Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Loodgieter Sanitair Apeldoorn

Lekkage in leiding repareren - Sanitair en installatiewerk - Apeldoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Lekkage in leiding repareren

Bij de wc beneden lopen er leidingen in het plafond van de badkamer en het lekt. Er kwam water door het plafond dus we hebben de platen eruit gehaald en het is inderdaad nat, maar we zien niet waar het vandaan komt.


Loodgieter / installateur Apeldoorn

Offertes sanitair en installatiewerk in Apeldoorn vergelijken

Recente opdrachten in Apeldoorn

maandag 21 juni 2021

Sanitaire installaties

We willen onze CV ketel laten verwijderen (inc gasleiding die naar zolder loopt) en op de plek van de CV ketel een elektrische boiler laten plaatsen. Eentje waarvan je zelf kan instellen wanneer hij aanslaat ivm zonnepanelen. De boiler hoeft alleen te zorgen voor douchewater. Welke werken moeten uitgevoerd worden?: elektrische boiler plaatsen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden?: afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Installatie- en leidingwerk Apeldoorn
zondag 03 mei 2020

Nieuwe geiser stacaravan

Onze oude geiser is kapot. Nu we alleen op de camping mogen komen met eigen sanitair is het wel fijn om warm water te hebben. 11 liter zou voldoende moeten zijn om kort te douchen en de afwas te doen. Gaat op rode gasflessen propaangas.


Installatie- en leidingwerk Beekbergen
zaterdag 08 oktober 2011

Leidingwerk badkamer

Voor de aanleg van onze nieuwe badkamer zijn we naar iemand op zoek die voor ons de volgende activiteiten kan uitvoeren. - Gat in de grond maken voor afvoer - Afvoer op bestaande afvoer aansluiten - Leidingen in de muur frezen - Leidingen aansluiten op bestaande leiding werk - Luchtafvoer aansluiten op bestaande luchtafvoer Eventueel apart ook offerte voor hele badkamer van 2,5 x 1,5 meter, tegelen en sanitair plaatsen. Tegels en sanitair kopen we zelf.


Installatie- en leidingwerk Apeldoorn
woensdag 05 april 2006

Loodgieter / installateur

nieuwe badkamer plaatsen, leidingen vervangen, tegelwerk. badkamer is al helemaal kaal. tevens tegelwerk sanitair en tegels al aanwezig


Installatie- en leidingwerk Apeldoorn
Offertes aanvragen