Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Tilburg

Spouwmuur isoleren - Isolatie - Tilburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Spouwmuur isoleren

Spouwmuur isoleren/vullen, ik laat mij graag adviseren


Isolatiespecialist Tilburg

Gratis offertes voor isolatie in Tilburg aanvragen

Recente opdrachten uit Tilburg

maandag 11 september 2023

Buitengevel isoleren

Heb je verwarming op de bovenste verdieping of zolder?: Verwarmd Welk type dak heeft je woning?: Schuin dak Wat voor type woning heb jij?: Hoekwoning


Isolatie Tilburg
vrijdag 21 juli 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Zolder vloer heeft geen isolatie,tussen zolder en slaapkamer allen gipsplaat en huitvloet,10 cm leeg .je kan alles horen wie loopt op zolder.zolder is ook een slaapkamer.ik hoor heel graag Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Tilburg
maandag 17 juli 2023

Buitengevel isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Wat wil je isoleren?: De buitenkant van mijn muur Type woning:: Woonhuis Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Wat wil je isoleren?: De buitenkant van mijn muur Type woning:: Woonhuis Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Wat wil je isoleren?: De buitenkant van mijn muur Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar vóór 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar vóór 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar vóór 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Tilburg
vrijdag 14 april 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Oisterwijk
woensdag 08 maart 2023

85 m2 kruipruimte isoleren

85 m2 kruipruimte isoleren. kruipruimte is 65 CM hoog.


Isolatie Tilburg
maandag 30 januari 2023

Steense muur isoleren

Steense muur is niet geïsoleerd aan binnenzijde geen ruimte ivm keuken. Deze moet geïsoleerd worden.


Isolatie Tilburg
maandag 09 januari 2023

Gevel isolatie + eventueel spouwmuur isolatie

Hoekhuis met een steense buitengevel. Hiervoor zou ik graag langs de buitenzijde isolatie laten plaatsen. Graag wil ik me eerst laten adviseren en als het mogelijk is de gevel laten plaatsen. Tevens wil ik laten kijken of in mijn voorgevel het mogelijk is om de spouwmuur te laten isoleren. (Dikte van de spouw)


Isolatie Tilburg
maandag 12 december 2022

Kruipruimte isoleren (64m2)

Ik wil graag mijn kruipruimte laten isoleren. Ik wil het graag thermisch laten isoleren. De kruipruimte is 64 m2 en ongeveer 0.5 m hoog.


Isolatie Berkel-Enschot
maandag 28 november 2022

Verduurzaming complete woning

Ik zoek het juiste bedrijf om mijn jaren 30 woning zo efficiënt mogelijk te verduurzamen. Omdat het om een vrij specifieke situatie gaat, is het lastig om nu vooraf aan te geven wat nodig is. Daarom komt er 22 december 2022 een duurzaamheidsadviseur langs. We zoeken iemand met ervaring met het isoleren van jarendertigwoningen.


Isolatie Tilburg
maandag 21 november 2022

Kruipruimte isoleren (~58m2)

Graag wil ik in mijn kruipruimte isoleren met Tonzon folie om zo een Rd waarde van 6+ te bereiken. Dit zou dan gaan met de vierkamer Tonzon folie. Ook zou ik graag bodemfolie willen, zodat alles er netjes uit komt te zien en goed afsluit. De kruipruimte is 1 meter diep en 58m2 in oppervlakte. De woonkamer is met een houten vloer (33m2) en de hal/keuken is met een betonnen vloer (25m2). Alles is goed bereikbaar.


Isolatie Tilburg
maandag 14 november 2022

Binnenmuren isoleren, dmv voorzetwanden (~50m2)

Ik wil graag de muren van begane grond en de eerste verdieping laten isoleren, dmv voorzetwanden. Ik schat de oppervlak ruwweg op een 50m2, maar dit zal even nagemeten moeten worden.


Isolatie Tilburg
donderdag 27 oktober 2022

Vloer isoleren (~45m2)

Ik wil mijn vloer laten isoleren. Deze heeft een oppervlakte van ongeveer 45m2. Ik weet niet hoe dit zal moeten gebeuren, maar ik begreep vanuit de kruipruimte. Geen idee hoe diep die is.


Isolatie Tilburg
dinsdag 11 oktober 2022

25 - 30 m2 zoldervloer isoleren (cellulose vlokken)

Wij willen de zoldervloer isoleren met cellulose vlokken. Ondergrond is stuc op riet en houten planken/ Vloer ligt open en wordt dichtgemaakt met OSB of Underlayment. Het gaat om 25-30m2


Isolatie Tilburg
maandag 19 september 2022

Gevels en dak vanaf buitenaf isoleren

Spouw heeft isolatie uit 1974, dus nagenoeg niet verder op te vullen (is mij verteld). Wij zaten te denken aan het isoleren van de gevels en het dak maar dan vanaf de buitenzijde. Buitenkant afgewerkt met crepi en buitenkant waar nu volkeren op zit bekleden met hout. Bovenste verdieping wordt ook getrokken tot volwaardige verdieping met plat dak. Huidige ramen zijn HR++ met houten kozijnen. Afhankelijk van de mogelijkheden hergebruiken of nieuw triple glas plaatsen.


Isolatie Berkel-Enschot
maandag 19 september 2022

Gevels beoordelen + isoleren

- 2 eensteensmuren in huiskamer beiden grofweg 3 x 3 mtr. - Beiden gestucte muren grenzen aan een (overdekte) poortdoorgang waarvan 1 uitgang in contact met buitenlucht. Muurtemperatuur in de kamer in winter is nu rond de 15-16 graden. 1. Graag aangeven hoeveel Rd ik bij deze situatie minimaal moet behalen voor een goede isolatie en hoe dik de muur + gips in dat geval wordt 2. Offerte incl. btw voor kosten voor materiaal+installatie van a. Oplossing met PIR + Gips b. Oplossing met ander materiaal + gips


Isolatie Tilburg
Offertes aanvragen