Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Vlaardingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Vlaardingen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Vlaardingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Vlaardingen of directe omgeving.

838 klanten uit Vlaardingen bevelen een bij Casius in Vlaardingen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Vlaardingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: hout beton schutting leveren en plaatsen, zwemvijver aanleggen, schutting en huisje plaatsen, tuin renoveren, realiseren van schutting, terras en tuinhuis, voortuin afgraven, egaliseren en grind erin, nieuwbouw-tuin aanleggen, tuinontwerp en materialen leveren, volkstuintje aanleggen, tuin renoveren, gat voor een zwemspa graven in de tuin, tuin leeghalen en helemaal opnieuw bestraten, nieuwe tuin aanleggen, tuin egaliseren en gras aanleggen, tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Vlaardingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Vlaardingen:

Tuinaanleg nieuwbouw vrijstaand huis

Ik zou graag een offerte willen krijgen voor de aanleg van de tuin rondom het huis. Er zal ongeveer 225 m2 tuin overblijven. Hier wil ik een onderhoudsvriendelijke tuin met beplanting aan de zijkant van de tuin. Twee betegelde terrassen en kunstgras. Daarnaast zou ik 1 terras met een overdekking willen.

Boomstronken en struikwortels verwijderen

Wij hebben in onze ruin 3 afgezaagde boomstammen en een stuk of 10 struikstammen staan. Deze moeten weg om zo de tuin te kunnen egaliseren. Is een hoekhuis met achterom. De tuin is makkelijk te bereiken. De boomstronken zijn 25 cm in diameter.

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

Aan één kant van de tuin van 12,5 m lang plus achterkant met poort moet vervangen worden door een toog schutting. De oude schutting inclusief resten van coniferen dienen afgevoerd te worden.

Boomstronk verwijderen

Ik wil graag een boomstronk laten verwijderen in onze achtertuin. De diameter is 105 cm (zie foto).

Tuin afgraven en zand storten

Wij willen graag de achtertuin en een zijstuk van onze hoekwoning laten afgraven en laten vullen met zand. De tuin moet geschikt worden voor de aanleg van 2 terrassen en kunstgras. Het betreft 79m2. Wij hebben op dit moment kleigrond liggen. De tuin is nog volledig vrij (op een aantal staptegels na)

Afgraven en afvoeren bouwgrond

Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen van het afgraven van bouwgrond en het afvoeren daarvan. En het vervolgens op de vullen met zand (20 cm). Het betreft een nieuwbouw wijk, waar alle tuinen worden opgevuld met bouwgrond. Deze grond is niet geschikt voor het aanleggen van een tuin. Dus moet deze afgegraven worden en vervangen worden door zand. De tuinen zijn nog niet voorzien van schuttingen en afbakeningen. Ongeveer 20 huishoudens zijn geïnteresseerd om dit door een extern bedrijf te laten doen, als er een scherpe prijs per m2 gegeven worden. Alle tuinen zijn ongeveer 5,5 bij 9 meter.

Schutting en palen plaatsen

Ik zoek een hovenier die mijn schutting kan vervangen. Hierbij gaat het om het verwijderen van één oude paal en het plaatsen van 4 schuttingdelen. Al het materiaal is aanwezig. De achtertuin is goed bereikbaar.

Voortuin afgraven

Het betreft onze voortuin van 4 x 4 meter. De tuin ligt aan een vrij rustige straat en is goed te bereiken. Er moet tussen de 20 en 30 cm grond afgegraven worden en afgevoerd. Hierna dient er schoon potgrond gestort te worden.

Bomen exclusief de stronk verwijderen

In de tuin tegen de woning aan staan 2 bomen die ik graag tot aan het maaiveld wil laten verwijderen. De bomen zijn ongeveer 8 meter hoog en het afval zullen wij zelf verwijderen.

Schutting met betonpalen leveren en plaatsen

Wij willen graag de huidige schutting (deels lage delen) vervangen door stevigere (betonnen) palen en onderplaten waarbij 2 bestaande hoge houten delen (180 bij 180 cm) teruggeplaatst kunnen worden en nieuwe lagere delen gekocht kunnen worden. Het gaat dus om een betonnen verankering met palen, inclusief afvoeren huidige schutting. De achtertuin is goed bereikbaar via een achterom.

Stronk verwijderen

Stronk (60 cm) van een struik verwijderen. Niet te doen met de hand.

Hoge Esdoorn kappen en afvoeren

In de achtertuin die ongeveer 40 m2 groot is staat een Esdoorn van ongeveer 15 meter hoogte. De tuin ligt aan een doodlopend straatje en is zo te bereiken. De boom staat dicht tegen een 2 meter hoog sierhekwerk aan. De boom zal voorzichtig gekapt moeten worden en het groen laten afvoeren. Er zal nog een vergunning aangevraagd moeten worden.

Verwijderen van een boomstronk

Het verwijderen met stobbefrees van een boomstronk van ca. 34 cm breed, die weer is gaan uitschieten. De achtertuin is te bereiken via een poort. Uitvoering: z.s.m.

Achtertuin aanleggen

Achtertuin (45 m2) aanleggen met klinkers, grote tegels en kunstgras. Ook egaliseren en eventueel ophogen. Materialen komen over ongeveer 2 weken bij ons binnen. Er is geen voorwerk nodig. Tuin is bereikbaar.

Plaatsen van een schutting

Ik wil graag een schutting laten plaatsen aan de achterkant van de tuin van 5 m en aan 1 zijkant een haaks hoekje van 80 cm.

Afgraven en afvoeren van tuin bij nieuwbouw

Onze nieuwbouwwoning wordt opgeleverd met een tuin waarin de aarde met puin wordt teruggestort. Om deze zonder puin terug te laten storten en aan te laten vullen met zand worden extra kosten gevraagd. Wij zijn echter op zoek naar alternatieven aangaande de gevraagde kosten nogal hoog zijn. Het gaat om een tuin van circa 5 bij 9 meter met een schuur van 3 bij 2,5 m. Graag ontvangen wij een indicatie van de kosten van het afgraven, afvoeren en aanvullen van de tuin,

Tuin bestraten en kunstgras leggen

Ik wil graag een gedeelte met flagstone en cement onder de veranda aanleggen (3.57 x 3.10 meter). Dit loopt door tot buiten de veranda (1.70 x 7.14 meter). Dan is er nog een pad naar veranda toe van (6.50 meter x 60 cm). Het kunstgras langs pad moet bestaan uit twee vlakken van 6.5 x ongeveer 2.5 meter. Graag de kosten van alle bovenstaande aanleggen, aankoop kunstgras, aankoop flagstone en toebehoren.

Boomstronk van Gouden Regen verwijderen

Wij hebben de Goudenregen enkele jaren geleden afgezaagd. Daar wij nu de tuin willen bestraten dient de achtergebleven boomstronk verwijderd te worden. Wij laten het graag aan de vakman over of de stronk met wortels verwijderd moet worden of dat deze kunnen blijven zitten.

Hardhouten schermen plaatsen

Wij zouden graag 4 hardhouten schermen willen laten plaatsen met 6 hardhouten palen. 4 palen gestort in beton en 2 door middel van bevestiging aan muur. Alle materialen mogen door de Gamma zelf geleverd worden inclusief rvs bevestigingsmaterialen. Geen voorwerk nodig.

Boom kappen

Wij hebben een boom in de tuin die ik graag weg wil hebben, het is volgens mij een sparboom

Tuinschermen laten plaatsen

Ik wil 3 tuinschermen laten plaatsen van 180 bij 180 centimeter. Het gaat alleen om het plaatsen van de schermen. In totaliteit komt dat op ongeveer 5 meter uit.

Terras ophogen

Het terras bestaat op dit moment uit kunstgras. Aan 3 zijde is er een muur aanwezig en aan de 4de zijde een schutting met betonplaten onder de houten schutting. Het gras moeten worden verwijderd, de oppervlakte verhoogd en het gras weer teruggelegd. De oppervlakte is 43 m2 en de ondergrond is van veen. De tuin is goed bereikbaar.

Houten schuttingdelen op terras plaatsen

Op het terras zou ik graag een nieuwe schutting willen laten plaatsen. De onderste meter zal van hout moeten worden en daarboven wil ik graag gevlochten ijzeren delen. Het zal gaan om 5 schuttingsdelen, dan de hoek om en nog 1 deel. De oude schuttingsdelen hebben wij zelf al verwijderd.

Schuttingen plaatsen bij 9 nieuwbouwwoningen

Ons bedrijf voert een bouwproject uit met 9 woningen. De opdrachtgever wil dat we bij de oplevering ook de schuttingen tussen de tuinen en de openbare weg verzorgen. We willen een offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen van ongeveer 60 meter houtcomposiet schuttingen van 180 cm hoog. Er is hier slappe grond, er zullen extra lange palen nodig zijn. De woningen worden in 2 delen opgeleverd, de eerste woningen vanaf april, de rest na de bouwvak. De tuinen zijn bij de oplevering al afgegraven en we willen dan direct de schuttingen laten plaatsen. We kunnen u een voorbeeld van de gewenste uitvoering toesturen. Graag uw gedetailleerde reactie.

Schutting laten plaatsen in de tuin

Graag ontvang ik een indicatie voor het laten plaatsen van een houten schutting met houten palen. De lengte is ongeveer 10 meter en de hoogte 1.80 meter. Er is op dit moment geen erfafscheiding aanwezig.