Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zoetermeer of directe omgeving.

2602 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: nieuwbouwtuinen van een complete wijk afgraven en opvullen, pergola met lamellen plaatsen, afgraven en aanvullen, tuin ophogen (1400 m2), poel aanleggen in een weiland, renovatie tuinen, uitgraven en afvoeren 6 tuinen nieuwbouw, jeu de boule baan aanleggen van 286 m2, tuin afgraven en nieuw zand storten voor 7 woningen, tuinaanleg, tuin aanleggen, complete tuinrenovatie in het voorjaar, nieuwbouw huis, tuin ophogen en aanleggen, totale aanpassing tuin, voortuin leeghalen en compleet renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zoetermeer:

Tuin leeghalen

Ik ontvang graag een offerte voor het verwijderen en afvoeren van flinke struiken (incl. wortels) in mijn achtertuin tussen mijn buurman links en achterin mijn tuin. Aantal struiken:plus minus 10. Hoogte variërend 3-6 meter. Stamdikte variërend tussen 4 en 10 cm. Zie bijgevoegd foto's. Tuin is 6 m breed en 9,50 m diep. Bestrating blijft liggen.

Oppervlaktedrainage systeem aanleggen

Ik wil graag een oppervlaktedrainage systeem aanleggen vanwege hoge grondwater niveau in onze achtertuin. Het grondwater trekt op en komt terecht in de gipsplaten muur van onze aanbouw. Foto's zijn leverbaar op verzoek.

Liguster heg verwijderen en afvoeren

Heg moet worden verwijderd en afgevoerd en bestaat uit 2 delen. Totalen lengte ca 21 m.

Tuinrenovatie

Removing grass, soil and greenery Delivery and processing of sand Laying 60 m2 tiles 60/60/4 cm Restoring 60 m2 gravel tiles The delivery and installation of 100 m2 of grass

Bouwen glazen veranda

Ik wil een glazen veranda bouwen aan onze woning, de afmeting zou 6 m breed en 3,5 m diep moeten worden. En er moet een vloer en elektra in komen. Overige deel van de tuin willen we betegelen met grote tegels.

Tuin afgraven, opvullen en afvoeren

Graag zou ik mijn voortuin en achtertuin laten afgraven en aanvullen met zand. Dit ter voorbereiding op het bestraten van de tuin. De achtertuin heeft een oppervlakte van 35m2 en de voortuin heeft een oppervlakte van 12m2

Herbestraten tuin (incl. verwijderen oude bestrating)

Mijn tuin van ca 28 vierkante meter moet opnieuw worden bestraat. Het oude tegelwerk moet eruit. Ik wil graag een terras van 5 bij 3 m. Hiervoor wil ik keramische houtlook tegels van 60 bij 60 gebruiken. Daarnaast komt er een bloembak van ca 50 cm hoog en 4 m lang. voor de beplanting zal ik zelf zorgen. het resterende deel wordt bestraat met betontegels. Formaat moet nog uitgezocht worden.

Tuin renoveren

Het betreft een algehele tuinrenovatie. Verwijderen en afvoeren van oude tegels en grind. Egaliseren, bestraten met nieuwe tegels en aanleggen van terras. Oppervlakte is 12 x 5 meter. (Inclusief een schuurtje.) Ik wens graag een offerte van zowel met als zonder het leveren van tegels. Onze voorkeur gaat uit naar standaard tegels wat betreft de prijs, maar die er wel enigszins fraai uitzien.

Afgraven en graszoden leggen

Ik wil 30 m2 laten afgraven voor een nieuw gazon. Er lag kunstgras. Dit is al verwijderd en willen daar graag een echt grasveld hebben. Afgraven indien nodig en aanleg graszoden.

Tuin nieuwbouwhuis ophogen en parkeerplaatsen aanleggen

Onlangs hebben wij een nieuwbouw huis gekocht. Graag willen wij de tuin op laten hogen, omdat wij een vrij grote stap moeten nemen om het huis in en uit te komen. Ik ben benieuwd naar de kosten hiervan. Het betreft ongeveer 400 m2. Het zand moet om heel het huis komen en direct egaliseren. Zand kan ik eventueel zelf regelen, maar dit graag op de offerte graag apart vermelden, dus graag inclusief en exclusief de prijs hiervan. Daarnaast wil ik vragen wat de kosten zijn van het aanleggen van 2 parkeerplaatsen van grind. Ongeveer 6 bij 5 meter (totaal). Dit graag apart offreren.

Onderhoudsvriendelijk tuin realiseren

1) Alle groen in de tuin ruimen. 2) Eerste stuk 24 m2 straten of tegelen 3) tweede stuk 30 m2 kunstgras

Bestraten en kunstgras aanleggen

Ik wil graag een offerte voor het aanleggen van kunstgras en een deel betegelen. Het gaat om 50m2 kunstgras, 30m2 bestrating tegels zijtuin. Huidige gras moet worden verwijderd en afgevoerd.

Voortuin renoveren en herinrichten

We want to renovate our front garden (voortuin, 16 m2) with a modern design but low maintainence. At the moment (as you see in pictures) it is not so modern. We would like advice on design + renovation of the voortuin. Can you be so kind to provide a quote?

tuin renoveren

In de tekening kunt u de afmetingen zien van onze ideeen. Het is de bedoeling dat - alle huidige bestrating verwijderen. - tuinhuis met achterwand en zijwand, liefst aansluitend aan de gevel.

Damwand plaatsen 31m lang in de tuin

Graag wil ik een houten damwand laten plaatsen in de tuin. De tuin is goed bereikbaar en de damwand kan gelijk geplaatst worden. Graag een prijs hiervoor.

Kunstgras leggen

Onze tuin (2x4m) graag voorzien van kunstgras. Wij zorgen er zelf voor dat er 5 cm is uitgegraven. - 4 m kantopsluiting nodig - ondergrond aanbrengen - kunstgras leggen

Het renoveren van een achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van een vijver (7 bij 2 meter) en het verwijderen van beplanting. Daarnaast moet er een terras van 5 bij 3 meter worden gerealiseerd. Wellicht wil ik ook een tuinhuis in mijn tuin laten plaatsen. Mocht dit doorgaan wordt het huis ongeveer 5 bij 3 meter.

Een tuin ophogen en bestrating terug plaatsen

Ik zoek een vakman die een deel van mijn achtertuin kan ophogen met zand. Hier ligt momenteel bestrating. Na het ophogen dient de bestrating terug gelegd te worden. De gehele tuin is 11 bij 6 meter, maar dit hoeft niet allemaal worden opgehoogd. De tuin moet worden opgehoogd, omdat de gemeente de steeg heeft opgehoogd en mochten we dit niet doen blijft al het water in de tuin liggen.

Bestaande tuin renoveren

Ik wil graag de oude bestrating eruit laten halen, daarna egaliseren en opnieuw bestraten. De tuin is 45 m2. Graag een offerte.

Tuin renoveren door egaliseren, tegelen, plantenbak en terras aanleggen

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. Het gaat om een tuin van 7,5 bij 5,5 meter groot. Ik wil graag onze tuin laten egaliseren, een terras laten aanleggen van 2,5 bij 5 m en een houten plantenbak van 7,5 meter lang en de rest opvullen met tegels en grind. De tuin is bereikbaar per achterom.

Bestraten en plaatsen schutting

Onze achtertuin heeft een oppervlakte van ongeveer 20 m2. De oude schutting en bestrating dient te worden verwijderd. Hierna zal er een nieuwe hout beton schutting geplaatst moeten worden over een lengte van ongeveer 7 meter, inclusief poortdeur. Er dient ook bestraat te worden. Kunt u separaat aangeven wat de kosten zijn voor het verwijderen van de oude schutting en bestrating?

Tuinen afgraven en zand storten nieuwbouw 5 woningen

Tuin afgraven, grond afvoeren en met zand ophogen met 20 cm gaat om een voor en achtertuin van ongeveer 55 m2 het is een nieuwbouwwoning als de prijs ons bevalt gaat het om een opdracht van 11 tot 13 tuinen.

Tuin leeghalen en opnieuw aanleggen

Ik wil mijn tuin leeghalen en opnieuw aanleggen. Er liggen nu tegels, borders en onkruid in en dit moet er allemaal uit. Daarna wil ik het betegelen en renoveren. De tuin is 55 m2. Graag een offerte.

Tuin opknappen

Wij zijn drie kwart jaar geleden verhuisd. Na de verhuizing is er niks aan de tuin gedaan. De tuin moet opgeknapt worden (onkruid vrij etc) en nieuwe beplanting. De afmetingen van de tuin zijn niet bekend. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Buxushagen verwijderen en afvoeren

Ik zoek een hovenier die drie buxusbollen inclusief wortels kan verwijderen uit een achtertuin. Van 1 bol zijn de takken al verwijderd. De wortels moeten ook goed verwijderd worden. Het gaat om het verwijderen en afvoeren van de hagen/wortels.