Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zoetermeer of directe omgeving.

2575 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 23 Tuinen afgraven, egaliseren en schuttingen plaatsen, tuinen afgraven en grond storten nieuwbouw 6 woningen, tuin egaliseren en bestraten, tuin ophogen, bestraten en stenen plantenbakken realiseren, oprit en tuin tegelklaar maken, tuin renoveren, tuin renovatie, inclusief schutting en overkapping realiseren, tuin aanleggen nieuwbouw, vloer van oprit en schuur ophogen en opnieuw bestraten, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin leeg halen en dan weer inrichten, tuin afgraven en opvullen, tuinrenovatie, tuin egaliseren en op nieuw aanleggen, tuin met tuinhuis voor nieuwbouw huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zoetermeer:

Aanleggen kunstgras

Graag een offerte voor de aanleg van 23 m2 kunstgras (zie foto) inclusief beschrijving van de werkzaamheden: uitvlakken en aantrillen zandbed, aanbrengen stabilisatiedoek, aanbrengen kunstgras en verlijmen naden, vastzetten met haken, opborstelen (instrooien met zand niet nodig).

Tuinschutting en tegels leggen

Het gaat om i) het plaatsen van 10 stuks nieuwe kunstof schuttingen (180x180) met nieuwe aluminium palen (7cm) ii) het leggen van 24m2 tuintegels (60x60x4) inclusief egaliseren zand Wat is de prijs afzonderlijk voor i en ii en wat is de prijs gezamenlijk indien alles in 1 keer wordt gedaan materialen door mij. Het gaat dus puur om de uitvoering.

Buitenkraan aanleggen

Ik zal graag een buitenkraantje willen laten aanleggen. Dit kan door de kruipruimte.

Tuin voor nieuwbouw woning aanleggen

Ik zoek een hovenier die onze tuin van een nieuwbouwwoning kan renoveren. Op de afbeelding is te zien hoe we het ongeveer willen hebben. Het gaat om een tuin van 8,2 bij 5,4 meter. Er staat al een berging (rechtsboven foto). De tuin moet worden afgegraven en worden opgehoogd. Ik zie graag een terras, pad en kunstgras terug in de tuin. Daarnaast een paar borders voor planten.

Afgraven, afvoeren en nieuw zand

Ik wil na de bouwvak een nieuwbouw tuin (70 m2) laten afgraven, afvoeren en nieuw zand laten aanbrengen. Er zijn verder geen werkzaamheden.

Tuin afgraven, afvoeren en ophogen met zand

Ik wil graag mijn tuin afgraven, afvoeren en ophogen met zand (10 a 15 cm) ca. 45 m2

Koivijver aanpassen

We willen onze bestaande koivijver laten aanpassen. Concreet betekent dit een nieuw filter en misschien pomp en vervangen van de houten randen voor een betonnen rand. De maat is 2.40 meter X 5 meter.

Aanleggen van kunstgras

Ik wil in de achtertuin een stuk kunstgras laten aanleggen. Het gaat om het leveren en leggen hiervan. Er is een zandbed van 8 cm aanwezig, dit licht op een kleiondergrond. Het gaat om het aantrillen, uitvlakken, leveren en plaatsen egalisatiedoek en leveren en aanleg van het kunstgras. Voor maten zie foto. Het gaat om 8 m2.

Tuin gedeeltelijk ophogen

Ik wil een deel van de tuin laten ophogen. Het gaat om ongeveer 8 m2. De tegels zijn 50x50 met 1 randje klinkers ertussen. Er hoeft niet gezaagd te worden en ook geen banden aan de zijkanten.

Herbestraten voortuin

Ik wil de voortuin laten her bestraten en iets ophogen met 4 cm en de bestaande tegels ( 40 cm x 40 cm). De betegelde oppervlakte bedraagt ongeveer 42 m².

Buitenverblijf van hout

Graag zouden wij in plaats van een schutting, achterin de tuin een houten buitenverblijf willen laten plaatsen van ongeveer 2,20 hoog, 4,5 breed en 3 meter diep. Inclusief een achterwand en 1 zijwand. Van duurzaam hout met een goed waterdicht dak. Zie foto voor een voorbeeld, maar staan ook open voor een puntig dak. Als het maar in een leuk ibiza stijltje is! Graag in mei of juni plaatsen.

Stuk tuin egaliseren en grond afvoeren

Een deel van de tuin egaliseren en het afvoeren van overtollig grond. De tuin is ongeveer 30 m2 groot en heeft een achterom. Graag ontvang ik een meerprijs voor het inzaaien van gras, zaad is aanwezig. Ik was zelf al begonnen, maar het blijkt teveel werk.

Schutting afbreken, vernieuwen en tuinrenovatie

Ik wil een deel van mijn schutting en een perceel laten afbreken en laten vernieuwen. Het perceel staat vol planten en staat min of meer op instorten. Ook wil ik de rest van de tuin laten renoveren, echter in fases. Ik denk dat het handig is om even te kijken alvorens offerte uit te brengen.

Tuinwerk

Schutting vervangen met grenen hout beton schutting: 8m met 2,6m haaks waarin een poort van 1m. Uitgraven, afvoeren en opvullen met zand Tuin ca. 45m2. Tuin bestrating aanbrengen.

Schutting vervangen

Ik wil graag 2 schutting deuren en 5 schutting delen incl. Palen vervangen. Ik heb alles al besteld. Wie kan dit voor mij doen?

Hout/beton schutting plaatsen en oude schutting verwijderen

Ik wil met spoed een houten/beton schutting + poort laten plaatsen. Oude begroeide schutting verwijderen en afvoeren. Totale lengte schutting incl. de poort is 25,8 strekkende meter.

Boom verwijderen inclusief stronk

Graag zou ik van u een offerte willen ontvangen voor het verwijderen van een boom inclusief stronk. Het betreft een Dennenboom in achtertuin van +/- 8 a 9 meter hoog. Geen vergunning voor nodig. Makkelijk toegankelijk via de garage. Alvast dank voor een reactie.

Renovatie tuin

Tuin leegmaken tegels, gras, egaliseren, nieuwe bestrating ongeveer 50 m2 wil graag weten wat de kosten hiervan zijn vrijblijvend bvd graag per mail.

Elephant schutting laten plaatsen

Het gaat om het laten plaatsen van een Elephant kunststof schutting in 3 delen van 11 meter, 8,50 meter en een poort van circa 2,70 meter. Het huis wordt opgeleverd in het 3e kwartaal van dit jaar.

Tuinrenovatie

Ik wil mijn bestaande tuin laten leeghalen, egaliseren, opnieuw bestraten en vervolgens borders aanleggen voor planten. In overleg wil ik ook weten hoeveel het kost om mijn schutting te vervangen. De tuin is 525 bij 840 cm.

Voor- en achtertuin opnieuw bestraten

Ik zoek een hovenier die mijn voor- en achtertuin opnieuw kan bestraten. Het gaat om het verwijderen van de huidige tegels en het plaatsen van nieuwe tegels. De voortuin is 20 m2 en de achtertuin 70 m2. Echter moet er aan de zijkanten wel ruimte zijn voor planten.

Tuin afgraven, egaliseren en bestraten

In een nieuwbouwwijk wil ik de tuin ongeveer 10 cm afgraven en daarna voorzien van zand. De oppervlakte is 35 m2 en door een open ruimte van 1,50 meter breedte goed bereikbaar. De grond moet worden aangetrild en daarna voorzien van tegels over 20 m2. De tegels zijn 50x50. Naast de tegels moet een borderrand geplaatst worden over een lengte van ongeveer 20 meter.

Tuin vernieuwen

De overkapping staat al. Hierom dienen tegels van 60 bij 60 cm gelegd te worden, ongeveer 32 m2. Verder dient er een cortenstaal bak, pergola, en schanskorven haard geplaatst worden. Ook zal er beplanting geplaatst moeten worden. De tuin is totaal 6.60 bij 7.20 meter groot.

Verwijderen buxus, plaatsen (lage) schutting op beton

De buxusstruiken (5,4 meter) moeten verwijderd worden en we willen een lage schutting op beton. Het liefst de schutting inclusief beton en niet te hoog. De plaatsing het liefst in beton gegoten in verband met de wind, aangezien de schutting naast de auto komt te staan.

Tuin nieuwbouw uitgraven en zand storten

Ik wil mijn tuin uitgraven en zand storten. Het gaat om een tuin van 60 m2. Het gaat om een nieuwbouwwoning.