Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in uw regio.

800 klanten bevelen een bij Casius aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: kruipruimtes opvullen met schelpen, vloerbalken vervangen en vochtprobleem bestrijden, oud dak isoleren, kruipruimte isoleren met schelpen, vloerisolatie aanbrengen, kruipruimte verbeteren, vloerisolatie aanbrengen in kruipruimte, vloer isoleren met PUR, bodemisolatie met schelpen, isolatie schuin dak van buitenaf, vloer en spouwmuren isoleren van een benedenwoning, kruipruimte isoleren met schelpen, houten vloer isoleren, dak van uitbouw extra isoleren, kruipruimte uitzuigen en opvullen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist:

woensdag 23 augustus 2017

Vloerisolatie aanbrengen

We hebben een begane grond van circa 50 m2. Zeker in de herfst is het heel vochtig in huis. Graag willen we dan ook de kruipruimte laten isoleren. Bijvoorbeeld dmv Isochips. Kruipruimte is ongeveer 40 cm hoog en vrij toegankelijk.
zondag 20 augustus 2017

Kruipruimte verbeteren

Ik wil mijn kruipruimte verbeteren. De kruipruimte is ongeveer 10 bij 4 meter. Deze wil ik schoon- en droog maken, de oude vloerisolatie weghalen en opnieuw isoleren of als alternatief i.v.m. nieuwe hypotheek uitgraven en opslagruimte creëren. Ik weet niet of een vergunning nodig is.
zaterdag 19 augustus 2017

Houten vloer isoleren

Ik heb een houten vloer en deze zou ik graag isoleren met pur van 7 a 10 cm. De vloer is ongeveer 30 m2.
vrijdag 18 augustus 2017

Slaapkamer isoleren

Mevouw wil de slaapkamer laten isoleren i.v.m overlast van de buren. Advies is geluidsisolatie.
vrijdag 18 augustus 2017

Dak van uitbouw extra isoleren

Uitbouw van 5 m x 2 m is te koud in de winter. Willen dus proberen een extra isoleer laag over het bestaande dak te plaatsen.
vrijdag 18 augustus 2017

Kruipruimte uitzuigen en opvullen

Wegzuigen zandlaag in 60 m2 kruipruimte. Vervolgens dezelfde hoeveelheid inspuiten met nieuw zand (ik gok zo'n 8 m3). Offerte inclusief materialen.
vrijdag 18 augustus 2017

Geluidsisolatie van een slaapkamermuur

Ik wil graag een muur op de slaapkamer laten isoleren voor geluidsdemping. Afmetingen +- 2. 80 m. Breed, 2. 40 m. Hoog. Er is een schuine wand en een stopcontact.
vrijdag 18 augustus 2017

Kruipruimtes opvullen met schelpen

Werkadres : Capelle Schollevaar. Het leveren en aanbrengen van schelpen in de kruipruimte. Woning oppervlak 50 m2. Het gaat om meerdere woning verspreidt over 4 straten.
donderdag 17 augustus 2017

Dakisolatie vernieuwen

In verband met het plaatsen van zonnepanelen moet de dakisolatie vernieuwd worden. Het gaat om een plat dak van 5 x 10 meter. Dak is denk ik wel bereikbaar.
maandag 14 augustus 2017

Plafond isoleren

Vanwege geluidsoverlast van de bovenburen (voetstappen) wil ik mijn plafond laten isoleren om minder last te hebben van het geluid. Ongeveer 65 m2.
maandag 14 augustus 2017

Isoleren plat dak ongeveer

Isoleren bovenop dakbedekking met isoleer platen en afdekken met dakrubber, 160 m2
maandag 14 augustus 2017

Vloerbalken vervangen en vochtprobleem bestrijden

Ik wil de rotte vloerbalken vervangen, en de muren behandelen tegen optrekkend vocht. Het gaat om de muren in de woonkamer. Er zit een kruipruimte onder de vloer. De oppervlakte is ongeveer 32 m2. En de zwam verwijderen die is geconstateerd. Er is een rapport opgesteld. Er ligt allerlei sloopafval in de kruipruimte waar volgens de inspecteur voornamelijk de zwam in zit. De balken zouden niet besmet zijn met de zwam maar wel een aantal (of allemaal) die doorgerot zijn. Daarnaast wil ik natuurlijk het vochtprobleem bestrijden.
maandag 14 augustus 2017

Houten vloer isoleren

Ik wil de houten vloer laten isoleren. Deze is ongeveer 40 m2 en de kruipruimte is goed bereikbaar. Er zit niet veel troep in dus de vakman kan er heel makkelijk bij. De balkenhaard is 60 bij 60 cm. De kamer is 4 bij 9 meter ongeveer. Er zit ook een elletje van 2,5 m2. De kruipruimte is ongeveer 50 cm hoog.
zondag 13 augustus 2017

Kruipruimte uitzuigen

Ik heb een jaren dertig woning en mijn kruipruimte ligt vol met zand en puin. Het gaat om 41 vierkante meter. De kruipruimte moet 50 cm zijn om te isoleren en dat is het ook, maar door zand en puin is de kruipruimte op sommige plekken 25 cm. De kruipruimte is alleen via een luik bij de voordeur toegankelijk. Graag reacties van professionele bedrijven die zand en puin machinaal kunnen verwijderen.
zaterdag 12 augustus 2017

Vervuild zand in deel van kruipruimte vervangen

Door lekkage van de rioolafvoer in de kruipruimte (is hersteld) een deel van vervuild zand verwijderen en aanvullen. Ongeveer 4 m lang, 1 m breed, 0,30 m diep. Mits mogelijk graag z.s.m. ('s middags dinsdag 13 augustus?)
vrijdag 11 augustus 2017

Vloerisolatie aanbrengen in kruipruimte

Wij staan op het punt een woning uit 1915 te kopen. Er is sprake van optrekkend vocht en een redelijk goed begaanbare kruipruimte. De kruipruimte is tussen de 40 en 50 cm hoog. Sommige stukken, alleen onder de fundering is het 25 cm hoog. Ik zou graag een offerte willen voor de isolatie van de vloer. De wijze van isoleren laat ik afhangen van uw advies. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 55 m2.
donderdag 10 augustus 2017

Vloer isoleren met PUR

Broodjes betonvloer na isoleren met PUR schuim RD waarde van 3.5. Minimaal 9cm. Te purren oppervlakte 55 m2 (dit is ruim berekend). A.u.b. alleen offertes sturen met totaalprijs incl. BTW. Langskomen is pas mogelijk na ontvangst totaalprijs.
woensdag 9 augustus 2017

Plafond voorzien van geluidsislolatie

2 kamers plafonds isoleren In totaal is de Woning rond de 30m2 Keuken ,gang en badkamer niet nodig.
woensdag 9 augustus 2017

Geluidsisolatie aan laten brengen

Wij willen graag de tussenmuur van circa 8,5 x 2,6 meter tussen ons en de buren laten isoleren voor geluid, vanwege gehorigheid. Daarbij dreunen voetstappen van de andere kant flink door (gedeelde betonplaat), dus eventueel ook kijken of en wat er aan de vloer gedaan kan worden.
woensdag 9 augustus 2017

Dak van zolderkamer isoleren

Ik heb 5 pakketten iSoEasy van Kingspan besteld om een zolderkamer te kunnen isoleren. Het is moeilijker en meer werk dan ik dacht, gaat om ongeveer 18 m2. Graag zo snel mogelijk, want we zouden graag mijn dochter de zomer nog naar haar nieuwe slaapkamer kunnen verhuizen.
dinsdag 8 augustus 2017

Bodemisolatie met schelpen

Voor een vrijstaand huis van ongeveer 140 m2 bodemisolatie van schelpen. Alleen schelpen aanbieden. Graag komen kijken om de ruimte te meten: oppervlakte en hoogte. Graag verneem ik uw reactie.
maandag 7 augustus 2017

Isolatie schuin dak van buitenaf

Mijn huis heeft een schuin dak over de breedte van het huis. Dit schuine dak - met daarin een dakkapel - verhult dat de bovenverdieping eigenlijk gewoon een plat dak heeft met ruimte voor volwaardige kamers. Achter de dakopstand zit een holle ruimte. 7 x 3 meter dak en de hellingsgraad is circa 30 graden. Die moet geïsoleerd worden, vanaf de buitenzijde (anders moet de hele binnenzijde van de slaapkamer open). Kunt u het juiste materiaal aanbieden?
vrijdag 4 augustus 2017

Kruipruimte isoleren met schelpen

Kruipruimte 70 m2, diepte 1 meter. Er staat wat water in, niet continue hetzelfde pijl. Toegankelijk via kruipluik bij voordeur. Graag een schelpenlaag aanbrengen om vocht te reguleren.
woensdag 2 augustus 2017

Afvoerpijp keuken plaatsen en wegwerken

De afzuigkap wil ik verbinden met het afvoerkanaal van de keuken. Ongeveer 2.5 meter in totaal. Er moet een pijp komen met 2 of 3 bochten. En netjes wegwerken achter een houten, rechthoekige omlijsting. Boven het fornuis is een platte wandschouwkap met een rechthoekige koof naar het plafond. Wat kost dat om dat te maken door jullie? Inclusief materiaal.
dinsdag 1 augustus 2017

Zand in kruipruimte brengen

In de kruipruimte is er sinds enige tijd een lekkage geweest van het toilet, er is dus water en ontlasting op de vloer van de kruipruimte gekomen. Hierdoor is er een stank ontstaan die we weg willen hebben door een laag zand erop te laten aanbrengen. Het luik van de kruipruimte zit gelijk bij de voordeur en de afmeting van de kruipruimte is 5.15 x 8 meter (circa 90 cm hoog), we spreken dus over circa 40 m2. Betreft een woning uit 1999. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
maandag 31 juli 2017

Vloer en spouwmuren isoleren van een benedenwoning

Ik heb een benedenwoning gekocht uit bouwjaar 1955 en krijg daarvan op 1 september de sleutel. Ik wil daar de vloer en spouwmuur laten isoleren. Ik maak graag een afspraak om de klus te bespreken, ik heb al toegang tot de woning. Ik ontvang graag uw advies en prijsopgave.
zaterdag 29 juli 2017

Oud dak isoleren

Ik heb een boerderij gekocht en dat heeft een oud dak waar je tegen de pannen aankijkt. Wij willen isolatie plaatsen en dit afgewerkt hebben. De afmetingen zijn ongeveer 10 meter lang bij ongeveer 3 meter hoog. Dat moet twee maal gedaan worden dus de totale afmeting is 20 bij 6 meter.
donderdag 27 juli 2017

Kruipruimte isoleren met schelpen

Schelpen isolatie 40 vierkante meter. In de gang zitten steeds slakken, ik denk dat er vocht onder zit. Het is goed bereikbaar.
woensdag 26 juli 2017

Energie index (ei) opstellen voor twee woningen

Ik wil een offerte voor het opstellen van een energie index voor een tweetal woningen in Amsterdam-Noord. De woningen zijn beide appartementen. Een van 1967 en (97 m2) de andere uit de jaren 80 (78 m2). De woningen zijn aan de Ilperveldstraat en Koperslagerij. Beide betonbouw. Wat zou dat kosten bij u? Alvast bedankt.
maandag 24 juli 2017

Houten schuur laten isoleren

Ik wil een houten schuur gaan isoleren, zodat we het kunnen aftimmeren en gaan gebruiken als kantoor. Hierbij is zowel vloer- als dak- en muurisolatie nodig. Het gaat om een ruimte van 4 x 4 x 2,5 m.
zondag 23 juli 2017

Dakisolatie op zolder aanbrengen

Dakisolatie aanbrengen. Het dak is ongeveer 6.50 meter lang en circa 4.50 meter hoog aan beide kanten. Minus een dakkapel van ongeveer 2.75 meter breed en 1.50 meter hoog. Ongeveer 3e week van september uitvoeren (nadat er een dakkapel geplaatst is).
zondag 23 juli 2017

Isolatie of schelpen in de kruipruimte aanbrengen

Graag zouden wij onze kruipruimte willen isoleren met schelpen. Het gaat om ongeveer 40m2. Zodoende om de vochtigheidsgraag/vochtige geur te verminderen en meer warmte te behouden in de winter. Graag een indicatie van de totale prijs.
zondag 23 juli 2017

Kruipruimte opvullen met zand of kalkkorrels

Onder mijn hele woning staat geen water, maar alleen onder de keuken staat een klein stukje water. In totaal is het 75 m2. Hierdoor last van riool vliegjes. In totaal is het 75 m2. Kunt u mij adviseren en een offerte geven?
zondag 23 juli 2017

Zand, schelpen of isoparels aanbrengen

Onder mijn hele woning staat geen water maar alleen onder de keuken staat op een klein stukje water. Hierdoor last van riool vliegjes. Kunt u mij adviseren en een offerte geven?
vrijdag 21 juli 2017

Geluidsisolatie tegen geluidsoverlast bovenburen aanbrengen

Ik woon in een appartement uit 1928 op de benedenverdieping. Ik heb geluidsoverlast van de bovenbuurman waar ik graag wat tegen wil doen. Het betreft een houten vloer, en gaat om een oppervlak van iets minder dan 30 m2.
donderdag 20 juli 2017

Houten verdiepingsvloer isoleren

Ik wil graag geluidsisolatie aanbrengen in verband met geluidsoverlast van de onderburen en de buren schuin onder mij in een pand uit 1936. De overlast bestaat uit contactgeluiden en in mindere mate luchtgeluiden (gesprekken). Ik zou graag willen weten wat de mogelijkheden zijn voor geluidsreductie d.m.v. o.a. cellulose-isolatie.
donderdag 20 juli 2017

Schelpen in kruipruimte aanbrengen

Ik heb water in de kruipruimte staan, altijd! Ongeveer 20 cm. Binnenkort ga ik de vloer laten repareren. Wat kost het om hier schelpen in te doen? Of kan er beter zand of een ander materiaal aangebracht worden? De oppervlakte is ongeveer 12 bij 4 meter hoogte kruipkelder 60 cm. Graag uw offerte.
woensdag 19 juli 2017

Schelpen spuiten onder woning

Ik wil graag een offerte ontvangen met de kosten voor het isoleren van mijn kruipruimte met schelpen. Het betreft een kruipruimte van 60 m2. We hebben last van stank bij droog weer. Er is kort geleden zand onder het huis gespoten alleen werd er aangegeven dat dit niet voldoende is. Het grondwater komt er snel weer doorheen. Op dit moment is er nog geen grondwater terug omhoog gekomen maar de vraag is hoelang dit nog duurt.
dinsdag 18 juli 2017

Geluidsisolatie op de muur plaatsen

Geluidsisolatie plaatsen op een muur.
dinsdag 18 juli 2017

Zolder isoleren

Ik wil graag mijn dak geïsoleerd hebben. Er moet aan de binnenzijde van het dak het volgende geplaatst worden: - Isover glaswol - Houten regels & tengels, - Isover klimaatfolie ( +tape en kit), - Gipsplaten Het dak is totaal 70 m2 en het zijn horizontale dakbalken (Gordingen). De zolder heeft 2 dakramen ; 1 van 30 x 30 cm en 1 van 110 x 120 cm.
maandag 17 juli 2017

Vloer isoleren met schelpen

Isolatie met schelpen 80 a 85 m2. Voldoende kruipruimte.
maandag 17 juli 2017

Schelpen spuiten onder woning

We willen onze kruipruimte van 33 m2 waar ongeveer 8 cm grondwater instaat, laten isoleren door middel van schelpen. Wij zijn nog aan het verbouwen dus de hele houten vloer kan eruit. De vloer kunnen we vervolgens zelf terugplaatsen. De woning ligt aan een straat en de voordeur is makkelijk te bereiken.
zondag 16 juli 2017

Geluidshinder van de bovenburen stoppen

Graag willen wij iets doen aan de geluidsoverlast welke wij ondervinden van de buren boven ons (en in geringe mate van de buren naast ons). Andersom hebben we dit niet mogen vernemen. Het gaat ons om het zoveel mogelijk isoleren van elk willekeurig geluid in onze slaapkamer (circa 360 x 390 cm), omdat voldoende slaap belangrijk voor ons is. Onze woning is een jaren '30 woning (bouwjaar 1939 dachten we) bestaande uit verschillende lagen (een drietal appartementen op respectievelijk begane grond en 1e respectievelijk 2e+halve 4e respectievelijk 3e+halve 4e verdieping) en betreft met de (gelijk opgesplitste) appartementen direct links en direct rechts van ons één VvE. Zowel onze woning als die van onze bovenbuur is door een Vastgoedbedrijf gestript en puur en alleen voor de verkoop opgeknapt. Het Vastgoedbedrijf heeft vermoedelijk weinig tot niets gedaan aan isolatie (zo concluderen we over onze eigen woning al en we hebben helaas geen medewerking verkregen toen wij het Vastgoedbedrijf benaderden toen de huurders boven ons vertrokken en het Vastgoedbedrijf ook deze woning ging strippen en opknappen). Naar verluid is ons plafond niet meer dan een gipsplaat welke rechtstreeks op de houten balken van de woningscheidende houten ondervloer is aangebracht. De (laminaat)vloer van de bovenburen is met een spaanplaat direct aangebracht bovenop de woningscheidende houten vloer op balklagen en deze vloerplanken zouden niet meer goed bevestigd zitten aan de vloerbalken, hetgeen het vreselijke kraken van deze vloer tot gevolg heeft. Vooral hier willen we dan ook vanaf! De muur naar de buren toe is vermoedelijk minimaal (dragende muren half/enkelsteens en afwerkwandjes van gips). We hebben dus voornamelijk last van loopgeluiden. Graag het eerste contact per mail.
zaterdag 15 juli 2017

Schelpen in de kruipruimte storten

Ik wil een isolatielaag van schelpen storten in de kruipruimte. Ongeveer 90 m2.
donderdag 13 juli 2017

Geluidsisolatie in houten verdiepingsvloer

In jaren '30 huis moet de zolderverdieping met houten vloer worden geïsoleerd tegen omgevingsgeluid en contactgeluid. Oppervlakte ongeveer 50 m2. De zolder zal leeg zijn. Hoeveel geluid is er tegen te houden en wat voor materialen zijn dat dan? Gaat de vloer verhoogd worden of kan het op een andere manier? Graag advies en offerte over beste prijs/kwaliteit.
dinsdag 11 juli 2017

Kruipruimte isoleren

In een bestaande woning de kruipruimte van circa 70 m2 groot isoleren.
dinsdag 11 juli 2017

Kruipruimte isoleren

44 m2 kruipruimte onder een houten vloer isoleren met eps parels, twee opties, 25 cm hoog of vol tot de vloer (40 cm hoog). Huis is in verbouwing dus leeg, kruipruimte heeft moerbalk met slecht 20 cm ruimte er onder. Uitvoering op korte termijn heeft voorkeur.
maandag 10 juli 2017

Isoleren van plafonds op etage's

Graag zouden wij de ruimtes tussen onze houten vloeren willen laten isoleren (met Easycell) op de 1e en 2e etage van onze woning. Het oppervlak bedraagt in totaal ongeveer 90 m2 en de ruimte tussen de plafond en vloer is ongeveer 18 cm (dit verschilt volgens mij per vertrek).
maandag 10 juli 2017

Isolatie aanbrengen tegen geluidsoverlast

Graag wil ik mijn woning voorzien van geluidsisolatie. Zowel op de eerste als tweede verdieping is er veel geluidsoverlast van lopen e.d. Het huis is van 1969 en de vloer (eerste verdieping) is van (dun) beton, (tweede verdieping) van hout. Onder deze vloeren is een gips plafond geplaatst waardoor waarschijnlijk een klank kast ontstaat, hier zou ik graag wat aan laten doen. In overleg zou ik op zoek willen gaan naar een oplossing om het huis geluidsvriendelijker te maken. Betreft een grote klus.
zaterdag 8 juli 2017

Geluidsisolatie tegen het plafond spuiten

Hoge ruimte (4.50 meter) met vide (beslaat de helft van de ruimte en daar is plafond op 2.20 meter hoogte). Nieuwbouw. Beton. Met leidingen en gaatjes en beschadigingen hier en daar. Laten spuiten voor gelijke afwerking en betere akoestiek. Gaat om 53 m2.

Partners

Partners van Casius