Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zwijndrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Zwijndrecht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Zwijndrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zwijndrecht of directe omgeving.

522 klanten uit Zwijndrecht bevelen een bij Casius in Zwijndrecht aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zwijndrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 23 Tuinen afgraven, egaliseren en schuttingen plaatsen, tuinen afgraven en grond storten nieuwbouw 6 woningen, tuin egaliseren en bestraten, tuin ophogen, bestraten en stenen plantenbakken realiseren, oprit en tuin tegelklaar maken, tuin renoveren, tuin renovatie, inclusief schutting en overkapping realiseren, tuin aanleggen nieuwbouw, vloer van oprit en schuur ophogen en opnieuw bestraten, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin leeg halen en dan weer inrichten, tuin afgraven en opvullen, tuinrenovatie, tuin egaliseren en op nieuw aanleggen, tuin met tuinhuis voor nieuwbouw huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Zwijndrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zwijndrecht:

Schutting afbreken afvoeren en vervangen

Ik zoek een hovenier die de oude schutting kan afbreken en een nieuwe ervoor terug kan plaatsen op de nieuwe erfafscheiding. De lengte van de schutting zal ongeveer 19,2 m bedragen. Het langste stuk van de schutting is 17 m lang, inclusief een poort van 1,2 m. Dan is er een hoek waarna er nog een stukje overblijft van 2,2 m. We zijn op zoek naar een houtbeton schutting met 21 planken van Douglas hout. De huidige schuttingdelen zijn 1,80 breed en die breedte is wat ons betreft prima voor de nieuwe schutting. De poort willen we graag 1,2 m breed.

Boomstronk verwijderen en tuin egaliseren

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Er staat een flinke boomstronk in de tuin die er met wortels uit moet, en als die weg is zou ik graag de hele tuin egaal willen hebben zodat we zelf opnieuw kunnen betegelen en zelf een schutting kunnen plaatsen. De tuin is bereikbaar per achterom.

Tuin renoveren

24 m3 grond uitgraven,afvoeren en opvullen met zand. 90 m2 tegels 60 x60x4 cm antraciet. 50 mtr banden. 50 mtr zaagwerk ongeveer. 30 m2 kunstgras ondergrond en leggen.

Tuin afgraven en opvullen

Ik wil in de tuin van 45 m2 20 cm afgraven, afvoeren en ophogen met zand.

Nieuwe afscheiding in de tuin plaatsen

Bij deze vraag ik u om vrijblijvend ‘n ruwe prijs opgave van het volgende. Sloop en afvoer van oude schutting. Plaatsen van nieuwe schutting en poort. Mijn tuin is 10 m diep en 3 m breed. De palen van hard hout of beton. De schermen moeten rusten op beton richels en weinig of geen onderhoud nodig hebben. Ik begrijp dat er vele mogelijkheden zijn maar ik zoek het gemiddelde.

Terras ophogen met zand

3 cm ophogen met zand. Gaat om de achtertuin van 3 x 4,30 m. Deze is goed toegankelijk.

Tuinpoort plaatsen

Graag zou ik de tuinpoort die ik gekocht heb bij Gamma willen laten plaatsen. Het gaat om een standaard Douglas poort waarvan ik de maten nu niet bij de hand heb.

Tuin afgraven, ophogen en afvoeren

Onze tuin graag afgraven en ophogen. De grond uit de tuin moet afgevoerd worden. Er liggen 2 vlakken van 8 m2 met grond in de tuin. De rest is betegeld geweest. Er staan in de tuinen van de buren 2 bomen. Hier kunnen wortels van in onze tuin liggen. Bij elkaar is de tuin ongeveer 55 m2. De tuin is achterom toegankelijk middels een poort en brandgang (niet heel breed).

Tuin uitgraven en ophogen

Ik wil dat mijn tuin grotendeels 10 cm word uitgegraven en vervolgens weer wordt opgehoogd met zand. De tuin is 50m2, waarvan 9m2 (bedoeld voor een verhoogd terras) alleen moet worden opgehoogd. Dit betreft dus 5m2 zand wat moet worden geleverd en ongeveer 5m3 aarde wat moet worden afgevoerd. Het moet plaatsvinden in de achtertuin, deze is te bereiken via een achterom. Start uitvoering eind juni / begin juli (in overleg).

Uitgraven, afvoeren en egaliseren tuin

Uitgraven, afvoeren en egaliseren zodat wij het zelf kunnen voorzien van een looppad, worteldoek en grind

Tuin afgraven en ophogen

Tuin afgraven 20 cm, grond afvoeren en tuin ophogen/egaliseren . Tuinoppervlakt 24 m2. Graag realiseren voor 12 mei indien mogelijk.

Schutting plaatsen en verstevigen

Graag wil ik in de tuin een schutting plaatsen (5 x Jumbo recht) aan 1 kant en een de andere gedeelte opnieuw plaatsen/verstevigen (zie foto). Materialen in overleg. Zonder voorwerk.

Schuttingen plaatsen aan beide tuinkanten

Wij wensen een nieuwe Hout-Beton schutting aan beide zijden van onze tuin. Geen medewerking van buren, dus plaatsing alleen vanuit onze tuin. Bouwrijp maken gaat niet in verband met wortels en bestaande bouw. Er moet dus worden geïmproviseerd. Het liefs wil ik palen boren met mini graafmachine uitgerust met grondboor. De ene zijde is 13.85 meter en de andere zijde 9.20 meter ongeveer als de buurman meewerkt (1e optie). 2e optie niet meewerken is 8.90 meter en moet er een poort worden geplaatst. De oude materialen afvoeren en bestrating aanpassen circa overnieuw en afwaterend leggen. Graag prijs per hele klus aanneemsom en per onderdeel dus levering materialen plaatsing arbeid afvoer oude hekwerken zo ver van toepassing.

Verzakt tuinhuis opkrikken

Wij hebben een jaar geleden onze tuin laten ophogen en een nieuwe schuur neergezet. Helaas is deze scheef gaan staan naar achteren, de deur kan bijna niet meer dicht. Is het mogelijk de schuur weer recht te zetten zonder deze weer helemaal af te breken?

Omgevallen tuinschutting vervangen

Door de storm is mijn schutting omgevallen, graag wil ik een offerte van jullie zodat ik deze naar mijn verzekering kan opsturen en kan kijken wat er gedaan kan worden, hierbij stuur ik ook foto’s van wat er gebeurd is. Het gaat om 1 of 2 houten panelen die ik graag afgevoerd en vervangen wil hebben. Het hoeft geen duur ding te zijn want is een huurhuis als maar stevig genoeg is en helemaal afsluit voor privacy. het huis heeft een achterom.

Tuinschermen met poort monteren

Heb 10 stuks tuinscherm met poort die ik gemonteerd wil hebben. Het gaat om de achtertuin, het is een hoekwoning met een paadje er naast. De oude schutting moet afgevoerd worden.

Composiet schutting leveren en plaatsen

Aan de linkerkant 10 meter en rechts 8 meter, composietschutting. Graag zou ik hier een offerte van krijgen. Tuin heeft een achterom.

Schutting in de tuin plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen in een tuin van ongeveer 5 meter breed en 9 meter lang. Er staan nu 6 schuttingen aan de linkerzijde en 2 aan de voorzijde. Rechterhelft hoeft niet vervangen te worden (andere buren). Het gaat om oude weghalen en nieuwe plaatsen (als dat kan, anders sloop ik de oude wel zelf weg) en graag een gesplitste offerte voor het stuk wat ik deel met de buren en het stuk wat van mezelf is (voorzijde). Materiaal heb ik ook nog niet, maar een schutting (simpele) van rond de 50 euro is meer dan prima per stuk denk ik.

Schutting vervangen

Ik wil een schutting weg laten halen en er een nieuwe voor in de plaats zetten. Het gaat om 8 stukken schutting.

Schutting laten plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen, totale lengte inclusief 2 poorten is 6. 10m

Hout-met-beton schutting leveren en plaatsen

Wij hebben de oude schutting in onze achtertuin verwijderd en afgevoerd. Nu willen wij er graag op korte termijn een hout-met-beton schutting laten plaatsen. Het gaat om een stuk van 9 meter lang en om een stuk van 3.15 meter lang, inclusief een poort van 1.20 meter. De gewenste hoogte is 1.80 meter. We willen betonnen palen en betonnen randen aan de onderkant. Daartussen willen wij hardhouten planken. De tuin is aan de achterzijde goed bereikbaar via een plein waar garages staan. Wij ontvangen graag uw offerte.

Tuinen aanleggen

Heer/mevrouw, Wij zouden graag een vrijblijvende offerte laten maken voor het geheel opknappen van 2 achtertuinen 6 x 11 meter en 2 voortuinen 6 x 3 meter en 6 x 7 meter in Zwijndrecht. Verwijderen jullie ook grote coniferen? Wij hebben namelijk 3 hele grote in onze tuin staan. Verder gaat het om het leeghalen van de tuin, ophogen, antraciet tegels van 60x60 leggen, gras of kunstgras, 6m schutting incl poort en stenen plantenbak. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet,

Composiet schutting leveren en plaatsen

Offerte leveren en plaatsen van een complete composiet schutting inclusief poort, palen en benodigdheden. Ongeveer 14,5 meter inclusief poort. De schutting moet dubbelzijdig zijn want ik doe dit met de buren.

Schutting en poort plaatsen

12 houten palen + 10 Jumbo houten schuttingen plaatsen, 8 hele en 2 op maat gemaakt en 1 Jumbo poort plaatsen. De oude schutting verwijder ik zelf. Graag offerte voor dit geheel. Wat kost dit en kunt u de schutting op een zaterdag plaatsen?

Boom kappen

In de achtertuin wil ik graag een boom laten kappen van ongeveer 20 meter hoog. Er mag een stronk van 1 meter blijven staan. Het hout dient hierna te worden afgevoerd. De achtertuin heeft een achterom en de boom staat vrij in de tuin.