Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor hardhouten schermen plaatsen:

Hardhouten schermen plaatsen

Wij zouden graag 4 hardhouten schermen willen laten plaatsen met 6 hardhouten palen. 4 palen gestort in beton en 2 door middel van bevestiging aan muur. Alle materialen mogen door de Gamma zelf geleverd worden inclusief rvs bevestigingsmaterialen. Geen voorwerk nodig.
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hardhouten schermen plaatsen uit heel Nederland:

Tuinschermen plaatsen

Wij willen nieuwe tuinschermen. Het gaat om ongeveer 23 strekkende meter. Van die 23 meter moet 1 meter voor een poort zijn. De schermen moeten hardhouten schermen zijn.

Schutting plaatsen

Plaatsen van een houten schutting met hardhouten palen. Lengte is 9.60 meter. Willen graag aan beide uiteinden 2 rechte schermen en in het midden aflopend zodat je naar de buren kan kijken.

Schutting van gaasschermen plaatsen

Het laten plaatsen van 8 gaasschermen met palen. De schermen hebben een afmeting van 2,50 x 2,00 meter en we willen er zelf begroeiing tegenaan plaatsen. De schermen komen tussen 9 hardhouten palen van 7x7x2,75 die in de grond worden gezet. De palen moeten worden aangestort met snelbeton. De grond is kaal, zonder wortels en goed toegankelijk.

Houten tuinschutting plaatsen

Er moet een houten tuin schutting geplaatst worden. Bestaande uit 5 houten schermen en 5 hardhouten palen. Alles is aanwezig op genoemd adres. Er moet wel 1 schutting scherm op maat gezaagd worden. Geen voorwerk nodig. Achtertuin is makkelijk toegankelijk.

Schuttingen verwijderen en nieuwe schermen plaatsen

Het gaat zich in deze situatie om het plaatsen van 4 Douglas tuinschermen (geleverd door de vakman). De hardhouten palen zullen met een paalhouderpunt in de beton gezet moeten worden. Verder zou ik graag willen dat de oude tuinschermen verwijderd worden en afgevoerd. Tuin is goed toegankelijk.

Door storm beschadigde schutting vervangen

Door de storm moet er een schutting afgebroken worden en afgevoerd. De schutting is uitgevoerd met houten palen en stalen vlechtwerk matten met daar doorheen gegroeid hydra. (klimop). Er moet ook een nieuwe geplaatst worden van ongeveer 23 meter met een deur. Met hardhouten palen of beton met houten schermen van schaaldelen. Het werk is gelegen naast een parkeerterrein zodat het makkelijk is om af te voeren en er opnieuw 1 te plaatsen.

Schutting repareren of vervangen

Ik wil graag twee offertes ontvangen. De eerste situatie is het vervangen van 6 palen voor 6 hardhouten palen en 7 schuttingdelen (waarvan 1 op maat gemaakt dient te worden). Situatie 2 is het vervangen van de 6 palen voor hardhouten palen en het terugplaatsen van de bestaande 7 schuttingdelen (schermen). Het gaat om ongeveer 11,5 meter lengte. Dus even kijken of vervangen of terugplaatsen het beste is. De tuin heeft een achterom.

Grenen schutting plaatsen

Het gaat om 6 grenen schermen, 8 hardhouten palen en een poort, plus plaatsen.

Afgebroken palen in de erfafscheiding repareren

Twee palen zijn tijdens een storm afgebroken en moeten worden vervangen door nieuwe hardhouten palen. Tevens gaat het daarna over het monteren van drie schermdelen. De klant wil dat de vakman de nieuwe palen aanschaft. Ze zijn ongeveer 2,75 meter lang. De schermen zijn overigens wel aanwezig.

Tuinschutting leveren en plaatsen

Door de storm is mijn schutting omgewaaid en gesneuveld. (hardhouten schutting). Het is een hoekschutting, de lange zijde is circa 6 meter. De korte ongeveer 3 meter. In de lange zijde is een deur met beslag. Er is een paneel in de lange kant met palmvormige opening en 1 in de korte kant met openingen. Aangezien de palen zijn afgebroken en de schermen liggen op de grond. Ik heb foto's van gemaakt. Kunt u op basis hiervan een indicatie van de kosten geven voor een nieuwe schutting (leveren en plaatsen).

Partners

Partners van Casius