Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in uw regio.

981 klanten bevelen een bij Casius aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: systeemplafond verwijderen en afwerken met zo'n dun, effectief mogelijke laag, spouwisolatie woning, dakisolatie aan de binnenkant, het geluidsdicht isoleren van een kantoor / belruimte, isolatie plaatsen, kruipruimte opvullen met zand of kalkkorrels, schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie en vloerverwarming installeren, akoestisch isoleren van de gevels om geluidsoverlast in te perken, het isoleren van een plafond tegen geluid, geluidsisolatie aanbrengen tegen geluidsoverlast tv buur, betonnen plafond isoleren, zoldervloer isoleren 140m2, kamer geluiddicht laten maken, schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie en vloerverwarming, garage isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist:

dinsdag 22 september 2020

Garage isoleren

Wij willen graag onze houten garage aan de binnenkant isoleren middels voorzetwand. Lange wand 8,7 lengte, breedte is 3.33, hoogte schat 3 meter hoog. Ook het dak willen we middels gipsplaat reserveren
zondag 20 september 2020

Betonnen plafond isoleren

Het gaat om een werkplaats van winkel. Betonnen plafond moet geïsoleerd worden. Het is ongeveer 90 m2.
zondag 20 september 2020

Kinderkamer isoleren tegen geluid

Wij willen een muur in een slaapkamer, die een kinderkamer moet worden, isoleren. Huistype: 2 onder 1 kap. Huis uit omstreeks 1900. Doel van de isolatie is primair gericht op geluidsisolatie (contact- en luchtgeluid) kamer grenst aan kamer van de buren. Grootte muur: 260 breedte en 250 hoogte.
zondag 20 september 2020

Isolatiewand plaatsen tegen geluid

We willen graag een isolatiewandje tegen een bestaande muur aan plaatsten. Dit vanwege veel geluid van de buren.
zaterdag 19 september 2020

Garagebox thermisch isoleren

Het gaat om de binnenwanden. Deze wil ik laten isoleren. De garagebox is ongeveer 10 bij 6 meter.
zaterdag 19 september 2020

Houten schuur isoleren

We willen ons houten muur isoleren. Weten we niet precies of ook de dak of de vloer geïsoleerd moet worden. Schuur is ongeveer 4x2 meter.
donderdag 17 september 2020

Tussenmuur isoleren

Gaat om een twee onder een kap woning. Wil de tussen muur isoleren tegen geluidsoverlast, is 20 m2. Wat is het doel van de muurisolatie? Geluid isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Voorzetwand met afwerking in gipsplaat (gyproc) / plaatmateriaal
donderdag 17 september 2020

Garage isoleren

Wij hebben een inpandige garage van 5 m bij 4 m, die wij willen betrekken bij de leefruimte van het huis. Wij willen graag een aantal offertes vergelijken. Willen de garage aan de binnenkant isoleren en een schuifdeur plaatsen om de ruimte te verdelen. Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman
woensdag 16 september 2020

Dak isoleren

Betreft een nieuwbouw garage waar de werkzaamheden plaats vind, deze graag aan de buitenkant isoleren. Het gaat om 27 m2. Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Voorzetwand met afwerking in gipsplaat (gyproc) / plaatmateriaal
woensdag 16 september 2020

Kruipruimte isoleren

Ik wil de kruipruimte isoleren. Het is rond de 45 m2. Met jullie offerte/werk wil ik subsidie aanvragen.
woensdag 16 september 2020

Kruipruimte isoleren door schelpen spuiten

Vochtige kruipruimte zorgt voor stank. De oplossing is het aanbrengen van schelpen in de kruipruimte. De kruipruimte is circa 72 m2.
dinsdag 15 september 2020

Inspuiten van plafond met cellulose vlokken

Het gaat om een oud huis, oppervlakte ca 39 m2. Ik zou graag de mogelijkheid onderzoeken of er tussen mijn plafond en de bovenburen Cellulose vlokken ingespoten kunnen worden. He vloer/plafond is van hout. Bouwjaar rond 1850
dinsdag 15 september 2020

Wanden van oud pand thermisch isoleren

Het gaat om een pand uit 1909 gedeeltelijk spouwmuren gedeeltelijk steens. Ik wil de wanden aan de binnenkant thermisch laten isoleren. Koudebruggen moeten worden uitgesloten. Helaas weet ik niet precies wat de afmetingen zijn.
maandag 14 september 2020

Isolatie plaatsen

We krijgen 1 oktober de sleutel van onze nieuwe woning. deze zal geheel gestript worden en voorzien worden van nieuwe installaties en een aanbouw. Ook wensen we tussenvloer isolatie. het gaat om zo'n 151 m2 tussenvloer en 400 m2 aan wanden Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren. Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Voorzetwand met afwerking in gipsplaat (gyproc) / plaatmateriaal.
maandag 14 september 2020

Zoldervloer isoleren 140m2

Zoldervloer van 110 m2 laten isoleren met steenwol tussen de houten balken. Wij willen ook een meetrapport zodat wij aan de subsidie eis kunnen voldoen.
maandag 14 september 2020

Dak isoleren vanaf de binnenkant

Zoek een vakman om mijn dak aan de binnenkant te isoleren met foam. Gaat om 20 m2. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Minder dan 30 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak
maandag 14 september 2020

Geluidsisolatie aanbrengen

We wonen in een appartement met betonvloeren (1965). Zoeken naar enigszins betaalbare oplossing van ons probleem. We begrijpen dat niet alle geluid is tegen te houden, maar zouden graag weten welke methode het meest effect bereikt. (al is het maar bijv. een gedeeltelijke geluidsreductie, dat zou ons al wat waard zijn) Het gaat om een plafond van plm. 26 m2, waarboven zijn woonkamer. Ik heb maar even voor afwerking gipsplaten gekozen, maar dat moet de specialist maar adviseren wat de beste methode is. Duidelijk is wel dat het echt professioneel moet worden aangebracht, met zo weinig contact met bestaand plafond en zoveel mogelijk geluidwerend. Ik ben benieuwd naar reacties, waarvoor dank. Het is denk sowieso nodig, om de situatie hier te beoordelen, waarvoor ik u graag uitnodig. Het komt niet echt op 1 dag aan, maar zou fijn zijn als we rond de jaarwisseling wat minder herrie hier hebben.
zondag 13 september 2020

Dak boven de vliering van binnenuit isoleren

Het dak boven de vliering vloer moet van binnenuit geïsoleerd worden. Hoogte is ong 1,5 meter.
zaterdag 12 september 2020

Vloeren en plafonds begane grond isoleren

Het betreft de (houten) vloeren en plafonds op begane grond en eerste verdieping. Inpandig is het huis ongeveer 6 x 8 m langs de buitenmuren. Indeling beneden is een hal, trapgat, gang, woonkamer, eetkamer en keuken en op de eerste verdieping een overloop, WC, badkamer, slaapkamer en grote slaapkamer ensuite. De originele houten vloeren zouden we willen herstellen, opschuren en lakken, dus daar bovenop kan niets gemaakt worden, maar aan de huidige plafonds op BG en EV gaat niet veel verloren. Er is op de BG geen kruipruimte. In de hal liggen tegels, eetkamer en woonkamer (ook ensuite) hebben een houten vloer. Het idee is om (mogelijk op termijn) over te gaan op een lage warmte verwarming in het pand en geluidsisolatie tussen de verdiepingen is wenselijk. In de badkamer op de eerste verdieping (ongeveer 9m2) is het plafond wel goed en hoeft niet vervangen (maar kan wel). Er moet ook nog wat elektra en installatie door de plafonds, dus het plafond gaat sowieso open op bepaalde plekken. Op de eerste verdieping is dat nu niet gestucte gipsplaat. op de BG is het plafond wel gestuct. Eventueel zou ook het stuccen in de offerte meegenomen mogen worden, maar er is meer te stuccen dan de plafonds. Afwerken met gipsplaat is dus ook goed.
vrijdag 11 september 2020

Het aanleggen van contactisolatie op het plafond (50m²) van mijn huis

De huiskamer en de woonkamer van mijn huis (50m²) moet worden geïsoleerd. Het gaat om contactisolatie, zodat ik het geschuif en gepraat van mijn bovenburen niet meer kan horen.
vrijdag 11 september 2020

Het geluiddicht maken van 30 m² in onze woonkamer

Wij hebben een bakstenen muur in de woonkamer van 30 m² en deze zouden wij geluiddicht willen laten isoleren.
donderdag 10 september 2020

Verwarmingsbuizen en pompen laten isoleren in stadsverwarmingsruimte

Ik wil in de stadsverwarmingsruimte de verwarmingsbuizen die ons gebouw ingaan en pompen laten isoleren.
donderdag 10 september 2020

Kruipruimte opvullen met zand of kalkkorrels

Ik wil mijn kruipruimte ophogen met kalkkorrels. De oppervlakte is 66 m2. Ophogen ca. 30-35 cm. Kruipluik ligt bij de voordeur en dat is 6 meter vanaf de weg.
woensdag 9 september 2020

Het isoleren van de wanden en plafonds

Jaren 30 woning, 2 onder 1 kap. 1e verdieping (slaapkamers 2) Houten vloeren, veel geluid overdracht van de buren. Wand met de buren isoleren circa 8m lang 2m hoog. Eventueel ook plafond isoleren. Wij denken naar een zwevende vloer en een voorzetwand. Wij zijn opzoek naar het advies van de vakman en een prijsopgave. Het totale woonoppervlakte is 140 m².
woensdag 9 september 2020

Systeemplafond verwijderen en afwerken met zo'n dun, effectief mogelijke laag

Ons systeemplafond moet verwijderd worden om het plafond te verhogen. In 820m² van ons plafond moet het systeemplafond verwijderd worden (hier zitten diverse installaties; electra, tv, tl-verlichting, kanalen van de luchtbehandeling en verwarming). Vervolgens moet het zo afgewerkt worden dat het zo'n dunne maar effectief mogelijke laag is. Het doel is om het te laten lijken alsof het plafond wat hoger is. Bijvoorbeeld door spuitisolatie. Ik wil me graag laten adviseren over de mogelijkheden en dit laten uitvoeren.
woensdag 9 september 2020

Geluidsisolatie aanbrengen en stucwerk

I live in an old building, its beautiful but as we all know it is noisy especially from the neighbor above who has 2 young kids that run around all day and scream (even at night). The building has 3 floors and I live in the middle (first floor). The floor and ceiling in the building are wooden floors and therefore are terrible in sound isolation. My idea was to lower the ceiling and use rockwool or better insulation material and then close the new ceiling with plasterwall (gipsplaten). However, I am open to suggestions to tackle this nuisance. It would be great if the professional can communicate in English.
dinsdag 8 september 2020

Vulling kruipruimte ophogen / aanvullen

Wij hebben last van wegzakkende tuintegels op diverse plekken tegen de woning aan. Wij vermoeden dat dit te maken heeft met een te lege kruipruimte. Wij zoeken een partij die ons hierin kan adviseren, en vulwerkzaamheden uit kan komen voeren (indien nodig).
dinsdag 8 september 2020

Garage aan de binnenkant isoleren

Onze enkelsteense buitenmuur van de garage willen wij graag aan de binnenzijde isoleren middels isolatie en gipsplaten. Het is 2,5 meter hoog en 9 meter lang. Graag ontvangen wij hiervoor advies en een offerte.
dinsdag 8 september 2020

Schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie en vloerverwarming installeren

Ik wil de kruipruimte gaan isoleren met schuimbeton. De oppervlakte is ca. 45 m2, totale dikte (schuimbeton, vloerverwarming, dekvloer) is ongeveer 55cm. Verwijderen oude vloer graag als meerprijs opnemen in de offerte, betreft een houtenvloer met linoleum op houten balken. De kruipruimte heeft een betonnen ondervloer Graag een gedetailleerde prijsopgave hiervoor met een gedetailleerde werkbeschrijving en specificatie van de werkzaamheden.
zondag 6 september 2020

Woning isoleren

We willen graag isolatie tegen contactgeluid. Vanuit ons huis ziet het er als volgt uit: we hebben 2 lagen gestucte gipsplaat, glaswol deken, houten vloer, stenen vloer, zwevende vloer ondervloer en laminaat. Het gaat om 35 m2 die we aan de binnenkant willen isoleren.
zaterdag 5 september 2020

Dakisolatie aan de binnenkant

Ik wil mijn dak aan de binnenkant laten isoleren. Het moet op de zolderkamer gebeuren. Helaas weet ik niet om hoeveel vierkante meters het gaat. Kunt u een offerte maken?
zaterdag 5 september 2020

Muur isoleren

Het betreft een woning uit 1920. Dunne poreuze stenen/metselwerk (voor mijn idee). Indien nodig de gehele muur opbouwen en isoleren? Is ongeveer 15 m2. Wat is het doel van de muurisolatie? Geluid isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman
vrijdag 4 september 2020

Geluidsisolatie woning

We would like 1 wall to have sound isolation. There is nothing on the wall, if we loose some space in the room it's fine. The wall is 4,26 meters long.
vrijdag 4 september 2020

Geluidsisolatie aanbrengen

Onze buren geven aan dat de wand die destijds is geplaatst tussen beide huizen niet goed genoeg geïsoleerd zou zijn aan onze kant (de buurman heeft wel een geluidsisolerende wand geplaatst waar dat bij ons niet het geval zou zijn). Het betreft twee kamers met een breedte van 2,87 en 2,10 en beide kamers hebben een hoogte van 2,61.
donderdag 3 september 2020

Akoestische isolatie voor betonnen plafond

Ik hoor exact alle geluiden van mijn bovenbuur zoals omschreven onder contactgeluid. Aangezien wij een totaal ander leefritme hebben en we sinds corona allebei veel thuis zijn, wil ik hier echt iets aan gedaan hebben, vooral in mijn slaapkamer. Het betreft een betonnen plafond. De slaapkamer is 2 x 3, het gehele appartement 27m2. Graag laat ik mij adviseren over de types isolatie die hiervoor beschikbaar zijn en ook een offerte.
dinsdag 1 september 2020

Akoestisch isoleren van de gevels om geluidsoverlast in te perken

Ik zoek een isolatiespecialist voor het realiseren van minder geluidsoverlast op de begane grond. Of dit vanuit binnen of buiten moet gebeuren bespreek ik graag met de specialist. Daarnaast zijn we ook benieuwd op wat voor een manieren wij onze woning thermisch kunnen isoleren. Het betreft een vrijstaande woning. Het gaat bij ons over een wand met raam aan de voorkant van ons jaren 30 huis, om de verkeersgeluiden van buiten te verminderen. Ik vind het zelf lastig inschatten of we alleen deze wand moeten doen, of dat er ook nog andere zaken nodig zijn. Het buitengeluid als we op de 1e verdieping zijn hebben we niet zoveel last van want ’s avonds en ’s nachts is het rustig op straat, maar het is vooral als we in de kamer zitten. Er is ruimte genoeg voor een extra wand, maar er zit wel een radiator, tv/internet-aansluiting, raam en stopcontact op, dat zal het wel wat ingewikkelder maken? Het glas is dubbel glas overigens. Denken jullie dat we het geluid kunnen verminderen met de voorzetwand, ook al bestaat de wand voor een groot deel uit glas? De etage is op de begane grond, en de totale wand is 4 meter breed en 2,76 meter hoog. Binnenzijde woning is voorzien van glasvezelbehang.
maandag 31 augustus 2020

Plafond isoleren

Het betreft een appartement van begin 20 eeuw, het is erg luidruchtig, we horen de tv van de bovenbuurman. Soms zelfs voetstappen. Plafond is ongeveer 70 m2 wat gedaan moet worden. Moet er ook isolatie geplaatst worden? Ja, tegen geluid van aanpalende kamers / gebouwen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes
zondag 30 augustus 2020

Geluidsisolatie aanbrengen op plafond

Ik heb een nieuw geluidsisolerende plafond nodig in een benedenwoning (jaren 40 huis). Het gaat om 45 m2. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
zondag 30 augustus 2020

Wagen loods van binnen isoleren

Het betreft een halfopen wagen loods welke ik de 3 wanden van binnenuit wil isoleren. Hoeft niets afgeplakt te worden en de vloer is beton. Oppervlakte ongeveer 130 m2.
zaterdag 29 augustus 2020

Plafond isolatie

Jaren 30 woning waarin geluid (stappen, muziek, stemmen) van de bovenliggende verdieping hoorbaar zijn. Stappen zorgen ook voor trillingen die vervolgens voor extra geluid zorgen doordat bijvoorbeeld oude schuifdeuren gaan ratelen. Volgens mij betreft het een houten vloer, ik weet dan niet zeker of het plafond ook van hout is. Het plafond is een aantal (6-8 cm) verlaagd (er is dus sprake van een ‘tweede’ of ‘extra’ plafond). Ik ben er zelf ook niet helemaal uit hoe je hier tussen kan komen met isolatiemateriaal maar ik hoop eigenlijk dat jullie hier wel raad mee weten. Afhankelijk van prijs e.d. zou ik alleen mijn slaapkamer willen isoleren, ofwel het gehele appartement. Oppervlakte slaapkamer pak hem beet 20-25 m2, appartement ca. 60 m2.
vrijdag 28 augustus 2020

Het isoleren van een plafond tegen geluid

Woon in een huurhuis, waar drie appartementen in gemaakt zijn. Huis uit 1905, slecht geïsoleerd. Hoor geluiden van de bovenburen, is televisie en praten en lopen. Wil televisie en stemgeluid graag minder maken. Het appartement is in totaal 33m2, het oppervlakte van de slaapkamer is ongeveer 12m2. Ik ben opzoek naar een oplossing om het tegen geluid te isoleren.
donderdag 27 augustus 2020

Spouwisolatie woning

ik zou graag mijn spouw laten isoleren van een woning uit 1968. Het betreft een vrijstaande woning met 3 woonlagen en een puntdak.
donderdag 27 augustus 2020

Geluidsisolatie aanbrengen tegen geluidsoverlast tv buur

Ik wil graag advies over het isoleren van de tussenmuur. We hebben veel geluidsoverlast van de tv van de buurvrouw. Het gaat om een opp. van ong 35 m2.
woensdag 26 augustus 2020

Het geluidsdicht isoleren van een kantoor / belruimte

In onze kantoorruimte van 100 m2 is er 1 kantoor waar het niet mogelijk is om in privé te bellen zonder overlast te veroorzaken voor de andere ruimtes. De betreffende ruimte is ongeveer 20m2 met 2 glaswanden, 2 gipswanden en een systeemplafond. Het geluid lijkt via het plafond overgedragen te worden
woensdag 26 augustus 2020

Wand isoleren

Ik zoek een vakman om een wand te isoleren in een kantoor. Gaat om een binnenwand van ongeveer 4 bij 2,5 m. Wat is het doel van de muurisolatie? Geluid isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Voorzetwand met afwerking in gipsplaat (gyproc) / plaatmateriaal
woensdag 26 augustus 2020

Kamer geluiddicht laten maken

Ik wil graag een kleine ruimte, waar onze compressor staat, in een tandartspraktijk geluiddicht laten maken. Mijn kantoor grenst eraan en de compressor zorgt voor veel geluidsoverlast. Graag zo snel mogelijk.
woensdag 26 augustus 2020

Schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie en vloerverwarming

Ik wil de kruipruimte gaan isoleren met schuimbeton. De oppervlakte is ca. 44 m2, totale dikte (schuimbeton, vloerverwarming, dekvloer) is ongeveer 55cm. Verwijderen oude vloer graag als meerprijs opnemen in de offerte, betreft een houtenvloer met linoleum op houten balken. De kruipruimte heeft een betonnen ondervloer Graag een gedetailleerde prijsopgave hiervoor met een gedetailleerde werkbeschrijving en specificatie van de werkzaamheden.
woensdag 26 augustus 2020

Buitenmuur isoleren

Heb een coating van verf op mijn buitenmuren. Krijg die er zelf niet af, buitenmuur isolatie misschien een idee. Vandaar dat ik hier ff een aanvraag doe . Oppervlakte van de muur is 80 a 100 m2.
dinsdag 25 augustus 2020

Plafond isoleren

Wil graag een Gyproc plafond tegen het geluid van de bovengelegen verdieping. Gaat om ongeveer 55 m2, grootste stuk 60 cm en klein stukje 75 cm isoleren
dinsdag 25 augustus 2020

Plafond isoleren

Plafond isolatie, woonflat 3 lagen uit 1952: houten plandelen en balken. Geluid isolatie van contact/ loop-'stamp' geluid van bovenburen met laminaat vloer. Slaapkamer is circa 4 bij 4 meter.

Partners

Partners van Casius