Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor vervangen schutting door nieuwe:

Vervangen schutting door nieuwe

Lengte oude schutting is 22 meter met daarin een poort van 1 meter breed. Deze wil ik laten vervangen door een nieuwe. Voorkeur voor betonnen onderzijde (rotsmotief) en houten, verticale planken (geen doorkijk).
Onze klant uit Waddinxveen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen schutting door nieuwe uit heel Nederland:

Palen van schutting vervangen

Ik heb een schutting waarvan 2 palen gebroken zijn. Het zijn houten palen van ongeveer 2 meter, deze moeten vervangen worden. Vervolgens moet de schutting weer rechtop worden gezet. the fence needs to be fixed - put upright, some of the supporting beams are broken at the bottom

Bestaande tuin vernieuwen

Wij zijn op zoek naar een hovenier die een competitieve offerte kan uitbrengen voor het aanpassen van onze bestaande tuin. Het gaat om een tuin van ongeveer 10 meter diep en 6 meter breed. Er staat een kleine vijver in de tuin die we willen houden. De tegels in de tuin moeten opnieuw gelegd en verhoogd worden om zo de overstap van binnen naar buiten gemakkelijker te maken. Ook willen wij dat het tussenliggende gedeelte verhoogd wordt zodat er geen afstapjes en opstapjes meer zijn. Wij willen een tegel extra aan het eerste terras toevoegen, zodat deze wat dieper wordt (de huidige tegels zijn 60x60, deze willen we blijven gebruiken). Waar het nu verlaagd is willen wij, na gelijk leggen met de omliggende tegels, gras hebben. Dit kan kunst of echt gras zijn, hier krijgen we graag een splitsing in binnen de offerte, van zowel de grassoort als de opties binnen de grassoorten. Mogelijk willen wij ook in het gras een in beton gezette houder voor een droogmolen geplaatst hebben zodat deze altijd goed blijft staan. Op het moment staat er ook een pergola in de tuin. Wij zouden graag adviezen willen hebben over de opties van een andere pergola of andere optie waar we bijvoorbeeld een schaduwdoek aan kunnen bevestigen. Ook kijken we naar de mogelijkheid om hier een schommel aan vast te maken waar qua gewicht een volwassene ook op kan zitten. De schutting aan de linkerzijde van het huis willen we vervangen voor iets wat bij de tuin past en wat ook past bij de schutting aan de andere zijde. Dit moet wel in overleg met de buren en we willen dit ook apart als optie of als losse offerte. De poort hangt scheef en dient opnieuw afgesteld te worden of te worden vervangen, afhankelijk van de kosten. Ook moet er een slot in komen met een kleine sleutel. De poort heeft nu ‘dubbele deuren’ en dit willen we graag zo houden. De huidige beplanting mag weg en wij zijn op zoek naar advies over nieuwe beplanting.

Schutting met stormschade herstellen/vervangen

Vanwege harde windvlagen is het grootste deel van onze schutting losgeraakt of omgewaaid. Graag hoor ik van u hoeveel het zou kosten om de schutting te herstellen/te repareren + plaatsing van eventuele vergelijkbare schutting. Het gaat om en nabij om 24 meter schutting. Er is een achterom. Graag laten we de oude schutting afvoeren. Als bijlage een aantal foto's ter indicatie. Graag ontvangen we een offerte die we bij de verzekering kunnen voorleggen.

Het renoveren van een tuin

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. Het gaat om het vervangen van de tegels en een nieuwe poort/schutting. De tuin is ongeveer 55 m2 groot en redelijk bereikbaar. Overige specificaties bespreek ik graag met de vakman.

Tuin herontwerpen, renoveren en onderhoudsvrij/vriendelijk maken

Herontwerp tuin. Onderhoudsvriendelijk bestraten ( evt. Kunstgras) en bestaande mediterrane beplanting integreren, schutting vervangen 10 mtr. Evt. tuinhuis vervangen. Tuin circa 100m2. Zie foto

Tuin voor en achter renoveren ofwel opnieuw aanleggen

Ik zoek een hovenier die mijn voor- en achtertuin kan renoveren. De voortuin is 30 m2 en de achtertuin is 70 m2. De voorkant dient betegeld te worden, beplanting verwijderen en ophogen. De achtertuin dient bamboe-vrij gemaakt te worden, opgehoogd, betegeld en een deel met gras te worden voorzien. Daarnaast moet de vlonder blijven en wellicht de schutting vervangen.

Schutting vervangen

Ik zoek iemand voor het vervangen van bestaande schutting, dit zijn 8 schutting delen van 1.80 m excl. paal dikte. Ook graag de oude afvoeren.

Tuinschutting vervangen en afvoeren

Wij willen de oude tuinschutting verwijderen en nieuwe schuttingen terugplaatsen. Het gaat om: 6,5 meter links, haaks daarop 3,5 - 4 meter met tuinpoort en rechts 3,60 meter dat vervangen moet worden. Het moet afgevoerd worden. Er is een achterom, daar kan het afgevoerd worden, maar kan ook via de woning. De nieuwe schutting willen we van kunststof of van geïmpregneerd hout.

Renoveren van voor- en achtertuin

Achtertuin heeft zevenblad probleem. Uitgraven, wortelbroek ter voorkoming nieuw zevenblad probleem. Ophogen en nieuw ontwerp met houten of tegelterras. Schuttingen achter plaatsen. Betreft hoekhuis. Zijkant beplanting. Leibomen met stevige planten ertussen. Geen nieuwe schuttingen zijkant i.v.m 2 X stormschade .Graag levende planten als schutting. Wegwerken uitbouw tuinkamer buren door plantenhaag, of schutting. Grote perenboom (12 m hoog) en bloesemboom in vorm snoeien en oude schommel met betonnen voet verwijderen. De achtertuin is 5 bij 11 meter en de voortuin is 5 bij 7 meter. Voortuin is nog in redelijke staat. Vervangen wortelbroek, ophogen en met bestaande klinkers renoveren. Was de bedoeling deze met ACHTERTUIN mee te pakken maar binnen 8 jaar aanleg stadsverwarming en riool zou verspilling zijn van geld en goederen.

Schutting vervangen

We zoeken iemand die een schutting kan plaatsen van 22 meter, met 3 hoeken en een poort. Graag een in beton. De huidige schutting zou eerst verwijdert moeten worden en afgevoerd. Er is heel makkelijk bij te komen. Er is een achterom aanwezig.

Partners

Partners van Casius