Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Waddinxveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Waddinxveen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Waddinxveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Waddinxveen of directe omgeving.

315 klanten uit Waddinxveen bevelen een bij Casius in Waddinxveen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Waddinxveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleg en ontwerp tuin, gehele achtertuin renoveren, een achtertuin renoveren, tuin maken bij nieuwbouwhuis, grond afvoeren en met zand ophogen, tuinaanleg nieuwbouw, aanleg en ontwerp voortuin, terras + kunstgras aanleggen, tuin egaliseren en drainage aanleggen, waterput slaan in de achtertuin, tuin egaliseren en tuingrond aanbrengen, schutting leveren en plaatsen, renovatie tuin en schuur, houten vlonder aanleggen, ontwerp en renovatie verouderde voor- en achtertuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Waddinxveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Waddinxveen:

Visvijver aanleggen

Wij willen over de breedte van onze achtertuin een visvijver aan laten leggen. De afmeting zal 4,5 meter x 1,5 meter en 1.50 meter diep. Er moet aan 1 zijde een plateau komen en een plantenbak. Hier zal de vijver 30 a 40 cm diep zijn. De verdere aanleg van de vijver zullen wij zelf verzorgen. Het afgegraven grond dient door de vakman te worden afgevoerd en de achtertuin is goed bereikbaar.

Schutting van composiet plaatsen

Ik wil graag 13 schuttingdelen plaatsen plus een deur. Afhankelijk van de prijs, doet de buurman ook mee. Het wordt dat 4 exrra schuttingdelen plus nog 1 deur. Materiaal is composiet. Palen zijn 1,8m. Planken, palen, beginstrip, etc etc zijn al aanwezig. Graag een offerte inclusief benodigde materiaal zoals snelbeton.

Seringenbomen verwijderen uit voortuin

Op onze erfafscheiding staan aan beide zijden 2 seringenbomen welke geheel verwijderd en afgevoerd moeten worden, inclusief de stronken en de wortels.

Bouwgrond tuin afgraven

De voor- en achtertuin bij onze nieuwbouwwoning dient 10 cm afgegraven te worden. De grond dient eventueel afgevoerd te worden. De voortuin is 10 m2 en de achtertuin 37 a 40 m2. De beide tuinen zijn goed bereikbaar.

Tuinwerkzaamheden

Ik heb een tuin bij een nieuwbouwwoning van 5.10 meter breed en 12 meter diep. Hier wil ik rondom een composiet schutting met poortdeur laten plaatsen van 1.80 meter hoog. Verder zal er grond uitgegraven moeten worden en afgevoerd, zand gestort en betegeld. De tegels en het hek schaf ik zelf aan, de overige materialen dient te vakman te offreren. Eventueel dient hierna ook de voortuin nog betegeld te worden, hier zijn wij nog niet over uit.

Tuin opnieuw aanleggen

Tuin leeghalen en afvoeren. 60 m2 bestraten met 50 x 50 cm grijze gladde tegels. 2 stroken met grond. Tevens een schutting van ongeveer 18 meter plaatsen met een deur.

Ingekorte schuttingen laten plaatsen

Ik wil 3 en 2 ingekorte schuttingen laten plaatsen met afwerklat en onder andere een extra plank. Gaat om ongeveer 7 meter lengte. De tuin is goed toegankelijk. Er moet dus op 1,80 meter een afwerklat komen omdat de schutting van de buren 2 meter hoog is.

Zweeds rabat schutting laten plaatsen

Wij gaan binnenkort verhuizen naar een nieuwbouw woning en willen graag een offerte voor een schutting (Zweeds rabat zwart) die is geïmpregneerd met houten palen aanvragen. De lengte van de tuin is 28 meter hoogte 180-200 cm. Graag zouden wij een offerte ontvangen materiaal inclusief plaatsen.

Trampoline laten ingraven

Voor onze 2 jongens willen we dit voorjaar een trampoline (nog aan te schaffen) van maximaal 240 cm in laten graven. De tuin is goed bereikbaar via een achterom. Werkzaamheden inclusief het afvoeren van het zand.

Hout/beton schutting laten plaatsen

Ik wil een hout/beton schutting van ongeveer 11 meter lang laten plaatsen. Ik heb een achterom.

Stronken van coniferen laten wegfrezen

Verwijderen van ca. 20 conifeerstronken uit de voortuin (10 bij 3 meter) van tussen bestaande beplanting (struiken en bomen). De tuin is omzoomd door een lage heg (ca. 50 cm. hoog).

Zwarte rabat schutting plaatsen

Wij willen graag onze zwarte rabat schutting laten plaatsen. 1 zijde van 7,2 meter en 1 zijde van 10,2 meter. Het is bij een nieuwbouwwoning. Mochten jullie meer willen weten voor een passende offerte hoor ik het graag.

Composiet schutting en poort plaatsen

Dichte antraciet composiet schutting inclusief plaatsen. Hoogte 200 cm over een lengte van 9,5 meter. Teven een poort hoog 200 cm lengte 230 met een afsluitbare deur(slot) ook deze composiet antraciet inclusief plaatsen. Kunt u een richt prijs geven en appart ook prijzen dus schutting 9,5 meter apart en poort apart

Schuttingen plaatsen bij nieuwbouw

2 rechte schuttingen (10m en 7,2m) plaatsen, hardhout, bijv. 21 planken, met betonnen palen ertussen. Graag ook prijsopgaven voor totale lengtes 93,2m (12 woningen) en 68,8m (als er slechts 8 woningen meedoen).

Schutting leveren en plaatsen

Ik wil betonnen palen van composiet plaatsen in mijn tuin voor de schutting die zelf van hout moet zijn. Deze is 5 meter lang en 1,80 meter hoog.

Beschoeiing laten plaatsen

Ik wil om mijn perceel heen beschoeiing plaatsen (totaal circa 77 meter).

Tuin uitgraven en ophogen met zand

Onze tuin graag uitgraven en ophogen met zand 15 cm. Het gaat hierbij om +/- 41 m². Het gaat om een nieuwbouw woning, dus er staat verder nog niks in de tuin. Wel staan er hekken al om de woningen heen. Zie foto's. Graag ook de kosten als er meerdere woningen mee doen.

Tuin afgraven

De tuin is goed bereikbaar vanaf de weg. De werkzaamheden zijn als volg: - Oprit van 36 m2 20 cm afgraven en zand leveren. - Voortuin deel van 20 m2 afgraven, 15 cm, en zand leveren - Zijtuin alleen zand leveren voor ongeveer 30 m2.

Coniferenhaag door een schutting vervangen

Gaat om het verwijderen van de huidige coniferenhaag en het leveren en plaatsen van een hardhouten schutting. De lengte is ongeveer 16 meter, met een knik na ongeveer 10.5 meter. Mijn voorkeur gaat uit naar schutting met een hoogte van 2 meter. Ik heb nog geen idee hoe de schutting eruit moet komen te zien, zou u kunnen langskomen om te situatie te bekijken en de eventuele opties te bespreken? Bijgaand ontvangt u een foto.

Tuinaanleg bij de nieuwbouwwoning

Het betreft een tuinaanleg voor een nieuwbouwwoning in Waddinxveen. De tuin is ongeveer 250 m2. Wij willen graag: gras, twee terrassen, beplanting en split/grind voor de parkeerplekken. Beide terrassen zullen ongeveer 7 bij 2.5 meter moeten worden. Met gras rondom te woning en her en der plekken voor beplanting. Het oppervlakte voor het gras is ongeveer 90 m2. Daarnaast willen wij graag twee parkeerplaatsen ongeveer 3 bij 6 meter van split/grind. Er zijn nog geen tekeningen, maar ik heb wel schets/idee. De tuin is van buitenom goed te bereiken. De zijtuin is c.a. 4 meter breed, dus ook met groter materieel kunt u makkelijk in de achtertuin komen. Graag bespreek ik de mogelijkheden. De start van de aanleg ligt ergens begin 2018.

Schuttingpanelen plaatsen

Graag zouden wij een schutting willen laten plaatsen van zwart Douglas + korven met stenen erin. De oude schutting moet verwijderd en afgevoerd worden. De lengte is ongeveer 7.50 meter en de hoogte 1.80 meter. Er is een achterom

Tegels vervangen door kunstgras

Ik heb een betegelde achtertuin van ongeveer 51 m² en wil daar graag kunstgras laten leggen. Ik wil de tuin hier laten beoordelen en hoor dan graag hoe dit werk uitgevoerd gaat worden en wat de kosten zijn. Het is mijn wens om het op korte termijn te laten verzorgen.

Grond afgraven en afvoeren

Ik wil mijn voortuin en oprit afgegraven hebben en de grond laten afvoeren. De voortuin dient 15 cm afgegraven te worden en is 5.50 bij 8.50 meter. De oprit dient 20 cm afgegraven te worden en is 3 meter bij 12 meter. Bij elkaar ongeveer 11 m3 grond. Wat is uw prijs?

Kunststof schuttingdelen plaatsen

Plaatsen kunststof schuttingen aantal 16 of 17 stuks. Kleur bruin.

Grenen schutting laten plaatsen

Wij willen onze rechte schutting van 6,7 meter lang gaan vervangen. De oude schutting zullen wij zelf verwijderen en afvoeren. We kopen grenen schuttingdelen met hardhouten palen en laten die graag plaatsen. De palen moeten mogelijk met snelbeton worden aangestort, omdat er hier slappe grond is en de schutting veel wind vangt. We ontvangen graag uw offerte.