Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zoetermeer of directe omgeving.

2510 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin egaliseren, bestraten en gras zaaien, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen, kunstgras leveren en aanleggen, tuin renoveren en terrasoverkapping plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zoetermeer:

Grasveld egaliseren

Bewoners van de Coornherthove willen graag een grasveld van 240 m2 egaliseren om er een voetbalveld van te maken. Het is nu niet egaal

Stronken verwijderen

6 tal stronken verwijderen

Tuin vernieuwen

Opnieuw bestraten/beplanten en mogelijk ook nieuwe schutting

Achtertuin aanleggen

1) Ik wil mijn achtertuin laten bestraten met grijze tegels van 60 x 60 cm (prijscategorie rond 30 euro m2). Aan de rechterkant van de tuin wil ik graag een verhoogde border in antraciet van ongeveer 60 cm breed en 250-300 cm lang. 2) Aan beide zijkanten van de tuin nieuwe houten schuttingen. Lengte van de tuin is links 11,7 meter en rechts 9. 45 meter. (bijvoorbeeld gebruikmakend van 180 x 180 cm schuttingen van ongeveer 50 euro per stuk). Graag ook een nieuwe tuindeur in dezelfde houtkleur. 3) Bijgevoegd een foto van de huidige tuin. Deze dient geheel leeggehaald en afgevoerd te worden.

Compleet nieuwe schutting plaatsen

Voor onze tuin in Zoetermeer hebben wij een compleet nieuwe schutting nodig, bestaande uit 8 schuttingdelen (van elk een meter breed) en een deur (ook ongeveer een meter breed). Tevens moeten de oude schuttingdelen afgevoerd worden. Wij hebben al 5 palen gekocht, maar missen daarnaast nog schuttingdelen en palen. Ik zoek iemand die een schutting kan plaatsen en de oude kan afvoeren.

Schutting vervangen

Ik wil graag mijn schutting aan twee zijde (lange en korte zijde) laten vervangen. Het betreft een hoekhuis waar beide zijden niet grenzen aan buren. De lengtes zijn ongeveer (zal paar cm schelen) Lange zijde: 10 meter (inclusief deur) Breedte 5.40 meter De schutting zal een maximale hoogte kunnen hebben van ongeveer 185 cm in verband met stukje overkapping tuinhuis. Huidige schutting heeft ongeveer deze hoogte en bestaat uit panelen van 17 planken. Er moet een deur komen aan de lange zijde. De wens ligt bij een houten schutting. Vlakke bovenkant of gebogen boven kant is beiden mogelijk met uiteraard maximale hoogte in beschouwing. Tevens de wens om de oude schutting te verwijderen en af te voeren.

Voortuintje renoveren

Wij willen onze voortuin geheel opnieuw inrichten (5 x 2 meter). Het is de bedoeling dat de voortuin geheel wordt betegeld (voorkeur voor tegels van 30 x 20 cm.) en dat voor de afscheiding van de tuin aan het aangrenzende voetpad plantenbakken worden aangebracht. Voortuin is goed toegankelijk.

Tuin af laten graven

De achtertuin is 40 m2 waarvan de helft hoger ligt. Graag willen wij dat dit deel van de tuin afgegraven worden. De grond dient ook te worden afgevoerd. De tuin is goed te bereiken en heeft een achterom.

Apenboom verwijderen uit de voortuin

Ik wil een apenboom laten verwijderen uit de voortuin. Ongeveer 8 meter hoog, afvoeren kan gewoon via tuin/straat.

Schutting na een storm laten repareren

Tijdens de storm van januari is een deel van onze schutting beschadigd: de draagpaal is afgebroken. Het betreft een schuttingsdeel van circa 2,5 meter. Ik heb een achterom.

Schuttingdelen plaatsen

5 schuttingen laten plaatsen

Spar snoeien

De spar in de achtertuin wil ik graag laten snoeien/toppen.De boom is ongeveer 5 meter en is makkelijk te bereiken en de tuin ligt vrij aan het pad.

Kunstgras laten leggen

Ik ben opzoek naar kunstgras waar kinderen op spelen. Op de warme zomerdagen zal er een zwembad op moeten kunnen staan. Graag offerte incl. Afvoeren van oude gazon en leggen (alles wat erbij hoort) van het kunstgras.

Tuin afgraven en zand storten

Omdat het gras de winter, en de vorige winter niet heeft overleeft hebben we besloten om kunstgras te leggen. Daarvoor moet er 16 m2 grond worden afgegraven en afgevoerd en 2 m3 zand/metselzand/lava zand gestort worden. De exacte maten zijn 3.50 x 3.80 meter bij 15 cm diep. De tuin heeft een achterom.

WPC composiet schermen plaatsen op vlonder

Ik wil 6 WPC composiet schermen (180 x 80 cm, merk Elephant, gekocht bij Praxis) plaatsen op de houten vlonder, alle materiaal is al gekocht, schermen, palen, paalhouders. De palen moeten wel op maat gezaagd. De vlonder is 12,86 meter breed.

Grenen / beton schutting laten plaatsen

Graag willen wij een 21 planks schutting laten plaatsen met antraciet betonnen palen. Aan de linker kant zal de schutting 10.25 meter moeten worden, de rechter zijde is 12.25 meter lang waarbij er 2 trelis gaas delen van 90 cm breed geplaatst moeten worden. Aan de achterzijde is er een deel van 2.40 meter breed inclusief een poortdeur van 1 meter. Als laatste is er nog een stukje van 1.55 meter breed. De oude schutting zullen wij zelf verwijderen.

Herstelwerkzaamheden aan schutting

Door de storm is de schutting omgewaaid. Nu dienen er herstelwerkzaamheden te gebeuren: 9 nieuwe palen en plaatsen van een rabatdeel (180 cm). De oude schutting delen kunnen hergebruikt worden.

Schutting plaatsen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een schutting samen met de buren. Het zou gaan om 8 houten schermen en nieuwe houten palen. Ook dienen er 2 nieuwe poorten inclusief slot geplaatst te worden. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen en afvoeren van de oude schutting.

Border afgraven en ophogen met zand

De border, circa 24 m2, dient te worden afgraven, aarde afgevoerd en opgevuld met zand zodat het gelijk loopt het het huidige terras. De tuin is goed bereikbaar.

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen van ongeveer 16 meter. Ik heb een achteringang.

Parkeerplaats, oprit en terras afgraven en vullen

Parkeerplaats, oprit en terras afgraven en vullen met zand of puin. Parkeerplaats van 6 x 2.50 meter, terras van 8 x 4 meter en een oprit van circa 70 m2.

Algehele tuinrenovatie

Onze tuin wil ik graag laten egaliseren om vervolgens gedeeltelijk te beplanten en bestraten. De oppervlakte van de achtertuin is ongeveer 50 m2.

Schutting met poorten plaatsen

13 meter lange schutting plaatsen inclusief 2 stuks poorten. Betreft beton palen antraciet inclusief betonnen sluitstuk op de grond en Douglas houten schuttingen van 21 planken.

Tuin egaliseren en bestraten

Onze tegels in de achtertuin zijn verzakt. De tegels verwijder ik zelf waarna de vakman de tuin dient op te hogen. De totale tuin is 8 bij 6 meter groot en er zal eerst een stuk tegels komen met een opsluitband dan ongeveer 3 bij 2 meter gras en dan weer een deel bestrating met een opsluitband. De oude tegels kunnen voor de bestrating gebruikt worden. De tuin heeft een achterom.

Nieuw gazon aanleggen

Ons gazon is aan vernieuwing toe. Het gaat om ongeveer 20 m2 oud gras dat verwijderd en afgevoerd moet worden en nieuw gras dat geplaatst moet worden.