Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting met poorten plaatsen:

Schutting met poorten plaatsen

13 meter lange schutting plaatsen inclusief 2 stuks poorten. Betreft beton palen antraciet inclusief betonnen sluitstuk op de grond en Douglas houten schuttingen van 21 planken.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting met poorten plaatsen uit heel Nederland:

Kunststof schutting met poorten plaatsen

Ik wil graag een kunststof schutting in T-vorm plaatsen (afscherming buren) met twee poorten 8.76 meter lang x 7.66 meter breed (in dit deel komen de twee poorten).

Composiet poort laten plaatsen

Ik zoek iemand voor het maken en plaatsen van een dubbele poort in een bestaande schutting. Het gaat om composiete poorten met een aluminium frame. Kleur antraciet. Bestaande situatie Afmeting 180 x 163,5 cm (incl. Kozijn) Poort links 90 breed Poort rechts 63,5 breed Hand bediend met standaard hang- en sluitwerk De poort bevind zich aan de achterkant van de woning, welke goed bereikbaar is.

Hout-/betonschutting laten plaatsen

Ik wil graag een houtbeton schutting laten plaatsen van ongeveer 10 meter. Haaks daarop 2 poorten waarvan een enkele en een dubbele.

Schutting plaatsen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een schutting samen met de buren. Het zou gaan om 8 houten schermen en nieuwe houten palen. Ook dienen er 2 nieuwe poorten inclusief slot geplaatst te worden. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen en afvoeren van de oude schutting.

Schutting en poorten plaatsen

Het gaat om het plaatsen van 10 tuinschermen en 2 poorten. De tuin is 9 bij 5,5 meter.

Schutting opnieuw zetten

Wij hebben geprobeerd om een betonen schutting (9.50 meter en 3 poorten) te zetten, maar het lukt ons niet om het netjes te krijgen. Graag een vakman gezocht die hierbij kan helpen.

Tuin renoveren

Ik wil het volgende gedaan hebben in mijn L-vormige tuin: * Nieuwe schutting over een totale lengte van zijkant (ongeveer 8,15 meter) inclusief een draaipoort van ongeveer 2 meter - toch rankplanten en bomen behouden * Nieuwe draaipoorten wat naar beide kanten kan openen voor garage (totaal ongeveer 2,70 meter) * Schutting en poorten: wij willen een zwarten kleur, natuurlijk hardhout, eventueel Zweeds rabat potdeksel planken, gemonteerd tussen mogelijk antraciet betonnen palen (met onderstuk op aarden ook beton) * Nieuwe bestrating met open plekken voor beplanting * In overleg een tuinhuis in achtertuin indien coniferen verwijderd kan worden

Schutting en poorten plaatsen

Graag offerte voor plaatsing van een nieuwe schutting. Er ''stonden'' 6 hekken van 1,8 meter x 1,8 meter + klein stukje hek (korter dan 1 meter) + 2 nieuwe poorten. Tussen de poorten zitten ook 2 van die kleine stukken hek. Deze delen moeten dan even op maat gezaagd worden. Werkzaamheden zijn inclusief verwijderen van de oude schutting, optioneel is dit ook afvoeren. Tuin is goed bereikbaar.

Schutting vervangen dan wel herstellen

6 van de 10 planken van 1,80 bij 1,80 van de schutting moeten vervangen worden en 7 palen moeten vervangen worden. De schutting zit vol klimop en moet ook weggehaald worden. Poortje (deur) is van de muur en door geschoten naar de andere kant. Ik vraag om 2 offertes: het herstellen van de beschreven situatie en één met het vervangen van alle delen. Bij elkaar 13 delen + 2 poorten en 2 rasters.

Schuttingen vervangen

Graag een offerte t.b.v. 2 schuttingen. 1 aan de achterzijde van twee woningen inclusief 2 poorten plaatsen. 4 delen (180 bij 180/160 cm) en 2 poorten en een schutting tussen beide huizen. Indien mogelijk dan ook graag de oude schutting en palen verwijderen en afvoeren. De tuinen hebben een achterom.

Partners

Partners van Casius