Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Zoetermeer

Dak luchtdicht isoleren - Isolatie - Zoetermeer

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak luchtdicht isoleren

We hebben luchtlekken aan ons dak en willen hem daarom luchtdicht laten isoleren. Hopelijk kunnen jullie me helpen. Het oppervlak is tussen de 30 en 100 m2.


Isolatiespecialist Zoetermeer

Gratis offertes voor isolatie in Zoetermeer aanvragen

Recente opdrachten uit Zoetermeer

zondag 25 juni 2023

Dak van de zolder isoleren

Zolder met 2 dakkapellen (van 2011) isoleren. Huis dateert van 1989, weet de status van isolatie niet. Graag huisbezoek en aansluitend vrijblijvende offerte.


Isolatie Zoetermeer
maandag 22 mei 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Ik wil in mijn tuin een tuinhuis laten metselen die als kantoor een functie heeft. De tuin is 6 (B) x 15 (L). We willen een tuinhuis van 6 (B) x 5 ( L) laten metselen. De linker- en rechterzijdes zijn zonder raam. De zijde aan de achterkant willen we met deur zodat er een ingang van achteren is. Aan de voorkant willen we een raamkozijn over de gehele voorkant. De hoogte is ongeveer 3.35. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Kunststof gevelbekleding Hoe wil je de gevel isoleren?: Spouwmuur isoleren, Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding), Gevel isoleren langs de binnenzijde (verlijmen of voorzetwanden) Wil je ook direct je gevel isoleren?: Ja Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel bepleisteren / bekleden Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Zoetermeer
zaterdag 08 oktober 2022

Zolder isoleren

Ik wil mijn zolder isoleren. Ik weet niet hoeveel vierkante meter het ongeveer is. Ik wil het thermisch laten isoleren.


Isolatie Benthuizen
zondag 11 september 2022

Betonvloer isoleren, vanuit kruipruimte (~60m2)

Mijn aanvraag betreft het isoleren van een betonvloer, vanuit de kruipruimte. Dit gaat om een oppervlakte van 60m2. De hoogte is ongeveer 60 cm.


Isolatie Zoetermeer
maandag 08 augustus 2022

Muur slaapkamer geluidswerend isoleren

Ik heb last van geluidsoverlast van mijn buren in de slaapkamer. De muur van de slaapkamers geluidswerend isoleren. De buren hebben hun kinderkamer naast mijn slaapkamer gemaakt en ik hoor het geluid van hun kind huilen in mijn slaapkamer.


Isolatie Zoetermeer
maandag 20 juni 2022

Binnenmuur isoleren (~10m2)

Ik heb een muur van 4,15 x 2,48m. Deze moet worden geïsoleerd ivm geluidsoverlast van de buren.


Isolatie Zoetermeer
dinsdag 03 mei 2022

Vloer isoleren ( eventueel ook dakbedekking vervangen en dak isoleren )

Eerste instantie ben ik op zoek naar een vakman die mijn vloer van 45m² kan isoleren. Daarnaast zijn wij ook in bespreken om onze dakbedekkingen opnieuw te laten bekleden. Dak is 27m². Dit moet eerst overlegd worden met de buren. Advies van de vakman is zeker gewaardeerd.


Isolatie Zoetermeer
donderdag 25 november 2021

Onderzijde kozijnen isoleren 6m2

Isoleren van onderzijde kozijnen waar nu asbest plaat in staat moet blijven isoleren over bestaande kozijnen. Het gaat om 2 kozijnen aan de voorkant, ongeveer 6m2


Isolatie Zoetermeer
maandag 30 november 2020

Kruipruimte isoleren

Wij hebben woning gekocht. De kruipruimte moet geïsoleerd worden en is nat - er staat water in. Wat zal het ons ongeveer kosten droog en geïsoleerd is en dat we optimaal warm en droog kunnen houden?


Isolatie Zoetermeer
donderdag 18 juni 2020

Geluidsisolatie aanbrengen in slaapkamer

Graag een slaapkamer tegen geluiden van de buren isoleren. Ik weet helaas niet om hoeveel m2 het gaat. Het is een normale slaapkamer.


Isolatie Zoetermeer
donderdag 23 april 2020

Kamer geluidsdicht laten maken

Ik wil een muur van mijn slaapkamer geluid dicht maken. De muur is 3,5 meter breed en 2,60 meter hoog.


Isolatie Bleiswijk
zondag 05 januari 2020

Dak isoleren

Wij willen de zolder van ons huis aan de binnenkant isoleren. Het betreft een puntdak en ons huisje is ongeveer 5 x 9 meter. Het hoeft geen AAAAA norm te zijn, maar gewoon een goede isolatie. (Glaswol met hout afwerking). Onze zolder bestaat uit een houtafwerking met balken, zonder lekkage oid. De isolatie zou dan ook volgens mijn tussen de balken moeten en dan met hout weer afgewerkt. Graag zou ik een offerte hiervoor willen ontvangen en dan incl. materiaal en arbeidsloon voor het uitvoeren ervan. Wij zorgen ervoor, dat alles toegankelijk is.


Isolatie Zoetermeer
donderdag 02 januari 2020

Berging isoleren

We gaan een nieuwbouwwoning kopen met een berging aan huis. We willen deze berging laten isoleren (zowel warmte als geluid). Er wordt gedrumd en gitaar gespeeld, dus het is belangrijk dat geluidsisolatie goed is, we willen het buiten niet kunnen horen. De maat van de berging is 3.25 m bij 5.99 m en aan 1 kant vast aan de woning. De berging wordt door de aannemer aangepast door de standaard kanteldeur te verwijderen en aan te passen naar de gewone deur en een raam. Afhankelijk van de prijs willen we de berging direct door de aannemer laten isoleren (warmte isolatie muren en dak) of dit achteraf laten doen. We zouden daarom graag een offerte ontvangen voor het isoleren van de berging voor warmte en een aparte offerte voor warmte en geluid.


Isolatie Zoetermeer
dinsdag 17 december 2019

Kamer geluiddicht isoleren

Het gaat om het geluiddicht maken van de slaapkamer, wegens overlast van geluiden van de buren en van buiten. Wegens indeling van de slaapkamer graag eerst komen kijken om zo een reële offerte te kunnen ontvangen. De oppervlakte van de ruimte is ongeveer 12 m2. Ik wil heel graag advies over het soort isolatie, over de afwerking en wat er precies geïsoleerd moet worden. Ik vermoed de wanden en de vloer.


Isolatie Zoetermeer
maandag 02 september 2019

Isoleren van woning

Betreft een woning uit 1974. Op het dak zitten spaanplaten met een purplaat daarop bevestigd. Dit is vanuit de bouw. Woning moet vanuit binnen worden geïsoleerd zonder het risico op schimmel, vocht etc... Gaat om 60 m2.


Isolatie Zoetermeer
Offertes aanvragen