Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Loodgieter Sanitair Ede

Gasleiding omleggen - Sanitair en installatiewerk - Ede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gasleiding omleggen

Bij het slopen van een muur is een gasleiding met gele mantel tevoorschijn gekomen die nu dwars door de ruimte loopt. Die moet nu omgelegd worden, waarbij eerst 110 cm horizontaal in de dekvloer moet worden gegaan, dan verticaal omhoog in een sleuf in een muur en dan weer terug op het plafond. Er komt een verlaagd plafond, dus daar hoeft de gasleiding dus niet in de beton komen te liggen. Het hak en breekwerk doen we zelf, dus het gaat alleen om het gasfitten.


Loodgieter / installateur Ede

Offertes sanitair en installatiewerk in Ede vergelijken

Recente opdrachten in Ede

dinsdag 21 februari 2023

Sanitaire installaties

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een doorstroomboiler op elektriciteit. Het gaat om het vervangen van een geiser in de keuken voor gebruik van keuken en douche voor 1 persoon. Is dit überhaupt mogelijk, één apparaat voor beiden? Dus keukengebruik en douchen. Ik verneem graag uw antwoord. Welke werken moeten uitgevoerd worden?: elektrische boiler plaatsen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden?: afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Installatie- en leidingwerk Ede
zaterdag 19 mei 2012

Aanleg sanitair en buitenkraan

Wij willen graag op onze begane grond een toilet, keukenblokje (spoelbakje en een kastje) en een buitenkraan laten plaatsen. Het toilet en keukenblok zullen we zelf aanschaffen. Woning is betonbouw. Tegelen doe ik zelf. Het aansluiten en monteren willen wij graag laten doen. Waterleiding (koper) en rioolafvoer (PVC) is in de kruipruimte aanwezig. De buitenkraan moet geplaatst worden aan de tuinkant, bij de kamer waar de andere werkzaamheden ook plaatsvinden.


Installatie- en leidingwerk Ede
Offertes aanvragen