Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor stronk verwijderen:

Stronk verwijderen

Stronk (60 cm) van een struik verwijderen. Niet te doen met de hand.
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stronk verwijderen uit heel Nederland:

Boom rooien inclusief stronk

Ik wil graag een boom uit onze tuin laten verwijderen. Deze is ongeveer een meter of 15 hoog en de stam heeft een doorsnee van ongeveer 50 cm. We hebben een poortdeur en de vakman moet het puin niet afvoeren.

Boom kappen en stronk verwijderen

Ik zoek een partij die uit mijn achtertuin een boom kan kappen en verwijderen. De boom heeft een diameter van ongeveer 80 cm en is ongeveer een huis hoog. De achtertuin is te bereiken via de woning.

Boomstronk verwijderen

In de achtertuin hebben wij een boomstronk met een diameter van 50 cm en een hoogte van 50 cm. Graag laten wij deze verwijderen zodat er hierna bestraat kan worden. De stronk staat vrij en is goed te bereiken.

Boomstronk verwijderen

Ik zoek een partij die een boomstronk in vanuit mijn achtertuin kan verwijderen. De stronk heeft een doorsnede van ongeveer 90 cm.

Boomstronk verwijderen

Ik zoek een partij die een boomstronk uit mijn tuin kan verwijderen en afvoeren. De stronk is goed bereikbaar.

Boom in voortuin kappen

Wij willen een boom verwijderen uit onze voortuin. Het gaat om: - kappen - verwijderen stronk - afvoeren De boom is circa 8 meter hoog, doorsnede stam is circa 30-35 cm.

Boomstronk verwijderen

De aanvraag betreft het verwijderen van een boomstronk. De kale stronk is circa 1 meter hoog en 0,4 meter dik. Daarnaast is er eventueel nog een kleine stronk van een oude Hedera.

Boomstronk verwijderen

Ik zoek een partij die een boomstronk uit mijn achtertuin kan verwijderen. De stronk staat in de achtertuin welk goed bereikbaar is.

Naaldbomen laten verwijderen

Ik zoek een partij die 3 grote naaldbomen, inclusief stronk uit mijn achtertuin kan verwijderen. De bomen zijn ruim twintig meter hoog. De achtertuin is via een poort bereikbaar.

Boomstronk(en) verwijderen

We hebben twee boomstronken die we graag verwijderd willen hebben. Stronk 1 is grofweg 100 x 80 cm, stronk 2 is 40 x 35 cm. Zie foto.

Partners

Partners van Casius