Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting met poorten plaatsen:

Schutting met poorten plaatsen

13 meter lange schutting plaatsen inclusief 2 stuks poorten. Betreft beton palen antraciet inclusief betonnen sluitstuk op de grond en Douglas houten schuttingen van 21 planken.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting met poorten plaatsen uit heel Nederland:

Schutting en poorten plaatsen

Het gaat om het plaatsen van 10 tuinschermen en 2 poorten. De tuin is 9 bij 5,5 meter.

Schutting opnieuw zetten

Wij hebben geprobeerd om een betonen schutting (9.50 meter en 3 poorten) te zetten, maar het lukt ons niet om het netjes te krijgen. Graag een vakman gezocht die hierbij kan helpen.

Tuin renoveren

Ik wil het volgende gedaan hebben in mijn L-vormige tuin: * Nieuwe schutting over een totale lengte van zijkant (ongeveer 8,15 meter) inclusief een draaipoort van ongeveer 2 meter - toch rankplanten en bomen behouden * Nieuwe draaipoorten wat naar beide kanten kan openen voor garage (totaal ongeveer 2,70 meter) * Schutting en poorten: wij willen een zwarten kleur, natuurlijk hardhout, eventueel Zweeds rabat potdeksel planken, gemonteerd tussen mogelijk antraciet betonnen palen (met onderstuk op aarden ook beton) * Nieuwe bestrating met open plekken voor beplanting * In overleg een tuinhuis in achtertuin indien coniferen verwijderd kan worden

Schutting en poorten plaatsen

Graag offerte voor plaatsing van een nieuwe schutting. Er ''stonden'' 6 hekken van 1,8 meter x 1,8 meter + klein stukje hek (korter dan 1 meter) + 2 nieuwe poorten. Tussen de poorten zitten ook 2 van die kleine stukken hek. Deze delen moeten dan even op maat gezaagd worden. Werkzaamheden zijn inclusief verwijderen van de oude schutting, optioneel is dit ook afvoeren. Tuin is goed bereikbaar.

Schutting vervangen dan wel herstellen

6 van de 10 planken van 1,80 bij 1,80 van de schutting moeten vervangen worden en 7 palen moeten vervangen worden. De schutting zit vol klimop en moet ook weggehaald worden. Poortje (deur) is van de muur en door geschoten naar de andere kant. Ik vraag om 2 offertes: het herstellen van de beschreven situatie en één met het vervangen van alle delen. Bij elkaar 13 delen + 2 poorten en 2 rasters.

Schuttingen vervangen

Graag een offerte t.b.v. 2 schuttingen. 1 aan de achterzijde van twee woningen inclusief 2 poorten plaatsen. 4 delen (180 bij 180/160 cm) en 2 poorten en een schutting tussen beide huizen. Indien mogelijk dan ook graag de oude schutting en palen verwijderen en afvoeren. De tuinen hebben een achterom.

Schutting met dubbele poort plaatsen

Het gaat om 32 meter schutting. 2 openslaande poorten, hij gaat 1 meter de hoek om. Dus 31 meter bij 1 en 2 meter hoog. Geen luxe uitvoering. Donkere kleur betonpaal. Gemakkelijk bereikbaar. Verzekeringsofferte. Eventueel later nog aan de voorkant ook nog twee schotten plaatsen.

Hardhouten schutting en palen repareren

Ik wil mijn schutting laten repareren vanwege schade ontstaan door de storm. De schutting is van hardhout en heeft een afmeting van 18 meter zijkant, 5 meter achterkant, 4 meter in het midden en 2 poorten.

Schutting plaatsen op meerdere percelen

Voor onze nieuwbouwwoning willen sowieso 3, eventueel 5, buren een schutting laten plaatsen. Kunt u aangeven wat de geschatte kosten hiervan zullen zijn? De totale lengte is ongeveer 25 meter waarvan schuttingsdeel 1, 2 en 3 dicht zijn en deel 4 met 2 poorten naar het openbare achterpad. De dichte delen willen graag laten afwisselen met delen van gaas waar bijvoorbeeld groen tegenaan kan groeien. De hoogte zal 1.80 meter moeten worden. Kunt u een offerte maken voor 2 opties, 1 met geïmpregneerd hout en 1 met hardhout? Graag rechte delen. De tussenpalen en de onderplaten dienen van beton te worden.

Omgewaaide schutting vervangen

Vanwege stormschade wil ik een omgewaaide schutting vervangen door een nieuwe houten schutting. Afmetingen: 1,80 meter hoog, 8 meter diep. De klus is inclusief het graven van gaten en het plaatsen van palen tussen de schuttingdelen. Ook is het nodig om het eerste schuttingdeel te bevestigen aan de buitenmuur (baksteen) van de berging bij de woning. Geen hang- of sluitwerk nodig, geen deuren/poorten in de schutting. Materialen heb ik niet, graag advies over houtsoort en kosten daarvan.

Partners

Partners van Casius