Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Groningen

Isolerende voorzetwanden plaatsen - Isolatie - Groningen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolerende voorzetwanden plaatsen

Ik heb in het verleden mijn spouwmuur geïsoleerd, maar dit is niet heel goed gedaan. Daarom zoek ik nu een isolatie specialist voor het plaatsen van isolerende voorzetwanden. Gaat om een wand van 10,23m bij 2,5m, er zitten 2 ramen in de muur en 4st dubbele wcd. Er zit ook een radiator die tevens al is verwijderd, maar de leidingen moeten dus wel een stuk naar voren worden doorgetrokken. De voorzetwanden wil ik nog gebruiken voor het ophangen van een aantal meubels dus ben opzoek naar OSB of PIR wanden. De mogelijkheden wil ik graag bespreken met de vakman.


Isolatiespecialist Roden

Gratis offertes voor isolatie in Groningen aanvragen

Recente opdrachten uit Groningen

maandag 11 september 2023

Geluidswerend plafond

In een slaapkamer van 16m2 een geluidwerende oplossing aan het plafond aanbrengen.


Isolatie Groningen
zaterdag 19 augustus 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Wil binnenkant appartement laten isoleren appartement circa 61m2 Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Thermische isolatie (warmteverlies tegengaan)


Isolatie Groningen
maandag 31 juli 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Het gaat vnl. om luchtgeluid; muziek,stemmen van de bovenburen. Het betreft een betonnen plafond. Wat vragen: 1. Wat zijn de mogelijkheden? 2. Hoeveel dempt het? 3. Wat zijn de kosten? (slaapkamer 12 m2) 4. Is het mogelijk om alleen de slaapkamer te doen? of moet voor het effect/beter effect het hele huis gedaan worden? 5.Is het makkelijk te verwijderen? dit omdat het een huurhuis betreft,en bij eventuele verhuizing weer verwijderd moet worden. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Groningen
dinsdag 30 mei 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Ik heb last van de onderburen in een appartement van 240 m2, al bijna twee jaar krijgen we klachten over deze situatie. De vloer is van hout en tegels (nu was de tegel bedekt met pvc) en de verwarming is vloerverwarming. Is het mogelijk om de houten vloer van het appartement akoestisch te isoleren? Het appartement is gebouwd in 2010. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Meer dan 100 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Groningen
dinsdag 23 mei 2023

Plafond geluiddicht isoleren 60m2

Ik woon in een gehorig flatgebouw en ervaar geluidoverlast door contactgeluid van de bovenburen. Ik ben op zoek naar geluidwerende plafondisolatie. Mijn appartement is ongeveer 60 m².


Isolatie Groningen
maandag 22 mei 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

In de woonkamer (circa 35m2) horen we veel geluid van het appartement boven ons. Het gaat voornamelijk om verminderen van luchtgeluid. Het plafond is volgens mij beton. We zijn nieuwsgierig naar de optie om geluidsisolatie aan te brengen. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Groningen
donderdag 11 mei 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Geluidsoverlast bovenburen, graag geluidswerende maatregel. Ik sta open voor plafond isolatie, zij voor vloer isolatie. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Groningen
dinsdag 09 mei 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Ik heb een muur die tegen de slaap kamer van iemand anders zit. Ik wil graag een inzet muur tegen geluid overlast van beide kanten. Er zit een deur in die niet gebruikt wordt dus ook afgedekt mag worden met de muur. Het muurtje is ongeveer 2m bij 2,6m. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoe wil je de muren isoleren?: Gevel / muren isoleren langs de binnenzijde (verlijmen of voorzetwanden) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Minder dan 10 m² Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Groningen
dinsdag 02 mei 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

aanbouw is halfsteens en is onverwarmd. afmeting aanbouw is 2*3 meter aan woonhuis. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Groningen
maandag 24 april 2023

Plafond isoleren 25m2

Woonkamer plafond 490*520 ( 25m2) Voor geluidsisolatie om geluid te weren vanaf bovenburen en vanuit mij richting de bovenburen toe.


Isolatie Groningen
vrijdag 14 april 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Ik woon in portiek woning uit het jaar 1960. Ik ben last van de onderburen en bovenburen. Ik wil graag 2 kamers isoleren. In totaal zijn de kamers zo'n 40m2. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Groningen
zaterdag 08 april 2023

Geluidsisolatie vloer aanbrengen

Ik zoek een specialist in vloergeluidsisolatie. Graag analyse van de huidige situatie ter plekke mbt krakende planken, huidige vloerisolatiemateriaal & eventuele plafondisolatie mogelijkheden. Tf wat lastig bereikbaar ivm mijn werk. Voorkeur voor mail


Isolatie Groningen
maandag 13 februari 2023

Buitengevel isoleren 120m2

Ik wil graag de buitengevel laten isoleren. Er moet van buitenaf geisoleerd worden. Het gaat ongeveer 120m2.


Isolatie Groningen
maandag 13 februari 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Ik wil de vloer van de woonkamer laten voorzien van geluidsisolatie (ongeveer 20 m2). Er ligt nu een mooie houtenplanken vloer en ik weet niet wat onder die vloer is gelegd. Waar wil je geluidsisolatie laten aanbrengen?: In mijn woning


Isolatie Groningen
donderdag 02 februari 2023

Kelder water dicht maken

Kelder van 3 vierkante meter water dicht maken


Isolatie Delfzijl
Offertes aanvragen