Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zoetermeer of directe omgeving.

2623 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zoetermeer:

Tegels tuin

Ik wil graag beton tegels laten aanleggen in de tuin, de tuin is ongeveer 20 m2. De huidige situatie willen wij bespreken of wij dit weg laten halen of dit zelf gaan doen.

Fietsenstalling ingraven in voortuin

Ik wil graag een fietsenstalling in mijn voortuin welke deels ingegraven moet worden ivm de totale hoogte.

Bestrating van achtertuin

De achtertuin moet opnieuw worden bestraat met alleen maar 60x60 tegels (grijs). Graag prijs exclusief en inclusief het verwijderen van de huidige bestrating (2 cirkels en grind ernaast). Tuin is rond de 40m2

Nieuwe schutting

Wij willen graag een nieuwe schutting laten plaatsen. Schutting wordt ongeveer 13 meter lang, met betonnen palen. Hout tussen de palen graag met zo min mogelijk doorkijk. Offerte met en zonder weghalen huidige situatie

Schutting met stormschade herstellen

Tijdens de februari storm heeft een deel van de schutting het begeven. De verzekeraar vraag een offerte van de te herstellen schade. Schade betreft 1 paal en 2 schutting delen (180x180 delen). Op dit moment is de schutting provisorisch gemaakt dmv een ijzerenkruis in de oude paal. De oude paal zit nog ±50cm in de grond.

Tuin opnieuw bestraten en schutting aanpassen

Wij willen graag onze oude tegels laten verwijderen nieuwe plaatsen. Dit zou gaan om ongeveer 35m2, de tuin is volledig open vanaf de achterkant dus u kan daar direct heen. Het is de bedoeling dat u de oude bestrating verwijderd, egaliseert en de nieuwe plaatst. De tegels heb ik al besteld. Daarnaast heb ik een hek waar een bamboerol op bevestigd zou moeten worden, dit gaat om 5 schuttingspanelen van ongeveer 1.8meter lang aan beide kanten van de Tuin

Tuin afgraven en afvoeren

Hallo ik wil graag onze struiken boomstronken en planten laten uitgraven en afvoeren . Ook een paar schuttingsdelen. De tuin is 10 meter diep 5 meter breed.

Schutting plaatsen/vervangen

Wij willen graag een nieuwe schutting laten plaatsen met 1 a 2 deuren. Wellicht wordt een gedeelte heg, of te begroeien schutting. De huidige schuttingpalen staan in betonvoeten. Deze kunnen misschien hergebruikt worden, maar de delen ertussen zijn 220 breed. Het gaat om 11,65 m aan de achterkant en 18 m aan de zijkant. Er moet een poort komen in de achterkant tussen de 2 bomen in. De tuin ligt hoger dan de straat en dus moet er ook nog iets van een border onder de schutting komen.

Tussenschutting herstellen

Mijn achtertuin heeft een houten schutting in delen. De tussenschutting van 2 panelen zijn scheef gaan staan, omdat de paal in het midden is gaan wijken. Graag wil ik dat laten maken, zodat de schutting de tuinen weer van elkaar scheidt.

Een composieten terras aanleggen in een achtertuin

Graag wil ik van u een offerte van het monteren van ons geleverde composietplanken (semi-massief) op een hardhouten onderbouw (iets verhoogd) van +- 32 m2 incl alle materialen. Alleen de composietplanken, clips en schroeven voor de montage van het composiet zijn wel al aanwezig Foto is voorbeeldidee, maar dan maar één tree.

Kapotte schutting herstellen

Mijn kapotte schutting moet gerepareerd worden. De tuin is 5.5 bij 11meter groot..in de tuin moet een schutting met beton.

Het plaatsen van een nieuwe schutting rondom een tuin

Ik zoek een hovenier die een schutting kan plaatsen rondom mijn achtertuin (3 zijdes). Het gaat om 23 strekkende meter waar een poort in moet zitten. Ik zou graag betonnen palen en houten schermen laten plaatsen. Bij voorkeur schermen van 180 bij 180 cm met een betonnen onderzijde. De bestaande schutting verwijder ik zelf.

Schutting plaatsen

Er zijn 4 schuttingpanelen van 180 × 180 cm omgewaaid tijdens de storm, deze willen wij zo snel mogelijk laten vervangen. De 5 palen (6,8 cm dik en 270 cm lang) zijn afgebroken (de rest van de palen moeten uitgegraafd worden.

Tuin renoveren en ook overdekte veranda maken

Ik wil de achtertuin renoveren. Deze tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 70 m2. Zie foto's. Graag willen wij een overdekte veranda tegen de schuur laten bouwen. De tuin moet onderhoudsvriendelijk zijn met een klein stukje gras. Tegels van 60 bij 60 cm en verlichting

Schuttingen plaatsen 12m hardhout

Schuttingen plaatsen hardhout ca 12 m. U dient deze ook te leveren.

Tuin renoveren, eventueel met aanleg veranda

Ik wil de achtertuin renoveren. Eventueel met een overdekte veranda tegen de schuur en verlichting. De bomen in de tuin moeten worden verwijderd. Deze tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 70 m2 en is bereikbaar via de brandgang. Zie foto

Tuin ontwerp en aanleg

Verzoek tot offerte. - Betreft nieuwbouwwoning. - Achtertuin 8,8 x 5,4 meter (minus tuinhuis van ca. 5 m2). - Voortuin van 5,4 * 2,6m. - Voortuin willen we graag laten betegelen. Graag daarvoor een offerte. - Voor de achtertuin geldt dat wij graag een offerte ontvangen voor het ontwerp/de aanleg van de tuin. De wensen zijn als volgt: 50% bestraten, 50% aarde t.b.v. planten/kunstgras. De ondergrond betreft veengrond. Graag willen we templexplaten/piepschuim laten leggen onder de tuin tegen verzakking. Om de tuin willen we een houten schutting laten plaatsen met verticale planken (3 zijden, 8.8m, 8.8m en 5.4m). Ook willen wij een kabel laten leggen door de tuin voor elektriciteit op 4 punten t.b.v. lantaars. Deze kabel kan worden aangesloten op het elektrapunt in het tuinhuis. De lantaarns leveren wij zelf, de overige materialen niet. Alvast dank. Gaat om een huis in de regio Woerden wat nog geen adres heeft.

Schutting in de achtertuin vervangen

Het betreft het vervangen van een schutting. De huidige schutting moet verwijderd en afgevoerd worden. Nieuwe schutting plaatsen in de achtertuin. Hoogte 180 cm. De schutting dient een deur te hebben van 1 meter breed. Het liefst een schutting van drie palen met horizontale planken aan beide zijden van de palen, overlappend. Schutting moet tegen bestaande schutting van de buren geplaatst worden. Locatie is goed toegankelijk.

Oppervlakte Drainage tuin

Onze net aangelegde tuin blijft na een regenbui vol met water staan. We zouden dan ook graag een offerte voor een 12 meter lange drainage ontvangen. Al onze buren hebben hetzelfde probleem (nieuwbouw) misschien kan er wat gezamenlijk gedaan worden.

Afwatering verbeteren in een tuin door een sleuf te realiseren

Er liggen (niet rechthoekige!) siertegels in een patroon in mijn tuin. Er is één putje voor de afwatering. Die kan het regenwater van een flink buitje veelal niet aan. Ik denk dat er een sleuf over de volle breedte van de tuin (5 meter) nodig is. Dat betekent dat er tegels uit moeten, een goot erin, tegels zagen en weer terug. Denk ik, maar ik ben een leek...

Voor- en achtertuin leeghalen, opnieuw bestraten en schutting vervangen

Zowel de voor als achtertuin moet geëgaliseerd worden en volledig betegeld met een paar borders aan de zijkanten. Hiervoor moeten eerst beide tuinen worden leeggehaald en afgevoerd. De achtertuin is ongeveer 6 x 14 meter en de voortuin 18 m2. De voortuin is goed toegankelijk, de achtertuin een stuk minder. Ook de huidige schutting is aan vervanging toe. Ik wens een houten schutting met een lengte van ongeveer 18 meter, en mogelijk 1,80 cm hoog. De oude schutting mag worden verwijderd en afgevoerd.

Tuin leeghalen

Ik ontvang graag een offerte voor het verwijderen en afvoeren van flinke struiken (incl. wortels) in mijn achtertuin tussen mijn buurman links en achterin mijn tuin. Aantal struiken:plus minus 10. Hoogte variërend 3-6 meter. Stamdikte variërend tussen 4 en 10 cm. Zie bijgevoegd foto's. Tuin is 6 m breed en 9,50 m diep. Bestrating blijft liggen.

Oppervlaktedrainage systeem aanleggen

Ik wil graag een oppervlaktedrainage systeem aanleggen vanwege hoge grondwater niveau in onze achtertuin. Het grondwater trekt op en komt terecht in de gipsplaten muur van onze aanbouw. Foto's zijn leverbaar op verzoek.

Liguster heg verwijderen en afvoeren

Heg moet worden verwijderd en afgevoerd en bestaat uit 2 delen. Totalen lengte ca 21 m.

Tuinrenovatie

Removing grass, soil and greenery Delivery and processing of sand Laying 60 m2 tiles 60/60/4 cm Restoring 60 m2 gravel tiles The delivery and installation of 100 m2 of grass