Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Loodgieter Sanitair Roosendaal

Plaatsen volledige installatie centrale verwarming - Sanitair en installatiewerk - Roosendaal

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Plaatsen volledige installatie centrale verwarming

Momenteel heb ik een oude gaskachel in mijn woning. Deze gaskachel wil ik vervangen voor een Centrale verwarming inclusief CV ketel. Opdracht: - Plaatsen CV ketel in de keuken met direct platdak. - Plaatsen twee radiatoren woonkamer - Plaatsen enkele radiator keuken - Plaatsen enkele staande radiator badkamer - Plaatsen drie radiatoren in de slaapkamers - Plaatsen van Vailiant thermostaat De woning heeft een oppervlakte van 103m2. De voorkeur voor CV ketel gaat uit naar een Vaillant EcoTec plus, passend bij de grootte van de woning. Alle radiatoren moeten zwart van kleur zijn. Binnenkort starten wij met een verbouwing. Het volledige plafond zal open liggen voor het aanbrengen van de leidingen. Graag ontvang ik per mail een offerte (schatting) van de kosten.


Loodgieter / installateur Roosendaal

Offertes sanitair en installatiewerk in Roosendaal vergelijken

Recente opdrachten in Roosendaal

woensdag 20 september 2023

Sanitaire installaties

Het water bij het spoelen van het toilet in de badkamer blijft doorlopen. Nu is het kraantje dichtgedraaid. Dit gebeurt soms ook bij het toilet op de begane grond.


Installatie- en leidingwerk Standdaarbuiten
dinsdag 18 juli 2023

Sanitaire installaties

https://www.vaillant.nl/professioneel/producten/elostor-59649.html graag ontvang ik een offerte voor de elostor boiler van 200 en 300 liter Welke werken moeten uitgevoerd worden?: elektrische boiler plaatsen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden?: afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Installatie- en leidingwerk Roosendaal
Offertes aanvragen