Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor nieuwbouw tuin afgraven afvoeren en opvullen met zand:

Nieuwbouw tuin afgraven afvoeren en opvullen met zand

Tuin: 10 bij 10 meter (min een uitbouw van 2,4 meter), naast het huis een poort van 14 meter lang (1 meter breed) Er staat echter nog geen schutting, dus je kan er wel makkelijk komen, ruimte tussen beide huizen is kleine 3 meter) Tevens de oprit ( ongeveer 3 meter breed en 8 meter lang) en voortuin (ongeveer 6 meter breedte en 2 meter diep)
Onze klant uit Waddinxveen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouw tuin afgraven afvoeren en opvullen met zand uit heel Nederland:

Tuin aanleg nieuwbouw woning

Vriendelijk zou ik u willen vragen mij te helpen. Recent hebben wij een nieuwbouw woning in Haarlem gekocht met oplevering zomer 2020. Plannen voor indeling van de tuin zijn er nog niet, maar volgende hebben we wel al voor ogen: - Tuin afgraven, ophogen, egaliseren en bestraten. De tuin is ongeveer 35 m2. Wat is uw advies erin? Sommige vrienden zeggen dit niet te moeten doen en anderen zeggen dat dit juist heel verstandig is. Ik hoor graag van u.

tuin aanleggen (nieuwbouw huis)

Ik wil graag een tuin , grondwerk, terras , bestratingen verhoogde borders aanleggen. Het bouwgrond wat er nu nog ligt zal moet worden afgevoerd. Oppervlakte van de tuin is ongeveer 180 m 2

Travertin Romaans verband tuin

Ik ben op zoek naar iemand voor het laten leggen van Travertin natuursteen in romaans verband in onze achtertuin. Het gaat om totaal oppervlak van ongeveer 46m2. Betreft een nieuwbouw woning, tuin dient nog afgegraven te worden. Is dit iets wat jullie mee kunnen nemen in de offerte? Ik hoor het graag.

Tuin afgraven

Ongeveer 75 m2 afgraven en met zand en tuin grond opvullen. We willen ongeveer de helft laten bestraten gedeeltelijk met klinkers en grotere steen ertussen. Gaat om nieuwbouw project in hief en haag nabij Vianen. Graag aparte prijsopgave voor grond afgraven en betegelen. Er zijn nog zes huizen in rijtje die kostenplaatje willen van afgraven. Wat zijn voordelen als we gelijktijdig afgraven? Ik hoor het graag.

Bestrating tuin

Wij zouden graag bestrating willen later aanleggen in onze voortuin en achtertuin. Het gaat om een nieuwbouw huis in Eindhoven. In de voortuin willen we ongeveer 8 vierkante meter aan tuinpad bestraat hebben en in de achtertuin ongeveer 20 vierkante meter aan tuinpad en terras. We hebben nog geen keuze gemaakt voor de tegels die we willen hebben en we zouden graag willen weten wat de mogelijkheden en kosten zouden zijn. Het is ook de bedoeling dat dit wordt uitgegraven en afgevoerd.

Grondwaterput laten slaan en beregeningsinstallatie aanleggen

Bij ons nieuwbouw huis willen wij graag een beregeningsinstallatie en een grond waterput laten aanleggen in de tuin. Deze is ongeveer 1200 m2. Achterom is er een deur aanwezig.

Uitgraven tuin plus zand storten

Ten behoeve van ons nieuwbouw huis zijn wij op zoek naar iemand die de tuin af kan graven (15 cm) en schoon zand kan terug storten. Het betreft ongeveer 40 m2. Achterom is er een poort aanwezig.

Aanleg nieuwe tuin

We gaan in een nieuwbouw huis wonen met een tuin van ongeveer 50 m2 Daarin willen we graag aan twee kanten verhoogde borders van respectievelijk 45 cm en 90 cm hoog bij 300 cm Een pergola tegen de schuur aan achterin de tuin. Een afscheidings wand van 1,50 m hoog voor de containers. De voortuin moet worden bestraat met bestaande terrastegels(vanuit de bouw) . Bakken moeten worden voorzien van tuinaarde beplanting hoeft niet. Aan een kan bij de verhoogde border moet een waterbol worden geïnstalleerd deze is aanwezig maar moet worden voorzien van stroom naar de schuur. Terras graag in de kleur beige gemeleerd met een afmeting van 30 x 60 of 30 x 60 cm Bij de pergla en in het terras moet een uitsparing in de tegesl worden gezaagd tbv bepalnting (druif) en een droogmolen. Graag een complete offerte met af en aanvoer van materiaal, grond,tegels arbeidsloon etc.

Tuin afgraven, ophogen en bestraten

Mijn vriendin en ik hebben een nieuwbouw huis in Vlaardingen. Deze moet nog worden uitgegraven, opgevuld en bestraat. Oppervlakte is 5,15 x 7,5 meter. Het is dus een relatief kleine tuin maar wij hebben de kennis en kunde niet om dit zelf te doen. Wij hopen dat jullie deze (kleine) klus aan kunnen in de drukke zomermaanden.

Tuin bestraten met keramische tuintegels

De nieuwbouw tuin is ongeveer 50 m2. Ik zoek een vakman om keramische tegels te laten leggen. Graag een complete offerte inclusief: egaliseren, zand, tegels etc.

Partners

Partners van Casius