Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in uw regio.

951 klanten bevelen een bij Casius aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: muur isoleren, zijgevels van buitenaf isoleren, vrijstaande woning aan drukke weg isoleren, woonboerderij van buitenaf isoleren, stenen muur isoleren en enkel glas vervangen, het isoleren van een plafond van een winkel, geluidsdichte slaap ruimte bouwen, isoleren vloer 1e verdieping, plafond woonkamer isoleren en netjes afwerken, plafond geluiddicht isoleren in een toekomstig fitnesscentrum, het van binnen isoleren van het dak van een bedrijfspand, isoleren van kruipruimte, dakbeschot isoleren, muren met verschillende dikte van huis uit 1912 isoleren, plafond van danszaal akoestisch isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist:

donderdag 16 januari 2020

Isolatie tegen geluid van een snelweg

Wij zijn recent verhuisd naar deze woning. De rijksweg ligt op circa 200 meter afstand. Wij zijn toch stiekem een beetje geschrokken van het geluid van buiten (geraas auto,s) wat je binnen hoort als je in de woonkamer zit. De achtergevel heeft ook openslaande deuren en ventilatieroosters wat mijn inziens geluidslekken zijn. Ik ben benieuwd welke maatregelen eventueel genomen kunnen worden om het geluid te reduceren en wat de financiële consequenties hiervan zijn. alvast dank
donderdag 16 januari 2020

Geluidsdichte slaap ruimte bouwen

Ik ben overgevoelig voor geluid en ervaar veel overlast van leefgeluiden van de buren. Ik wil in mijn slaapkamer een geluidsdicht binnenkamertje c.q bedstee bouwen waar mijn bed in kan. Ik wil mijn hele bed er in dus de afmeting moet ca. 2,20 lang en ca. 1,40 breed. Dit zijn geen exacte maten. Het liefst wil ik dat degene die het maakt zelf maten op komt nemen. Verder moet er electra in (dubbel stopcontact) en een geluidsdichte deur.
woensdag 15 januari 2020

Isoleren vloer 1e verdieping

We willen de vloer van 90 m2 van de 1e verdieping graag isoleren. De ondervloer is van hout en heeft tussenliggende balken. Graag willen we het tussen laten spuiten met cellulose.
woensdag 15 januari 2020

Schuimbeton aanbrengen in kruipruimte

Ik ben bezig met het bouwen van een nieuwe badkamer, de houten vloer is reeds verwijderd en de ruimte is zover gereed dat er schuimbeton kan worden gestort. Leidingen zij aangelegd en de ruimte is voorzien van folie. Om verder te gaan heb ik op korte termijn schuimbeton nodig. Het gaat om een ruimte van 11 M2 en een diepte van 40 cm. totaal is er dur 4,4 m3 schuimbeton nodig. De ruimte ligt aan de voorkant van de woning en is zeer makkelijk bereikbaar.
woensdag 15 januari 2020

Plafond woonkamer isoleren en netjes afwerken

Ik zoek een isolatiespecialist die isolatiewerk kan uitvoeren in mijn woning. Het betreft een begaande grond woning. Wij willen ons plafond in de woonkamer thermisch isoleren, 4520 mm x 4145 mm. Het huidige plafond tussen ons en de boven bewoner betreft stro als isolatie materiaal. Dit isolatie materiaal moet worden vervangen met een efficiënte variant en een nettere afwerking. Ook hebben wij in de hoek van de woonkamer onlangs een lekkage gehad vanuit een oude standleiding die nu uit gebruik is genomen. Voor het herstel van die zijde willen we graag het in te dienen deel van de offerte als een aparte offerte ontvangen. In de ruimte bevindt zich nog een afgesloten schoorsteen en een gipsplaten hoek wegens oude standleiding waar omheen gewerkt moet worden. In de periode rond maart gaan wij ook ons elektra netwerk aan gaan passen. Ik zou graag de agenda daarop afstemmen. Gelieve eerst contact op te nemen met het eerst genoemde nummer, in het geval van telefonisch contact.
dinsdag 14 januari 2020

Plafond geluiddicht isoleren in een toekomstig fitnesscentrum

Ik wil graag het plafond van mijn toekomstige fitness centrum isoleren door middel van geluidswerend isolatie materiaal. Ik wil graag advies wat het beste is. We hebben een toetsing laten uitvoeren en we zaten ongeveer 2-3 decibel erboven. We willen isolatie dat geluid dempt, niet voor het nagalmen. Ik heb begrepen dat foam voornamelijk voor nagalmen is. Qua afwerking ook graag advies. Het gaat om ongeveer 400-500 m2 en ben ook benieuwd in hoeverre dit dempt. Wat zouden de kosten zijn om isolatie te te laten aanbrengen?
maandag 13 januari 2020

Het van binnen isoleren van het dak van een bedrijfspand

Het betreft een kantoor waar het dak van aluminium (onderkant beplating) bespoten moet worden met een zwarte isolerende korrel. De verdiepingshoogte is ca 3m. Het gaat om ca 110 m2.
maandag 13 januari 2020

Aanbrengen tonzon bodemfolie

Ik ontvang graag een offerte voor het aanbrengen van bodemfolie (Tonzon) onder een betonnen geïsoleerde vloer. Oppervlakte is 50 m2. Diepte kruipruimte 60 cm. Het is een ruimte. Deze folie moet ook bestand zijn tegen radongas. Er staat geen water in de kruipruimte, er ligt vanuit de bouw aangebracht zand wat in de winter vochtig wordt en dat geeft weer de nodige condensatie. Mijn bedoeling is om dit met deze folie op te lossen.
maandag 13 januari 2020

Kamer geluiddicht maken

Ik wil graag mijn slaapkamer geluid dichtmaken. Dit omdat ik last heb van buurvrouw wat onder mij woont en die vind het nodig om 5.30 u in de ochtend te gaan bidden. Met vloer en plafond kom ik om 55 m2 uit voor mijn slaapkamer. Ramen en deur is er wel in berekend.
maandag 13 januari 2020

Isoleren van binnenmuren tegen geluid

Ik wil de geluidsoverlast van de buren beperken, het zijn namelijk gehorige woningen. Betreft 1 kant van de woning. Ongeveer 2 x 16 m2. Beneden en boven.
maandag 13 januari 2020

Zolder geluiddicht isoleren

Ik heb een zolderkamer van ongeveer 20 m2 waarin een piano staat en deze ruimte zou ik willen isoleren tegen geluid. De zolder heeft een recht plafond en is gestuct, net als de wanden. Ik heb er nu tijdelijk piepschuim tegenaan geplakt, maar dat moet eraf. Ik heb een vrij klein budget, dus ik zou graag advies ontvangen over het soort isolatie materiaal en de afwerking.
maandag 13 januari 2020

Isoleren van kruipruimte

De kruipruimte moet geïsoleerd worden, medio zomer `20. De oppervlakte is ongeveer 8,5 x 8,5 meter en 70 cm diep. Ik laat mij adviseren over de mogelijkheden.
zondag 12 januari 2020

Dakbeschot isoleren

Ik ben opzoek naar iemand om het dakbeschot te isoleren van mijn hellende dak. Ik schat dat het dak ongeveer twee keer 8 x 2 meter is. Er hoeft geen afwerking te komen, het is een onbewoonde zolder. Qua isolatie materiaal ontvang ik graag advies. Achter de plafond platen in de slaapkamer zit glaswol. Graag eind februari / begin maart beginnen.
vrijdag 10 januari 2020

Het isoleren tegen geluid van een appartement

Het is de bedoeling dat er een zeer gehorige flat /enkel steens muur wordt geïsoleerd voor geluid. De muur 3.50 x 2.60, het plafond is ongeveer 3.20 x 3.50. Het gaat om een muur en een plafond tussen slaapkamer en badkamer toilet buren. De woning komt uit jaren 60.
donderdag 9 januari 2020

Muren met verschillende dikte van huis uit 1912 isoleren

Ik ben een huis compleet aan het renoveren en ben nu op zoek naar de juiste manieren om mijn muren te isoleren. In het begin dacht ik gewoon aan glaswol of rockwol door middel van een voorzetwandje maar nu heeft het huis verschillende dikte muur. Halfsteens, spouw enz. Het huis is niet extreem groot, daarom ben ik op zoek naar compact en goed isolatiemateriaal. Maar voornamelijk ben ik op zoek naar iemand die met mij mee wil kijken naar de opties en mogelijkheden om mijn huis zo goed mogelijk te renoveren. Ter info, het huis is van 1912 en er komt in de vloer schuimbeton met daarop vloerverwarming.
donderdag 9 januari 2020

Kamer isoleren

Wij willen een kamer isoleren en daar advies over. De situatie is dat mij vrouw door niet aangeboren hersenletsel een geluidsarme kamer behoeft. We zijn nu naar huizen aan het kijken en willen advies over waar we op moeten letten zodat we straks een kamer goed kunnen isoleren. Of is het misschien juist beter dat dit op een zolder moet gebeuren? Dus graag contact met iemand die advies kan uitbrengen en waarbij we het later kunnen uitvoeren.
donderdag 9 januari 2020

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik wil het plafond van mijn woonkamer isoleren tegen geluid van de bovenburen. Het gaat om 50 m2 plafond wat geïsoleerd moet worden. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 9 januari 2020

Plafond van danszaal akoestisch isoleren

Wij willen graag de danszaal van onze sportschool laten isoleren. Dit gaat vooral over het plafond. Hier zitten alleen systeem plafond platen in waardoor er veel geluid doorheen komt. Tijdens de groepslessen die er worden gegeven komt er veel geluid door heen en dit willen we veranderen. Graag hoor ik jullie advies zo spoedig mogelijk. De lengte van de zaal is 10,5 meter, en breedte 10 meter.
donderdag 9 januari 2020

Tussenwand isoleren

Graag zou ik verblijvend advies en eventuele kosten willen ontvangen wat de mogelijkheden zijn om de tussenwand te isoleren m.b.t. geluid. Momenteel zijn de buren goed te horen als ze praten, lopen of deuren open- en dichtmaken (wij zullen in tegengestelde richting natuurlijk ook hoorbaar zijn). Tegen de tussenwand heeft in het verleden (vorige eigenaar) een kachel gestaan welke nu verwijderd is (ook door vorig eigenaar). De locatie waar de kachel gestaan heeft is opgevuld met isolatie materiaal (thermisch) en een gidsplaat. Ik denk dat dit de ergste geluidsbreuk veroorzaakt. De afmeting van de muur is ongeveer 6 meter lang en 2,60 hoog.
woensdag 8 januari 2020

Vloer isolatie en schoorsteenkanaal volspuiten

Slaapkamer van ongeveer 12 m2 ivm geluidshinder van de onder buren. Werkelijk elk woord wat zij zeggen hoor ik. Er zit ook een oud schoorsteenkanaal die wil ik ook graag vol laten spuiten. Ik denk dat daar ook veel geluid door omhoog komt. Onder mijn laminaatvloer ligt hout. Hierdoor galmt het door, graag een goede oplossing.
woensdag 8 januari 2020

Plafond isoleren tegen geluid van bovenburen

Ik woon in een appartementencomplex met 4 appartementen. Ik woon op de onderste verdieping en ik heb last van geluiden van mijn bovenburen. Daarom wil ik graag mijn plafond laten isoleren. Het stuk waar ik het meest last heb is tussen de 20 en 30 m2. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 8 januari 2020

Huis isoleren met geluidisolatie

Ik heb last van muziek van mijn buren. Bijzonder is dat 1/3 van mijn hoekhuis vast zit aan zijn huis. Echter kan ik zijn muziek in mijn hele huis horen. Mijn huis heeft 3 verdiepingen, zijn huis 2 verdiepingen. Graag laat ik hier naar kijken en het probleem oplossen. Alleen de slaapkamer isoleren, is ook een oplossing. Ik wil in ieder geval een plek hebben waar ik me kan terugtrekken. Het huis is ongeveer 130/ 140 m2. Graag iemand die ervaring heeft met geluidsisolatie.
dinsdag 7 januari 2020

Geluidsisolatie tegen geluidsoverlast aanbrengen

Ik woon in een 2-onder 1 kapwoning uit 1955 en ik wil de tussenmuur laten isoleren omdat ik veel geluidsoverlast ervaar van de buren. De muur is 2,55 hoog en totaal 5,60 breed. Eventueel laat ik ook even kijken naar mijn vloer, het is fijn als ik advies kan inwinnen over isolatie hiervan.
maandag 6 januari 2020

Geluidsisolatie

Ik heb sinds kort nieuwe buren. Hun slaapkamer grenst aan die van mij. Met een beton tussen Muur. Ik hoor heel vaak als de televisie aanstaat, en vanmorgen ook weer als er gewoon gehoest wordt. Ze krijgen een baby en ik ben bang dat ik nog meer over lastig gaat krijgen. Hebben jullie misschien advies?
maandag 6 januari 2020

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik woon in een rijtjeshuis wat is gebouwd in 1942. Ik wil de binnenmuren graag laten isoleren vanwege geluidsoverlast (normaal woongebruik van de buren). Ik wil graag weten wat dit (ongeveer) gaat kosten en wat de (technische) mogelijkheden zijn. Het gaat om totaal 36 m2. Aanvang van de werkzaamheden in overleg (geen spoedklus)
zondag 5 januari 2020

Dak isoleren

Wij willen de zolder van ons huis aan de binnenkant isoleren. Het betreft een puntdak en ons huisje is ongeveer 5 x 9 meter. Het hoeft geen AAAAA norm te zijn, maar gewoon een goede isolatie. (Glaswol met hout afwerking). Onze zolder bestaat uit een houtafwerking met balken, zonder lekkage oid. De isolatie zou dan ook volgens mijn tussen de balken moeten en dan met hout weer afgewerkt. Graag zou ik een offerte hiervoor willen ontvangen en dan incl. materiaal en arbeidsloon voor het uitvoeren ervan. Wij zorgen ervoor, dat alles toegankelijk is.
zondag 5 januari 2020

Kamer isoleren

Het betreft een jaren dertig benedenwoning. Cellulose en glaswol al toegepast. Plus twee gipsplaten op elkaar. Is ongeveer 15 m2.
zondag 5 januari 2020

Plafond verlagen

Hoogte woonkamer loopt tot punt van de nok van t dak. Ik wil van binnenuit een tussen plafond plaatsen, ong een meter onder de nok. Dit om warmteverlies tegen te gaan. Gaat ongeveer om 10 m2.
zaterdag 4 januari 2020

Dak isoleren

Het betreft een schuin dak met pannen. Onder de pannen zitten eternietplaten. De Zolder is middels een vlizotrap bereikbaar. Er zit 1 klein dakraampje in het dak. Gaat ongeveer om 100 m2 wat ik aan de binnenkant wil isoleren.
zaterdag 4 januari 2020

Geluidsisolatie

Het betreft een binnenwand van 2,5 hoog bij 4 meter breed die de afscheiding vormt tussen de gezamenlijke hal en entree van twee appartementen. In die muur zit ook een toegangsdeur naar mijn appartement. Deze wand en deur laten veel geluid door. Graag wil ik weten wat mogelijk is om dit te verbeteren.
zaterdag 4 januari 2020

Binnenmuur isoleren

Gaat om een binnenmuur van 660 cm breed en 257 cm hoog. 2 stopcontacten aan de muur en een leidingbuis van CV over de hele breedte van de muur geheel onderaan .
zaterdag 4 januari 2020

Onderkant stacaravan isoleren

Ik wil graag de onderkant van mijn stacaravan isoleren ik zelf denk aan purschuim..de maat van de caravan is 11 x 3.8p mtr. Graag advies en prijzen.
zaterdag 4 januari 2020

Kelder isoleren

Ik heb een kelder waar regelmatig muziek aanstaat. De buren hebben hier schijnbaar erg last van. De kelder is te betreden via een klep. We willen graag de ruimte tussen de klep en de muur die tussen de buren en ik zit isoleren. Graag wil ik met iemand een afspraak maken om de opties te bespreken. Kelder is 20 bij 3 maar waarschijnlijk gaat het om een kleiner stuk.
zaterdag 4 januari 2020

Dak isoleren

Ik wil mijn dak van binnenuit laten isoleren. Het gaat om 60 m2.
vrijdag 3 januari 2020

Plafondisolatie

Betreft de ruimte tussen eerste etage en tweede etage, en tussen begane grond (garage) en eerste etage. Houten vloeren en plafonds. Tussenruimtes gemiddeld 30 cm
donderdag 2 januari 2020

Adviseren en realiseren van plafond isolatie

Wij wonen in een jaren 30 woning met bg en 1e etage. Boven ons zijn nog een 2e en 3e etage van een andere eigenaar. Hun woonkamervloer ligt boven onze slaapkamer. Hun vloer is van hout, wat daaronder ligt weten wij/zij niet, maar wij denken dat het hun constructie vloer is die los ligt, wij kunnen niet slapen/worden wakker van geklapper, gekraak en gepiep. Dit zouden we aanpakken met de vorige eigenaar, maar die is plots verhuisd. Sinds er nieuwe mensen wonen horen we hun ook over de gehele etage lopen, naast die losse vloerdelen, en het dreunt soms 2 etages lager door tot in onze woonkamer (dit lijkt meer ‘gedrag’ want voorheen hoorde we dit veel minder bij de vorige eigenaar). De nieuwe eigenaren verhuren het en willen ‘de mooie vloer’ niet openmaken. Het geluidsoverlast maakt dat wij hier niet meer willen wonen, wij worden er ‘gek’ van en onze dochter van 4 maanden wordt er vaak wakker van. Wij willen graag weten of en zo ja hoe we ons plafond kunnen aanpakken zodat in ieder geval het geklepper ed ons niet wakker houdt/maakt (Tav het loopgedreun vragen we opnieuw of zij zachter kunnen lopen want we denken dat dit in een jaren 30 woning niet te verhelpen is met isolatie). Is het mogelijk dit probleem op te lossen door het plafond bij ons aan te pakken? Of moet het bij de buren open gemaakt worden?
donderdag 2 januari 2020

Kamer isoleren

Wens info over type voorzetwand van de beste geluidsisolerende waarde. eventueel ook met verwarming in de wand. Wat is het doel van de muurisolatie? Geluid isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Voorzetwand met afwerking in gipsplaat (gyproc) / plaatmateriaal
donderdag 2 januari 2020

Eps parels laten wegzuigen

Om bij een lek te komen onder de vloer moet kleine gedeelte worden weggezogen (en daarna weer teruggespoten) om een pad vrij te maken naar de achterste cv’s. Kan maar via 1 luik de vloer in. Ivm net gelegde houten vloer. Hoogte is ca 15 cm oppervlakte 25m2. Zijn de eps parels hr ++ (grijze balletjes)
donderdag 2 januari 2020

Berging isoleren

We gaan een nieuwbouwwoning kopen met een berging aan huis. We willen deze berging laten isoleren (zowel warmte als geluid). Er wordt gedrumd en gitaar gespeeld, dus het is belangrijk dat geluidsisolatie goed is, we willen het buiten niet kunnen horen. De maat van de berging is 3.25 m bij 5.99 m en aan 1 kant vast aan de woning. De berging wordt door de aannemer aangepast door de standaard kanteldeur te verwijderen en aan te passen naar de gewone deur en een raam. Afhankelijk van de prijs willen we de berging direct door de aannemer laten isoleren (warmte isolatie muren en dak) of dit achteraf laten doen. We zouden daarom graag een offerte ontvangen voor het isoleren van de berging voor warmte en een aparte offerte voor warmte en geluid.
woensdag 1 januari 2020

Bekijken en uitvoeren extra isolatie kelderappartement en trapgat

Betreft de begane grond van een dubbele bovenwoning icm het onderliggende kelderappartement. Huurders kelderappartement geven aan geluidshinder te ondervinden. Ondanks geïsoleerd zijn van plafond met steenwol. Betreft een houten bouwvloer met extra geluiddempende pvc vloer daaroverheen gelegd. Wellicht ziet u nog nieuwe mogelijkheden? De oppervlakte bedraagt ongeveer 25 m2. Verder is ook overlast van het trapgat dat voorheen kelder met bovenwoning verbond. Deze is afgetimmerd, maar niet geïsoleerd. Zowel geluid (van boven) als kookgeurtjes (van beneden) zorgen voor overlast. De keuken beneden is wel voorzien van een afzuigkap. Ook hierover zouden we graag zien dat u uw licht schijnt en eventueel helpt in het verzorgen van een oplossing.
woensdag 1 januari 2020

Zolder isolatie

Helaas ondervind ik hinder van geluid op mijn zolder. Mijn huis is pas nieuw, maar het geluid komt door de muren of vanuit het dak. Ik ben op zoek voor een oplossing dat ik kan rustig slapen boven, zonder geluid. Ik denk aan een geluidsisolerende voorzetwand. Mogelijk is dit een goede oplossing. Kan jij me helpen ?
dinsdag 31 december 2019

Muur isoleren

Muur aan de buitenzijde isoleren, geen spouwmuurisolatie. Gaat om 200 m2.
dinsdag 31 december 2019

Voorgevel isoleren

Ons huis, een tussenwoning, is tijdens renovatie goed geïsoleerd, alleen de voorgevel is niet gedaan. Spouwmuurisolatie is geen optie omdat de ruimte te nauw is. De gevel bestaat uit muur onder het raam beneden en rondom de deur en bovenraam. Graag willen we weten wat de mogelijkheden zijn van buitengevel isolatie. Ondanks dat het een tussenwoning is, denken we dat het wel mag (de voorgevels van de huizen verspringen ten opzichte van elkaar). De oppervlakte zal niet gauw meer zijn dan 15 m2.
maandag 30 december 2019

Zijgevels van buitenaf isoleren

Op beide zijgevels van ons vrijstaande huis van circa. 10 meter bij 6 met mansarde kap willen wij aan de buitenzijde isolatie aanbrengen en laten afsmeren. Rc waarde totale gevel minstens 6 is dat mogelijk? Graag ontvangen wij ook een prijsindicatie.
maandag 30 december 2019

Vrijstaande woning aan drukke weg isoleren

Ik woon in een vrijstaande woning uit begin jaren '90 aan een drukke doorgangsweg. Heb overlast van langs scheurende auto’s en scooters. Ik wil graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden om de muren te isoleren. Ik heb geen idee wat de oppervlakte is van de muren. Ik hoop dat een vakman bij mij langskomt om de situatie te bekijken.
maandag 30 december 2019

Woonboerderij van buitenaf isoleren

Woonboerderij 1935 voorzien van 130 m2 schoon metselwerk in kettingverband. In 2018 voorzien van een nieuw dak met RC=6 In 2018 zijn de spouwen van de buitenmuren gevulde met Aminotherm Rc=2. Ik wens de buitenkant van de boerderij van buitenaf te isoleren met o.a. steenstrips.
maandag 30 december 2019

Een muur isoleren

Ik wil 1 muur naar zijburen en plafond isoleren om geluid te verminderen van zingen en soms piano. Het is een kamer van 3,5 x 4,5 in jaren 60 flat. In de lengte ook een kast. (in hoek grenzend aan woonkamer die al spanplafond heeft. Muur met woonkamer ook hoog raam) Vanwege kosten niet gedaan eerder. (heb isolatie in vorige huis gehad) heb dus maar iets aangevinkt qua afwerking.. Als ik iets realiseer moet dat in maart gebeuren. Mijn zangbedrijf staat op dit adres ingeschreven. Dus zou het als bedrijfsinvestering kunnen opvoeren (doorstart...)
maandag 30 december 2019

Stenen muur isoleren en enkel glas vervangen

Het betreft een gevelisolatie van een stenen muur, kleine rijtjeshuis uit 1900. ( beschik niet over spouwmuren.) De oppervlakte van de muren zijn niet meer dan 30 m2. Ik wil graag ook advies voor het vervangen van enkel glas ramen naar HR++. Beneden 1 groot raam, boven 2 kleinere slaapkamerramen.
maandag 30 december 2019

Kruipruimte isolatie met schelpen

Ik wil mijn kruipruimte isoleren met schelpen, de kruipruimte is 64 m2. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
maandag 30 december 2019

Plafond isoleren of anderszins dichtmaken tegen muizenoverlast buren

Er lopen muizen afkomstig van mijn buren over het plafond van mijn uitbouw. Om dit in de toekomst te voorkomen wil ik de spouwmuur en het plafond vol stoppen met isolatiemateriaal. Oppervlakte ongeveer 30 m2. Ik denk aan vlokken of iets dergelijks. Plafond is gipsplaat op rachelwerk. Ik vind het geen probleem dat er gaten in mijn plafond komen.

Partners

Partners van Casius