Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Voorburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Voorburg heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Voorburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Voorburg of directe omgeving.

954 klanten uit Voorburg bevelen een bij Casius in Voorburg aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Voorburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, volledige aanleg tuin, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, tuin ontwerpen en aanleggen, aanvraag vrijblijvende offerte aanleg nieuwe tuin, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, tuin opnieuw aanleggen, herbestraten terras, new back garden & renovate front garden, nieuwe tuin aanlegggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Voorburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Voorburg:

Tuinen afgraven / afvoeren / schutting plaatsen

Graag ontvang ik offertes voor het afgraven van 4 tuinen (Nieuwbouw). Aarde eruit, zand erin en afvoeren van het zand. 3 tuinen van ieder 32 m2 achter en de voortuin 11 m2. 1 tuin van ongeveer 95 m2 rondom hoekhuis. Tevens eventueel schuttingen plaatsen in overleg.

Boom laten verwijderen uit tuin

Graag zou ik een boom uit mijn goed te bereiken achtertuin laten verwijderen. De boom is 2.50 meter hoog en staat in de buurt van een schutting. Graag hoor ik van de vakman of de boom gekapt of gerooid moet worden.

Tuin renovatie

Om te beginnen wil ik de klimophaag laten terugsnoeien en uitlopers in de tuin verwijderen. Grasveld is overwoekerd met klimop. Haag ca 7 meter breed. Daarna de tuin van circa 90m2 "opbouwen"; gras leggen; grindtegels draaien en borders aanleggen. Materiaal afvoeren in overleg.

Gras vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van het gras, wat er van over is, inclusief verwijderen. Het gaat om ongeveer 25 m2 aan de noordkant van het huis, dus schaduwrijk.

Fundering voor terras

De tuin ligt 80 cm lager. Ik zoek een oplossing voor een fundering en een opbouw zodat ik zelf een terras kan betegelen. Het terras zal 6 x 4 meter moeten gaan worden. Ik heb begrepen dat er gebruik gemaakt dient te worden van een PS combinatie vloer, 160 mm, met een strokenfundering.

Nieuwe voortuin aanleggen

Tuin (7,5 x 6,0 m) vrij maken van tegels en planten. Bestaande fietsschuur verplaatsen (afbouw + opbouw). Heg voorzien aan 3 zijden. Nieuwe bestrating en plantenbak aanleggen. De schuur moet iets verlaagd komen te liggen.

Heg verwijderen en schutting plaatsen

Ik wil een 10 tot 12 meter liguster heg laten verwijderen en afvoeren. En nieuwe schutting met tuindeur laten plaatsen, inclusief materialen. Ik laat mij adviseren over het materiaalsoort van de schutting. Oppervlakte bedragt ook ongeveer 12 meter.

Tuin egaliseren, bestraten

Ik wil mijn voortuin van 15m3, egaliseren en deels opnieuw bestraten. Vakman zorgt voor de tegels in overleg met mij. Oud materiaal moet afgevoerd worden. Ook een restje van een oude hazelaarstruik weghalen, oude tegels weghalen, en eventueel een nieuw boompje planten,

Tuin egaliseren en renoveren

Wij hebben vorig jaar een huis gekocht en willen graag de achtertuin renoveren. De tuin is ongeveer 56m2 groot en bijna volledig bestraat met tuintegels. De bestrating is echter verzakt en ongelijk geworden. Ook stond er vroeger een boom, die is omgezaagd, maar waarvan nog een stronk is overgebleven. We willen dit graag opnieuw laten egaliseren en bestraten. De tuin is niet achterom bereikbaar en we willen geen schade aan de keuken, dus de voorkeur heeft af/aanvoer over het huis heen met een kraan. Werkzaamheden die we voorzien: * Tuintegels verwijderen (56m2) * Boomstronk verwijderen * Zand afgraven en vervangen (indien nodig) * Tuin egaliseren * 36m2 Bestraten met nieuwe tuintegels (evt zelf aan te schaffen) * Aanleg van border (excl. beplanting) * Aanleg van vlonder van 6,25x3m * Af- en aanvoeren van materialen over het huis dmv kraan Afhankelijk van de prijs overwegen we ook het doortrekken van water af- en aanvoer naar de vlonder ivm aanleg buitenkeuken in de toekomst.

Ontwerp en renovatie verouderde voor- en achtertuin

Ik wil een ontwerp voor een onderhoudsarme en ecologische tuin. Er moeten een aantal boompjes uit en plantjes in. Het gaat om een voor en achtertuin van totaal 84 m2. Ik heb geen achterom. Deze moet een soort moestuin worden met ruimte voor insecten. Ik heb een beperkt budget.

Boom laten verwijderen

Ik wil graag een schatting voor de prijs om deze boom te verwijderen. Het afvoeren mag in overleg. De boom zal rond de 20 meter hoog zijn.

Nieuwbouw tuin aanleggen

Het gaat om een nieuwbouw huis waarbij de tuin moet worden afgegraven en het puin afgevoerd moet worden. Vervolgens moet de tuin weer opgehoogd worden en bestraat met 60 x 60 cm tegels. De tuin is ongeveer 43,5 m2.

Beschoeiing plaatsen bij verzakkende achtertuin

De achtertuin ligt aan het water en de tuin is ongeveer 1 meter hoger ten opzichte van het wateroppervlakte. Nu zijn de betonnen palen die de tuin tegen houden, verzakt/vergaan waardoor de tuin dreigt te verzakken. Er moeten dus nieuwe palen geslagen worden met daartussen planken/betonnen platen of iets dergelijk. De breedte van de tuin schat ik op 8 meter.

Tuinonderhoud en -reiniging

Onze tuin graag op orde brengen, veel onkruid verwijderen, tegels met hogedrukspuit reinigen, borders op orde brengen. Mogelijk wat bijplanten? De achtertuin is 120 m2 en de voortuin is 40 m2.

Bamboescherm plaatsen tegen betonnen muur

Wij hebben een lelijke betonnen schutting in de tuin van ongeveer 7 bij 8 meter (in een L-vorm). De ene kant is ongeveer 180 cm hoog, de andere kant ongeveer 150 cm hoog. We willen vóór deze betonnen schutting bamboe rollen plaatsen. Wij leveren zelf de bamboe rollen. We vragen de vakman om de bamboe rollen op een stevige en mooie manier te bevestigen aan de betonnen schutting.

Hulstboom kappen

We willen graag een Hulst boom laten kappen, een oude stronk verwijderen en een heg.

Bomen in achtertuin verwijderen

In achtertuin gedeelde groen helemaal eruit zie foto

Dakterras aanleggen

Ik heb een dakterras van 21 m2 met op dit moment 21 hardhouten vlonders van 1 m2. Ik zou graag een dakterras willen hebben met kunststof planken incl de draagconstructie daaronder. Hekwerk is er reeds al en ik heb openslaande deuren waarvan de onderkant 14.5 cm boven het dak zit. Terras incl draagconstructie mag dus niet hoger zijn dan ongeveer 14 cm.

Stuk zand in achtertuin uitgraven

4 m3 zand uitgraven in achtertuin en afvoeren. Achtertuin is bereikbaar via de garage.

Kunstgras aanleggen en betegelen

Egaliseren voor tegels en kunstgras, deels tegelen 20 m2, 10 voortuin, 10 achtertuin,deels kunstgras achtertuin 8 x 4 meter, maar er zal een stuk schuin worden afgesneden in verband met schuin lopen tuin.

Houten raamwerk plaatsen als fundering voor tuinschuur

In de achtertuin willen wij een nieuwe tuinschuur plaatsen van circa 2 x 3 meter. Omdat er een stronk van een boom in de grond zit kan er geen betonnen fundering gestort worden. We willen graag een houten raamwerk laten plaatsen, zodat we zelf daarop de schuur kunnen plaatsen. De schuur wordt een standaard bouwpakket. Wat kost het maken en plaatsen van zo'n raamwerk. De grond ter plaatse is leeg en redelijk egaal. Op de foto de hoek waar de schuur moet komen.

Stormschade aan schutting repareren

Na de in januari storm is een deel van de schutting omgewaaid, waarbij 2 palen zijn afgebroken. De schutting is van geïmpregneerd hout, onbekende leeftijd en ca 12 meter lang, 1. 80 hoog. Wat zouden bij benadering de kosten zijn om de schutting weer te repareren? Graag ontvangen wij de gratis en vrijblijvende offerte hiervoor. Na akkoord van de verzekering wil ik de schutting ook zo spoedig mogelijk laten herstellen. Graag ook een prijs voor complete vervanging! Foto van de schutting is toegevoegd.

Omgewaaide boom opruimen

Omgewaaide boom opruimen. Vanochtend 13 september is er tijdens de storm een grote wilg in onze tuin omgewaaid. De boom was 10 meter hoog en de stam heeft een diameter van ongeveer 60 cm. We ontvangen graag een offerte voor onze verzekering voor het opruimen van de boom, inclusief het afvoeren van het hout. De boom is goed bereikbaar.

Tuin opnieuw aanleggen/inrichten

Graag zouden we onze tuin anders aanleggen/inrichten. Het materiaal wat er is kan grotendeels opnieuw gebruikt worden. Het terras moet worden verplaatst en het gras opnieuw aangelegd. De tuin moet ook worden opgehoogd. Er moet een schutting geplaatst worden van voor naar achter, dat betekent 10 meter bij 6 meter. Ook moet er een tuinhuis/veranda geplaatst worden. Verder willen we een overkapping voor de fietsen laten maken in de zijtuin. Hierbij zijn we benieuwd of het mogelijk is om het betonnen hokje dat er nu staat kan worden afgebroken en op de plek/fundering van het oude huisje een nieuw tuinhuis kan worden geplaatst. We willen e.e.a. in goed overleg met onze buren, er moet een 'groene afscheiding' als schutting komen. We willen een afspraak maken om de klus hier met de vakman te bespreken. We staan open voor uw advies en ontvangen daarna graag uw prijsopgave.

Coniferen verwijderen uit de achtertuin

Wij willen graag de coniferen uit onze tuin laten verwijderen die de erfafscheiding vormen met onze beide buren. Het gaat totaal om ongeveer 15 m2 aan coniferen. In de erfscheiding zitten ook nog een paasboom en een appelboom. Daarnaast willen we nog 3 andere bomen uit de tuin laten verwijderen. Een paarse regen van ongeveer 1,5 meter hoog, een berk van 2 meter hoog en een smalle boom van 4 meter hoog. Aan de ene kant zijn de coniferen ongeveer 2 meter hoog aan de andere kant ruim 3 meter. Bijgaand 3 foto's die hopelijk iets meer inzicht geven. De tuin is bereikbaar via een achterom. Alles moet ook worden afgevoerd.