Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Voorhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Voorhout heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Voorhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Voorhout of directe omgeving.

215 klanten uit Voorhout bevelen een bij Casius in Voorhout aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Voorhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis, tuin + overkapping vernieuwen, aanleg nieuwe tuin, aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras, beschoeiïng of damwand laten plaatsen bij sloot en tuin aanpassen, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, terras aanleggen, tuin renoveren, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, schutting met bpc composiet leveren en plaatsen, tuin egaliseren en bestraten en nieuwe toegangspoort en schutting, tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven, tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen, zwembad uit de tuin verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Voorhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Voorhout:

Tuin ontwerpen en aanleggen

Mijn tuin compleet ontwerpen, met bestrating, vlonder, plantjes etc. Ik wil gewoon een ongelooflijk mooie tuin en nu ligt er alleen maar onkruid meer niet. Het is een nieuwbouwhuis dus ik heb er niks aan gedaan en heb 2 linkerhanden. Ik zag op jullie website ook al aardig wat mooie voorbeeldjes staan dus ik ga er van uit dat ik bij jullie moet zijn. Mijn tuin is ongeveer L. 10 m bij 85 m2. Wat gaat het ongeveer kosten om ALLES te doen, zodat ik er van uit kan gaan dat me tuin compleet naar wens word gemaakt!

Tuin afgraven

De goed te bereiken achtertuin is ongeveer 66 m2 groot. Deze dient te worden afgegraven en struiken en stronken verwijderd. Graag ontvangen wij van de vakman advies wat in deze verstandig is.

Tuin egaliseren, bestrating/kunstgras, simpele fietspoort

Onze tuin graag egaliseren, bestrating, kunstgras, simpele fietspoort op palen. Geen planten. Tuin achter 42m2. Tuin voor is 12m2.

Complete tuinrenovatie

Leeghalen tuin, ongeveer 110 m2, inclusief oud terras. Aanleg nieuw terras, 21 m2 Aanleg nieuw terras voor plaatsing schuur met overkapping en pad naar achterom, ongeveer 34 m2 Aanleg gazon, ongeveer 45 m2 scheiding tussen gazon en border.

Schutting plaatsen

Ik wil samen met mijn buren de schutting aan de achterkant van de tuinen laten vervangen. De tuinen zijn ieder 6 meter breed en moeten ieder een poort van 90 cm breed krijgen. De hoogte van de schutting zouden wij graag op 1.90 meter hebben. Wij denken nu aan houten schuttingsdelen met betonnen palen. De tuinen zijn goed bereikbaar.

Beschoeiing langs de sloot vervangen

Samen met de buren moeten wij de hardhouten beschoeiing bij de sloot vervangen. Maar dat zou ook even bekeken moeten worden of dat echt zo is. Zo ja, dan gaat het om 10 meter in totaal.

Trampoline laten ingraven en zand afvoeren

Wij hebben een ronde trampoline van 305 cm. Wat zijn de kosten om deze te laten ingraven op een bestaand grasveld. De trampoline moet ongeveer gelijk aan de grond komen. Incl leggen en bevestigen van een worteldoek. Ook afvoeren van het zand. Dus eigenlijk alles van a tot z.

Tuin gedeeltelijk afgraven en ophogen

Gedeelte van de tuin (4 x 3,5 m) is op dit moment begroeid met o.a. 1 wilgje en vlinderstruik. Dit moet worden afgegraven (circa 40 cm diep) en opgevuld worden met tuingrond. Het gaat om het gedeelte tussen het gras en de vlonder (zie foto's). Graag offerte hiervoor. Er is een smalle zij-ingang met pad. Maar zwaar materiaal wordt lastig. Graag via mail benaderen.

Waterbron slaan in de tuin

Wij willen graag een waterpomp aansluiten op waterbron in tuin. Hiervoor dient een waterbron geslagen te worden. De achtertuin is via de poort bereikbaar.

Nieuwe schutting plaatsen

Nieuw schutting tussen 2 tuinen plaatsten. Aan het einde in de vorm van een T splitsing aan beide kanten een poort. Soort schutting: betonnen palen en lage rand met daarop vertikale houten schutting met toog (licht afgerond dus). Houtsoort: met lariks of douglas hout Kleur beton: licht grijs Maten: lange deel 10 meter (5 schuttingdelen) Poort: 100 breed met daarnaast nog circa 40 cm schutting Hoogte: circa 185 cm Oude schutting, poort en palen verwijder ik zelf. Ik wil graag een prijsopgave van schutting inclusief plaatsen

Aarde afgraven, afvoeren en ophogen

In de voor- en achtertuin dient er aarde te worden afgegraven en afgevoerd. Op dit moment kan de vakman daar goed bij daar er nog geen schuttingen staan. Hierna dient de tuin te worden opgehoogd met straatzand. De oppervlakte is ongeveer 72 m2.

Tuin leegruimen en grond afgraven/egaliseren

Tuin, ongeveer 85 m2. Tuinafval (o.a. bielzen, schutting materiaal, stronken) afvoeren (dit ligt al klaar). Bielzen uitgraven en afvoeren. Klinkers verwijderen en naar voorkant van huis brengen. 2 Hortensia’s uitgraven en afvoeren. Grond afgraven en egaliseren. tuin is bereikbaar.

Coniferen verwijderen en schuttingdelen plaatsen

Ik wil 14 coniferen laten verwijderen en een schutting laten plaatsen. De coniferen met wortel en al verwijderen. De schutting is 6 delen lang. Het mag een eenvoudige schutting zijn, zonder bijzonderheden, gewoon strak. In overleg met de buren zal daarin een keus gemaakt worden. Het leveren van de schutting kan in overleg.

Schutting met deur plaatsen

In de tuin van onze huurwoning willen we de schutting aanpakken. Het gaat om ongeveer 10 meter lengte met een achterkant a 2,5 meter waar ook een (brede) deur/poort in moet in verband met een scooter. Er dienen houten schuttingsdelen en houten palen gebruikt te worden. Wij zullen zelf de huidige schutting verwijderen.

Twee kleine en een grote boom rooien

Tuin egaliseren

Grond ophogen bij de nieuwbouwwoning

Ik wil de tuin van onze nieuwbouwwoning laten ophogen. Het betreft ongeveer 180 m2 die 40 centimeter opgehoogd moet worden. De tuin willen wij in december laten ophogen.

Tuin leeghalen en deels bestraten

Betreft een lege tuin van 75 m²: - oude grond afgraven; - 1 stronk verwijderen, oude Japanse prun; - egaliseren; - ophogen; - deels bestraten pad (4.50 meter diep) - voorste deel voor auto - deel raam kant (halve cirkel ongeveer 20 m²).

In de achtertuin een waterbron slaan

Ik wil in mijn achtertuin een bron laten slaan van ongeveer 22 meter diep, met een elektrische pomp. Elektra is aanwezig.

Poort vervangen

Er dient een poortdeur geplaatst te worden in een bestaande situatie inclusief hang- en sluitwerk. De vakman dient de deur goed in te meten, te leveren en te plaatsen.

Tuinafscheiding aan achterzijde tuin

Tuin op het Zuid Westen, aan het eind een trappertje naar de sloot. Ik wil graag een afscheiding aan de achterkant naar de straat achter de sloot. Liefst met weinig onderhoud en een kruiden tuin. Ik wil graag een ontwerp.

Vijver laten renoveren

Ik wil graag aan mijn vijver groot onderhoud laten plegen en deze laten herinrichten. Het gaat om een vijver die is uitgegraven en voorzien van vijverfolie. De maat is 2 bij 4 meter en in het diepe stuk ongeveer 1.30 meter diep. Hij blijft maar groen en dat vind ik zonde. De vijver moet helemaal leeg, dan moet er een nieuwe substraatlaag in en beplanting. Er moet tijdens het onderhoud ook opvang worden geregeld voor de ongeveer 20 vissen die er in zitten.

Aanleggen van een voor en achtertuin

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een voor en achtertuin bij onze nieuwbouwwoning. Allereerst dient deze afgegraven te worden, het betreft nieuwbouw en er ligt ongetwijfeld veel bouwafval onder het zand. De voortuin is zo'n 10 m²: deze moet betegeld worden met tegels van 60 x 60 cm . De achtertuin is zo'n 50 m² : hier willen we grote tegels van 60 x 60 cm en een strookje gras. Wij ontvangen graag een offerte met afzonderlijke posten voor de arbeid en de materialen.

Betonschutting zonder panelen

Plaatsen van 26 m1 schutting, betonpalen met schroefhuls in de kop voor ligger over de palen. Onderin een betonplank hoog 25 tot 30 cm. Invulling plaats ik zelf met eigen decoraties. Er is een hoekpaal nodig. Vanaf de weg is de afstand naar de schutting 25 meter.

Aanleggen nieuwe tuin

Het betreft het aanleggen van een nieuwe tuin aan de hand van een reeds gemaakt ontwerp. Het gaat om een kavel van 17 meter breed en 37 meter diep inclusief de slot en de woning. Er dient een veranda geplaatst te worden, een trampoline ingegraven, erfafscheiding geplaatst, terrassen bestraat en fruitbomen geplaatst. Verder moet er gras komen en in de voortuin een rand met schelpen en de oprit van 5 meter lang bestraat. De tuin bevat ook ongeveer 15 meter keerwand en er moet ook behoorlijk wat grondwerk worden verricht. De woning zal eind oktober opgeleverd worden, wij willen dan gelijk starten met de tuin. Er is een tekening beschikbaar.

Oude schutting laten vervangen

Wij willen graag de schutting laten verwijderen en een nieuwe laten plaatsen. Het gaat om een schutting van 11.85 meter lang. Wij willen graag een schutting met betonnen palen en betonnen onderregel. Scherm: 21 planken met houten bovenregel. De tuin is makkelijk bereikbaar.