Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Loodgieter Sanitair Rotterdam

Buitenkraan aanleggen - Sanitair en installatiewerk - Rotterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Buitenkraan aanleggen

Wat kost het om een buitenkraan te zetten


Loodgieter / installateur Rotterdam

Offertes sanitair en installatiewerk in Rotterdam vergelijken

Recente opdrachten in Rotterdam

maandag 25 september 2023

Sanitaire installaties

De gootsteen in de keuken is verstopt, ontstopper en een ontstopper veer geprobeerd maar geen succes ermee gehad


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
donderdag 14 september 2023

Sanitaire installaties

Water blijft doorlopen inbouwtoilet


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
woensdag 06 september 2023

Sanitaire installaties

Mijn huidige 80liter boiler is kapot. Graag wil ik dat iemand een nieuwe boiler dan wel (elektrische) geiser komt plaatsen en me vakkundig adviseert zodat ik een gedegen keus kan maken. Welke werken moeten uitgevoerd worden?: elektrische boiler plaatsen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden?: afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
woensdag 16 augustus 2023

Sanitaire installaties

We hebben nu een gasgestookte cv-ketel (10jaar oud) voor het warme water. we hebben nu 15 zonnepanelen en sinds kort een warmtepomp voor de cv. We willen nu ook een warmwater boiler, bij voorkeur een warmtepomp boiler. Echter ik denk dat deze teveel geluid maakt aangezien de plaatsing is in de kelder direct onder de woonkamer en onder een convectorput. Als dit niet kan, dan een "gewone" maar wel zuinige electrische boiler Om welk type gebouw gaat het?: 2-onder-1 kap Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken?: sanitair water verwarmen Welke werken moeten uitgevoerd worden?: elektrische boiler plaatsen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden?: afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
dinsdag 04 juli 2023

Sanitaire installaties

Weghalen bestaande boiler (ITHO Daalderop 80 l) en plaatsen nieuwe boiler (ITHO Daalderop smart boiler 80 l, 2500 wat) Boiler moet worden aangesloten op EcoSwitch plus (ecosoftenergie.nl/product/ecoswitchplus10a) Die kan maximaal een stroomsterkte van 10A aan. Moet dan misschien een relais als de Emat magneetschakelaar tussen gezet worden zoals wordt aangegeven op de site. Aanschaf boiler en eventuele accesoires in overleg. Welke werken moeten uitgevoerd worden?: elektrische boiler plaatsen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden?: afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
maandag 09 maart 2020

Moederhaard vervangen voor cv ketel

Ik heb een moederhaard, die wil ik weg hebben. Moederhaard vervangen voor cv ketel. Ik weet niet of deze het beste elektrisch kan zijn of op gas kan werken. Heb door heel het huis wel radiatoren en in mijn keuken een badgeiser met een buis naar buiten. Ik weet ook eerlijk gezegd niet waar de cv ketel moet komen. Ik heb een appartement van 65 m2. De cv ketel kan voor verwarming en sanitair, maar wat handig is. Graag de moederhaard afvoeren. Op de woensdagen ben ik vrij, dus dan kunt u langskomen.


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
donderdag 12 september 2019

Sanitair vervangen en lekkage verhelpen

Tijdens werkzaamheden zijn er een aantal gebreken ontstaan aan sanitair: 1a. Stortbak van de toilet is kapot. Er is een stuk afgebroken en hij is dus open. Er moet dus een nieuwe stortbak komen. 1b. Dezelfde toilet loopt niet meer goed door. Er is al met een ontstoppingsveer aangevallen maar waarschijnlijk zit de verstopping dieper of heeft het te maken met de kapotte stortbak. 1c. Er is een lekkage bij de onderburen in de douche recht onder de plek waar de kapotte toilet (hierboven beschreven) staat. Deze lekkage moet ook worden opgelost. 3. Er is een stuk afgebroken van een wastafel. Deze moet vervangen worden.


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
dinsdag 30 april 2019

Aanleg stroom/sanitair keuken

Ik zoek een loodgieter/installateur die leidingwerk kan realiseren ten behoeve van een nieuwe keuken op een nieuwe locatie. Er is geen leidingsadviesschema aanwezig, maar ik weet waar wat moet komen. De leidingen kunnen onder de houten vloer via de kruipruimte gelegd worden. Het gaat om water en stroom leidingen.


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
zaterdag 23 december 2017

Standleding vervangen

Ik ben eigenaar van een appartement in Rotterdam Lombardijen. De standleiding tussen de eerste verdieping (58 ) en de tweede verdieping (60) is stuk. Men wil graag een offerte voor het vervangen van deze leiding beginnend bij de aansluiting op nr 60 tot en met de aansluiting in de garagebox eronder, inclusief hak- en breekwerk, demontage en montage van sanitair en herstel van hak- en breekwerk alsmede eventuele schade. Op de tweede verdieping is het PVC, eronder en erboven is de leiding van gietijzer.


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
zaterdag 29 oktober 2016

Wateraansluiting en gasleiding aanpassen

Hierbij een offerte aanvraag. Voor een klein appartement in Rotterdam Oud Charloisse wil ik de CV kamer ruimte voorzien van 3 maal koud + warm water aansluitingen en afvoer tbv aansluitingen kant en klaar sanitair toestellen. De oude badkamer wordt berging en de wasmachine aansluiting wordt daar verplaatst (reeds door derden geregeld). In de huidige situatie er is reeds een waterkaan en afvoer tbv wasmachine wat zal worden opgegeven en kan gebruikt worden voor het doortrekken van de water leidingen en afvoer voor deze 3 voorzieningen : kant en klaar ligbad met ingebouwde kranen in de ligbad en kant en klaar douchcabine. Voor deze 2 toestellen zijn water aansluitingen mbv flexibele buizen die niet afgewerkt zijn in de muur en vloer voldoende. Voor de kleine Praxi Dover wastafel dient de water aansluiting te worden weg gewerkt in de muur. Zie foto's voor een betere indruk. Optioneel is het voorzien van een warmwater aansluiting bij de toiletkraan. Graag meerprijs voor aangeven. In de keuken de gasleiding dient met 1. 5-2 m te worden verlengd tbv een kookeiland zoals op de foto. De werkzaamheden dienen het liefst in de eerste twee weken van november plaats te vinden. Zie foto bijlage voor meer informatie. Gaarne uw spoedige reactie. Bvd.


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
vrijdag 13 december 2013

Loodgieters- en installatiewerk

Voor een pand die wordt verbouwd tot appartementen, betreft 8 appartement die moet voorzien worden met cv, luchtafvoer, sanitair, riolering, waterleidingen.


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
dinsdag 10 december 2013

Rioleringen, CV-installaties, sanitair en leidingwerk installeren

Nieuwe installatie/leidingwerk voor 8 appartementen. Het gaat om CV, sanitair, aanleg rioleringen en waterleidingen en lucht afvoer en toevoer. Alle materialen moeten waarschijnlijk ook geleverd worden. Appartementen zijn ongeveer 11-14 meter bij 5,5 meter. Eind januari/februari moet het gebeuren.


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
zaterdag 23 oktober 2010

Wateraansluiting

Koud- en warmwaterleidingen verleggen van wastafel en douchekraan badkamer, afdoppen, dus geen sanitair plaatsen. Alles al gefreesd! Leiding door muur leggen met wastafel aansluiting in andere kamer.


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
vrijdag 27 augustus 2010

exctra tiolet

Wij willen een extra toilet en wasbak plaatsen in een bergruimte. Sanitair kopen we zelf.


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
maandag 21 juni 2010

plaatsen zwevend toilet, leidingwerk nalopen

Verwijderen oude toilet, plaatsen zwevend toilet. Verwijderen sanitair en radiator in badkamer Nalopen en eventueel verleggen van water- en gasleidingen. Graag eerst even komen kijken.


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
Offertes aanvragen