Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Waddinxveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Waddinxveen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Waddinxveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Waddinxveen of directe omgeving.

319 klanten uit Waddinxveen bevelen een bij Casius in Waddinxveen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Waddinxveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 25 nieuwbouw tuinen afgraven en nieuwe grond storten, afgraven en aanvullen 12 tuinen nieuwbouw woningen, 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen, schutting plaatsen, ontwerp en aanleg nieuwe tuin, vervangen van schuttingen bij drie woningen, haag verwijderen (25m) en schutting plaatsen, terras en tuin renovatie, veranda realiseren, het renoveren van een achtertuin, afgraven en ophogen van voor- en achtertuin, terrastegels leggen en oprit, tuin aanleggen, 3 terassen realiseren en verhogen, tuin opnieuw ontwerpen en renovatie, tuin van 300m2 ophogen / egaliseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Waddinxveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Waddinxveen:

8 (of meer) schuttingen plaatsen in nieuwbouw voortuinen

Ik ben opzoek naar iemand voor het leveren en plaatsen 8 of meer hardhouten schuttingen. (klasse 2) -Diepte van de tuinen varieert tussen de 10 en 13 meter. -Hoogte schuttingen 180 cm -Geen opdeklat -kantplank optioneel -RVS beslag -afgraven van 20-25 cm en opvullen met zand circa 40 m2 per tuin -afvoeren van de grond Het betreft een nieuwbouwproject dus nog geen beplanting of andere obstakels in de tuinen. Blok 2 zou mogelijk ook mee willen doen, ik weet dat echter niet zeker. Daar zou het gaan om 3 huizen. 2,5 schuttingen zouden daar geplaatst moeten worden. 2 van 10 meter en een van 5 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Vervangen schutting door nieuwe

Lengte oude schutting is 22 meter met daarin een poort van 1 meter breed. Deze wil ik laten vervangen door een nieuwe. Voorkeur voor betonnen onderzijde (rotsmotief) en houten, verticale planken (geen doorkijk).

Uitgraven tuin plus zand storten

Ten behoeve van ons nieuwbouw huis zijn wij op zoek naar iemand die de tuin af kan graven (15 cm) en schoon zand kan terug storten. Het betreft ongeveer 40 m2. Achterom is er een poort aanwezig.

Het renoveren en opnieuw bestraten van een achtertuin

Ik zoek een hovenier die onze achtertuin kan renoveren. Wij hebben een tuin van ongeveer 50 m2, exclusief de schuur is dat ongeveer 44 m2. Wij willen deze graag opnieuw laten straten en een deel van gras moet weg. Hierdoor zou de opdracht als volgt zijn. Ong 11 m2 kunstgras aanleggen op een bestaand grasveld. Ong 20 m2 uitgraven/ophogen en het straten met bestaande tegels en ongeveer 13 m2 bestaande straatwerk opnieuw straten met bestaande tegels. Het werk moet plaatsvinden in de achtertuin die via de poort bereikbaar is.

Nieuwbouw tuin afgraven afvoeren en opvullen met zand

Tuin: 10 bij 10 meter (min een uitbouw van 2,4 meter), naast het huis een poort van 14 meter lang (1 meter breed) Er staat echter nog geen schutting, dus je kan er wel makkelijk komen, ruimte tussen beide huizen is kleine 3 meter) Tevens de oprit ( ongeveer 3 meter breed en 8 meter lang) en voortuin (ongeveer 6 meter breedte en 2 meter diep)

Meerdere tuinen afgraven, afwerken en 3 schuttingen plaatsen

Ik wil graag dat de grond van de achtertuin afgegraven wordt en zand erin gedaan wordt en daarna bewerkt. Grond ook afvoeren, maar kan gratis doordeweeks naar depot hier gebracht worden. Grond van mijn tuin liefst 18 mei klaar. De andere tuinen en schutting etc kan ook de weken erna. Mocht prijs interessant zijn dan willen mijn 3 buren dit ook. Tevens willen we met vier huizen schuttingen laten plaatsen. Via het hoekhuis van de buurman zou je met een kleine en smalle graafmachine er langs kunnen en alle vier de tuinen kunnen doen. Het gaat om 3 composiet schuttingen plaatsen met smalle korven met grof grind. Tuin is ongeveer 25m2 en de maten voor de totale lengte vd schuttingen zijn ongeveer 2x 7900 en 1x 9900 . In nieuwbouwwijk Triangel in Waddinxveen.

Boomstronk verwijderen

Graag wil ik weten hoeveel kosten er verbonden zijn aan het verwijderen van een boomstronk uit onze tuin. De boom zelf is al weg, maar de stronk staat in de weg voor het plaatsen van een nieuwe schutting. De diameter is ongeveer 30 cm van de boom.

Snoeien bomen

Het snoeien van 2 Sekoya's in mijn voortuin. Ook moeten zij afgetopt worden (circa 1 meter). De bomen zijn circa 12 meter hoog en goed bereikbaar met een hoogwerker vanaf de ernaast liggende oprit (10 x 25 meter). Het snoeiafval moet worden afgevoerd.

Visvijver aanleggen

Wij willen over de breedte van onze achtertuin een visvijver aan laten leggen. De afmeting zal 4,5 meter x 1,5 meter en 1.50 meter diep. Er moet aan 1 zijde een plateau komen en een plantenbak. Hier zal de vijver 30 a 40 cm diep zijn. De verdere aanleg van de vijver zullen wij zelf verzorgen. Het afgegraven grond dient door de vakman te worden afgevoerd en de achtertuin is goed bereikbaar.

Schutting van composiet plaatsen

Ik wil graag 13 schuttingdelen plaatsen plus een deur. Afhankelijk van de prijs, doet de buurman ook mee. Het wordt dat 4 exrra schuttingdelen plus nog 1 deur. Materiaal is composiet. Palen zijn 1,8m. Planken, palen, beginstrip, etc etc zijn al aanwezig. Graag een offerte inclusief benodigde materiaal zoals snelbeton.

Seringenbomen verwijderen uit voortuin

Op onze erfafscheiding staan aan beide zijden 2 seringenbomen welke geheel verwijderd en afgevoerd moeten worden, inclusief de stronken en de wortels.

Bouwgrond tuin afgraven

De voor- en achtertuin bij onze nieuwbouwwoning dient 10 cm afgegraven te worden. De grond dient eventueel afgevoerd te worden. De voortuin is 10 m2 en de achtertuin 37 a 40 m2. De beide tuinen zijn goed bereikbaar.

Tuinwerkzaamheden

Ik heb een tuin bij een nieuwbouwwoning van 5.10 meter breed en 12 meter diep. Hier wil ik rondom een composiet schutting met poortdeur laten plaatsen van 1.80 meter hoog. Verder zal er grond uitgegraven moeten worden en afgevoerd, zand gestort en betegeld. De tegels en het hek schaf ik zelf aan, de overige materialen dient te vakman te offreren. Eventueel dient hierna ook de voortuin nog betegeld te worden, hier zijn wij nog niet over uit.

Tuin opnieuw aanleggen

Tuin leeghalen en afvoeren. 60 m2 bestraten met 50 x 50 cm grijze gladde tegels. 2 stroken met grond. Tevens een schutting van ongeveer 18 meter plaatsen met een deur.

Ingekorte schuttingen laten plaatsen

Ik wil 3 en 2 ingekorte schuttingen laten plaatsen met afwerklat en onder andere een extra plank. Gaat om ongeveer 7 meter lengte. De tuin is goed toegankelijk. Er moet dus op 1,80 meter een afwerklat komen omdat de schutting van de buren 2 meter hoog is.

Zweeds rabat schutting laten plaatsen

Wij gaan binnenkort verhuizen naar een nieuwbouw woning en willen graag een offerte voor een schutting (Zweeds rabat zwart) die is geïmpregneerd met houten palen aanvragen. De lengte van de tuin is 28 meter hoogte 180-200 cm. Graag zouden wij een offerte ontvangen materiaal inclusief plaatsen.

Trampoline laten ingraven

Voor onze 2 jongens willen we dit voorjaar een trampoline (nog aan te schaffen) van maximaal 240 cm in laten graven. De tuin is goed bereikbaar via een achterom. Werkzaamheden inclusief het afvoeren van het zand.

Hout/beton schutting laten plaatsen

Ik wil een hout/beton schutting van ongeveer 11 meter lang laten plaatsen. Ik heb een achterom.

Stronken van coniferen laten wegfrezen

Verwijderen van ca. 20 conifeerstronken uit de voortuin (10 bij 3 meter) van tussen bestaande beplanting (struiken en bomen). De tuin is omzoomd door een lage heg (ca. 50 cm. hoog).

Zwarte rabat schutting plaatsen

Wij willen graag onze zwarte rabat schutting laten plaatsen. 1 zijde van 7,2 meter en 1 zijde van 10,2 meter. Het is bij een nieuwbouwwoning. Mochten jullie meer willen weten voor een passende offerte hoor ik het graag.

Composiet schutting en poort plaatsen

Dichte antraciet composiet schutting inclusief plaatsen. Hoogte 200 cm over een lengte van 9,5 meter. Teven een poort hoog 200 cm lengte 230 met een afsluitbare deur(slot) ook deze composiet antraciet inclusief plaatsen. Kunt u een richt prijs geven en appart ook prijzen dus schutting 9,5 meter apart en poort apart

Schuttingen plaatsen bij nieuwbouw

2 rechte schuttingen (10m en 7,2m) plaatsen, hardhout, bijv. 21 planken, met betonnen palen ertussen. Graag ook prijsopgaven voor totale lengtes 93,2m (12 woningen) en 68,8m (als er slechts 8 woningen meedoen).

Schutting leveren en plaatsen

Ik wil betonnen palen van composiet plaatsen in mijn tuin voor de schutting die zelf van hout moet zijn. Deze is 5 meter lang en 1,80 meter hoog.

Beschoeiing laten plaatsen

Ik wil om mijn perceel heen beschoeiing plaatsen (totaal circa 77 meter).

Tuin uitgraven en ophogen met zand

Onze tuin graag uitgraven en ophogen met zand 15 cm. Het gaat hierbij om +/- 41 m². Het gaat om een nieuwbouw woning, dus er staat verder nog niks in de tuin. Wel staan er hekken al om de woningen heen. Zie foto's. Graag ook de kosten als er meerdere woningen mee doen.