Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Waddinxveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Waddinxveen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Waddinxveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Waddinxveen of directe omgeving.

318 klanten uit Waddinxveen bevelen een bij Casius in Waddinxveen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Waddinxveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Waddinxveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Waddinxveen:

Vervangen hardhouten schutting

Ik wil mijn hard houten schutting laten vervangen voor eenzelfde soort. Ongeveer 13 x 5 meter. Graag huidige door u verwijderen.

Schutting plaatsen op dakterras

We willen op ons dakterras de schutting vervangen. Het terras zit boven een winkel en is 13 meter diep en 7 meter breed uit mijn hoofd. Omdat het een dakterras is kan de schutting niet in de grond vastgemaakt worden. De huidige oude schutting zit aan stalenhekwerk vastgemaakt. We hoeven niet aan alle kanten van het terras een schutting. Totaal zouden het iets van 12 delen moeten worden. De huidige schutting wil ik misschien door u laten verwijderen, maar dit is afhankelijk van de kosten. We horen graag hoe jullie dit kunnen doen en wat de kosten zijn.

Graszoden leveren en in tuin aanleggen

Wij willen in onze achtertuin graszoden neer laten leggen. De hovenier moet de graszoden kunnen leveren en kunnen plaatsen. Het is ong 10 m2 verwachten we, mogelijk meer of minder. Graag bij de prijs ook vermelden op wat voor termijn u kunt.

Metalen tuinhek plaatsen

Ik wil graag een metalen hekwerk, strak vormgegeven met rechte hoeken, geen rondingen of puntige bovenkant. Levering en plaatsing offreren. Bij voorkeur gecoat in zwart of antraciet. Het dient als afscheiding van een dubbele carport. De gewenste hoogte is 80 cm, de gewenste lengte 5.00 m. Als u extra foto's wilt hebben, kan ik die u toesturen.

Tuin laten afgraven en zand storten (meerder buren)

We willen graag de tuin 20/25 cm laten afgraven met nog 3 andere buren en hier vervolgens zand in laten storten. Twee tuinen zijn ongeveer 40 m2 en de andere twee tuinen 34 m2. Ik ben benieuwd welke prijs jullie kunnen bieden. Met vriendelijke groet,

Tuin uitgraven, afvoeren en met zand ophogen

Ik wil graag mijn tuin van 50 m2 uitgraven, afvoeren (15 cm) en met zand ophogen. Indien prijs aantrekkelijk dan mogelijk een blok van 5 tuinen.

Schuttingdelen plaatsen

Harhouten schutting plaatsen aan beide zijden van een tuin in nieuwbouwblok. 1 zijde is 8.5 meter 1 zijde is 6.3 meter. Graag offerte inclusief plaatsing.

8 (of meer) schuttingen plaatsen in nieuwbouw voortuinen

Ik ben opzoek naar iemand voor het leveren en plaatsen 8 of meer hardhouten schuttingen. (klasse 2) -Diepte van de tuinen varieert tussen de 10 en 13 meter. -Hoogte schuttingen 180 cm -Geen opdeklat -kantplank optioneel -RVS beslag -afgraven van 20-25 cm en opvullen met zand circa 40 m2 per tuin -afvoeren van de grond Het betreft een nieuwbouwproject dus nog geen beplanting of andere obstakels in de tuinen. Blok 2 zou mogelijk ook mee willen doen, ik weet dat echter niet zeker. Daar zou het gaan om 3 huizen. 2,5 schuttingen zouden daar geplaatst moeten worden. 2 van 10 meter en een van 5 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Vervangen schutting door nieuwe

Lengte oude schutting is 22 meter met daarin een poort van 1 meter breed. Deze wil ik laten vervangen door een nieuwe. Voorkeur voor betonnen onderzijde (rotsmotief) en houten, verticale planken (geen doorkijk).

Uitgraven tuin plus zand storten

Ten behoeve van ons nieuwbouw huis zijn wij op zoek naar iemand die de tuin af kan graven (15 cm) en schoon zand kan terug storten. Het betreft ongeveer 40 m2. Achterom is er een poort aanwezig.

Het renoveren en opnieuw bestraten van een achtertuin

Ik zoek een hovenier die onze achtertuin kan renoveren. Wij hebben een tuin van ongeveer 50 m2, exclusief de schuur is dat ongeveer 44 m2. Wij willen deze graag opnieuw laten straten en een deel van gras moet weg. Hierdoor zou de opdracht als volgt zijn. Ong 11 m2 kunstgras aanleggen op een bestaand grasveld. Ong 20 m2 uitgraven/ophogen en het straten met bestaande tegels en ongeveer 13 m2 bestaande straatwerk opnieuw straten met bestaande tegels. Het werk moet plaatsvinden in de achtertuin die via de poort bereikbaar is.

Nieuwbouw tuin afgraven afvoeren en opvullen met zand

Tuin: 10 bij 10 meter (min een uitbouw van 2,4 meter), naast het huis een poort van 14 meter lang (1 meter breed) Er staat echter nog geen schutting, dus je kan er wel makkelijk komen, ruimte tussen beide huizen is kleine 3 meter) Tevens de oprit ( ongeveer 3 meter breed en 8 meter lang) en voortuin (ongeveer 6 meter breedte en 2 meter diep)

Meerdere tuinen afgraven, afwerken en 3 schuttingen plaatsen

Ik wil graag dat de grond van de achtertuin afgegraven wordt en zand erin gedaan wordt en daarna bewerkt. Grond ook afvoeren, maar kan gratis doordeweeks naar depot hier gebracht worden. Grond van mijn tuin liefst 18 mei klaar. De andere tuinen en schutting etc kan ook de weken erna. Mocht prijs interessant zijn dan willen mijn 3 buren dit ook. Tevens willen we met vier huizen schuttingen laten plaatsen. Via het hoekhuis van de buurman zou je met een kleine en smalle graafmachine er langs kunnen en alle vier de tuinen kunnen doen. Het gaat om 3 composiet schuttingen plaatsen met smalle korven met grof grind. Tuin is ongeveer 25m2 en de maten voor de totale lengte vd schuttingen zijn ongeveer 2x 7900 en 1x 9900 . In nieuwbouwwijk Triangel in Waddinxveen.

Boomstronk verwijderen

Graag wil ik weten hoeveel kosten er verbonden zijn aan het verwijderen van een boomstronk uit onze tuin. De boom zelf is al weg, maar de stronk staat in de weg voor het plaatsen van een nieuwe schutting. De diameter is ongeveer 30 cm van de boom.

Snoeien bomen

Het snoeien van 2 Sekoya's in mijn voortuin. Ook moeten zij afgetopt worden (circa 1 meter). De bomen zijn circa 12 meter hoog en goed bereikbaar met een hoogwerker vanaf de ernaast liggende oprit (10 x 25 meter). Het snoeiafval moet worden afgevoerd.

Visvijver aanleggen

Wij willen over de breedte van onze achtertuin een visvijver aan laten leggen. De afmeting zal 4,5 meter x 1,5 meter en 1.50 meter diep. Er moet aan 1 zijde een plateau komen en een plantenbak. Hier zal de vijver 30 a 40 cm diep zijn. De verdere aanleg van de vijver zullen wij zelf verzorgen. Het afgegraven grond dient door de vakman te worden afgevoerd en de achtertuin is goed bereikbaar.

Schutting van composiet plaatsen

Ik wil graag 13 schuttingdelen plaatsen plus een deur. Afhankelijk van de prijs, doet de buurman ook mee. Het wordt dat 4 exrra schuttingdelen plus nog 1 deur. Materiaal is composiet. Palen zijn 1,8m. Planken, palen, beginstrip, etc etc zijn al aanwezig. Graag een offerte inclusief benodigde materiaal zoals snelbeton.

Seringenbomen verwijderen uit voortuin

Op onze erfafscheiding staan aan beide zijden 2 seringenbomen welke geheel verwijderd en afgevoerd moeten worden, inclusief de stronken en de wortels.

Bouwgrond tuin afgraven

De voor- en achtertuin bij onze nieuwbouwwoning dient 10 cm afgegraven te worden. De grond dient eventueel afgevoerd te worden. De voortuin is 10 m2 en de achtertuin 37 a 40 m2. De beide tuinen zijn goed bereikbaar.

Tuinwerkzaamheden

Ik heb een tuin bij een nieuwbouwwoning van 5.10 meter breed en 12 meter diep. Hier wil ik rondom een composiet schutting met poortdeur laten plaatsen van 1.80 meter hoog. Verder zal er grond uitgegraven moeten worden en afgevoerd, zand gestort en betegeld. De tegels en het hek schaf ik zelf aan, de overige materialen dient te vakman te offreren. Eventueel dient hierna ook de voortuin nog betegeld te worden, hier zijn wij nog niet over uit.

Tuin opnieuw aanleggen

Tuin leeghalen en afvoeren. 60 m2 bestraten met 50 x 50 cm grijze gladde tegels. 2 stroken met grond. Tevens een schutting van ongeveer 18 meter plaatsen met een deur.

Ingekorte schuttingen laten plaatsen

Ik wil 3 en 2 ingekorte schuttingen laten plaatsen met afwerklat en onder andere een extra plank. Gaat om ongeveer 7 meter lengte. De tuin is goed toegankelijk. Er moet dus op 1,80 meter een afwerklat komen omdat de schutting van de buren 2 meter hoog is.

Zweeds rabat schutting laten plaatsen

Wij gaan binnenkort verhuizen naar een nieuwbouw woning en willen graag een offerte voor een schutting (Zweeds rabat zwart) die is geïmpregneerd met houten palen aanvragen. De lengte van de tuin is 28 meter hoogte 180-200 cm. Graag zouden wij een offerte ontvangen materiaal inclusief plaatsen.

Trampoline laten ingraven

Voor onze 2 jongens willen we dit voorjaar een trampoline (nog aan te schaffen) van maximaal 240 cm in laten graven. De tuin is goed bereikbaar via een achterom. Werkzaamheden inclusief het afvoeren van het zand.

Hout/beton schutting laten plaatsen

Ik wil een hout/beton schutting van ongeveer 11 meter lang laten plaatsen. Ik heb een achterom.