Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor stronk verwijderen:

Stronk verwijderen

Stronk (60 cm) van een struik verwijderen. Niet te doen met de hand.
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stronk verwijderen uit heel Nederland:

Boom verwijderen

Ik wil graag een offerte voor een boom inclusief stronk te laten verwijderen.

Boomstronk verwijderen

Bij het garage pad een boomstronk verwijderen. Het hout slaan wij zelf op en het afvoeren kunnen we eventueel ook zelf. De stronk is 30-40 cm in diameter.

Apenboom volledig kappen en verwijderen

Kappen van een apenboom en wegfrezen wortels / stronk. Hoogte tussen de 10 en 15 meter hoog. Hij staat aan de openbare weg. Afvoer stam en takken zorgen we zelf voor. Moet ook nog even met de buren overleggen.

Boom met stronk verwijderen

Boom met stronk verwijderen. We willen een aanbouw maken aan het huis. Voor groot materieel is het dan geschikt om langs het huis te gaan, anders misschien niet. Weet niet hoe dik hij precies is, moet u misschien even voor langskomen.

Boom en stronk verwijderen

In de voor tuin staat er een boom van ongeveer 8 meter hoogte. Deze staat op 1 meter afstand van de woning. Kunt u aangeven wat de kosten zijn voor het kappen van de boom en het rooien hiervan. Het afval dient te worden afgevoerd. Daarnaast staat er bij de buren een zelfde soort boom, graag zou ook hij willen weten wat de kosten en mogelijkheden hiervoor zijn.

Boomstronk verwijderen

Graag een offerte voor het verwijderen van een boomstronk. De stronk heeft een diameter van 44 cm en is ongeveer 35 cm steekt ongeveer 35 cm boven maaiveld. We willen de stronk graag z.s.m. laten verwijderen. Graag spoedig contact. Alvast bedankt.

Hulstboom kappen

We willen graag een Hulst boom laten kappen, een oude stronk verwijderen en een heg.

Boomstronk verwijderen

In onze voortuin stond een boom, nu alleen nog de stronk. We willen de voortuin gaan bestraten. Wat kost het om dit weg te halen?

Boomstronk verwijderen

Wij hebben een boomstronk in de achtertuin die wij willen laten verwijderen. De stronk staat op een verhoogd stuk grond dat we nu eerst gaan afgraven. De stronk steekt ongeveer 50 cm boven de verhoogde grond uit. De grond wordt zo'n 60 cm afgegraven. De omtrek van de stronk is 130 cm. Kunt u mij een raming geven van de kosten en een datum wanneer dit gedaan kan worden?

Boomstronk verwijderen

Ik wil een terras aanleggen, echter staat er nog een boomstronk in de weg. De stronk is 1 meter hoog en dient te worden weg gefreesd.

Partners

Partners van Casius