Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom kappen en stronk uitfrezen:

Boom kappen en stronk uitfrezen

Ik wil een boom kappen en de stronk uitfrezen. De boom is rond de 10-15 meter ongeveer. Er is een vergunning nodig.
Onze klant uit Wassenaar (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom kappen en stronk uitfrezen uit heel Nederland:

Boom kappen

Graag ontvang ik een offerte voor het kappen van een dode boom in mijn achtertuin. De boom heeft een diameter van 40 cm en is ongeveer 7-8 meter lang.

Kappen van boom

Ik wil een 16 meter hoge boom graag laten verwijderen. Ik heb al een vergunning. Afvoer moet door mijn woning heen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Boom verwijderen

In de tuin tegen een schutting aan staat een boom van ongeveer 4 a 5 meter hoog. Deze boom wil ik graag laten kappen en separaat zou ik de kosten willen weten voor het verwijderen van de stronk zodat wij erover heen kunnen tegelen. Kunt u ook separaat aangeven wat de kosten zijn voor het verwijderen van het groen afval.

Boom aftoppen of kappen

In de voortuin heb ik een boom staan van ongeveer 15 meter hoogte die ik graag of voor de helft wil laten aftoppen of volledig laat kappen. De boom staat tegen een muur aan. Het groen dient te worden afgevoerd.

Boom kappen en advies over wortels onder huis

Ik wil van de zomer graag deze boom laten kappen. Het is nog al een forse boom waarvan de wortels onder het huis doorlopen dus ik weet niet of het mogelijk en verstandig is om de boomstronk helemaal te laten verwijderen.

Boom kappen en afvoeren

Boom kappen + afvoeren + verwijderen stronk (graag advies)

Renoveren tuin

Ik wil graag mijn bestaande vijver verkleinen naar een strak model, mijn tuin (140m2) volledig bestraten met drainage, een laurier heg verwijderen, een taxus boom kappen, en er staat nu ook een schuur van 3 bij 4 meter, en daarom heen moet het ook nog betegeld worden. Ik verneem graag van u.

Boom kappen

Vergunning voor het kappen van de zeeden loopt. Na het kappen zal de boom over het dak moeten evenals de freesmachine. Er is nog geen vergunning voor het plaatsen van een kraan. Wat zal de prijs ongeveer worden? En regelt u ook de precario vergunning bij de gemeente Haarlem? En weet u daar de prijs van? Waar zit uw bedrijf?

Boom kappen

We hebben een grote boom in de achtertuin staan die we willen laten verwijderen. Het is volgens mij een Lariks van ongeveer 10 meter. De boom staat redelijk vrij met een schutting er achter. Er is geen achterom dus alles zal via de woning moeten gaan. Separaat wil ik de kosten weten voor het afvoeren van het groenafval.

Boom kappen

In onze tuin hebben we een naaldboom die tegen het pand aan groeit. Wij willen deze graag verwijderen (zie fotos plus situatie tekening). De boom is naar onze schatting ongeveer 12m hoog. De locatie is in Amsterdam en we zouden graag zsm de boom willen kappen (vergunning is goedgekeurd).