Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zoetermeer of directe omgeving.

2589 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, tuin ontwerpen en aanleggen, tuinrenovatie, onderheid terras en onderheide schutting realiseren, uitgraven sleuven voor schuttingen, aanleg van een houten terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zoetermeer:

tuin renoveren

In de tekening kunt u de afmetingen zien van onze ideeen. Het is de bedoeling dat - alle huidige bestrating verwijderen. - tuinhuis met achterwand en zijwand, liefst aansluitend aan de gevel.

Damwand plaatsen 31m lang in de tuin

Graag wil ik een houten damwand laten plaatsen in de tuin. De tuin is goed bereikbaar en de damwand kan gelijk geplaatst worden. Graag een prijs hiervoor.

Kunstgras leggen

Onze tuin (2x4m) graag voorzien van kunstgras. Wij zorgen er zelf voor dat er 5 cm is uitgegraven. - 4 m kantopsluiting nodig - ondergrond aanbrengen - kunstgras leggen

Het renoveren van een achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van een vijver (7 bij 2 meter) en het verwijderen van beplanting. Daarnaast moet er een terras van 5 bij 3 meter worden gerealiseerd. Wellicht wil ik ook een tuinhuis in mijn tuin laten plaatsen. Mocht dit doorgaan wordt het huis ongeveer 5 bij 3 meter.

Een tuin ophogen en bestrating terug plaatsen

Ik zoek een vakman die een deel van mijn achtertuin kan ophogen met zand. Hier ligt momenteel bestrating. Na het ophogen dient de bestrating terug gelegd te worden. De gehele tuin is 11 bij 6 meter, maar dit hoeft niet allemaal worden opgehoogd. De tuin moet worden opgehoogd, omdat de gemeente de steeg heeft opgehoogd en mochten we dit niet doen blijft al het water in de tuin liggen.

Bestaande tuin renoveren

Ik wil graag de oude bestrating eruit laten halen, daarna egaliseren en opnieuw bestraten. De tuin is 45 m2. Graag een offerte.

Tuin renoveren door egaliseren, tegelen, plantenbak en terras aanleggen

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. Het gaat om een tuin van 7,5 bij 5,5 meter groot. Ik wil graag onze tuin laten egaliseren, een terras laten aanleggen van 2,5 bij 5 m en een houten plantenbak van 7,5 meter lang en de rest opvullen met tegels en grind. De tuin is bereikbaar per achterom.

Bestraten en plaatsen schutting

Onze achtertuin heeft een oppervlakte van ongeveer 20 m2. De oude schutting en bestrating dient te worden verwijderd. Hierna zal er een nieuwe hout beton schutting geplaatst moeten worden over een lengte van ongeveer 7 meter, inclusief poortdeur. Er dient ook bestraat te worden. Kunt u separaat aangeven wat de kosten zijn voor het verwijderen van de oude schutting en bestrating?

Tuinen afgraven en zand storten nieuwbouw 5 woningen

Tuin afgraven, grond afvoeren en met zand ophogen met 20 cm gaat om een voor en achtertuin van ongeveer 55 m2 het is een nieuwbouwwoning als de prijs ons bevalt gaat het om een opdracht van 11 tot 13 tuinen.

Tuin leeghalen en opnieuw aanleggen

Ik wil mijn tuin leeghalen en opnieuw aanleggen. Er liggen nu tegels, borders en onkruid in en dit moet er allemaal uit. Daarna wil ik het betegelen en renoveren. De tuin is 55 m2. Graag een offerte.

Tuin opknappen

Wij zijn drie kwart jaar geleden verhuisd. Na de verhuizing is er niks aan de tuin gedaan. De tuin moet opgeknapt worden (onkruid vrij etc) en nieuwe beplanting. De afmetingen van de tuin zijn niet bekend. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Buxushagen verwijderen en afvoeren

Ik zoek een hovenier die drie buxusbollen inclusief wortels kan verwijderen uit een achtertuin. Van 1 bol zijn de takken al verwijderd. De wortels moeten ook goed verwijderd worden. Het gaat om het verwijderen en afvoeren van de hagen/wortels.

De gehele achtertuin renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. De huidige bestrating en beplanting verwijder ik zelf. Vervolgens zie ik graag bestrating en een deel met gras in de achtertuin. De tuin is 15 bij 5 meter groot en is bereikbaar per achterom. Ik zie graag 60 bij 60 cm tegels terug in de tuin. Wellicht moet de tuin ook deels afgegraven en opgehoogd worden.

Aanleggen kunstgras

Graag een offerte voor de aanleg van 23 m2 kunstgras (zie foto) inclusief beschrijving van de werkzaamheden: uitvlakken en aantrillen zandbed, aanbrengen stabilisatiedoek, aanbrengen kunstgras en verlijmen naden, vastzetten met haken, opborstelen (instrooien met zand niet nodig).

Tuinschutting en tegels leggen

Het gaat om i) het plaatsen van 10 stuks nieuwe kunstof schuttingen (180x180) met nieuwe aluminium palen (7cm) ii) het leggen van 24m2 tuintegels (60x60x4) inclusief egaliseren zand Wat is de prijs afzonderlijk voor i en ii en wat is de prijs gezamenlijk indien alles in 1 keer wordt gedaan materialen door mij. Het gaat dus puur om de uitvoering.

Buitenkraan aanleggen

Ik zal graag een buitenkraantje willen laten aanleggen. Dit kan door de kruipruimte.

Tuin voor nieuwbouw woning aanleggen

Ik zoek een hovenier die onze tuin van een nieuwbouwwoning kan renoveren. Op de afbeelding is te zien hoe we het ongeveer willen hebben. Het gaat om een tuin van 8,2 bij 5,4 meter. Er staat al een berging (rechtsboven foto). De tuin moet worden afgegraven en worden opgehoogd. Ik zie graag een terras, pad en kunstgras terug in de tuin. Daarnaast een paar borders voor planten.

Afgraven, afvoeren en nieuw zand

Ik wil na de bouwvak een nieuwbouw tuin (70 m2) laten afgraven, afvoeren en nieuw zand laten aanbrengen. Er zijn verder geen werkzaamheden.

Tuin afgraven, afvoeren en ophogen met zand

Ik wil graag mijn tuin afgraven, afvoeren en ophogen met zand (10 a 15 cm) ca. 45 m2

Koivijver aanpassen

We willen onze bestaande koivijver laten aanpassen. Concreet betekent dit een nieuw filter en misschien pomp en vervangen van de houten randen voor een betonnen rand. De maat is 2.40 meter X 5 meter.

Aanleggen van kunstgras

Ik wil in de achtertuin een stuk kunstgras laten aanleggen. Het gaat om het leveren en leggen hiervan. Er is een zandbed van 8 cm aanwezig, dit licht op een kleiondergrond. Het gaat om het aantrillen, uitvlakken, leveren en plaatsen egalisatiedoek en leveren en aanleg van het kunstgras. Voor maten zie foto. Het gaat om 8 m2.

Tuin gedeeltelijk ophogen

Ik wil een deel van de tuin laten ophogen. Het gaat om ongeveer 8 m2. De tegels zijn 50x50 met 1 randje klinkers ertussen. Er hoeft niet gezaagd te worden en ook geen banden aan de zijkanten.

Herbestraten voortuin

Ik wil de voortuin laten her bestraten en iets ophogen met 4 cm en de bestaande tegels ( 40 cm x 40 cm). De betegelde oppervlakte bedraagt ongeveer 42 m².

Buitenverblijf van hout

Graag zouden wij in plaats van een schutting, achterin de tuin een houten buitenverblijf willen laten plaatsen van ongeveer 2,20 hoog, 4,5 breed en 3 meter diep. Inclusief een achterwand en 1 zijwand. Van duurzaam hout met een goed waterdicht dak. Zie foto voor een voorbeeld, maar staan ook open voor een puntig dak. Als het maar in een leuk ibiza stijltje is! Graag in mei of juni plaatsen.

Stuk tuin egaliseren en grond afvoeren

Een deel van de tuin egaliseren en het afvoeren van overtollig grond. De tuin is ongeveer 30 m2 groot en heeft een achterom. Graag ontvang ik een meerprijs voor het inzaaien van gras, zaad is aanwezig. Ik was zelf al begonnen, maar het blijkt teveel werk.