Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Loodgieter Sanitair Zwolle

2 Airco's onderhouden - Sanitair en installatiewerk - Zwolle

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

2 Airco's onderhouden

Ik ben op zoek naar een vakman voor de onderhoud/controle van 2 airco units. Deze staan in een kantoorruimte en zijn al een lange tijd niet aan de beurt geweest.


Loodgieter / installateur Zwolle

Offertes sanitair en installatiewerk in Zwolle vergelijken

Recente opdrachten in Zwolle

dinsdag 26 februari 2013

Installatiewerk keuken, badkamer en huiskamer

Wij krijgen in week 17 een nieuwe keuken. Hiervoor moet eind week 16 en eind week 17 een en ander gedaan worden. Naast de keuken werkzaamheden zijn er nog een aantal zaken die geregeld moeten worden. Hieronder een opsomming van de werkzaamheden. 1. Afsluiten gasleiding in keuken (wordt inductie koken). 2. Aansluiten sanitair in keuken. 3. Aansluiten badkamer meubel. 4. Leveren en aansluiten radiator in badkamer en huiskamer. 5. Afsluiten en weer aansluiten van kick-space verwarming in keuken 6. Eventueel leveren en plaatsen van nieuwe WC-pot en bril.


Installatie- en leidingwerk Zwolle
dinsdag 27 november 2007

Loodgieter / installateur

Hallo, Wij zoeken iemand die vakkundig het door ons aangeleverde van goede kwaliteit sanitair en tegels wil plaatsen in onze badkamer volgens een ontwerp. Nieuwbouwhuis wordt 4e kwartaal 2008 opgeleverd. Wij laten dan de badkamer casco opleveren. Sanitair betreft: duobad, inloopdouche met drain, hangcloset en dubbele wastafels. Eveneens zou het toilet op de begane grond gedaan kunnen worden. Graag vernemen wij een reactie per mail.


Installatie- en leidingwerk Zwolle
Offertes aanvragen