient aan de binnenkant te worden voorzien van isolatie ( of glaswol of steenwol of steenwolplaten). Het moet netjes afgewerkt worden zodanig dat de isolatie op z'n plaats moet blijven zitten maar hoeft ook geen luxe zolder te worden. Het puntdak is ruwweg 65 m2 groot. Het is afgewerkt met een dunne afdekplaat. En graag een aparte prijsopgaaf voor leggen van laminaat in de keuken (2 x 4 meter).
dinsdag 4 april 2017

Vloerisolatie in de woonkamer aanbrengen

We willen graag onder de woonkamer en een klein stukje van de gang vloerisolatie laten aanbrengen in de kruipruimte. De kruipruimte is droog en er ligt zand, de hoogte is ongeveer 70 cm. De oppervlakte is ongeveer 50 m2. De woning is van 1990 en vrijstaand.
maandag 3 april 2017

Buitenmuur in de keuken isoleren

Onze keuken is geplaatst in de voormalige aangebouwde schuur. Deze heeft dus maar 1 muur. Deze willen we graag laten isoleren en een buitenmuur omheen laten zetten. De maten van de muren zijn ongeveer 5 meter * 4 meter * 5 meter in |_| vorm, 3 meter hoog met 1 deur naar buiten en 1 raam van 1 meter * 1 meter.
zondag 2 april 2017

Bodemisolatie in de kruipruimte aanbrengen

Het isoleren van de bodem van de goed bereikbare kruipruimte. Het is wat vochtig maar er staat geen water in. Het gaat om circa 35 m2 en circa 50 cm hoog. De bodem is egaal. Graag aangeven welk materiaal u adviseert en wil gaan gebruiken.
zondag 2 april 2017

Geluidsisolatie in een binnenmuur aanbrengen

Goede geluidsisolatie tegen binnenmuur buren. Eventueel de geluidslekken in de kruipruimte en/of andere ruimten.
vrijdag 31 maart 2017

Isolatie of zand in de kruipruimte spuiten

Wij hebben last van water in onze kruipruimte. We hebben het hier over gemiddeld zo'n 15 cm. soms 20 bij enkele weken regen. Nu zou ik graag de kruipruimte willen laten isoleren, maar voordat dit gebeurt toch ook graag met zand laten ophogen, zodat we minder last van water hebben. Het gaat om circa 52 m². Daarna willen we de kruipruimte na het ophogen laten isoleren, in ons geval wellicht het beste met isolatie chips, dit omdat er altijd wel iets van vocht zal blijven bestaan en we ook opkruipend vocht tegen willen gaan. Onze kruipruimte is zo'n 85 cm hoog. Wat is nu verstandig, 40 cm zand en 30 cm chips of toch schelpen? Graag advies en een offerte.
donderdag 30 maart 2017

Hele kruipruimte isoleren

Ik heb een kruipruimte onder het hele huis van 6 x 7,5 meter en wil deze ophogen. Nu begreep ik dat schelpen een goede optie zijn. De hoogte van vloer tot de bodem is ongeveer 90 cm, er moet wel de mogelijkheid blijven om onder de vloer te gaan als we een keer iets aan moeten leggen. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn. Wellicht is kleikorrels ook een optie in verband met het gewicht? Er staat regelmatig een laagje water in.
woensdag 29 maart 2017

Kruipruimte isoleren

Graag de kruipruimte isoleren met schelpen, chips of iets dergelijks. Oppervlakte 55 m2, 60 cm hoogte. Een meter of 6 van de straat.
woensdag 29 maart 2017

Isolatiewand plaatsen en overige geluidslekken aanpakken

We willen een isolatiewand plaatsen tegen de tussenmuur. Tevens advies over eventueel andere geluidslekken. De wand is ongeveer 30 m2.
woensdag 29 maart 2017

Schelpen in kruipruimte storten

Ik wil nagaan of het loont schelpen in de kruipruimte te laten aanbrengen. Het vochtgehalte in de ruimte is minimaal
woensdag 29 maart 2017

Isochips in kruipruimte aanbrengen

Het aanbrengen van isochips in een kruipruimte van gemiddeld 80 cm hoog, er zijn kruipgaten tussen de verschillende compartimenten van de fundatie. Er is plattegrond. Het gaat om circa 75 m2 want isochips kunnen niet aangebracht worden onder garage en tuinkamer. Tevens indien mogelijk een aanvullende optieprijs voor het ophogen van de kruipruimte met 20 cm zand. Vrachtwagen kan recht voor de voordeur parkeren, waar ook het kruipluik aanwezig is.
dinsdag 28 maart 2017

Dakisolatie in een hellend dak aanbrengen

Ik wil een hoekwoning met een hellend dak, waarvan de zolder in de toekomst wordt bewoond (slaapkamer) laten isoleren. Het is een woning uit 1968. Er liggen pannen op het dak met hout beschot. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 50m2, gemeten aan de binnenkant van de woning. Op dit moment zit er deels een laagje piepschuim, dit moet worden verwijderd. Vervolgens isoleren en aftimmeren, of platen gebruiken welke reeds afgetimmerd zijn. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
maandag 27 maart 2017

Vloer- of kruipruimteisolatie aanbrengen

Ik heb reeds kleikorrels onder mijn huis, maar die laag is gezakt. Ik wil nu een laag van 40 cm chips daarop gespoten hebben met vlokken, parels of chips. Oppervlakte onder het huis is circa 70 - 75 m2. Graag all in offerte. De kruipruimte is makkelijk bereikbaar (verschillende compartimenten - 4 ruimtes totaal). De openbare weg is niet ver (10 meter ongeveer).
zondag 26 maart 2017

Schelpen in de kruipruimte aanbrengen

Graag zou ik een offerte willen hebben voor het plaatsen van schelpen in de kruipruimte.
vrijdag 24 maart 2017

Isoleren van de kruipruimte met schelpen

Het betreft een offerte aanvraag om de kruipruimte te laten voorzien van isolatie door middel van schelpen. De ruimte is ongeveer 13 x 7 meter groot en vanaf 1 kant toegankelijk tot meerdere compartimenten. De kruipruimte is goed bereikbaar via de straat. Zomers is de ruimte meestal droog, in de winter kan hier tot 1 centimeter water in staan. De hoogte van de ruimte is ongeveer 70 centimeter. Graag een all in m2 prijs.
donderdag 23 maart 2017

Isolatie tegen geluid aanbrengen

Ik zou graag een stenenmuur willen laten isoleren tegen geluidsoverlast van de buren. De muur is ongeveer 2,70 m bij 4,80 m. Aan het einde van 1 kant van de muur zit een deurpost op ongeveer 8,5 cm.
donderdag 23 maart 2017

Kelder met zand volspuiten

Graag ontvang ik een offerte voor het volspuiten van de kelder met zand. Het zal gaan om ongeveer 30 kub. De kelder is vanuit de parkeerplaats te bereiken. Echter is deze afstand ongeveer 30 meter.
woensdag 22 maart 2017

Kruipruimte ophogen met zand of schelpen

Wij hebben het gehele jaar door last van water in onze kruipruimte we hebben het hier over gemiddeld zo`n 10 tot 15cm water. Soms 20 bij enkele weken regen. Dit is ontstaan nadat de straten met ruim 25cm zijn opgehoogd. Nu zou ik graag de kruipruimte willen laten isoleren, maar voordat dit gebeurt toch ook graag laten ophogen. Zodat we minder last van water hebben. Wat is de beste manier om dit te doen? Schelp of met Zand? Nu hebben we ruim 80cm ruimte in de hoogte. Het gaat om circa 54m2. Ook zouden wij na het ophogen de kruipruimte willen laten isoleren, in ons geval misschien het beste met isolatie chips, dit omdat er altijd wel iets van vocht zou blijven bestaan en we ook opkruipend vocht tegen willen gaan. Graag laat ik mij hier over informeren, mijn kennis reikt tot het internet en het lezen van ervaringen.
dinsdag 21 maart 2017

Zolder isoleren

Ik heb een klant hier staan ,die zou graag haar plafon willen doen met agnes platen doen jullie dat ook 15 m2
dinsdag 21 maart 2017

Vloerisolatie en gevelisolatie aanbrengen

Ik wil de vloer laten isoleren. Aan de onderkant van de vloer isolatie aanbrengen, of op een andere wijze. Graag advies hierover. In ieder geval niet de kruipruimte volspuiten. De vloer is circa 60 m2. Er is een kruipruimte die droog is. Mogelijk wil ik ook gevelisolatie met u bespreken.
maandag 20 maart 2017

Zand uit de kruipruimte laten zuigen

Wij willen meer ruimte onder ons huis en willen hiervoor zand weg laten zuigen. De huidige hoogte is ongeveer 65 cm en we willen minimaal ongeveer 100 cm, we zouden graag laten onderzoeken wat de maximale hoogte is die we in onze kruipruimte zouden kunnen realiseren. De oppervlak is 66 m2 en de kruipruimte bestaat uit 4 compartimenten, maar zijn alle 4 toegankelijk. De afstand van straat naar kruipruimte is ongeveer 15 meter, maar er is ook een oprit. De afstand zou dan ongeveer 5 meter zijn. Graag ontvangen we een vrijblijvende offerte.
zondag 19 maart 2017

Kruipruimte isoleren met schelpen

Ik wil de kruipruimte laten isoleren met schelpen. Het gaat om een ruimte van 90 m2 waarin ik minimaal 30 centimeter aan schelpen wil laten storten. Er staat ongeveer 10 centimeter grondwater in de ruimte. Ik krijg 1 mei de sleutel van deze woning.
zaterdag 18 maart 2017

Isoleren van de zolder

Binnenkort ga ik verhuizen. Het huis heeft een mooie zolder maar deze is niet geïsoleerd. In verband met de aanwezigheid van asbesthoudende platen zal de zolder aan de binnenkant geïsoleerd moeten worden. Afmetingen zonder schuine dak te meten is de zolder 6.60 x 7.50 meter. Het dak heeft twee schuine zijden.
zaterdag 18 maart 2017

Tussenwand tegen geluidsoverlast installeren

Ik wil graag de lange muur van de woonkamer isoleren tegen geluidsoverlast.
zaterdag 18 maart 2017

Zand en puin verwijderen uit een kruipruimte

Ik heb in mijn woning houten vloeren en wil de vloer op de begane grond binnenkort laten isoleren. Ik wil in de kruipruimte isolatieplaten laten plaatsen tussen de balken. Er is daarvoor 45 cm werkhoogte nodig. Ik wil mijn kruipruimte van 50 m² daarom laten schoonmaken en er zand laten uitzuigen. Er ligt veel puin onder de vloer. Er is een deel van 20 m² waar nu slechts 20 cm ruimte is. Ik schat dat er 20 m³ zand en puin verwijderd moet worden. Met de hand verwijderen vind ik geen optie. Ik ben dus ook op zoek naar bedrijven die ervaring hebben met het leegzuigen van kruipruimtes. Deze is overigens volledig droog. Ik ontvang graag uw offerte.
zaterdag 18 maart 2017

Schelpen in de kelder aanbrengen

We hebben alleen de schelpen nodig een kuub
donderdag 16 maart 2017

Kruipruimte isoleren met schelpen

Ik wil graag mijn kruipruimte isoleren met schelpen. Oppervlakte van 32 m², kan dat ook via de gevel? Er is geen kruipluik aanwezig. Ik heb een luik voor de watermeter, maar deze is afgebakend. Het gaat om het deel van de woonkamer wat ik graag geïsoleerd wil hebben. We hebben tot nu toe nog niemand kunnen vinden die een kruipluik voor ons kan maken in de woonkamer, omdat de vloer betegeld is (op hout). Ik heb nu last van ratten.
donderdag 16 maart 2017

Vloerisolatie aanbrengen

Ik wil graag mijn vloer isoleren. Het gaat om ongeveer 50 m2.
donderdag 16 maart 2017

Plat dak van oud pand isoleren

Het betreft het isoleren van een plat dak van 6 meter x 12 meter groot. Het betreft een oud pand uit 1928 en heeft zodoende een houten beschot. Aan de binnenkant is het dak niet geïsoleerd. We hebben het pand onlangs gekocht en verhuizen per 1 augustus 2017. Wij hebben een indicatie van de kosten nodig voor de hypotheek.
donderdag 16 maart 2017

Geluidsisolatie aanbrengen in een muur

De muur tussen onze woonkamer en mijn slaapkamer (ongeveer 13 m2) is van gips of spaanplaat en laat al het geluid door. Wat kunt u doen om dat te verbeteren?
woensdag 15 maart 2017

Kruipruimte isoleren

Het betreft een aanvraag voor een globale prijsindicatie. Ik wil graag mijn kruipruimte laten isoleren. Oppervlakte is ongeveer 85 m2. Hoog ongeveer 50 centimeter. Ruimte is droog. Verdeeld in 5 compartimenten, onderling bereikbaar door openingen in de fundering. Toegankelijk via een kruipluik bij de voordeur. Ik ben opzoek naar de beste maar goedkoopste oplossing.
woensdag 15 maart 2017

Vloerisolatie in de kruipruimte

Ik verzoek u alleen per email te communiceren wegens gehoorproblemen. Ik wil graag vloerisolatie in de kruipruimte aan laten brengen. De kruipruimte is minimaal 50 cm hoog. De oppervlakte is 46 m2. De dikte van de Polyurethaan isolatie 9.50 cm.

Partners

Partners van Casius