Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor bestraten en plaatsen schutting:

Bestraten en plaatsen schutting

Onze achtertuin heeft een oppervlakte van ongeveer 20 m2. De oude schutting en bestrating dient te worden verwijderd. Hierna zal er een nieuwe hout beton schutting geplaatst moeten worden over een lengte van ongeveer 7 meter, inclusief poortdeur. Er dient ook bestraat te worden. Kunt u separaat aangeven wat de kosten zijn voor het verwijderen van de oude schutting en bestrating?
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestraten en plaatsen schutting uit heel Nederland:

Oprit bestraten

Het laten (ophogen) en opnieuw bestraten (37 m2) van de oprit. Oude tegels verwijderen en nieuwe tegels plaatsen. We verhuizen per 1 september

Tuin leeghalen en afvoeren (ook houten schuurtjes) en deel oude schutting

Leeg halen overwoekerde tuin met oud tuinhuisje deel oude schutting verwijderen. Uitgraven van tuin en nieuw zand voor totalen bestrating rond om schutting plaatsen en plaatsen overkapping met deel tuinhuis daarna compleet bestraten.

60 m2 bestrating leveren en plaatsen

Graag de voortuin (15 m2) en de achtertuin (45 m2) volledig bestraten.

Bestraten tuin en plaatsen schutting

Wij hebben een tuin van ongeveer 50 m2 waar wij de bestrating, planten en schutting willen laten verwijderen en afvoeren. Vervolgens willen wij een nieuwe schutting en bestrating geplaatst hebben. Kortom alles uit handen geven en er een onderhoudsvrije tuin voor terug krijgen. Wij horen het graag en alvast dank!

Aanleggen tuin

Ik zou graag mijn tuin (ongeveer 26m2) laten bestraten met waaltjes inclusief het verwijderen en afvoeren van oude laag zand (en onkruid), aanbrengen en verdichten nieuw zand, aanbrengen van een antraciete betonnen rand (ongeveer 15 meter) en het bestraten zelf. Exclusief stenen, die regel ik zelf. Plaatsen (en bij voorkeur leveren) van een hardhouten tuindeur van 100cm breed en 180cm hoog. Plaatsen (en bij voorkeur leveren) van een hardhouten schuttingdeel van ongeveer 100cm breed. Aansluiten van tuinverlichting, 4 lampjes (1 elektriciteitskabel aanwezig). Maken van een afvoerputje onder een bestaande buitenkraan.

Achtertuin betegelen

Ik zou graag mijn achtertuin laten bestraten. De oude tegels zijn weggehaald en het hoeft waarschijnlijk niet opgehoogd te worden met zand. Het gaat om 45m2 en de tuin is goed bereikbaar via de garage. Ik zou ook graag een worteldoek onder de tegels willen plaatsen. Eventueel wil ik ook banden. De tegels die ik graag wil zijn axenta premium plata gris tegels van 60x60x4.

Complete tuin opnieuw aanleggen

De oprit afgraven en bestraten carport plaatsen, schuur slopen , schutting vervangen terras aanleggen .blokhut plaatsen plantenbak metselen . en nog wat andere klussen.

Tuin renoveren en bestrating aanleggen

Wij hebben een tuin van 7.5 x 4.5 m Die willen we opnieuw bestraten met grote tegels van 60 x 60 cm. En nieuwe schutting plaatsen. We hebben géén achterom dus alle karweitjes moeten via de woonkamer op de begane grond gedaan worden. Deze staat leeg. Afspraken voor bezictiging kunnen va week 25

Tuin laten renoveren

Wij willen graag onze achtertuin laten opknappen: -houten schutting plaatsen achterzijde tuin (ongeveer 5 meter breed) + verwijderen en afvoeren oude schutting - Tuin leeghalen: dit zijn 2 halve cirkels van beiden 1.5m bij 3m. - Bovenstaande 2 cirkels bestraten met koppelstones - Bomen snoeien achterzijde tuin

Schutting plaatsen en tuin bestraten

Composiet schutting plaatsen=4 delen en 1 tuinpoort. Bestraten 10 m2 met tuintegels 60x60 cm, en stukje kunstgras vervangen (9 m2) In Den Haag.

Partners

Partners van Casius