Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor uitgraven en grond afvoeren voor aanbouw:

Uitgraven en grond afvoeren voor aanbouw

Wij willen een uitbouw laten plaatsen aan de achterzijde van ons huis. Hiervoor dient ten behoeve van de fundering grond uitgegraven en afgevoerd te worden. De aannemer voor de uitbouw heeft dit optioneel opgenomen in zijn prijs, maar dit moet natuurlijk goedkoper kunnen. Het gaat om ongeveer 6 meter x 2 meter x 0,6 meter = 7,2 m3 grond. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval moet eerst worden overlegd en de klant heeft buren die wellicht hetzelfde willen laten doen. Het lijkt mij verstandig om even contact op te nemen met de klant.
Onze klant uit Voorschoten (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitgraven en grond afvoeren voor aanbouw uit heel Nederland:

Uitgraven vanwege bouw van een kelder

Graag ontvang ik een indicatie voor het uitgraven en afvoeren van de grond ten behoeve van een kelder bouw. De afmeting is 11 x 8 meter en 2.60 meter diep.

Klei uitgraven en afvoeren en zand erin storten

In de lege tuin ligt klei grond, schuttingen zijn al weg. Ook de voortuin is leeg. Beide tuinen moeten 25 cm uitgegraven worden en zand gestort. De achtertuin is 42 m2 en de voortuin 10 m2. De achtertuin is via een poort van 1.20 meter bereikbaar.

Heien, funderen, beton storten en grond afvoeren

Het betreft een aanvraag om een uitbouw van ongeveer 6 meter bij 2.50 meter te funderen: - De uitbouw wordt door een andere party opgebouwd van houtskelet - De werkzaamheden waarvoor we u vragen zijn A- heipalen slaan tot juiste diepte en juiste diameter - graag ook het vooronderzoek doen naar hoe diep de palen moeten. B- fundering uitgraven en afvoeren grond. C- fundering maken van bewapening + broodjes vloer monteren. D- het volstorten van de palen en fundering / vloer tot aan gelijke hoogte binnen kant woning. De woning is aan de, het betreft een hoek begane grond woning die vrij toegankelijk is - deur openingen van 90 cm. Gelieve een prijs inclusief arbeidsloon en materiaal en btw kosten. Gewenste startdatum in overleg wat ons betreft binnen 8 weken.

Sloopwerk en uitgraven van een tuin

In een woning uit bouwjaar 1929, met 235 m² vloeroppervlak, wil ik graag alle binnenwanden en plafonds laten slopen. Ook alle stoffering moet worden verwijderd. Ik laat alles graag afvoeren middels een container, door u te verzorgen, inclusief de vergunning voor en plaatsing van de container. De woning heeft een souterrain en daar willen we een glaspui gaan plaatsen in de achtergevel. Daarvoor moet de tuin 1 meter diep worden afgegraven over een oppervlak van 6 x 5 meter. De tuin is alleen via de woning bereikbaar. De afvoer van de grond moet dan ook binnendoor gebeuren. Ik ben op zoek naar een aannemer die hier op heel korte termijn mee kan starten. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. Ik ontvang graag uw offerte.

Terras opnieuw aanleggen

Het betreft het verwijderen en afvoeren van de oude tegels en bielzen. Hierna gaat het om het uitgraven en afvoeren van grond en witzand toevoegen. Er zal daarna een terras van 23 m2 met 60 x 60 cm betontegels en 10 m2 klinkers gelegd moeten worden.

Bouwput uitgraven

Ik wil graag een bouwput laten uitgraven in Heumen. Oppervlakte is 12 bij 8 meter en een halve meter diep. Grond ook graag afvoeren. Graag voor week 40.

Sloop van een clubhuis

- Zinkput saneren , uitgraven, afvoeren van 60 m3 vuile grond, aanbrengen van 75 m3 schone grond en aftrillen - Electra + Water: graaf werkzaamheden 10 x 2 x 1 meter, bestrating verwijderen 15 x 2 meter, opnieuw bestraten, 2 x mof + 2 meter kabel - Waterleiding repareren - Schoongrond verklaring minder dan 200 m3 - Afvoeren en slopen gebouw

Woning onderkelderen

Graag ontvang ik een offerte voor het bouwen van een kelder. Het betreft een rijtjeshuis dat onderdeel is van een project waarin wij met 21 huishoudens 21 oude huurwoningen kopen en volledig opknappen. Het casco herstel gaat vanuit de CPO en eventuele gewenste uitbreidingen worden aangenomen op basis van inschrijving. De fundering onder de woning wordt nu hersteld/vervangen in verband met palenpest. De kelder zal komen achter de nu bestaande bouw. Bovenop de kelder staat een uitbouw (licht, houtskeletbouw) gepland van 5 meter x 4 meter. De kelder zouden wij het liefst over de hele diepte van de tuin willen (5 meter x 7 meter), hierbij zou het achterpad (smal) behouden blijven. - Wat kost het ons als wij (ik + eventueel 3 a 4 niet aangrenzende buren) een kelder willen? - Om kosten te drukken is het mogelijk dat wij het grootste deel van het uitgraven en grond afvoeren alvast doen? - Het grondwater schijnt vrij hoog te staan in deze buurt, is dit een probleem? Omdat wij nog veel meer zaken gaan doen in het huis (onder andere achtergevel rechtop trekken, dakkapel, uitbouw en de volledige binnenzijde v/h huis) zijn er een architect en constructeur die aanvullende documentatie kunnen aanleveren als dat nodig is. Hopelijk heb ik een duidelijk beeld geschetst met de omschrijving. Mocht u aanvullende vragen hebben om goede offerte te kunnen maken dan hoor ik dat graag. Als de offerte serieus en goede inschatting is van de werkelijke kosten dan ben ik uiteraard bereidt om een vergoeding hiervoor te betalen.

Fundering of betonplaat voor zeecontainer leggen

Er moet een fundering gemaakt worden voor een zeecontainer die geplaatst moet worden. Het is nu nog zachte grond. Het volgende moet gebeuren: - Hekjes weghalen en afvoeren, - Uitgraven grond en afvoeren. Zand?, - Fundering storten c.a. 10-12 cm?, - Met bewapening stalen net?, - Lengte c.a. 12,5 meter breedte c.a. 1,5 meter, - Tegen Stelcon platen aan, - Alles zelf verzorgen ook afvoer materialen, Alternatieven zijn welkom. Het is altijd mogelijk om in overleg langs te komen, om de opties en mogelijkheden te bespreken.

Haag verwijderen en hekwerk plaatsen

Ik wil graag: - bestaande groene haag uitgraven, afvoeren (dit als losse stelpost in offerte opnemen) - gegalvaniseerde metalen verticale steunpilaren in beton in de grond - er tussen hekwerk plaatsen (panelen 180 cm lang bv. Uit de praxis) Tuin is ongeveer 5 meter + 9 meter + 6 meter (dus 3 houten afscheidingswanden) Wie kan voor mij een mooie offerte met vaste prijs maken? Het werk dient in de maand september of de eerste helft van oktober te gebeuren.

Partners

Partners van Casius