Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor grasveld egaliseren:

Grasveld egaliseren

Bewoners van de Coornherthove willen graag een grasveld van 240 m2 egaliseren om er een voetbalveld van te maken. Het is nu niet egaal
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grasveld egaliseren uit heel Nederland:

Grasveld door tegels vervangen

Ik zoek een stratenmaker die in mijn achtertuin 8 m2 aan gras kan vervangen door bestrating. Het gaat om het verwijderen van het gras, afgraven, ophogen met zand, egaliseren het betegelen hiervan.

Kunstgras in achtertuin leggen

Het huidige ‘gras’ in onze achtertuin afgraven en afvoeren, ondergrond egaliseren (over de lengte circa 10 cm verzakt) en kunstgras aanleggen (circa 14 m2). Het grasveld is verdeeld over twee stukken, een van 10 m2 en een van 4 m2. NB: achtertuin heeft geen achterom en doorgang door huis is circa. 87 cm breed.

Gras vervangen door kunstgras

Onze tuin bestaat uit 2 grasveldjes van ongeveer 10 m2 en 15 m2. Wat zijn de kosten voor het verwijderen van het oude grasveld, het egaliseren en aanleggen van het kunstgras. De tuin is goed bereikbaar.

Grasveld egaliseren

Er is een grasveld naast onze handboogvereniging waar we een buitenbaan van willen maken. De buitenbaan zal 35 meter bij 90 meter worden en aan het eind van de baan moet een aarde wal komen die 4 meter hoog moet zijn over een breedte van 35 meter. Mogelijk moeten delen gras opnieuw ingezaaid worden. Ik weet niet of het na het egaliseren opnieuw gezaaid moet worden.

Tuin egaliseren, bestraten en schuttingen plaatsen

Wij hebben een hoektuin (momenteel gedeeltelijk steen en een klein grasveld) van ongeveer 96 m2. Graag willen wij deze bestraten en de coniferen haag eruit laten halen en een houten schutting (eventueel hout beton) plaatsen. Planten en zo plaatsen we graag zelf.

Tuin voor gras en een terras egaliseren

Wij willen de tuin laten egaliseren om een grasveld aan te leggen en een terras te maken. Er ligt hier en daar nog wat puin/ grind in de tuin wat ook verwijderd moet worden. De tuin is ongeveer 35 a 40 meter diep en de breedte ligt tussen de 4.50 en 9 meter.

Tuin laten egaliseren

Wij willen graag het grasveld laten egaliseren. De oppervlakte is ongeveer 100 x 200 meter.

Tuin egaliseren en gras aanleggen

Graag wil ik ons grasveld (verzakt en teveel kuilen / afschot) laten egaliseren en opnieuw gras laten aanleggen. Het gedeelte van de tuin dat we willen laten egaliseren is ongeveer 10 x 10 meter groot, waarop momenteel (wild) gras groeit. Graag zou ik (met tuinaarde) ons grasveld opnieuw willen laten egaliseren en gelijktijdig een bewateringssysteem aan (laten) leggen. Ik maak graag een afspraak om het werk op te laten nemen en door te nemen.

Basis tuin aanleggen

Wij willen graag onze tuin in basis opnieuw aan laten leggen. De huidige tuin bestaat uit 1 terras, een groot grasveld met achterin een trampoline. Dit dient door de vakman verwijderd te worden en afgevoerd. Bij de nieuwe tuin, moet het volgende gebeuren: - Aanleg nieuw terras met grote grijze betontegels van 5 bij 5.50 meter - Een stuk kunstgras aan de linkerkant. Dit moet niet het goedkoopste kunstgras zijn maar ook niet het duurste. - In het midden een pad van grove grindkiezels, grijs. - Rechts moet een stuk zand worden waar wij zelf de beplanting kunnen verzorgen. Misschien dat de grond vast voorbereid moet worden maar dat is eventueel in overleg. - Algemeen, de tuin moet verder netjes afgewerkt met een nette sierrand. Zowel langs het pad als om de volledige omtrek van de tuin. - Er is een gat voor de trampoline waar hij momenteel in staat. Echter moet er een nette trampoline rand omheen en netjes de ondergrond egaliseren. Eigenlijk netjes afwerken. - 2 Schuttingpalen moeten vervangen worden gezien deze rot zijn. Wij zijn bereid om een handje te helpen waar mogelijk, om zo ook de kosten te drukken.

Bestaand grasveld egaliseren

Wij hebben een tuin van ongeveer 200 m² met een hobbelig gras gazon. De hobbels zijn in de loop der jaren ontstaan door mollen. Ik probeer de mollen wel te vangen en de molshopen worden wel weg geharkt. Ik wil het hele grasveld graag laten egaliseren. Het hoeft geen schitterend gazon te worden, als het maar weer gemakkelijk met de maaimachine gemaaid kan worden. De tuin wordt vooral gebruikt als speelterrein en is eventueel vanaf buitenom met groter materieel te bereiken via de sloot/ het land van de buren. Ik zou graag een scherpe prijs en oplossing willen voor mijn probleem. Ik ontvang graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius