Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin herbestraten met nieuwe tegels:

Tuin herbestraten met nieuwe tegels

Betreft bestrating met 2 soorten tegels (deze bepalen en regelen in overleg met de vakman). Leggen en egaliseren van het terras en de rest van de tuin (circa 50 m2). En het leggen van een klein stukje kunstgras (2 m2). Ik wil geen onkruid meer. Momenteel liggen er grote betontegels van circa 60 x 60 cm.
Onze klant uit Zuidland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin herbestraten met nieuwe tegels uit heel Nederland:

Tuin aantrillen en bestraten

Goeden morgen. Ik heb een tuin die aangetrilt moet worden. Ivm nieuw zand bed. Ca 20m twee tuinen 25m herbestraten. 40m bestraten. Tuinen zijn al leeg. En voorzien van zand.

Voor- en achtertuin laten herbestraten

Zowel in de voortuin ( 35 m2) als de achtertuin ( 47 m2) liggen teveel zand waardoor de tuin er bol en niet mooi recht bij ligt. Dus er moet overtollig zand weg en opnieuw herbestraten met de bestaande stenen die er al liggen. Tevens willen wij een haag van coniferen als natuurlijke erfscheiding in de voortuin laten planten.

Tuin laten heraanleggen

Achter tuin ca 4x4 ontdoen van groen en afvoeren Herbestraten

Achtertuin laten herbestraten

Ik wil de achtertuin opnieuw bestraten. Stuk dat bestraat moet worden is ongeveer 35 m2. We willen deels de bestaande stenen gebruiken aangevuld met tegels. Verder is de bedoeling later om een terras met vlonders/hout te maken en verhoogde borders (totale afmetingen tuin ongeveer 45 m2). Voor nu is de bestrating het meest urgente klus.

Middelgrote achtertuin herbestraten

Wij willen een offerte voor de totale herbestrating van onze middelgrote achtertuin, aflopend naar een waterkant. De tuin is ongeveer 17 meter diep en bij het huis 12 meter breed en aan het water 7 meter. Tegen de waterkant moet de tuin stapsgewijs aflopen, dat is nu ook wel het geval, maar met de verkeerde stappen. Er ligt nu nog ongeveer 35 m2 gazon in afgezien daarvan leveren wij de tuin leeg op. Wij rekenen op ongeveer 60 m2 straatwerk bestaande uit betontegels 60 x 60 x 5 cm en ongeveer 24 m2 met gebakken klinker: 20 x 5 x 5 cm. Wij vragen ons af wat de kosten zijn van het afvoeren van het gras, het op juiste hoogte brengen van de verschillende delen van de tuin en het bestraten.

Tuin herbestraten en klein gedeelte nieuw leggen

Herbestraten van terras, gangpad, stukje voortuin gedeelte nieuw bestraten. Alles met betontegels 30 x 30 cm

Herbestraten

Onze tuin lag goed totdat wij van pallets een bbq tafel hebben gemaakt,sindsdien staat het blank daar,zie foto-s. Vorige week heeft de buurman een nieuwe schutting gezet en zijn wij de bbq aan het afbreken,maar wat schets onze verbazing,nu is het Nog erger.

Herbestrating van de tuin

Het herbestraten van een in september 2017 bestrate tuin. Omdat de tegels ten opzichte van elkaar in hoogte verschillen en de naden niet synchroon liggen. Het hoogteverschil tussen de tegels is niet veel, wel storend. De tegels liggen op een zandbed. Het gaat om 32 m2.

Rijpad auto en terras bestraten

Het gaat om het herbestraten van zowel de voortuin (rijpad van de auto), als terrassen in achtertuin. De voorkant is circa 45 m2 en de tuin is in totaal circa 50 m2. We willen graag gebruik maken van de bestaande stenen (standaard maat 20 x 5 cm). Ik denk dat we circa 25 m2 tekort komen, dus die moet bijbesteld worden. Een deel van het terras willen we graag verhogen (circa 5 cm). Als jullie graag een afspraak willen maken om langs te komen hoor ik het graag!

Oprit en tuin ophogen en herbestraten

De oprit van 7 x 5,50 meter willen we laten ophogen met gebruik van bestaande stenen. Er moet een auto op staan. Het ligt nu 17 jaar en golft, vandaar. Ook de tuin van 7,5 x 12 meter exclusief schuur van 2,75 x 4 en border van 1 x 5 meter. Alleen ophogen met maximaal 10 cm. De tuin is achterom bereikbaar.

Partners

Partners van Casius