Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor graszoden leveren en in tuin aanleggen:

Graszoden leveren en in tuin aanleggen

Wij willen in onze achtertuin graszoden neer laten leggen. De hovenier moet de graszoden kunnen leveren en kunnen plaatsen. Het is ong 10 m2 verwachten we, mogelijk meer of minder. Graag bij de prijs ook vermelden op wat voor termijn u kunt.
Onze klant uit Waddinxveen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor graszoden leveren en in tuin aanleggen uit heel Nederland:

Tegels verwijderen en graszoden leggen

Ik wil graag 12 m2 cobblestones verwijderen en graszoden leggen. Ik ben opzoek naar een partij die alles ook kan afvoeren en de graszoden ook kan leveren.

Verwijderen gazon, frezen, (eventueel leveren en) aanleggen van nieuwe graszoden

betreft een staplaats op een camping welke gemakkelijk per auto te bereiken is. Het gaat om het verwijderen van oud gazon, egaliseren en leggen van nieuwe graszoden, ongeveer 70m2

Tuin afgraven en met tuinaarde ophogen

Tuin afgraven en aanvullen met tuinaarde, ten behoeve van graszoden. Recent zijn meerdere bomen en struiken verwijderd, inclusief de stronken. We willen hier nu gras leggen. Betreft zo'n 50 m2. Indien mogelijk ook graszoden leveren en overige tuinaarde afvoeren. Tuin is bereikbaar middels een poort. Vanaf 11 augustus kunnen de werkzaamheden zo snel mogelijk van start gaan.

Graszoden leveren en leggen

Deel van de tuin ongeveer 25 m2 hebben wij gras liggen alleen is daar niet veel meer van over. Er moeten dus nieuwe graszoden gelegd worden en het klein beetje resterende gras wat er nu nog ligt, weggehaald en afgevoerd worden.

Klinkers en terrastegels leggen

Leggen van 23 m2 klinkers en 18 m2 terrastegels, maat ongeveer 60 x 60 cm. Terrein egaliseren. Tegels en zand zijn nog niet aanwezig, maar kan ik eventueel vooraf bestellen en laten leveren. Ik zou graag eerst overleggen met u hoeveel er precies benodigd is. Tijdsbestek: ergens tussen nu en eind van het jaar. Mocht u ook graszoden willen/kunnen leggen, daar hebben we 43 m2 van. Benodigd. Ontwerpschets is aanwezig. Graag prijzen per m2

Complete tuinrenovatie van de voor- en achtertuin

Voor en achtertuin renovatie inclusief vervangen schutting. Totaal: 52m2 beton terrastegels 60x60x6 15m2 tegels 20x30x6 oprit 30m1 opsluitband 5x15x100 +/- 500kg split aanbrengen 17m1 schutting beton/hout 21planks plus poort 110cm 1 pergola bestaande 4 palen 15x15x300 douglas 1 verhoogde plantenbak bestaande uit 20 stapelementen 60x15x15 27m2 graszoden Alles inclusief afgraven en opnieuw aanleggen, tevens leveren materialen.

Tuin egaliseren voor gras én tegels

Graag wil ik mijn tuin van circa 25 m2 laten egaliseren. De helft voor graszoden klaarmaken, de andere helft voor bestrating. De graszoden en betegeling ga ik zelf leggen. De tuin moet worden voorzien van een klein beetje opvulzand om vervolgens geëgaliseerd te worden. Het heeft her en der wat kuilen waar boompjes hebben gestaan maar is verder relatief vlak. Het leveren van opvulzand mag worden meegenomen in de offerte.

Gras verwijderen en vervangen

Betreft 80 m2 verwijderen en afvoeren van oud gras en daarna wil ik graag nieuwe graszoden aan laten brengen. Dit is voor onze tuin en die van de buren. Ook graag offerte voor alleen verwijderen oude gras en alleen leveren van nieuwe gras (zonder plaatsen).

Grasveld en vlonderterras aanleggen

Graag willen wij een aantal werkzaamheden laten uitvoeren in de achtertuin: - Leggen en leveren van graszoden van 30 m2 inclusief uitvlakken van de aarde; - Leggen van een vlonderterras van 16 m2 van reeds aanwezig hardhouten vlonderplanken; - Leggen en leveren van antracietkleurige opsluitbanden van beton rondom grasveld; - Aansluiten elektra (2 grondspots, 1 sokkel en 6 wandlampen) op reeds aanwezige bedrading. De oude materialen zijn al verwijderd. We hadden iemand maar die kan de klus toch niet doen. De vlonderdelen en de verlichtingselementen zijn aanwezig. Het gras en de opsluitbanden nog niet.

Kunstgras aanbrengen

Oppervlakte van de tuin is ongeveer 22 m2 (redelijk vierkant). Betreft verwijderen en afvoeren oude grondlaag met graszoden, ondergrond is klei. Aanbrengen en leveren ondergrond voor kunstgras. Tevens leveren en leggen van kunstgras. Tuin bereikbaar via garage / achterdeur (90 cm).

Partners

Partners van Casius