Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting met poorten plaatsen:

Schutting met poorten plaatsen

13 meter lange schutting plaatsen inclusief 2 stuks poorten. Betreft beton palen antraciet inclusief betonnen sluitstuk op de grond en Douglas houten schuttingen van 21 planken.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting met poorten plaatsen uit heel Nederland:

Schutting plaatsen

Een schutting van hardhouten palen en grenen planken. Het gaat om 35 meter met twee hoeken. En twee poorten. De oude schutting is al weggehaald dus graag op korte termijn.

Bestrating, schutting en een vlonder plaatsen

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. Het gaat om het plaatsen van bestrating en een vlonder. Dit is ongeveer 70 m2 bij elkaar. Daarnaast moet er 16 meter aan schutting hagen worden geplaatst. Daarnaast moeten er ook 2 poorten in de schutting komen. Momenteel is de tuin al deels bestraat. Wat er exact moet gebeuren bespreek ik met de vakman.

Schutting leveren en plaatsen

Tussen ons en de buren een schutting van grenen en licht grijs betonnen palen van 10.30 en aan de kopse kant een totale lengte van 4.35 waarbinnen 2 poorten van 1.00 meter. Dus een T vorm. De poort zitten in de 4.35 meter totaal. Ik zie graag de offerte tegemoet en ook de leverdatum eventueel. Wij hebben nu Coniferen en schuttingen en de schuttingen mogen weggehaald worden.

Buitenmuur metselen

Graag zouden wij, 2 woningen, achter in de tuin een gemetseld muurtje met poort willen. Veel buren hebben dit al, alleen wij hebben momenteel nog een houten schutting met poort. Wij zijn geen experts; op basis van de informatie van de huidige offerte zou er het volgende moeten gebeuren; Uitgraven fundering van 90 cm diep, beton storten, stenen leveren, metsel- en voegwerk. Aanschaf poort (voorkeur de poort van 180 cm in de bijlage of een vergelijkbare). Stellen vd profielen, afhangen poort, kozijnstijl (?), cilinders gelijk sluitend aan woning, beton 15x60cm, betonstalmat. Het weghalen en afvoeren van de schutting zouden we zelf kunnen doen. Het is niet exacte nagemeten, maar de muur zou ca. 4,5 meter breed moeten worden (excl poorten) Hopelijk kan het deze of volgende maand worden gerealiseerd.

Hout beton schutting leveren en plaatsen

Samen met 5 buren zijn we aan het kijken voor een hardhout-beton schutting in Assendelft. Totaal ongeveer 35 meter zonder hoeken en geen poorten. In een hardhout-beton variant (bv met 15 planken)? Dus geen grenen, Douglas. of het dure Bankirai. Wat zijn jullie kosten bij plaatsing (prijs per meter) inclusief btw, rvs beslag, grijze gladde paal in mortel gegoten, afdeklat?

Schuttingen inclusief 2 poorten plaatsen

Ik zoek een hovenier die een schutting kan plaatsen. De huidige schutting(en) verwijder ik zelf. Ik zie graag een schutting terug met een betonantracieten onderkant met houtschermen daar boven. De schutting moet ongeveer 200 cm hoog zijn. De totale lengte is 2070 cm waar ook twee poorten in verwerkt moeten zijn.

Schutting plaatsen met poorten

Ik zou graag een schutting willen laten plaatsen. Het zou om 33 meter gaan. Met 2 poorten en een gedeelte laag.

Kunststof schutting met poorten plaatsen

Ik wil graag een kunststof schutting in T-vorm plaatsen (afscherming buren) met twee poorten 8.76 meter lang x 7.66 meter breed (in dit deel komen de twee poorten).

Composiet poort laten plaatsen

Ik zoek iemand voor het maken en plaatsen van een dubbele poort in een bestaande schutting. Het gaat om composiete poorten met een aluminium frame. Kleur antraciet. Bestaande situatie Afmeting 180 x 163,5 cm (incl. Kozijn) Poort links 90 breed Poort rechts 63,5 breed Hand bediend met standaard hang- en sluitwerk De poort bevind zich aan de achterkant van de woning, welke goed bereikbaar is.

Hout-/betonschutting laten plaatsen

Ik wil graag een houtbeton schutting laten plaatsen van ongeveer 10 meter. Haaks daarop 2 poorten waarvan een enkele en een dubbele.

Partners

Partners van Casius