Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor beschadigde schutting repareren:

Beschadigde schutting repareren

Met de storm 2 weken geleden is een deel van onze schutting beschadigd. Deze moet echt worden gerepareerd, want de palen zitten los en er is een deel afgerukt door de wind. Verzekering en buren al benaderd. De buren en wij nemen ieder de helft van de kosten voor onze rekening. Omdat de verzekering de schade bij ons dekt, hebben we wel een gedetailleerde offerte nodig! De schutting is van Hilhout. De schutting die gerepareerd moet worden is 2 meter ongeveer en alle palen moeten eventueel vervangen worden. Het gaat om totaal 4 palen.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beschadigde schutting repareren uit heel Nederland:

Door storm beschadigde schutting vervangen

Door de storm moet er een schutting afgebroken worden en afgevoerd. De schutting is uitgevoerd met houten palen en stalen vlechtwerk matten met daar doorheen gegroeid hydra. (klimop). Er moet ook een nieuwe geplaatst worden van ongeveer 23 meter met een deur. Met hardhouten palen of beton met houten schermen van schaaldelen. Het werk is gelegen naast een parkeerterrein zodat het makkelijk is om af te voeren en er opnieuw 1 te plaatsen.

Oude schutting laten weghalen en vervangen

Ik wil de beschadigde schutting laten weghalen en een nieuwe schutting laten plaatsen

Herstelwerkzaamheden aan schutting

Naar aanleiding van de storm afgelopen week een beschadigde schutting. Drie schermen van 180 bij 180 cm moeten vervangen worden, inclusief het herstellen/eventueel vervangen van 5 palen. Inclusief uiteraard schroeven en bijbehorende beugels. Zie bijlage van foto's voor het beeld. Graag ontvang ik een gedetailleerd offerte op basis van deze informatie en foto's. Overigens staat nu alles schots en scheef.

Beschadigde schutting repareren of vervangen

Bij ons is de schutting weggewaaid tijdens de storm paar dagen geleden. Foto's voeg ik hier ook bij. De schutting bestaat uit drie schermen van 1.80 vcm plus een halve van circa 75 cm. Twee palen zijn gebroken van de oorspronkelijke vijf, drie staat er nog. Het betreft een schutting van geïmpregneerd vuren, gebouwd in 1998. Ik wil graag een vrijblijvend offerte opvragen voor het repareren (2 gebroken palen vervangen en de schermen terugplaatsen) of vervangen van de hele schutting.

Door stormschade beschadigde schutting repareren

Schuttingdeur is beschadigd, het slot is kapot en er is 1 paal kapot

Beschadigde / gebroken schutting plaatsen

Tijdens de storm van donderdag 18 januari zijn een aantal schutting palen gebroken of los komen te staan. Daarnaast zijn 6 schutting panelen of gebroken of beschadigd. Wat zijn de kosten van het plaatsen van nieuwe palen en panelen. En wat zijn de kosten van het verwijderen van de oude schutting. De benodigde materialen haal ik zelf bij Praxis. Het gaat om 6 panelen van 180 bij 180 cm, maar sommigen moeten ingekort worden, dat kan nog verder besproken worden. Eentje in de breedte en alle andere moeten 20 cm en 40 cm korter worden drie om drie. De tuin kan van achter bereikt worden.

Beschadigde schutting repareren of vervangen

Tijdens de storm van afgelopen week is mijn schutting beschadigd. Het gaat om een houten schutting van 16.5 m lang hiervan zijn zo'n 5 panelen en diverse palen beschadigd, uiteindelijk moet deze wel vervangen worden. De verzekering heeft al aangegeven de schade te vergoeden. Dus graag een offerte voor het herstel hiervan incl afbreken en afvoeren van de beschadigde delen en waar nodig verstevigen van de overige palen. Vermeld de materiaalkosten en arbeidskosten apart graag.

Beschadigde schutting vervangen

Ik zou graag een gehele nieuwe schutting willen laten plaatsen. De schutting moet geplaatst worden bij een hoekwoning. In de bijlage is een schema van de gewenste schutting geschetst met de bijbehorende afmetingen. Ook moet de oude schutting weggehaald en opgeruimd worden. Ik ben benieuwd hoeveel dit all inclusive (materialen & montage kosten) zal kosten. Het gaat om een houten schutting. De huidige deur is ongeveer 80 cm.

Beschadigde schutting metselen

Op dit moment hebben wij een schutting met kokos matten van 10 jaar oud. Wij zitten er aan te denken om de schutting te laten vervangen door metselwerk. De zijkant is 10 meter met een poortdeur en de achterzijde is 22 meter lengte. Wij hebben een ontheffing om tot 3 meter schutting te mogen plaatsen. De poeren dienen dan ook 3 meter hoog te worden met daartussen of houten schuttingsdelen of metselwerk met een andere steen. De tuin is goed bereikbaar.

Door storm beschadigde muur met schutting repareren

Muur met schutting met stormschade moet worden gerapareerd, hiervoor graag offerte opvraag. Zie fotos bijlage.

Partners

Partners van Casius