Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Loodgieter Sanitair Breda

Vernieuwen van CV ketel - Sanitair en installatiewerk - Breda

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vernieuwen van CV ketel

Vervangen van de bestaande cv ketel door een nieuwe die eveneens meer warm water kan leveren voor de badkamer (CW6). Hiervoor zal de collector moeten worden aangepast en de afvoer worden nagekeken. Naast dit verzoek ben ik nieuwsgierig of een pelletkachel ook een optie kan wezen. Hierover laat ik mij graag informeren.


Loodgieter / installateur Wernhout

Offertes sanitair en installatiewerk in Breda vergelijken

Recente opdrachten in Breda

maandag 15 mei 2023

Sanitaire installaties

Wij hebben nu een ketel voor het warm water en we willen van het gas af en willen graag advies voor het plaatsen van een boiler Huidige brandstof voor warmwaterproductie:: gas Waarvoor wil je de zonneboiler gebruiken?: sanitair warm water Welke werken moeten uitgevoerd worden?: elektrische boiler plaatsen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden?: afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Installatie- en leidingwerk Breda
donderdag 18 oktober 2012

Leidingwerk badkamer

In een bestaande badkamer dienen de oude leidingen afgesloten te worden en daarna nieuwe sanitair aansluiten. Daarbij warm en koud water toevoer verleggen en wc aansluiting maken. Op zolder een aansluiting voor wasmachine maken.


Installatie- en leidingwerk Breda
dinsdag 22 november 2011

Sanitaire voorzieningen

In verband met een renovatie van een bedrijvenpand in Breda (730m2) zijn wij op zoek naar een partij die de sanitaire voorzieningen kan verzorgen. Graag een advies en kostenberaming.


Installatie- en leidingwerk Breda
woensdag 03 juni 2009

Loodgieter / installateur

Verbouwing van slaapkamer tot badkamer, leidingen, afvoer doorgetrokken worden badgeiser op zolder plaatsen. Tevens plaatsen sanitair en tegelwerk.


Installatie- en leidingwerk Breda
Offertes aanvragen