Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom verwijderen en afvoeren:

Boom verwijderen en afvoeren

Wij zouden graag een prijsopgave willen voor het in het geheel verwijderen, afvoeren en opruimen van een boom.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom verwijderen en afvoeren uit heel Nederland:

Omgevallen boom verwijderen

Een rotte boom is omgevallen. De boom is circa 9 meter lang. De kleine zijtakken zijn al verwijderd. Het hout is zacht en makkelijk te zagen. De boom is goed toegankelijk maar het afvoeren moet door het huis (keuken en hal) want er is geen achterom.

Valse christusdoorn kappen

Een grote boom in onze achtertuin kappen. Dit is een doornloze valse christusdoorn. Het hout hoeft niet te worden afgevoerd. Alleen dus de boom kappen en de stronk verwijderen. Redelijk bereikbaar.

Boom verwijderen uit achtertuin

Kappen van een boom en optioneel de stronk ook uitgraven. Dit graag apart in de offerte opnemen. Boomstronk heeft minstens 15 cm aan diameter. Achtertuin heeft een achterom.

Divers werk ik de tuin

1. Wortels van boom wegfrezen, stronk is al bij de grond afgezaagd en heeft een diameter van circa 50 cm, en een paar kleine restanten van struiken verwijderen 2. Tuin leegtrekken, gras in tuin en op het pad naast het huis, aarde waar het terras van circa 12 m2 komt en uit het gat waar de vijver komt, maximaal 5 á 6 m3. Ik weet niet of je een prijs per kub hanteert of een inschatting van het totaal maakt. 3. Prijs voor zand. Ik weet niet of je een prijs per kub hanteert of een inschatting van het totaal maakt. 4. Drainage (PP) aanleggen in achtertuin 14 x 7 meter en het pad naast het huis 16 x 2,9 meter. De drainage in de achtertuin aansluiten op de hemelwaterafvoer in de achtertuin en de uiteinden van de drainagebuizen aan de achterzijde van de achtertuin omhoog laten komen en voorzien van einddop zodat deze zo nodig doorgespoten kunnen worden. Drainage in het pad naast het huis aanbrengen en deze aansluiten op de hemelwaterafvoer in de voortuin. Ook een koppeling plaatsen zodat daar later eventueel drainage in de voortuin op aangesloten kan worden. Tuin omspitten en vlak maken. De hemelwaterafvoer-buis van de schuur naar de bijkeuken vernieuwen en indien nodig verder vernieuwen. Een hemelwaterafvoer-buis aanleggen tot naast het terras zoals op de tekening zichtbaar. Dit in verband, omdat de pomp en filter daar komen en ik op die manier water uit de vijver kan afvoeren. 5. Het pad naar het huis vlak maken zodat ik er later zelf grind matten met grind in kan leggen. 6. Circa 41 m2 bestraten en opsluitbanden plaatsen, de tegels en opsluitbanden koop ik zelf. Bijgaand een aantal foto's voor de beeldvorming. Alle tegels uit de tuin en het pad zijn inmiddels verwijderd. Graag ontvang ik een offerte voor de 6 bovengenoemde punten waarbij bij elk punt de prijs voor dat punt is weergegeven.

Grote boom verwijderen en afvoeren

Graag een grote boom uit onze tuin verwijderen

Boomstronk verwijderen

De vorige eigenaar heeft met een vergunning de esdoorn uit de achtertuin laten kappen, dit vanwege honingzwam en gevaar voor omwaaien. De stronk is circa 60 cm diameter en zit er nog. Ik heb zelf zoveel mogelijk wortels er al omheen weggehaald. De stronk zit in een hoek tegen de muur van de achterbuurman en tegen het tuinhek met de naaste buurman. Ik wil graag dat stronk geheel verwijderd wordt, mede omdat we mogelijk ook op die plek nieuwe boom willen planten. Er is geen achterom.

Kappen van een boom

Graag ontvang ik een offerte voor de kap van een hulst (inclusief verwijderen stronk en afvoer) in onze achtertuin. T.b.v. plaatsmaken voor een schuur. De tuinmuur zal voorafgaand aan de kap afgebroken worden, dus toegang tot de tuin is direct vanaf de straat. Omtrek van de stam is +/- 85 cm op 1,5 meter hoogte. Tevens verwijdering van het pampasgras (rechts van de hulst) en 4 boomstronken van (naar ik vermoed) laurier (voor in beeld).

Boomstronken verwijderen en boom snoeien

Wij zijn op zoek naar een bedrijf die 2 boomstronken kan verwijderen. 1 in de voortuin, deze staat vrij, met een grote diameter van ongeveer 80 cm en in de achtertuin is ongeveer 40 cm. Deze staat ongeveer 1 meter van de schutting verwijderd. Daarnaast hebben we een grote boom die gesnoeid moet worden. Ik hoor graag wat de kosten hier voor zijn. De achtertuin is alleen te bereiken door een poort van zo’n 90 cm.

Vijgenboom met stronk verwijderen

Ik heb een vijgenboom die ik wil laten verwijderen. Diameter stam circa 15-20 cm aan de basis. Ik wil er eventueel een nieuwe (kleine) boom kunnen planten. Tuin is bereikbaar via tuindeur van circa 95 cm breed. Inclusief afvoeren.

Boomstronk en kleine struiken verwijderen

Boom stronk verwijderen en eventueel wat kleine struiken. Zonder afvoeren. De boom staat tegen een schutting aan in de achtertuin wat nog wel eens lastig kan zijn met verwijderen.

Partners

Partners van Casius