Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zuidland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Zuidland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Zuidland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zuidland of directe omgeving.

29 klanten uit Zuidland bevelen een bij Casius in Zuidland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zuidland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: hout beton schutting leveren en plaatsen, zwemvijver aanleggen, tuin renoveren, tuin bestraten met flagstones, schutting en huisje plaatsen, tuin renoveren, realiseren van schutting, terras en tuinhuis, voortuin afgraven, egaliseren en grind erin, nieuwbouw-tuin aanleggen, tuinontwerp en materialen leveren, volkstuintje aanleggen, tuin renoveren, gat voor een zwemspa graven in de tuin, tuin leeghalen en helemaal opnieuw bestraten, nieuwe tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Zuidland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zuidland:

Tuin egaliseren, schuttingen en overkapping

Ik zoek een hovenier die mijn tuin deels kan egaliseren (4 bij 5 meter aarde). Ook moet er een schutting inclusief poort rondom de achtertuin komen. Ook moet er een overkapping komen. De overkapping moet 250 bij 700 cm zijn. Ook wil ik in de voortuin een laag hekje hebben. De rest bespreek ik graag met de vakman.

Tuin bestraten

Onze achtertuin bestraten, en 1 schuttingdeel terugplaatsen. Hij is reeds door een andere hovenier uitgegraven, maar door persoonlijke omstandigheden kan hij het niet afmaken. Wij willen een simpele bestrating van stoeptegels. De tegels zijn nog niet aanwezig. De tuin is 14 meter lang en 6 meter breed. Eventueel ook als extra opdracht de voortuin direct mee bestraten. Dit het liefst zo spoedig als mogelijk.

Uitgraven afvoeren opvullen/ophogen 20 cm

Wij hebben een nieuwbouwwoning waar het hekwerk nog niet is geplaatst. De tuin zouden wij graag 20 cm afgraven en weer laten opvullen voor de bestrating. De tuin is 141 m2.

Boomstronk verwijderen

Ik heb in mijn achtertuin een wilgen boomstronk zitten welke al gedeeltelijk is uitgegraven en de meeste wortels zijn doorgezaagd. Graag zou ik deze zo snel mogelijk verwijderd willen hebben. Tuin is goed toegankelijk. Afvoeren is niet zo'n probleem voor mij.

Tuin herbestraten met nieuwe tegels

Betreft bestrating met 2 soorten tegels (deze bepalen en regelen in overleg met de vakman). Leggen en egaliseren van het terras en de rest van de tuin (circa 50 m2). En het leggen van een klein stukje kunstgras (2 m2). Ik wil geen onkruid meer. Momenteel liggen er grote betontegels van circa 60 x 60 cm.

Populieren toppen en stonken wegfrezen

Aan de zijkant van ons huis staat een rij populieren (ongeveer 40) die we willen laten toppen tot op ongeveer 6 meter. Bomen staan langs de weg, dus goed bereikbaar. Diameters verschillen, grootste diameter ongeveer 15 cm. Stammen willen we zelf houden voor open haard hout. Hoeven dus niet door de versnipperaar. Takken kunnen we kwijt op bestaande houtwal. Tweede klus is het verwijderen van 5 a 6 boomstronken. Bomen zaag ik zelf om. Dit moet egaal worden. Periode van uitvoer denk ik aan 2e helft maart, dus voor de bloei in de bomen komt.

Fundering tuinhuis met naastgelegen veranda aanleggen

Ik wil in het najaar mijn tuinhuis vernieuwen en wil hiervoor een fundering van beton of tegels aanleggen. Afmetingen nieuwe tuinhuis met wanddikte 45 mm is 3.50 x 3.50 meter en naastgelegen overkapping van 2.50 x 3.50 meter, dus totale fundering van ongeveer 600 x 350 meter. Totale grondwerkzaamheden voorbereiden, zodat het tuinhuis direct geplaatst kan worden. Dit doen we zelf. Tuin is makkelijk bereikbaar via de straatkant.

Hardhouten of composiet terras aanleggen

Voorzichtig uitgraven van nog één laag betonnen bloembakken, 6 stuks, ±4 meter, om het herstel van een regenwaterafvoer mogelijk te maken. Verwijdering van het verzakte tegelterras. Het plaatsen van een schutting van ± 4,5 meter, passend bij het terras. Fundering en aanleg terras ± 28 m2, hardhouten of composiet planken op hoogte van de schuifpui. 2 m2 bestrating elders in dezelfde tuin met hergebruik van een deel van de klinkers die van het oude terras komen. Coördinatie van de werkzaamheden loodgieter/elektricien/tuinaanleg. Afvoer van oude materialen.

Nieuwe graszoden laten leggen in de tuin

De grond is omgespit, het oppervlakte is ongeveer 150 m2, wat gaat het kosten om hier nieuwe graszoden te laten leggen. Graag een offerte hiervoor inclusief aanschaf van het gras.