Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor composiet schutting en poort plaatsen:

Composiet schutting en poort plaatsen

Dichte antraciet composiet schutting inclusief plaatsen. Hoogte 200 cm over een lengte van 9,5 meter. Teven een poort hoog 200 cm lengte 230 met een afsluitbare deur(slot) ook deze composiet antraciet inclusief plaatsen. Kunt u een richt prijs geven en appart ook prijzen dus schutting 9,5 meter apart en poort apart
Onze klant uit Waddinxveen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor composiet schutting en poort plaatsen uit heel Nederland:

Schutting met bpc composiet plaatsen

Ik zou graag 3 schuttingdelen 180x180 of 200 x 180 laten plaatsen. Composiet/Kunsstof, "latten" uitvoering (staande latten), geen massieve schutting. Is ter vervanging van huidige erafscheiding. Wij zullen zelf zorg dragen voor de verwijdering van de huidige schuttingen.

Plaatsen van een houten schutting

We willen graag een nieuwe schutting plaatsen. Het gaat om ongeveer drie keer tien meter. Ook willen we graag advies over welke houtsoort we het beste kunnen kiezen. Graag een complete offerte. Graag ook een composiet versie leveren en wat hiervan de voor- en nadelen zijn. De oude schutting graag afvoeren, wat zijn de (extra) kosten hiervoor? Ik woon in een hoekhuis, de tuin is goed bereikbaar.

Schutting herstellen in de tuin

Na afgelopen storm zijn een paar composiet palen afgebroken en een aantal schuttingdelen kapot gegaan. Deze zullen door nieuwe panelen/palen/deur vervangen moeten worden. Oorzaak is mijn inziens dat de huidige composiet palen zonder beton/"paal vast" geplaatst zijn. Naast het vervangen van de delen zullen de huidige palen weer rechtgezet moeten worden in beton. Gaat voor een klus van mij en de buurman. Totaal 25 palen. Daar op basis van deze informatie nog geen gedetailleerde offerte gemaakt kan worden, eerst een globale indicatie graag. Daarna graag even langskomen.

Composiet schutting leveren en plaatsen

Aan de linkerkant 10 meter en rechts 8 meter, composietschutting. Graag zou ik hier een offerte van krijgen. Tuin heeft een achterom.

Composiet schutting met betonnen onderrand

Ik zoek een nieuwe composietschutting van ongeveer 30 meter die in een betonnen onderrand moet worden vastgezet. Inclusief plaatsing en materialen. Oude schutting moet afgevoerd worden.

Schutting vervangen en plaatsen

Vanwege stormschade moet onze al oude schutting van 11,75 meter vervangen worden. Wij wachten nog wel op eventuele verzekering afwikkeling. Wij opteren voor zowel beton en douglas hout, alsmede composiet. De klus betreft inclusief plaatsen en all- inclusive kosten. Totale hoogte van de schutting mag maximaal 1.80 meter zijn.

Composiet schutting laten plaatsen

Ik wil graag een composiet schutting van ongeveer 11 meter. Met palen vast in de grond (liefst vast met beton als dat nodig zou zijn) Volledig dicht (geen overlapping van planken waar je tussendoor kunt kijken.

Composiet schutting laten plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor een composiet schutting alles inclusief. Dus met palen, schermen, bevestigingsmaterialen en laten plaatsen over een lengte van 10 meter. Het plaatsen het liefst zo spoedig mogelijk.

Schutting plaatsen

Ik wil een composiet schutting inclusief palen laten plaatsen over een lengte van 6 meter. Ik heb ook een vlonder tegen de zijde waar de schutting moet en een damwand ook dus ik weet niet zeker of de constructie geplaatst kan worden. De tuin kan van buitenom bereikt worden.

Composiet schutting leveren en plaatsen

Ik wil een nieuwe schutting inclusief palen laten plaatsen over een lengte van 18 meter, palen van beton. Plaatsing liefst eind februari. Indien mogelijk de oude schutting afvoeren.

Partners

Partners van Casius