Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in uw regio.

774 klanten bevelen een bij Casius aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: plafond inspuiten met zwarte vlokken, dak aan binnenzijde isoleren en afwerken met gipsplaten, zwevend monteren van isolatie plafond en wanden in werkplaats, isoleren van het dak, geluidsisolatie in een appartement aanbrengen, plafond isoleren tegen geluid, werkzaamheden in garage, slaapkamer geluiddicht laten maken, isolatie aanbrengen, ePS korrelisolatie in de kruipruimte aanbrengen, isolatie aanbrengen onder een houten vloer, kruipruimte isoleren door schelpen spuiten, aanbrengen van geluidsisolatie in een dansschool, pUR in een betonnen vloer spuiten, dak van woning isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist:

donderdag 22 juni 2017

Werkzaamheden in garage

Graag ontvang ik een offerte voor het laten isoleren van de garage bij mijn (nieuwbouw)woning. Het betreft een geschakelde garage. Aan de voorzijde van de garage zit een garagepoort (stalen segmenthefdeur). De garage wil ik graag splitsen in 2 ruimtes (d.m.v. het plaatsen van een tussenmuur + deur): het voorste deel van de garage wil ik gebruiken als berging (voor fietsen en dergelijke), het achterste deel als bijkeuken (met ergens een raam). Graag ontvang ik hiervoor een offerte. Daarnaast wil ik graag informeren wat de mogelijkheden en kosten zijn om eventueel een tussendeur tussen de garage en de woning te plaatsen. Daarnaast zou ik eventueel ook nog een verwarming in het achterste deel van de garage willen plaatsen en aansluitingen willen voor wasmachine en wasdroger + een gootsteen.
woensdag 21 juni 2017

Dakisolatie plat dak

Graag ontvang ik een offerte / afspraak om plat dak (van bitumen), ongeveer 6 x 3 meter, op 2e verdieping van woonhuis te isoleren. Voorkeur is om het dak aan de buitenzijde te isoleren, om zodoende voldoende vrije hoogte in de ruimte onder het dak te behouden. Het platte dak wordt aan 1 zijde begrensd door schuin oplopend dak. Het dak dient na isolatie de mogelijkheid te hebben om zonnepanelen te plaatsen.
vrijdag 16 juni 2017

Slaapkamer geluiddicht laten maken

Ik wil mijn zolderkamer geluiddicht laten maken. Het betreft een schuin dak die verdeeld is met vier grote balken, de ruimtes daartussen zijn ongeveer 140 X 230 cm (in totaal 7 panelen) en een constructieruimte voor de ketel. Het betreft geluidsoverlast door lucht (lawaai weg & muziek van buiten).
vrijdag 16 juni 2017

Isolatie aanbrengen

Ik wil graag isolatie aanbrengen op de nieuwe woning in de hele woning. De lengte van de woning is 8.70 en de breedte is 6.70 meter. Het dak loopt een klein beetje door waardoor ik niet helemaal zeker kan zijn om hoeveel vierkante meter isolatie het gaat. Ik moet nog subsidie aanvragen en een vergunning aanvragen. Het gaat namelijk om een monument.
donderdag 15 juni 2017

Garagedak isoleren

Graag wil ik de binnenkant van onze garage (plat dak) isoleren. Afmeting: 3 x 12 meter.
donderdag 15 juni 2017

EPS korrelisolatie in de kruipruimte aanbrengen

Ik wil de zitkuil van mijn zitkamer isoleren met EPS-schuim. De oppervlakte is 25 m². De hoogte is circa 30 cm bij het deel van de zitkuil. Volgens Nederland Isoleert is dat de beste methode. Onderschrijft u dat of heeft u een ander advies?
woensdag 14 juni 2017

Schuine daken van slaapkamers isoleren

Het gaat om 3 slaapkamers waarvan de schuine daken geïsoleerd moeten gaan worden (slaapkamers van 11, 14 en 15 m2)
dinsdag 13 juni 2017

Muziekkamer isoleren

Ik wil een kamer op de eerste verdieping in woonhuis laten isoleren om muziek te maken (blaasinstrument), zonder dat de buren er last van hebben. Geluid hoeft niet naar 0, maar de helft demping zou fijn zijn. Kamer is ongeveer 8 m2 vloeroppervlak. Er is 1 wand met de buren en er zit een raam in de kamer. Het huis komt uit 2000 (betonnen muren).
dinsdag 13 juni 2017

Dak aan binnenzijde isoleren en afwerken met gipsplaten

Ik wil graag van mijn nieuwe woning op de gehele verdieping het hellend dak aan de binnenzijde laten isoleren en afwerken met gipsplaten. Bouwjaar van het huis 1976. Op dit moment niet geïsoleerd, aan de binnenzijde afgewerkt met latjes tussen de balken. Het gaat om ongeveer 80 vierkante meter.
maandag 12 juni 2017

Isolatie aanbrengen onder een houten vloer

Ik woon in een eengezinswoning uit bouwjaar 1910 met houten vloeren. De beganegrondvloer van ongeveer 54 m² is niet geïsoleerd. We willen graag in gesprek met een vakman over de juiste isolatie van de vloer. Er is een kruipruimte met een hoogte van minstens 50 tot 60 cm onder de balken. We krijgen graag advies en een offerte.
zondag 11 juni 2017

Kruipruimte opvullen met zand

In het najaar hebben we last van een vochtige kruipruimte, met name aan de tuinkanten en wil deze graag op laten vullen met zand. De kruipruimte is ongeveer 10 bij 6 meter, het is een open ruimte en zou hem ongeveer 25 cm omhoog zien komen. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 11 juni 2017

Kruipruimte isoleren door schelpen spuiten

Ik zou graag mijn kruipruimte laten isoleren door middel van schelpen, maar er komt water van buiten in de kruipruimte, onduidelijk voor mij of hier iets aan gedaan moet worden. De kruipruimte is ongeveer 40 m².
donderdag 8 juni 2017

Aanbrengen van geluidsisolatie in een dansschool

Wij zijn opzoek naar een bedrijf dat voor in onze dansschool 2 danszalen kan isoleren door middel van het aanbrengen van akoestische tegels. De klus dient per direct te starten. Ik ontvang graag een offerte.
woensdag 7 juni 2017

PUR in een betonnen vloer spuiten

Graag had ik offerte op 35 vierkante meter pur gespoten op de betonnen vloer.
woensdag 7 juni 2017

Geluidsisolatie op de wand plaatsen

Ik zoek iemand die op een wand geluidsisolatie kan plaatsen, een zogenaamde zwevende wand om contact geluid te verminderen. Dit is voor een slaapkamer op 1e verdieping. De afmetingen zijn L 520 x H 270. Het gaat om een twee onder 1 kapper, tussenmuur is geen spouwmuur helaas, vandaar de keuze voor deze optie. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 6 juni 2017

Zwevend monteren van isolatie plafond en wanden in werkplaats

Ik wil in een oude werkplaats goed geïsoleerde wanden en plafond laten aanbrengen. Voor warmte en geluid. De afmeting is circa 5 x 8 meter. Belangrijk is dat het plafond goed geïsoleerd wordt tegen geluid, daarom de isolatie zwevend aanbrengen. De wanden kunnen bijvoorbeeld gewoon van Metalstud met isolatiefoam bijvoorbeeld worden geïsoleerd. Er moeten een aantal leidingen worden aangepast waaronder elektra, water en afvoerpijpen. Uitvoering: het moet uiterlijk september zijn afgerond.
maandag 5 juni 2017

Plafond inspuiten met zwarte vlokken

Ik wil het plafond in laten spuiten met zwarte vlokken. Om een betere geluidsisolatie te verkrijgen in de ruimte. Alle wanden zijn hard, glas of gipsplaat. Totale oppervlakte 920 vierkante meter.
maandag 5 juni 2017

Isoleren van het dak

Het isoleren van 100 m2 aan plafond, schuin dak en wand (voornamelijk plafond), gewenste RC waarde van 6, naar schatting ruimte voor 20 cm isolatiemateriaal. Spanten aanwezig. Ik kan er een foto van sturen. Eind juli of begin augustus uitvoeren.
vrijdag 2 juni 2017

Geluidsisolatie in een appartement aanbrengen

Ik wil mijn woning (beneden appartement, oppervlakte 65 m2) laten isoleren tegen lawaai van boven en zij buren (met name contactgeluid, ik hoor steeds gedreun en gebonk, voetstappen, meubel geschuif et cetera. Ik hoor ook wel leidingen/wc doortrekken, maar dat is niet storend). Ook hoor ik geluiden van de centrale gang, bijvoorbeeld stofzuigen (dat is maar even) en deuren klappen. Voor indeling van 't huis zie bijgaande plattegrond. De voordeur (bovenaan de hal, die midden boven op de tekening ligt, tussen keuken (links) en berging (rechts), sluit aan de centrale gang. Wat zijn de mogelijkheden en kosten?
vrijdag 2 juni 2017

Plafond isoleren tegen geluid

Ik wil mijn slaapkamerplafond laten isoleren tegen geluidsoverlast. Als het bevalt dan wil ik mijn gehele huis gaan doen. Het betreft c.a. 50 m2.
woensdag 31 mei 2017

Dak van woning isoleren

Ik wil mijn dak van binnen isoleren. Huidige isolatie is van buiten, onder de dakpannen en erg dun. De vraag is of dit kan blijven liggen, want het heeft geen gaatjes, het is een dichte folie. Dit moet ook nagekeken worden. Er is binnen ruimte voor isolatie tussen de 17 cm balken. Het is een dak met dakpannen, met daaronder dus de dichte folie. De woning (bouwjaar 1980) heeft een vloeroppervlak 9,60 bij 7 meter en heeft een puntdak beginnende op de eerste verdieping. De wanden op de eerste verdieping moeten sowieso geïsoleerd worden, op de zolder eventueel. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 31 mei 2017

Plat dak isoleren

Het betreft het isoleren (8 cm PIR) van een plat dak met een afloop van ongeveer 8 cm per meter. Afmeting dak ongeveer 34 m2. (Breedte 7 meter, lengtezijde 1 is ongeveer 4 meter, lengtezijde 2 is 6 meter). Afwerking met 2-laagdakbedekking. Oude dakbedekking kan gebruikt worden als dampremmende laag (?).
dinsdag 30 mei 2017

Geluidsisolatie aanbrengen tegen geluidsoverlast

Wij wonen in een appartement met daarboven 2 woonlagen. Er is sprake van geluidsoverlast dat te maken heeft met contact geluiden. Dus lopen, stofzuigen, dingen verplaatsen of laten vallen. Gaarne wellen wij hier een offerte voor aanvragen. Wij wonen op de begane grond en hebben in ons plafond wel isolatie laten plaatsen waardoor muziek en gespreksgeluiden al zo goed als nihil zijn geworden. Ik vroeg mij af of er überhaupt verbetering mogelijk is.
maandag 29 mei 2017

Zand in de kruipruimte egaliseren

Het zand in de kruipruimte is niet overal gelijk en daardoor komt er ook water van de buren door naar ons huis (woning in Zoetermeer Oosterheem). Graag contact met specialist om eerst te schouwen.
zaterdag 27 mei 2017

Zolder isoleren en afwerken met gipsplaten

Wij willen de zolder laten isoleren. Het betreft het plaatsen van latten, isoleren, gipsplaten bevestigen en alles netjes afwerken (de omlijsting). Ongeveer 36 m2. Een klein dakraam aanwezig. Betreft een huurwoning met goedkeuring van verhuurder.
woensdag 24 mei 2017

Vloer met Isover isolatieplaten isoleren

Wij hebben een eengezinswoning gekocht, een hoekwoning uit bouwjaar 1968 met houten vloeren. Wij overwegen om daar de houten vloer in de woonkamer aan de onderzijde te laten isoleren met Isover isolatieplaten. De vloer is 8.50 x 5.50 meter. De diepte van de kruipruimte eronder is maximaal 50 cm. Ik wil hier graag even naar laten kijken en advies krijgen of dit mogelijk is. Misschien heeft de vakman wel een ander advies voor een goede isolatie. Ik maak graag een afspraak en ontvang graag uw prijsindicatie.
maandag 22 mei 2017

Dak van vrijstaande woning isoleren

Ik woon in een vrijstaande woning uit bouwjaar 1965 met een niet geïsoleerd zadeldak met dakpannen. Ik wil het dak graag laten isoleren aan de buitenzijde met geïsoleerde dakplaten, waarna de bestaande dakpannen weer geplaatst moeten worden. De breedte van het dak is 675 cm, de lengte van het pannendak is 370 cm. Het gaat derhalve om ongeveer 50 m². Ik laat de klus hier graag beoordelen en ontvang daarna uw offerte.
maandag 22 mei 2017

Vloer met PUR laten isoleren

Bestaan er naast PUR ook ander mogelijkheden om kruipruimte te isoleren.
zondag 21 mei 2017

Geluidsisolatie in de slaapkamer aanbrengen

Het gaat om een slaapkamerwand van 7 m² die we willen laten voorzien van een geluidsisolerende (zwevende) voorzetwand. Netjes afgewerkt zodat het verfklaar of behangklaar is. Geen extra kosten achteraf. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte. Fam. Janssen, Heerewaarden
zaterdag 20 mei 2017

Geluidsisolatie aanbrengen in een muziekkamer

Ik wil graag geluidsisolatie laten aanbrengen in een muziekkamer van 395 x 235 cm. Er is daar een tussenmuur en een betonnen muur van 395 cm. Verder is er een raam en een deur. Ik laat de klus hier graag even inmeten en krijg dan graag uw advies over de beste aanpak en een prijsopgave.
donderdag 18 mei 2017

Dakisolatie van buitenaf

Daar de zolder van binnenuit is opgeknapt zoek ik een oplossing om het pannendak (van buiten af) beter te isoleren. Het dak is circa 40 m2. Wat is uw advies? En wat zijn de kosten?
woensdag 17 mei 2017

Isoleren van platte daken

Twee platte daken wil ik graag van buiten af laten isoleren. Op dit moment ligt er dakleer (bitumen) op deze daken. Betreft een dak van ongeveer 40 vierkante meter groot en een dak van ongeveer 15 vierkante meter groot. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 17 mei 2017

Tussenwand met de buren geluidsdicht maken

Sinds een jaar wonen wij in een twee-onder-een-kapwoning. Op de een of andere manier horen wij vrijwel alles wat de buren (vooral boven en in de badkamer) doen. Ook als er een feestje is lijkt het alsof ze dit beneden bij ons houden. We hebben al een keer met de buren over het geluid gepraat, maar zij horen niks van ons en geven aan ook niks geks te doen qua geluid. Ik weet niet of de muur tussen ons en de buren een spouwmuur is. Het lijkt ook wel alsof het geluid via de vloeren doordringt. Je hoort ook als er bij de buren boven gelopen wordt, gepraat en het doorspoelen van het toilet. Ik zal de bouwtekeningen erbij zoeken. Is het mogelijk om de muur zo goed als geluiddicht te maken, zodat wij 's ochtends gewoon kunnen doorslapen en ons zoontje ook weer rustig kan slapen?
dinsdag 16 mei 2017

Doos in doos constructie maken

Dag, ik heb last van geluidsoverlast en wil graag een doos in doos constructie maken om mijn bed van 140x200 cm heen. Mijn idee is om materiaal bij de praxis te bestellen en te laten bezorgen, en dat ik dan hier in huis de boel in elkaar zet samen met de klusman.
maandag 15 mei 2017

Geluidsisolatie in enkelsteens muur plaatsen

Ik wil graag geluidsisolatie in mijn muur laten plaatsen tegen geluidsoverlast. Totaal is het 12,75m2... Wat kost me dat ongeveer
zondag 14 mei 2017

Kruipruimte laten isoleren

Graag uw prijsopgave voor isolatie onder de vloer. De kruipruimte is bereikbaar door een kruipluik, standaardmaat 60 x 80 cm. De hoogte van de kruipruimte is +/-60 cm. Deze isoleren met isolatiemateriaal met een R 3,5 waarde of hoger. Het is +/- 50 m2. Op het dakbeschot, op de 2de verdieping, 60 m2 isolatiemateriaal met een R 4 waarde of hoger aanbrengen.
zondag 14 mei 2017

Kruipruimte ophogen met zand of schelpen

Wij hebben een vrijstaande woning met geschakelde garage. Sinds enige tijd hebben we wat problemen in de woning door vocht in de kruipruimtes door een hoge grondwaterstand. We hadden vorig jaar een muggenplaag en ook wat stankoverlast. Ik wil de kruipruimte laten voorzien van een laag zand van ongeveer 30 cm of schelpenisolatie. De gehele vloeroppervlakte is ongeveer 140 m². Daarvan is ongeveer 50 m² via een kruipluik toegankelijk. De overige kruipruimte is verdeeld in 5 compartimenten. Er moet hier even bekeken worden hoe daar toegang verkregen kan worden. Misschien kan dat door gaten in de gevel te boren. Ik wil een afspraak maken met bedrijven die hier ervaring mee hebben. Ik ontvang daarna graag uw plan van aanpak en offerte.
zaterdag 13 mei 2017

Schuin dak van isolatie voorzien

Ik wil graag mijn bovenverdieping laten isoleren en eventueel laten afwerken met gipsplaten. Het regelwerk is al aanwezig, aangezien de kap al eerder is geïsoleerd en afgewerkt. Helaas is dat verkeerd gedaan met vochtproblemen tot gevolg. Dit is al verwijderd. De gipsplaten kunnen worden hergebruikt. Het gaat om 80 vierkante meter. Uitdrukkelijk GEEN PUR isolatie in verband met weinig vertrouwen in product en slechte geluidsisolatie. Wij wonen naast de kerk, dus willen graag dat het ook goed tegen geluid isoleert. Eventueel is isoleren onder de pannen ook een optie.
vrijdag 12 mei 2017

Verlaagd of 'zwevend' plafond plaatsen met isolatie

Ik woon in een oude benedenwoning, gebouwd in de jaren '30 of '50. Ik ervaar veel geluidsoverdracht vanuit de woning van mijn bovenburen (lucht- en contactgeluid) en het plafond van 50 m² is al eens ingespoten met cellulosevlokken. Het effect daarvan is echter nihil. Ik wil graag in contact komen met bedrijven die ervaring hebben met het aanbrengen van een verlaagd plafond of 'zwevend plafond' met voldoende isolatie, onder het huidige plafond. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.
vrijdag 12 mei 2017

Zolderdak laten isoleren

Ik zou graag willen weten wat het kost om mijn zolderdak te issoleren en wil het graag afgewerkt hebben met gipsplaten. Op dit moment heeft mijn zolder alleen houten planken aan de binnenkant van het dak. Het oppervlakte van de zolder is 18m2. Graag ontvang ik per mail een offerte en niet telefonisch
donderdag 11 mei 2017

Schelpenisolatie in de kruipruimte aanbrengen

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar 1974 met niet geïsoleerde betonnen vloeren. Onder de woning bevindt zich een geheel begaanbare kruipruimte van ongeveer 54 m², deze is ongeveer 70 cm hoog. De ruimte is krukdroog en er zijn geen tussenwanden. Wij overwegen om hier een dikke laag schelpenisolatie te laten aanbrengen. We ontvangen graag advies en een prijsopgave.
dinsdag 9 mei 2017

Isoleren met schelpen

Ik wil graag in mijn huis vloerverwarming laten aanleggen, maar daarvoor wil ik de kruipruimte eerst laten isoleren net schelpen. De kruipruimte is 48 m2 groot en goed bereikbaar via het kruipgat. Als dit in kosten scheelt wil ik bij een ander huis in de buurt hetzelfde laten doen.
dinsdag 9 mei 2017

Zolder isoleren en met gipsplaten afwerken

De zolder van onze toekomstige woning is niet afgewerkt, wij willen graag isolatie en platen aangebracht hebben. Ook de balken moeten geschilderd worden (kan evt een schilder doen). Daarnaast wil ik, indien mogelijk, ook schuifwanden onder het puntdak laten maken, maar wellicht is hier een nieuwe offerte voor nodig.
dinsdag 9 mei 2017

Plafond van geluidsisolatie voorzien

Het gaat om een tussenwoning, bouwjaar 1927. In de slaapkamer (10 m2, plafond hoogte 2.85 meter) heb ik veel geluidsoverlast van de bovenburen. Naar mijn weten is het plafond hol, met 4 inbouwspotjes. In eerste instantie zou ik het plafond vol willen laten spuiten en bekijken of dit afdoende is. Eventueel kan het slaapkamer plafond maximaal 10 cm verlaagd worden (in verband met kozijn openslaande deuren). Bij een goede prijs is het misschien ook mogelijk een klein kamertje en het halletje te isoleren (bij elkaar denk ik maximaal 20 m2). In de laatst genoemde ruimtes zijn geen inbouwspotjes, maar is het ook onbekend of het plafond hol is of niet. Het bouwjaar van de woning is 1927. Ik zie uit naar een spoedige reactie, het zou geweldig zijn als dit zo spoedig mogelijk verholpen kan worden!
maandag 8 mei 2017

Muren geluiddicht maken

Ik wil graag 2 muren van ongeveer 3 x 3.50 meter geluiddicht maken.
donderdag 4 mei 2017

Geluidsisolatie tegen plafond spuiten

Voor een eetcafé ben ik opzoek naar geluidsisolatie. Het plafond oppervlakte is 150 m2. Het is een houten plafond.
maandag 1 mei 2017

Isoleren plafond tegen contactgeluiden

Graag een offerte voor het aanbrengen van een vals plafond met daartussen isolatie, zodat de contactgeluiden die nu op -1 db vastgesteld zijn, minder hoorbaar worden. Er ligt een beschrijving van aanbrengen plafond door Nederlandse Stichting van Geluidshinder. Er is destijds Isofloc tussen de vloer en plafond aangebracht. Dus bestaande plafond niet weghalen. Het gaat om de slaapkamer 3 x 3.50 meter. Woonkamer: 5 x 3.50 meter en tussengedeelde woonkamer: 3 x 4.50 meter. Zie bijgevoegde oppervlakte woning. Het betreft een VvE besluit.
maandag 1 mei 2017

Muur geluidsdicht laten maken

Ik wil de muur van mijn slaapkamer naar de buren goed geluiddicht laten maken. De muur is ong. 4,30 meter lang en 2,70 meter hoog. De muur is nu dun, soort gipswand, en zeer gehorig.
maandag 1 mei 2017

Kruipruimte isoleren met isolatiekorrels

Ik wil 32 m2 kruipruimte laten isoleren met isolatiekorrels. De kruipruimte is circa 55 cm hoog. Er is één toegangsluik.
donderdag 27 april 2017

Schuimbeton als vloerisolatie aanbrengen

Wij zijn onze boerderij aan het verbouwen en willen in het achterste gedeelte van de boerderij een laag schuimbeton (35 cm). Het gaat om ongeveer 25 m3.

Partners

Partners van Casius