Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom verwijderen en afvoeren:

Boom verwijderen en afvoeren

Wij zouden graag een prijsopgave willen voor het in het geheel verwijderen, afvoeren en opruimen van een boom.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom verwijderen en afvoeren uit heel Nederland:

Stronk verwijderen en boom snoeien

Ik wil graag een stronk verwijderd hebben en een andere boom gesnoeid hebben. De stronk is 50 cm doorsnede. De beuk is ongeveer 4 meter. Het hout hoeft niet afgevoerd te worden.

Deel boom verwijderen

Ik wil dat de hoge boom wordt gehalveerd in lengte. De rotzooi ruim ik zelf op.

Wortel van een boom weghalen

Binnenkort gaat een boom weg van mijn tuin maar de wortel moet ik zelf verwijderen. Wil ik graag weten wat zijn de kosten?

Boom verwijderen en boomstronk verpulveren

Graag een prijsindicatie per boom voor het verwijderen van: 1) Achtertuin: boomstronk met doorsnede van 29 cm en een grondmaat van circa 53 cm (inclusief zichtbare wortels); 2) Voortuin: boomstronk met doorsnede van 18 cm; 3) Voortuin: een kleine conifeer met doorsnede van circa 12 cm en een grondmaat van circa 30 cm (inclusief zichtbare wortels).

Tuin leeghalen

De tuin dien goed bereikbaar is dient te worden leeggehaald. Het gaat om het verwijderen van een coniferenhaag, 1 boomstronk weghalen, 1 smalle boom weghalen, onkruid weghalen en ook de wortels daarvan. De tuin is totaal 40 m2 groot waarvan de helft is betegeld. Het puin dient te worden afgevoerd.

Grote omgewaaide boom verwijderen uit de achtertuin

Tijdens de noordwesterstorm van afgelopen 5 oktober 2017 is helaas mijn 150 jaar oude es omgewaaid. De boom is bijna 30 meter lang en heeft een stamdoorsnede aan de voet van ongeveer 1 meter. Het is heel veel boom dus. Hij is gevallen op een hekwerk. Mijn voorkeur is het meeste van de boom te verwijderen en af te voeren maar enkele mooie stukken zelf te houden als tuindecoratie. Ik ontvang hiervoor graag een globale prijsindicatie.

Tuin renoveren

Graag willen wij de volgende werkzaamheden in de tuin laten uitvoeren: - De grote boom rooien, huis hoogte verwijderen en houtzagen voor eigen gebruik. - Slopen tuinhuisje. - Tegels verwijderen, ongeveer 60 m2 - Beplanting verwijderen, ongeveer 5 m2 struiken, heggen - Tuin afgraven - Terras bestraten, 60 m2 - Tuin egaliseren en grasmatten aanleggen, ongeveer 110 m2 - Ingraven trampoline. De tuin is bereikbaar via een poortdeur van 1.20 bij 2 meter.

Stervende berk in achtertuin verwijderen

In onze achtertuin staat een berk die langzaam dood gaat. De boom is ongeveer 60 jaar oud.

Boom uit achtertuin verwijderen

. Ik wil een boom uit de achtertuin verwijderen. De omgevingsvergunning is aangevraagd bij de gemeente. Met het bedrijf achter de achtertuin, , is contact opgenomen om te bekijken of er evt. Een vrachtwagen met grijparm mag staan. Bijgevoegd is een foto van de boom.

Boomstronk verwijderen uit de tuin

In mijn voortuin heb ik een boom en een boomstronk staan. De boom zit dichtbij de afvoer naar het riool en de boomstronk zit tegen een muurtje aan, die ik deel met de buren. De stronk moet dan door de vakman afgevoerd worden.

Partners

Partners van Casius