Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Voorburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Voorburg heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Voorburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Voorburg of directe omgeving.

930 klanten uit Voorburg bevelen een bij Casius in Voorburg aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Voorburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuinafscherming nieuwbouw, tuin afgraven, grond afvoeren en goede grond en puin plaatsen, tuin aanleggen, voor- en achtertuin aanleg nieuwbouw, afgraven en afvoeren bouwgrond, tuin aanleggen, tuin renoveren / vernieuwen, tuin aanleggen bij nieuwbouw, schuurtje met overkapping bouwen, grasveld aanleggen, tuin opnieuw inrichten, egaliseren tuin en aangrenzend stukje gemeentegrond, achtertuin renoveren, tuin afgraven en weer ophogen met zand en nieuwe tuingrond, damwand plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Voorburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Voorburg:

Boom laten verwijderen

Ik wil graag een schatting voor de prijs om deze boom te verwijderen. Het afvoeren mag in overleg. De boom zal rond de 20 meter hoog zijn.

Nieuwbouw tuin aanleggen

Het gaat om een nieuwbouw huis waarbij de tuin moet worden afgegraven en het puin afgevoerd moet worden. Vervolgens moet de tuin weer opgehoogd worden en bestraat met 60 x 60 cm tegels. De tuin is ongeveer 43,5 m2.

Beschoeiing plaatsen bij verzakkende achtertuin

De achtertuin ligt aan het water en de tuin is ongeveer 1 meter hoger ten opzichte van het wateroppervlakte. Nu zijn de betonnen palen die de tuin tegen houden, verzakt/vergaan waardoor de tuin dreigt te verzakken. Er moeten dus nieuwe palen geslagen worden met daartussen planken/betonnen platen of iets dergelijk. De breedte van de tuin schat ik op 8 meter.

Tuinonderhoud en -reiniging

Onze tuin graag op orde brengen, veel onkruid verwijderen, tegels met hogedrukspuit reinigen, borders op orde brengen. Mogelijk wat bijplanten? De achtertuin is 120 m2 en de voortuin is 40 m2.

Bamboescherm plaatsen tegen betonnen muur

Wij hebben een lelijke betonnen schutting in de tuin van ongeveer 7 bij 8 meter (in een L-vorm). De ene kant is ongeveer 180 cm hoog, de andere kant ongeveer 150 cm hoog. We willen vóór deze betonnen schutting bamboe rollen plaatsen. Wij leveren zelf de bamboe rollen. We vragen de vakman om de bamboe rollen op een stevige en mooie manier te bevestigen aan de betonnen schutting.

Hulstboom kappen

We willen graag een Hulst boom laten kappen, een oude stronk verwijderen en een heg.

Bomen in achtertuin verwijderen

In achtertuin gedeelde groen helemaal eruit zie foto

Dakterras aanleggen

Ik heb een dakterras van 21 m2 met op dit moment 21 hardhouten vlonders van 1 m2. Ik zou graag een dakterras willen hebben met kunststof planken incl de draagconstructie daaronder. Hekwerk is er reeds al en ik heb openslaande deuren waarvan de onderkant 14.5 cm boven het dak zit. Terras incl draagconstructie mag dus niet hoger zijn dan ongeveer 14 cm.

Stuk zand in achtertuin uitgraven

4 m3 zand uitgraven in achtertuin en afvoeren. Achtertuin is bereikbaar via de garage.

Kunstgras aanleggen en betegelen

Egaliseren voor tegels en kunstgras, deels tegelen 20 m2, 10 voortuin, 10 achtertuin,deels kunstgras achtertuin 8 x 4 meter, maar er zal een stuk schuin worden afgesneden in verband met schuin lopen tuin.

Houten raamwerk plaatsen als fundering voor tuinschuur

In de achtertuin willen wij een nieuwe tuinschuur plaatsen van circa 2 x 3 meter. Omdat er een stronk van een boom in de grond zit kan er geen betonnen fundering gestort worden. We willen graag een houten raamwerk laten plaatsen, zodat we zelf daarop de schuur kunnen plaatsen. De schuur wordt een standaard bouwpakket. Wat kost het maken en plaatsen van zo'n raamwerk. De grond ter plaatse is leeg en redelijk egaal. Op de foto de hoek waar de schuur moet komen.

Stormschade aan schutting repareren

Na de in januari storm is een deel van de schutting omgewaaid, waarbij 2 palen zijn afgebroken. De schutting is van geïmpregneerd hout, onbekende leeftijd en ca 12 meter lang, 1. 80 hoog. Wat zouden bij benadering de kosten zijn om de schutting weer te repareren? Graag ontvangen wij de gratis en vrijblijvende offerte hiervoor. Na akkoord van de verzekering wil ik de schutting ook zo spoedig mogelijk laten herstellen. Graag ook een prijs voor complete vervanging! Foto van de schutting is toegevoegd.

Omgewaaide boom opruimen

Omgewaaide boom opruimen. Vanochtend 13 september is er tijdens de storm een grote wilg in onze tuin omgewaaid. De boom was 10 meter hoog en de stam heeft een diameter van ongeveer 60 cm. We ontvangen graag een offerte voor onze verzekering voor het opruimen van de boom, inclusief het afvoeren van het hout. De boom is goed bereikbaar.

Tuin opnieuw aanleggen/inrichten

Graag zouden we onze tuin anders aanleggen/inrichten. Het materiaal wat er is kan grotendeels opnieuw gebruikt worden. Het terras moet worden verplaatst en het gras opnieuw aangelegd. De tuin moet ook worden opgehoogd. Er moet een schutting geplaatst worden van voor naar achter, dat betekent 10 meter bij 6 meter. Ook moet er een tuinhuis/veranda geplaatst worden. Verder willen we een overkapping voor de fietsen laten maken in de zijtuin. Hierbij zijn we benieuwd of het mogelijk is om het betonnen hokje dat er nu staat kan worden afgebroken en op de plek/fundering van het oude huisje een nieuw tuinhuis kan worden geplaatst. We willen e.e.a. in goed overleg met onze buren, er moet een 'groene afscheiding' als schutting komen. We willen een afspraak maken om de klus hier met de vakman te bespreken. We staan open voor uw advies en ontvangen daarna graag uw prijsopgave.

Coniferen verwijderen uit de achtertuin

Wij willen graag de coniferen uit onze tuin laten verwijderen die de erfafscheiding vormen met onze beide buren. Het gaat totaal om ongeveer 15 m2 aan coniferen. In de erfscheiding zitten ook nog een paasboom en een appelboom. Daarnaast willen we nog 3 andere bomen uit de tuin laten verwijderen. Een paarse regen van ongeveer 1,5 meter hoog, een berk van 2 meter hoog en een smalle boom van 4 meter hoog. Aan de ene kant zijn de coniferen ongeveer 2 meter hoog aan de andere kant ruim 3 meter. Bijgaand 3 foto's die hopelijk iets meer inzicht geven. De tuin is bereikbaar via een achterom. Alles moet ook worden afgevoerd.

Coniferen snoeien

In de tuin van mijn buren staan 2 zeer hoge coniferen van, naar mijn inschatting, 25 meter hoog. Wat zou de inschatting zijn van de kosten om deze bomen minimaal 10 meter in te korten? Weghalen van de bomen is geen optie want dat komt zeer zeker ver boven ons budget.

Boomstronken verwijderen en gras aanleggen

Wij zouden graag twee boomstronken uit onze achtertuin laten verwijderen, van een Rhododendron en (vermoedelijk) een Taxus. Daarnaast zouden wij graag ongeveer 40 m2 graszoden laten leggen.

Haag door een schutting vervangen en bestrating ophogen

Ik wil de tuin bij mijn huurwoning op korte termijn dicht laten zetten, zodat de honden er niet uit kunnen. Dit betekent dat er 8 flinke laurierstruiken verwijderd moeten worden, inclusief de wortels. Daarna moet er 8 meter schutting worden geplaatst, een recht deel en een deel met een hoek. Er zijn 3 nieuwe tuinschermen nodig, er kunnen 2 schermen worden hergebruikt. Verder wil ik een terras van 20 m² laten ophogen, maar die klus heeft geen prioriteit. Ik ontvang graag uw offerte.

Schutting met poort vervangen

Wij hebben in de tuin een schutting in 2 delen met een afsluitbare poort die wij geheel willen laten verwijderen en afvoeren. Daarna moet er een nieuwe dichte schutting worden geplaatst en een poort met een veiligheidsslot. Het gaat om een schutting van 325 cm breed en 215 cm hoog en een deel van 290 cm breed en 215 cm hoog. Ook het deel boven de poort moet tot 215 cm hoog worden betimmerd. We willen hardhouten palen en geïmpregneerde horizontale planken met aan de bovenzijde een afdeklat. We maken graag een afspraak om de situatie hier even te laten beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Boomstronken verwijderen

Wij hebben in onze achtertuin een tweetal bomen die we willen verwijderen. Inmiddels zijn ze kort en kleiner, maar de stronken zitten nog in de grond. Deze willen we graag laten verwijderen, maar eerst wil ik weten wat de kosten zullen zijn. Kunt u me hierover informeren? Dank u.

Tuinontwerp en aanleg

Er dient een tuinontwerp gemaakt te worden voor een tuin van ongeveer 40 m2 en deze vervolgens aanleggen. Paar wensen: weinig onderhoud, groen dmv oa gras en een tuin om in te relaxen.

Schuttingdeur repareren of vervangen

De schuttingdeur moet gerepareerd of vervangen worden, de afmetingen van de deur zijn 190 x 84 cm. De deur valt uit elkaar.

Kastanjeboom kappen

Kastanjeboom ongeveer 15 meter. In de achtertuin, er is een achterom voor de afvoer.

Trampoline ingraven in de tuin

In onze tuin willen wij een ronde trampoline laten ingraven met een diameter van 2.70 meter. Ook moet de grond en een oude rododendron worden afgevoerd. Er is geen achterom beschikbaar.

Schutting met schermen en palen laten plaatsen

Ik wil graag tuinschuttingen laten plaatsen. Het gaat om 3.5 scherm met de palen. De oude schutting verwijderen we zelf.