Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in uw regio.

954 klanten bevelen een bij Casius aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: plafond van een magazijn loods, thermisch isoleren, buitengevel van boerderij isoleren, hellend dak isoleren, schuur geluiddicht isoleren tot 0 dB, hellend dak isoleren, hellend dak isoleren, ruimte isoleren, geluidsisolatie aanbrengen vergaderruimtes, thermisch isoleren van voor- en achtergevel, thermische muurisolatie, geluidsisolatie aanbrengen, isoleren van plafond en optie houten kozijn vervangen, geluidsisolatie voor onze kleine kantoorruimte maken, zolder isolatie, kamers van een medische praktijk geluidsdicht laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist:

zondag 8 december 2019

Dak isoleren

Het gaat om een plat dak met bestaande dakbedekking, hier moet isolatie op en nieuwe dak bedekking . Het gaat ongeveer om 18 m2 wat ik aan de buitenkant wil isoleren.
zondag 8 december 2019

Garage isoleren

Ik wil graag het garagedak van binnenuit willen isoleren. Betreft ongeveer 40 m2. Makkelijk toegankelijke en hoeft niet afgewerkt te worden.
zondag 8 december 2019

Ruimte isoleren

Ik wil graag in een kamer tussen de houten balken isoleren. Het gaat om 240 m2, momenteel zit er al een isolatielaag tussen.
zaterdag 7 december 2019

Garage isoleren

Het betreft de garage. Een muur zowel thermisch als geluid. Dat is de muur tussen garage en buurgarage. Een muur thermisch. Totaal 25 m2. Graag een offerte.
zaterdag 7 december 2019

Dak isoleren

hellend dak ongeveer 350 m2 van PIR dakplaten moet aan binnenzijde met name voor geluidsisolatie na-geïsoleerd worden. kap is stalen spanten en houten gordingen. Dikte van isolatie nader te bepalen. huidige dak heeft een Rc=3,5. Ga er van uit dat de spuitisolatie dampdicht is, om vochtproblemen later te voorkomen en ik wil ook geen additioneel dampdicht folie aanbrengen.
vrijdag 6 december 2019

Tocht van ramen en deuren isoleren

Ik heb een nieuw huis gekocht er het tocht komt door 4 ramen en 1 deur . Ik ben opzoek naar een partij die kan vaststellen waar deze toch vandaan komt en een goede oplossing kan bedenken. Het begint aardig koud te worden dus graag een partij die op korte termijn beschikbaar is.
donderdag 5 december 2019

Kruipruimte isoleren

Kruipruimte isoleren met isolatiechips. Kruipruimte is bereikbaar via trapkast middels een luik en de hoogte van de kruipruimte is ong 60 cm en het gaat om 50 m2.
donderdag 5 december 2019

Geluidsisolatie aanbrengen vergaderruimtes

We hebben een vijftal geschakelde vergaderruimtes waarvan we de geluidsisolatie significant willen verbeteren. 1 vergaderruimte is 4 x 3 meter. Er zitten houten wanden tussen, daar zit al isolatie in, maar onvoldoende. We horen de gesprekken van vergaderruimtes naast ons.
woensdag 4 december 2019

Muur isoleren tegen geluid

Op het moment ervaren onze naaste buren geluidsoverlast, alles wat wij zeggen dreunt door. Wij zouden dan graag 1 muur voor het geluid willen isoleren. De muur heeft ongeveer de oppervlakte van 3 x 2 meter. Ik laat mij informeren over de mogelijkheden.
woensdag 4 december 2019

Muren isoleren

Ik wil graag mijn muren laten isoleren, omdat ik veel last heb van lucht- en contactgeluid van de buren aan beide kanten. Aan dat tweede is niet veel te doen, aangezien dit huizenblok een doorlopende vloer heeft. Maar er moet iets gedaan worden. Ik heb ook een vide en ik vermoed dat dat ook een versterkend effect heeft, maar dat hoor ik graag van de experts.
woensdag 4 december 2019

Thermisch isoleren van voor- en achtergevel

Het isoleren langs de binnenzijde van de buitenmuren van de woning. Het gaat om de voorgevel de achtergevel en een gedeelte van de zijgevel indien mogelijk. Het is een woning met 2 verdiepingen (begane grond 1e verdieping) met een totaaloppervlakte van de gevels van ongeveer 40-50m2. Het is een enkelsteensmuur, ik laat mij dan ook graag adviseren door een vakbedrijf over de mogelijkheden.
dinsdag 3 december 2019

Wanden isoleren tegen geluid

Het betreft een tussenwoning waarvan 1 volledige wand geïsoleerd moet worden tegen luchtgeluid. Wij ervaren veel irritatie en hinder van bassgeluiden en luide muziek. Deze komen voornamelijk van 1 slaapkamer naast rond maar is door het hele huis te horen. De oppervlakte +/- 60 m2 beneden en boven verdiepingen. betreft 2 keer een vaste trap aan de wand zijde. Waarvan 1 open in de kamer en dicht gemaakt moet worden. Warmte isolatie is totaal niet belangrijk. Geluid is de grote ergernis.
dinsdag 3 december 2019

Schuur geluiddicht isoleren tot 0 dB

Voor mijn beroep ben ik muzikant. Wij zijn bezig met het kopen van een huis en ik moet weten of het mogelijk is om de schuur geluiddicht te kunnen isoleren. Als het niet kan, dan kan ik mijn beroep niet uitvoeren. We willen weten wat het zou kosten om een stenen schuur geluiddicht te isoleren, tot 0 dB om te kunnen drummen. De schuur staat vrij in de tuin en is 5.40 x 3.40 meter. De hoogte binnen is oplopend van 2.40 naar 2.60 meter. De binnenkant is met hout betimmerd. De schuur wordt nu als yoga studio gebruikt. De schuur staat een meter van de buren af en zij hebben er naast een bed and breakfast, dus het is belangrijk dat het echt geluiddicht is. Er zitten ook ramen in, deze zouden ook verwijderd mogen worden. Het mag van buitenaf of van binnen af geïsoleerd worden. We willen een globale indicatie zodat we weten waarmee we rekening moeten houden qua kosten, dan kan ik dat met de hypotheek bespreken.
dinsdag 3 december 2019

Thermische muurisolatie

Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden. Mijn voorkeur gaat uit van latten tegen de binnenmuur en vervolgens pirplaten + gips er tegen aan schroeven. De muur strippen (denk aan venster banken weghalen en weer plaatsen) en elektra voorbereiden kan ik zelf. Ik ben erg benieuwd aan welke kosten ik moet denken als ik dit laat uitvoeren. Het gaat om een woning van zijmuren van 14,5 x 3 meter en een voor- en achtergevels van 7,5 x 8 meter die vanaf een hoogte van 3 meter naar een punt lopen. Bij voorkeur graag via de mail contact ivm slechtere bereik via de telefoon, maar u mag het altijd natuurlijk proberen:)
dinsdag 3 december 2019

Thermisch isoleren van buitengevel

Graag de gevel onder de ramen isoleren. Het zijn nu nog enkele platen. Het gaat ongeveer over 12 m2 en de situatie bevindt zich op de 6e etage. Ik laat mij adviseren over de materialen.
dinsdag 3 december 2019

Garage isoleren

Betreft nieuwe vrijstaande garage met halfsteens muren en balken plafond. We willen dat van binnen graag afgewerkt hebben zodat er gladde afgewerkte muren en plafond ontstaat. Isolatieplaten lijkt ons daarvoor een goede oplossing. Willen het wel prijstechnisch voordelige oplossing. Wordt niet als hobbyruimte of iets dergelijks gebruikt. Gaat dus niet zozeer om de isolatie maar vooral om afwerking. Het gaat om 20 m2 .
maandag 2 december 2019

Plat dak van aanbouw thermisch isoleren

Het gaat om het thermisch isoleren van plafond van aanbouw keuken van ongeveer 32 m2 en zij aanbouw van ongeveer 21 m2. De aanbouwen hebben platte daken. Ik durf niet met zekerheid te zeggen wat voor soort dakbedekking erop ligt. Een dakbedekking is zwart en heeft een beetje een zandstructuur en de naders is glad en grijs. Ik ontvang graag advies of vanaf binnen of vanaf buiten isoleren handiger is. Ik vermoed vanaf binnen. Bij een aanbouw voel je koude lucht naar binnen komen en bij de ander is het waarschijnlijk ook niet geïsoleerd. Graag ontvang ik een offerte en advies.
maandag 2 december 2019

Geluidsisolatie aanbrengen

We wonen op ongeveer 2 km afstand van de A 16. s ochtends en s avonds worden we uit de slaap gehouden door het geruis van de snelweg. De ramen van de slaapkamer hebben geluidwerend glas. Tevens is het fijn dat de hitte van het dak in de warme zomers ook wat tegen gehouden wordt. Wij willen de snelweg helemaal niet horen wat moet er in onze situatie dan gedaan worden. Mogelijk is alleen isolatie van het plafond onvoldoende. Ik denk dat er tussen de 30 en 100 m2 isolatie aangebracht moet worden. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
maandag 2 december 2019

Hellend dak isoleren

Wij zijn voornemens om ons huis in stappen te gaan isoleren. We zijn benieuwd naar wat het allemaal gaat kosten zodat we weten wanneer we welk onderdeel kunnen gaan isoleren. We zouden willen beginnen met het hellend dak. Mijn inziens moeten alle dakpannen eraf, isolatie erop en nieuwe dakpannen er terug op. Ons dak zal dan hoger zijn dan dat van de buren. Wij ontvangen graag een prijsindicatie. Oppervlakte bedraagt tussen de 30-100 m2.
zondag 1 december 2019

Isoleren van plafond en optie houten kozijn vervangen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het isoleren van mijn plafond tegen geluid van de bovenburen, dmv zwevend plafond en/of andere isolatiemethoden. Het gaat om 40-45 m2 verdeeld over twee kamers van een woonruimte. Bij voorkeur voeren we de klus in 2 etappes uit zodat één kamer als opslag kan dienen voor de spullen uit de andere kamer. Optioneel overweeg ik ook een kozijn (ca. 140 bij 140 cm) te vervangen, geheel nieuw houten kozijn met dubbelglas en 'stille' ventilatie. Indien u slechts een van de twee werkzaamheden kunt uitvoeren (plafond of kozijn) ontvang ik alsnog graag een offerte voor het deel dat u uit kunt voeren.
zondag 1 december 2019

Muur isoleren

Woon in een flat die behoorlijk gehorig is. Hoor vaak hondengeblaf en luide muziek van de buren naast-, en schuin beneden mij. Enkele betonnen scheidingswand zonder enige isolatie. Ik wil graag mijn muur isoleren, is ongeveer 21 m2.
zondag 1 december 2019

Vloer of kruipruimte isoleren na advies

Ik wil graag advies over een isolatieklus. Ik wil graag dat de vakman komt kijken wat het beste is voor mijn woning. Het gaat om 50 m2 vloer of kruipruimte isoleren. Huis is gebouwd in 1994 en er zitten wel platen tegen de onderkant, maar dat is niet voldoende.
zondag 1 december 2019

Wand isoleren

Ik ervaar veel geluidsoverlast van de buren vandaar dat ik graag een ruimte aan de binnenkant wil isoleren tegen het geluid. Het gaat om 10 m2.
zondag 1 december 2019

Cellulosevlokken in de vloer van de zolder inspuiten

Ik wil de vloer van de vliering en de schuine (dak)gedeeltes van mijn kamers op de 1e verdieping laten isoleren dmv het inspuiten van cellulosevlokken. De schuine gedeelten bestaan uit holle ruimtes met dakbeschot en gipsplaat aan de binnenkant. Dit is ongeveer 12 m2, verdeeld over 4 ruimtes. De (holle) vlieringsvloer is aan de onderkant gipsplaat, daarboven een beetje riet en afgedekt met OSB plaat. Dit is in ong 30 m2, op de vliering één oppervlak en aan de onderkant verdeeld over 4 ruimtes. Totaal te isoleren oppervlak is rond de 42 m2. Het betreft een tussenwoning.
zondag 1 december 2019

Woning isoleren

Het gaat me alleen om geluidsisolatie. Onder het schuine dak is het straatlawaai uitermate luid en hinderlijk waarneembaar. Alsof het versterkt wordt. Daarom wil ik graag 100 m2 aan de binnenkant van mijn woning isoleren tegen geluid.
zondag 1 december 2019

Wand isoleren tegen geluid

Mijn slaapkamer is schuin boven de keuken van een restaurant. Vanuit het restaurant heb ik overlast van contact geluid (pannen, staal op staat etc) De vloer is al vrij goed geïsoleerd maar wil nu de wanden en alles wat contact maakt isoleren. Een voorzetwand lijkt mij de beste oplossing. Zal gaan om ongeveer 10 m2.
zondag 1 december 2019

Vloer isoleren

Ik huur een woning op de 2 etage. Ik heb alleen buren onder me en heb erg veel last van lucht geluid. Als er visite bij hun is en er wordt hard gepraat hoor ik het erg goed. De vloer zelf zijn volgens mij houten planken met daarop iig houten platen. Ik heb nu s - silent plus 10db zachtboard onder het laminaat liggen. Hiervoor lag er een Silenzio Superbo Rubber Ondervloer 2.0. Dit lag er alleen niet overal en had toen ook veel last van lucht geluid en het laminaat lag er ook niet overal( een paar hoeken en randen waren open) nu heb ik wel alle gaten en kieren dicht gekit en het laminaat ligt er overal maar het luchtgeluid lijkt toch meer aanwezig dan de rubberen ondervloer. Ik zou de rubberen vloer over de zachtboard willen leggen of andersom maar dan kunnen de deuren niet meer open.. Wat is er mogelijk?. Het is natuurlijk een oud huis met dunne muurtjes e.d. En enkel glas. Het gaat vooral om voor en achterkamer van de woning en dat is ongeveer 32 m².
zaterdag 30 november 2019

Zolderkamer isoleren

De zolderkamer moet geïsoleerd worden ivm drumhobby van onze zoon. We denken aan voorzetwand met akoestische schuimplaten. Het gaat om 6 bij 3 meter.
zaterdag 30 november 2019

Slaapkamer geluidsdicht laten maken

Ik wil mijn slaapkamer geluidsdicht hebben zodat ik keihard muziek kan spelen en op de alle hoogste volume kan gamen zonder dat mijn buren en mede-huisbewoners er last van hebben en natuurlijk rustig kan slapen zonder geluiden van buitenaf. Ik overleg graag met de vakman wat de mogelijkheden zijn. De afmeting van de slaapkamer is ongeveer 2 x 4 meter.
vrijdag 29 november 2019

Kruipruimte isoleren met Airflow

Graag laat ik mijn kruipruimte isoleren met airflex. Ik heb verschillende mogelijkheden van de verschillende isolatie materialen bekeken, mijn voorkeur gaat naar airflex. De Rc is 3,5. Totaal 75 m2. Er is bestaand tempex van 8 of 9 cm van de bouw aanwezig, dus extra isolatie. De woning is 20 jaar oud en heeft een Rc waarde van 2,5. Ik zou graag willen weten wat de mogelijkheden zijn van het aanbrengen van de airflex, ik weet dat dit direct van onderen bevestigd kan worden, of op de tempex platen. Als u mij overdag niet kunt bereiken, ben ik aan het eind van de middag bijna altijd bereikbaar.
donderdag 28 november 2019

Vloer isoleren

Het gaat om houten vloeren in oude woning (1878). Alle op de begane grond. 2x zitkamer en 2x slaapkamer. Er zal in de zitkamers een kruipruimte zijn, in de slaapkamers is dit onbekend. Het gaat om minimaal 60 m2.
donderdag 28 november 2019

Adviseren en isoleren van een slaapkamer tegen geluid

We hebben een gezinslid met mysifonie, overgevoeligheid voor geluid. Het is haar slaapkamer. 4 meter lang, 2,30 m hoog, 3 meter breed. Misschien moet de hele kamer worden gedaan. In eerste instantie denken we aan 1 muur aan de zijde naar de buren.
donderdag 28 november 2019

Geluidsisolatie voor onze kleine kantoorruimte maken

We hebben een geluidsisolatie nodig voor onze kleine kantoorruimte. Meer informatie: Een basis geluidsisolatie voor onze kleine kantoorruimte maken, voor één wand, de deur en het plafond. Het opnieuw schilderen / stucen van de kamer, en het repareren van gaten en onregelmatigheden in de muren en het plafond. Extra info: Locatie: Rotterdam Oude Noord Kamer: 14 m2 (320 cm x 404 cm) Foto's zijn bijgevoegd
woensdag 27 november 2019

Zolder isolatie

I need my attic (approx 8m2) to be isolated as the cold is coming under the door which leads to my bedroom. I need the walls, the ceiling and maybe the floor to be isolated. It is a flat from 1950, 2nd floor. Thank you.
woensdag 27 november 2019

Dak isoleren

Ik wil graag mijn dak aan de binnenkant laten isoleren. Het gaat om een plat dak van 40 m2.
woensdag 27 november 2019

Kamers van een medische praktijk geluidsdicht laten maken

Ik heb 5 behandelkamers in een medische praktijk, momenteel kun je vanuit de kamers elkaar horen praten. Dit is natuurlijk niet wenselijk. Er zitten al geluidswerende HPL deuren in (http://www.nb-deuren.nl/Assortiment/HPL-Deuren/Geluidswerende-HPL-deuren) maar dit werkt nog niet afdoende. Het gaat dus met name om luchtgeluid waar tegen geïsoleerd moet worden. Ik zoek graag persoonlijk contact met de juiste vakman om de situatie te bekijken.
dinsdag 26 november 2019

Plafond isolatie

Isolatie van garageplafond/vloer woonkamer van een drive-in woning. Het gaat om circa 60 m2. Hoeft geen afwerking. Plafond is goed bereikbaar vanuit de garage.
dinsdag 26 november 2019

Isoleren van plafond tegen geluid

We hebben veel last van geluiden van bovenburen. Daarom wil ik mijn plafond van ongeveer 60 m2 laten isoleren. Over de mogelijkheden laat ik mij graag informeren tijdens een persoonlijke afspraak. De klus dient op redelijke korte termijn uitgevoerd te worden.
dinsdag 26 november 2019

Kantoorruimte isoleren

Een basis geluidsisolatie voor onze kleine kantoorruimte maken (14 m2), voor muren en plafonds.
dinsdag 26 november 2019

Geluidsisolatie plafond

Ik wil graag een plafond laten isoleren tegen geluidsoverlast. Het gaat om 20 m2. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
maandag 25 november 2019

Een muur isoleren tegen geluidsoverlast

In verband met geluidsoverlast van de buren (tv geluiden) wil ik graag de muur in de woonkamer isoleren. Het gaat om ongeveer 16 m2. De afwerking moet waarschijnlijk met gipsplaten, verder qua stucwerk is er niets nodig. Het gaat om een beneden huurwoning. De verhuurder geeft toestemming voor de isolatie, maar ze gaven wel aan dat ze een renovatie gepland hebben. Langs de onderkant van de wand lopen leidingen en mogelijk dat ze dit gaan afwerken. Of dit zo is en wat dit voor consequenties heeft krijg ik binnenkort een antwoord over. Als het geen probleem zou vormen, dan wil ik zo snel mogelijk beginnen en anders in maart 2020. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 25 november 2019

Muren van de zolder isoleren

Het gaat om de muren op zolder (32 m2) met schuin dak, die volsteens zijn en niet geïsoleerd. Beide muren aan de zijkant van het huis bevatten schoorstenen dus zijn niet vlak.
maandag 25 november 2019

Plafond van kamer isoleren

Ik wil graag dat een kamer zoveel mogelijk geluiddicht wordt. Het plafond moet geïsoleerd worden, dit is 16 m2. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 24 november 2019

Monumentale plafonds isoleren

Graag een offerte voor cellulose isolatie. We hebben monumentale plafonds met ornamenten erop die niet kapot mogen. Daarom lijkt dit mij de beste manier van isoleren. Het gaat om 4 ramen.
zaterdag 23 november 2019

Isoleren plafond en deel wand

Balkon is door de vorige eigenaren bij de keuken betrokken zonder te isoleren. Er is een kunstglas pui geplaatst zonder ventilatie, deze is omgeven door beton. Dit beton vormt een koudebrug. CV is verwijderd, dus het is erg koud. Het gevolg is nu dat ik schimmelvorming krijg. Ik wil het plafond en de betonwand plus nog een wandje laten isoleren. Ik denk dat er pir platen gebruikt moeten worden. Ik denk dat er maximaal 7,5 m3 geïsoleerd moet worden, inclusief ramen. Het totale oppervlak van de keuken is: 5 m bij 2.10 m. Ik woon op de top etage met een plat dak. Het is een 60 jaren appartement. Het isolatie materiaal kan ook gespoten worden, als het maar tegen de vocht werkt.
vrijdag 22 november 2019

Cellulose vlokken als isolatie aanbrengen in zolderruimte

In mijn huidige huis zou ik graag wat meer aan isolatie willen doen. Mijn huis is gebouwd in de jaren 50 en hierdoor merk je dat het boven erg koud is. Nu kwam ik op internet het isofloc tegen, een snelle lichtgewicht manier van isoleren. Er is boven mijn slaapkamers namelijk een zolder aanwezig alleen het is een ruimte die niet te gebruiken is. Het zijn plafondplaten aan wat dunne balken. Eventueel heb ik foto's van de huidige situatie. En er is mogelijkheid om van de buitenkant me dak op te gaan. Het gaat om gemiddeld 30 m2. Wat wel belangrijk is dat de zolder geen mogelijkheid heeft tot sta functie. Het is echt alleen een plafond. Is het mogelijk om samen te kijken naar isolatie mogelijkheden en deze optie van isoleren een offerte voor uit te brengen?
vrijdag 22 november 2019

Binnenkant garage isoleren

Het betreft een garage van 7,80 m lang.De bedoeling is isolatie van de muren doch niet te dik en afwerken met gipsplaat. Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Voorzetwand met afwerking in gipsplaat (gyproc) / plaatmateriaal Gaat om 45 m2 aan de binnenkant.
vrijdag 22 november 2019

Geluidsisolatie aanschaffen en plaatsen

Het betreft een benedenwoning, bouwjaar 1888 met een ornementenplafond opgebouwd met riet. Hierboven bevindt zich een balkenlaag + houten vloer van de bovenburen (niet in mijn eigendom). Graag zou ik deze loze (klankkast) ruimte willen opvullen om met name het luchtgeluid weg te nemen. Het gaat om 12 m2. Er is nog geen isolatie aanwezig in de muren/ plafond. Ik heb me een beetje verdiept in cellulose isolatie, maar ik weet niet of dit werkelijk het beste isolatiemateriaal is. Ik zou hier graag wat advies over willen hebben.
vrijdag 22 november 2019

Voorzetwand plaatsen

Ik wil een voorzetwand van 5.60 x 2.40 meter en maximaal 20 mm diep (ruimte) laten plaatsen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
vrijdag 22 november 2019

Vloerisolatie spuitpur op waterbasis

Ik wil graag mijn vloer laten isoleren. De oppervlakte is ca. 120 m2 en er is een kruipruimte van 1 meter aanwezig. Mijn voorkeur gaat uit naar een soort spuitpur op waterbasis.

Partners

Partners van Casius