Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boomstronk verwijderen:

Boomstronk verwijderen

Ik heb in mijn achtertuin een wilgen boomstronk zitten welke al gedeeltelijk is uitgegraven en de meeste wortels zijn doorgezaagd. Graag zou ik deze zo snel mogelijk verwijderd willen hebben. Tuin is goed toegankelijk. Afvoeren is niet zo'n probleem voor mij.
Onze klant uit Zuidland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boomstronk verwijderen uit heel Nederland:

Boomstronk verwijderen

We willen een boomstronk inclusief wortels laten verwijderen uit de tuin. De stronk staat vrij en zal ongeveer 50 cm hoog zijn. Het groen dient te worden afgevoerd en de tuin heeft een achterom.

Verwijderen boomstronk

In de achtertuin staat een boomstronk van ongeveer 80 cm hoog. Deze dient te worden verwijderd door middel van een stobbefrees. De brandgang heeft ene doorgang van 73 cm breed.

Boomstronk verwijderen

Boomstronk is 1 meter hoog. Gesplitst in twee delen. 1 deel is 70 cm doorsnee en de andere 50 cm doorsnee.

Tuin renoveren

Ik wil de achtertuin van 38 m2 laten renoveren: - Boomstronk verwijderen - 25 m2 tegels verwijderen en afvoeren - Houten of composieten vlonder aanleggen (+-17 m2) - Gazon aanleggen (9 m2) - Vernieuwing omheining tuin achterzijde (+- 5,5 m inclusief poort

Boomstronk verwijderen

Ik wil een boomstronk verwijderen. De stronk is 50 cm in diameter. De wortels lopen breder uit en moeten ook verwijderd worden.

Stronken weg frezen

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het wegfrezen van een boomstronk met een diameter van ongeveer een kleine 30 cm. De stronk staat naast de oprit en is dus prima bereikbaar vanaf de openbare weg. De buren van een paar huizen verderop hebben een gelijke situatie en willen deze wellicht ook laten verwijderen. Kunt een prijsopgave doen voor 1 en voor 2 boomstronken van circa 30 cm.

Verwijderen van een boomstronk

Het gaat om het verwijderen van een boomstronk van circa 52 cm breed inclusief een deel van de wortels. De boom is vorig jaar omgekapt. Nu moet de stronk met een deel van de wortels weg in verband met het plaatsen van een schutting en huisje. We horen graag hoe duur dit is en wanneer het eventueel zou kunnen.

Boomstronk verwijderen

In de tuin dienen er 2 stronken die in elkaar verstrengelt zijn volledig te worden verwijderd. De stronken zijn 1 meter en 30 cm hoog en staan vrij in de tuin.

Boomstronk en wortels verwijderen

De oude hulstboom is tot op de grond afgezaagd. Nu wil ik graag de boomstronk en (in elk geval een deel van) de wortels weg hebben.

Boomstronk verwijderen

Het gaat om het verwijderen en afvoeren van 2 boomstronken. Opruimen en verwijderen van dode planten ook graag laten doen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 15 m2.