Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuinklus:

Tuinklus

Ik ben een alleenstaande moeder uit Zoetermeer. Ik heb een klus in mijn tuin. Ik wil oude material zo veel mogelijk hergebruiken. Evt. wat news for een zit launge.Ik wil ook een hand uit de mouw steken. Ik heb de kennis of tools niet. Voor het betegeling heb ik advies en de know how nodig. Verder wil ik mijn achter hek op nieuw laten doen met dezelfde material doen. Het zijn grote bloem bakken.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinklus uit heel Nederland:

Tuinklus in de tuin

Het plaatsen van 4 tuinschermen. 2 stuks dienen op maat te worden gezaagd

Tuin leeghalen en ophogen

Wij hebben een woning gekocht en zijn deze nu aan het verbouwen. Er is daar een besloten achtertuin van ongeveer 50 m² die alleen via de woning toegankelijk is. De tuin staat vol planten, struiken en er is een oud terras. We willen dat allemaal laten verwijderen en de tuin daarna laten ophogen met ongeveer 20 cm aarde en zand. Daarna moet er dan een terras worden aangelegd en een deel beplanting. In deze 'klusfase' is het eenvoudig om alle materialen aan- en af te voeren via de woning en daarom willen we de tuinklus ook de komende tijd laten uitvoeren. Er staan foto's en een plattegrond van de woning met tuin op Funda. Het is ook mogelijk om even een bezoek in te plannen. Wij ontvangen hierna graag uw offerte.

Tuinrenovatie: tuin renoveren

Het betreft een grote tuinklus. Het gaat om het rooien van een grote beukenboom (er is hiervoor geen vergunning nodig), andere bomen en heesters en coniferenhagen. De tuin en het gras ongeveer 20 cm uitgraven, afvoeren en opnieuw bestraten. Afmeting van de coniferenhaag is ongeveer 7 meter aan de voorkant en aan de zijkant 10 meter. Afmeting van de tuin is ongeveer 85 m2. Ik heb al contact gehad met een andere hovenier, deze geeft aan dat de hele tuin afgegraven moet worden gezien de wortels van de te verwijderen bomen en hagen.

Tuin afgraven

Het gaat om een achtertuin van een hoekwoning. Achtertuin bereikbaar via, pas aangelegde, 3 meter brede oprit over gemeentelijke groenstrook, die nu nog geblokkeerd wordt door coniferenhaag. Na verwijderen, van deel van, coniferenhaag is de achtertuin ideaal bereikbaar voor een graafmachine tot 3 meter breed. Tuinklus omvat: - Verwijderen en afvoeren 11 meter lange coniferenhaag, ongeveer 2 meter hoog, ongeveer 1 meter breed. - Afgraven 125 m2 ten behoeve van de aanleg oprit in tuin en bestrating terras. Af te voeren grond is berekend op ongeveer 30 m3. - Verwijderen enkele lage struikjes/boompjes, maximaal 1 meter hoog ongeveer Er is een foto beschikbaar.

Tuinschermen, tuinhek en poort plaatsen

Ik wil een tuinklus laten uitvoeren. Achtertuin 2 tuinschermen plus poort plaatsen. Voortuin aan een kant hekje plaatsen van circa 5 meter.

Schutting laten plaatsen

Ik wil een houten schutting laten vervangen, het gaat om een lengte van 28 meter inclusief een poort. De tuin is deels opgehoogd dus waarschijnlijk zal er een schutting moeten komen waarvan het onderste deel uit betonplaten bestaat. Graag ontvang ik uw advies en vrijblijvende offerte voor deze tuinklus.

Tuinklus: schutting plaatsen

Schutting plaatsen: 3.60 meter dus twee schermen en drie palen. Misschien nog een extra half schermpje. Alleen twee coniferen van 3 meter hoog en een stamdikte van 7 cm moeten eruit gehaald worden. Ik heb geen mail dus even bellen om een prijs te geven.

Leuke tuinklus uit te voeren

Ik zou graag een offerte ontvangen voor de volgende klus: - 2 bomen snoeien. - 2 bomen verwijderen. Een hele dunne van zo'n 6 meter hoog en een denneboom die wat hoger is en wat breder uitvalt aan de bovenkant. - Ongeveer 15 m2 egaliseren en een terras aanleggen, dit is nu beplant. - Al het tuinafval afvoeren. Ik hoor het graag van u, ook als u meer informatie nodig hebt.

Grote tuinklus

Bestaande beplanting (bomen, struiken) moeten geheel, met wortel en al, worden verwijderd, zo ook de gewassen grindtegels, ongeveer 30 m², waarna over de gehele oppervlakte, ongeveer 50 m² grote tegels moeten worden gelegd, tuingrens aan de gemeentegrond met opsluitbanden afsluiten over een lengte van 12 m, tussen buren eveneens, lengte 3 m. Afhankelijk van de prijs kan ook de achtertuin worden aangepakt: 2 bomen verwijderen, bestaande bestrating verwijderen, egaliseren en opnieuw bestraten met dezelfde soort tegels als de voortuin, ongeveer 70 m². Graag twee afzonderlijke offertes.

Buitendeur en schuurdeur vervangen

Geachte casius, na de naar tevredenheid uitgevoerde tuinklus, wil ik graag beginnen aan het volgende klusje. Ik wil een nieuwe buitendeur en een nieuwe schuurdeur laten plaatsen. De buitendeur en schuurdeur moeten voorzien worden van hang- en sluitwerk van goede kwaliteit. Waarvoor ik graag advies wil hebben. De deuren moeten ook afgelakt worden. De buiten deur moet voorzien zijn van deurknop en brievensleuf en staat bijna een halve dag in de zon. De schuurdeur normaal. Ik wil graag dat de vakman of vrouw de deuren levert en de oude deuren afvoert. Ik hoop dat er iemand reageert en dat wij straks weer een mooie voordeur en schuurdeur hebben.