Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuinen afgraven en zand storten nieuwbouw 5 woningen:

Tuinen afgraven en zand storten nieuwbouw 5 woningen

Tuin afgraven, grond afvoeren en met zand ophogen met 20 cm gaat om een voor en achtertuin van ongeveer 55 m2 het is een nieuwbouwwoning als de prijs ons bevalt gaat het om een opdracht van 11 tot 13 tuinen.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinen afgraven en zand storten nieuwbouw 5 woningen uit heel Nederland:

Afgraven en afvoeren grond 10-16 tuinen 50m2 per tuin

Wij gaan in oktober naar onze nieuwbouw woning in Vlaardingen (Hooglede) en in totaal zijn dit 16 woningen ( weet niet of iedereen meedoet ). Inschatting m2 per tuin 50 m2. Graag ook eventueel meerprijs storten zand. Zou ook m2 bestraten willen ontvangen wie weet.....

7 nieuwbouwtuinen afgraven en ophogen

Voor ons nieuwbouw project zoeken wij met de buren iemand die de tuinen kan afgraven en weer ophogen. Ook zouden we graag het oude grond laten afvoeren. Met wat voor soort grond er opgehoogd moet worden, willen we graag advies over. Het gaat om 7 tuinen. Om de tuinen is wel hekwerk, maar het is mogelijk om met machines de tuinen af te graven. Het afgraven kan voor de tuinen tegelijkertijd gebeuren aangezien er nog geen schuttingen tussen de tuinen aanwezig zijn. De breedte tussen de huizen is 5.4 meter. In totaal is de oppervlakte ongeveer 250 - 300 m2. Ik zou een foto kunnen sturen met de afstanden van de achterkant van het huis naar de schuurtjes en het hekwerk.

Afgraven tuinen

Tuin afgraven voor en achter bij in totaal 5 huizen. Tuin is achter +- 8,5 mtr lang en 5,7 mtr breed. De schuur moet hier nog vanaf. Sommige tuinen zijn korter ivm grotere uitbouw. Voortuin is +- 2 mtr lang en 5,7 mtr breed. Volledig uitgraven 20-30 cm en opvullen met goed zand.

Tuin afgraven en vullen met zand (10 woningen)

I.v.m. een nieuwbouwproject in Zwaanshoek willen wij met in totaal 10 woningen (1 huizenblok) onze tuinen laten afgraven, afvoeren en ophogen, zodat er tegels, gras etc. op kunnen. De totale oppervlakte van de 10 tuinen exclusief de schuren is ongeveer 590m2 (zie ook bijgevoegde foto v/d tuinen; we gaan nog met de buren samen zitten om de maten scherper te krijgen). Kunt u op basis van deze informatie alvast een offerte doen? Uiteraard zijn we als huizenblok ook benieuwd of jullie een mooie korting kunnen aanbieden? Wij zien uw antwoord tegemoet,

12 nieuwbouwtuinen afgraven, afvoeren en storten

Voor onze nieuwbouwhuizen (12 stuks) willen wij onze tuinen laten afgraven 20/25 cm, afvoeren en straatkant storten. Gemiddelde achtertuin is 65 m2 en dan de voortuin 20 m2. Er zijn ook 4 hoekhuizen van de 12, die een iets grotere tuin hebben ( schatting 100 m2). Wat kost het totaal per m2 als wij het tegelijkertijd laten uitvoeren? De opdracht zal plaatsvinden in oktober dit jaar.

Tuin afgraven

Wij zijn een blok van 7 nieuwbouwwoningen die een offerte aanvragen voor het afgraven van de tuinen en het leveren van nieuw zand willen. De tuinen zijn verschillend van grootte. Indien wij een korting kunnen bedingen omdat we met meerdere huizen zijn dan dit graag per woning in de offerte opnemen. Wij zijn onderdeel van een project van 36 huizen. Uw offerte zal ook met de andere 4 blokken gedeeld worden. Woningen staan in Naaldwijk. Oplevering oktober 2019. Ik voeg de tekening bij.

Tuin afgraven afvoeren en vullen met zand

Samen met een aantal buren willen wij de tuin van onze nieuwbouwwoning laten afgraven, grond al laten voeren en op laten vullen met zand / repak (oprit) / teelaarde. Het betreffen 2 onder 1 kapwoningen met een gemiddelde tuinoppervlakte van 170 m2. De tuinen zijn goed bereikbaar.

Tuinen afgraven / afvoeren / schutting plaatsen

Graag ontvang ik offertes voor het afgraven van 4 tuinen (Nieuwbouw). Aarde eruit, zand erin en afvoeren van het zand. 3 tuinen van ieder 32 m2 achter en de voortuin 11 m2. 1 tuin van ongeveer 95 m2 rondom hoekhuis. Tevens eventueel schuttingen plaatsen in overleg.

De tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren

Ik zoek een hovenier die 6 achtertuinen kan afgraven en ophogen met zand. Het gaat om een blok rijtjeswoningen. Elke tuin is ongeveer 75 m2 groot en moet 15 tot 20 cm worden afgegraven. Er zijn nog geen schuttingen aanwezig, waardoor alle tuinen erg goed bereikbaar zijn.

Het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen

Ik zoek een hovenier die 30 tuinen kan afgraven (100 cm) en ophogen met zand. Dit werk is nodig in verband met de Japanse Duizendknoop. In totaal betreft het ongeveer 1500 m2 (m3) wat moet worden afgegraven. De tuinen zijn via een poort bereikbaar. De vervuilde aarde dient afgevoerd te worden.

Partners

Partners van Casius