Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Loodgieter Sanitair Lelystad

Verhelpen resonantie in warmwaterleiding - Sanitair en installatiewerk - Lelystad

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verhelpen resonantie in warmwaterleiding

Ik zoek een specialist die voor ons de "brom" kan verhelpen die ontstaat als er gedoucht wordt. Eventueel dan een nieuwe douchekraan plaatsen als dat het probleem is.


Loodgieter / installateur Lelystad

Offertes sanitair en installatiewerk in Lelystad vergelijken

Recente opdrachten in Lelystad

woensdag 14 september 2022

Vervanging CV

De huidige CV heeft sinds kort problemen. Dit is een AWB Thermomaster 2HR (CW3). Deze is 22 jaar oud. Deze is een keer hoog in druk opgelopen. Ik heb toen de expansievat vervangen en de automatische ontluchter weer vlot gekregen. maar dit heeft niet alles opgelost. Bij geen warmte vraag voor sanitair of of CV blijft de gelijkstroomventilator draaien. De CV reageert nu niet meer op de thermostaat om te gaan verwarmen. Sanitair werkt wel. de gelijkstroomventilator lijkt bij sanitair vraag dan ook normaal te werken. Reparatie sta ik voor open maar lijkt mij al gauw in verhouding tot de leeftijd van de ketel economisch niet rendabel. Ik kijk daarom meer naar vervanging. Ook met het oog op efficiency. Omdat mijn broer het zelfde bouw van het huis heeft en ook niet lang geleden zijn CV heeft laten vervangen kijk ik naar eenzelfde ketel. Zoals iedereen die tegen onverwachte uitgaven hoop ik dat er een scherpe prijs kan worden afgegeven. In ruil daarvoor kan ik flexibiliteit bieden. Ik werk 4 dagen in de week thuis en we kunnen al gauw wat afspreken mocht er een gat in de planning vallen. Ik heb geen haast. ik heb vorig jaar de verwarming voor januari niet aangehad, dus dat geloof ik wel. Zolang sanitair werkt red ik het wel. De ketel waar ik naar kijk is de Rehemha Tzerra ACE28C CW4 of CW3 afhankelijk van het prijsverschil. Dit in combinatie met een Remeha iSense modulerende klokthermostaat. En dan een kunststoffen rookgasafvoer. Het expansievat 0.5 is dus net een maand oud en lijkt mij goed genoeg om nog te gebruiken. Ik heb een foto meegestuurd om de huidige opzet van de installatie te tonen. Mocht het handig zijn om close up foto te versturen dan hoor ik dit graag. Mochten jullie mogelijkheden zijn om hierin te helpen dan ontvang ik graag een offerte.


Installatie- en leidingwerk Lelystad
donderdag 28 juli 2016

Afvoer van WC en waterleiding verleggen

Voor een hangtoilet moet de afvoer tegen de muur. Deze staat nu nog in het midden van de vloer. Er moeten ook nieuwe waterleidingen komen in de wanden voor het sanitair. Aansluiten kan ik zelf, maar er zit nu helemaal geen leidingwerk.


Installatie- en leidingwerk Lelystad
Offertes aanvragen