Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Loodgieter Sanitair Haarlem

Nieuwe ketel en monteren - Sanitair en installatiewerk - Haarlem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Nieuwe ketel en monteren

Wij willen bij u een nieuwe cv ketel aanschaffen ( denken aan Calenta Ace 28c CW 4 van Remeha ) en installeren


Loodgieter / installateur Velserbroek

Offertes sanitair en installatiewerk in Haarlem vergelijken

Recente opdrachten in Haarlem

donderdag 03 augustus 2023

Sanitaire installaties

Bestaande close-in boiler (deze is kapot, lekt) incl. de aansluitset (deze is verkalkt) geheel vervangen door een nieuwe (dwz goede tweedehands) close-in boiler Daalderop 10L met aansluitset. De Daalderop boiler met aansluitset is al aanwezig. Graag aparte prijsopgaaf als ook een keukenmengkraan tegelijk even vervangen wordt. Hartelijk dank! Welke werken moeten uitgevoerd worden?: elektrische boiler plaatsen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden?: afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Ben je eigenaar?: Nee, ik huur Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Installatie- en leidingwerk Haarlem
woensdag 01 augustus 2018

Gietijzeren riolering vervangen in de kruipruimte

Naast het vervangen van de gietijzeren riolering en het aansluiten van de bestaande afvoeren hierop, moeten er ook 2 nieuwe afvoeren komen voor een extra fonteintje in de wc en een extra toilet in de badkamer. Eventueel moeten ook de bestaande afvoeren vervangen worden. De bestaande sanitaire voorzieningen zijn: bad en wastafel in de badkamer, wasmachine in de berging, gootsteen en afwasmachine in de keuken, wc pot in het toilet. De riolering ligt op 1 lijn en is ongeveer 9,5 meter lang (vanaf de voorgevel) en de kruipruimte is goed begaanbaar. De bestaande gietijzeren riolering is nog helemaal goed, maar we willen deze graag voor de renovatie van de badkamer aanpakken.


Installatie- en leidingwerk Haarlem
zondag 08 februari 2009

Loodgieter / installateur

Verleggen leidingen badkamer en 2 toiletten aansluiten, installeren hoekdrain en stortvloer. Sanitair reeds aanwezig. Keuken ook leingwerkverleggen. Dus leidingwerk ligt er en moet verplaatst worden, voor toiletten geldt dat deze ook aangesloten moeten worden. En alleen installeren hoekdrain en stortvloer. Geen tegelwerk en andere werkzaamheden.


Installatie- en leidingwerk Haarlem
woensdag 10 december 2008

Loodgieter / installateur

Wij hebben een woning gekocht uit 1905 in haarlem. De badkamer is op dit moment op de benedenverdieping. Wij willen op de bovenverdieping een badkamer maken en de indeling van de kamers boven wijzigen. de badkamer beneden moet geschikt gemaakt worden om een wasmachine en droger aan te sluiten. de badkamer boven zal een douche een wastafel en een toilet krijgen. het sanitair en tegelwerk kopen we zelf in. het loodgieterswerk willen we uitbesteden. graag zouden we ook op zolder een close in boiler plaatsen zodat het warme water sneller in de douche is.


Installatie- en leidingwerk Haarlem
dinsdag 31 juli 2007

Loodgieter / installateur

Ik doe mee met het tv-programma Het Blok van Net 5 en ik zoek met spoed mensen die me kunnen helpen met loodgieters werkzaamheden waaronder het plaatsen van de waterleidingen, het plaatsen van het sanitair en het betegelen. ik ben bereikbaar dagelijks tot 16.00 uur op 010-8425333 daarna 06-51844916 het blok is dit jaar in Haarlem


Installatie- en leidingwerk Haarlem
dinsdag 21 oktober 2003

Loodgieter / installateur

In de keuken moeten aan en afvoerleidingen verplaatst worden. In hetb toilet en de badkamer moet het sanitair geplaatst worden. Enkele radiators moeten verwijderd worden.


Installatie- en leidingwerk Vijfhuizen
Offertes aanvragen