Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zevenhuizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Zevenhuizen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Zevenhuizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zevenhuizen of directe omgeving.

83 klanten uit Zevenhuizen bevelen een bij Casius in Zevenhuizen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zevenhuizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: vijver uitgraven en put realiseren inclusief grond afvoeren, ontwerpen + realiseren tuin, tuintegels plaatsen, voortuin renoveren, tuin bestraten voor en achter, tuin afgraven en zand terug storten, tuinen aanleggen, tuin nieuw inrichten incl aanpassen terras en oprit, grote tuin draineren en ophogen, tuin bestraten, paar perkjes en omheinen met schutting, tuin opnieuw indelen, grenen schutting plaatsen, tuinen renoveren, waterbron slaan of boren in de achtertuin, tuin afgraven en afvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Zevenhuizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zevenhuizen:

Grondwaterbron laten slaan

Ik zou graag een offerte ontvangen om een grondwaterbron in de tuin te laten slaan of boren, oppervlakte van de tuin is ongeveer 500 meter en het gat moet groot genoeg zijn om door middel van een pomp voldoende water op te pompen om de gehele tuin van water te voorzien.

Bouwperceel ophogen

Er is een bouwperceel aangekocht van ongeveer 800 m2 welke een 80 cm opgehoogd moet worden. Een combinatie van grond en zand is mogelijk. Ik ontvang graag een offerte hiervoor. Het perceel is goed toegankelijk.

Verzakte schuur repareren

De damwand van de sloot is verzakt. Hierdoor trekt de schutting de schuur scheef waardoor de volière meezakt. Het gaat om een houten schuur van 1.50 meter breed in een L vorm. Graag maak ik een afspraak met een vakman voor een oplossing.

Nieuwe tuin aanleggen

Graag zouden wij een offerte willen voor het aanleggen van onze tuin. Wij hebben een voortuin aan te leggen van 22 meter bij 7 meter en een achtertuin van 18 meter bij 22 meter. De grond is reeds afgegraven tot 10 cm diep. Deze grond moet nog worden geëgd/bewerkt en daarna circa 20 cm grond/zand waarin de tuin goed kan groeien/bloeien. Wij willen graag aan 2 zijden beschutting en in de voortuin een parkeerplek voor 2 auto’s. Verder in de achtertuin een terras van circa 10 meter bij 3 meter en achterin de tuin een tuinhuisje met lounge gedeelte. Andere wensen: Rondom een border voor planten / struiken/bomen, in het midden gras. Eventueel Bijkomend: Ingraven van een trampoline, achter in tuin Vlondertje aan voorzijde huis boven een brede sloot welke voor het kavel ligt.

Kavel afgraven en ophogen

Kavel van 750 m2 vol met gras en onkruid afgraven. Dus de bovenste laag van 10 cm (?) afgraven en afvoeren.

Grond afgraven en afvoeren

Er dient een stuk grond van 50 m3 afgegraven te worden en afgevoerd. Het kavel is leeg en goed bereikbaar.

Composiet schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting van antraciet composiet met betonpalen laten plaatsen lengte 7.30 meter en breedte 3.25 meter met deur en beslag op de breedte geplaatst. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden.

Tuin(tje) uitgraven en ophogen

Tuin uitgraven bij nieuwbouw huis. Aanvullen met zand en aantrillen. Tuin 30 m2 Evt extra tegels leggen? Budget tegels. Betontegel 40x60 of 60x60

Tuin leegruimen

De tuin bij mijn hoekwoning dient te worden leeggehaald. De tuin is ongeveer 100 m2 groot. Er ligt bestrating en er zijn struiken en coniferen aanwezig. Verder staat er een berk van 6 meter hoog die gekapt moet worden en de hoek met grind dient te worden afgegraven. Het afvoeren van het puin dient separaat vermeld te worden op de offerte.

Schutting bij een huurwoning plaatsen

Mijn nieuwbouwwoning, huurwoning, zal in juni opgeleverd gaan worden. Graag zou ik een indicatie ontvang en voor een schutting en eventueel een poortdeur. De schuttingsdelen hoeven niet te kostbaar te zijn maar wel bestaan tegen een windje. Het gaat om een stuk van 4.80 meter, 6.95 meter en 2.30 meter lang. De schutting zal 1.80 meter hoog moeten worden. 1.80 hoog evene poort deur

Tuin afgraven, aanvullen en egaliseren

Nieuwbouwtuin met 35 m2 aan klei grond / ruwbouw grond erin. Dit wil ik graag ongeveer 30 cm afgraven, en vullen met 30 cm zand en egaliseren.

Aanleggen terras

Wij willen een terras van ongeveer 40 m2 laten aanleggen in de achtertuin. Er dienen nog 8 boomstronken en gras verwijderd worden. De tuin heeft een achterom en is goed bereikbaar. Het zand en de tegels zijn al aanwezig.

Voor- en achtertuin afgraven

Tuin van 16 m2 (voor- en achtertuin gezamenlijk) laten afgraven (circa 20 cm). Er is een steeg naar de achtertuin. Geel zand leveren om later de bestrating te kunnen leggen. Graag per deel separaat een prijsopgave. Bij voorbaat dank.

Steenkorven in de tuin plaatsen

Klant wenst een tweetal steenkorven met daartussen een toegangspoort / -deur als erfafscheiding in de tuin geplaatst te hebben. De deur graag van hout. Klant laat zich graag in een afspraak adviseren over de opties en mogelijkheden en wenst de materialen te betrekken via de uitvoerende vakman. De werkzaamheden wenst de klant graag in het najaar uit te laten voeren.

Bomen kappen

We willen graag een drietal grote bomen laten kappen. Twee naaldbomen en een loofboom. Deze zijn ongeveer 10 tot 15 meter hoog en zijn redelijk goed bereikbaar voor de vakman.