Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Vlaardingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Vlaardingen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Vlaardingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Vlaardingen of directe omgeving.

837 klanten uit Vlaardingen bevelen een bij Casius in Vlaardingen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Vlaardingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleg en ontwerp tuin, gehele achtertuin renoveren, een achtertuin renoveren, terras ophogen, grond afvoeren en met zand ophogen, tuinaanleg nieuwbouw, aanleg en ontwerp voortuin, terras + kunstgras aanleggen, tuin schutting plaatsen, tuin ophogen en tegels/gras aanleggen, waterput slaan of pulsen, achtertuin renoveren, stalen damwand laten slaan, tuin opnieuw laten aanleggen, riet in de vijver compleet met wortel verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Vlaardingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Vlaardingen:

Afgraven en afvoeren bouwgrond

Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen van het afgraven van bouwgrond en het afvoeren daarvan. En het vervolgens op de vullen met zand (20 cm). Het betreft een nieuwbouw wijk, waar alle tuinen worden opgevuld met bouwgrond. Deze grond is niet geschikt voor het aanleggen van een tuin. Dus moet deze afgegraven worden en vervangen worden door zand. De tuinen zijn nog niet voorzien van schuttingen en afbakeningen. Ongeveer 20 huishoudens zijn geïnteresseerd om dit door een extern bedrijf te laten doen, als er een scherpe prijs per m2 gegeven worden. Alle tuinen zijn ongeveer 5,5 bij 9 meter.

Schutting en palen plaatsen

Ik zoek een hovenier die mijn schutting kan vervangen. Hierbij gaat het om het verwijderen van één oude paal en het plaatsen van 4 schuttingdelen. Al het materiaal is aanwezig. De achtertuin is goed bereikbaar.

Voortuin afgraven

Het betreft onze voortuin van 4 x 4 meter. De tuin ligt aan een vrij rustige straat en is goed te bereiken. Er moet tussen de 20 en 30 cm grond afgegraven worden en afgevoerd. Hierna dient er schoon potgrond gestort te worden.

Bomen exclusief de stronk verwijderen

In de tuin tegen de woning aan staan 2 bomen die ik graag tot aan het maaiveld wil laten verwijderen. De bomen zijn ongeveer 8 meter hoog en het afval zullen wij zelf verwijderen.

Schutting met betonpalen leveren en plaatsen

Wij willen graag de huidige schutting (deels lage delen) vervangen door stevigere (betonnen) palen en onderplaten waarbij 2 bestaande hoge houten delen (180 bij 180 cm) teruggeplaatst kunnen worden en nieuwe lagere delen gekocht kunnen worden. Het gaat dus om een betonnen verankering met palen, inclusief afvoeren huidige schutting. De achtertuin is goed bereikbaar via een achterom.

Stronk verwijderen

Stronk (60 cm) van een struik verwijderen. Niet te doen met de hand.

Hoge Esdoorn kappen en afvoeren

In de achtertuin die ongeveer 40 m2 groot is staat een Esdoorn van ongeveer 15 meter hoogte. De tuin ligt aan een doodlopend straatje en is zo te bereiken. De boom staat dicht tegen een 2 meter hoog sierhekwerk aan. De boom zal voorzichtig gekapt moeten worden en het groen laten afvoeren. Er zal nog een vergunning aangevraagd moeten worden.

Verwijderen van een boomstronk

Het verwijderen met stobbefrees van een boomstronk van ca. 34 cm breed, die weer is gaan uitschieten. De achtertuin is te bereiken via een poort. Uitvoering: z.s.m.

Achtertuin aanleggen

Achtertuin (45 m2) aanleggen met klinkers, grote tegels en kunstgras. Ook egaliseren en eventueel ophogen. Materialen komen over ongeveer 2 weken bij ons binnen. Er is geen voorwerk nodig. Tuin is bereikbaar.

Plaatsen van een schutting

Ik wil graag een schutting laten plaatsen aan de achterkant van de tuin van 5 m en aan 1 zijkant een haaks hoekje van 80 cm.

Afgraven en afvoeren van tuin bij nieuwbouw

Onze nieuwbouwwoning wordt opgeleverd met een tuin waarin de aarde met puin wordt teruggestort. Om deze zonder puin terug te laten storten en aan te laten vullen met zand worden extra kosten gevraagd. Wij zijn echter op zoek naar alternatieven aangaande de gevraagde kosten nogal hoog zijn. Het gaat om een tuin van circa 5 bij 9 meter met een schuur van 3 bij 2,5 m. Graag ontvangen wij een indicatie van de kosten van het afgraven, afvoeren en aanvullen van de tuin,

Tuin bestraten en kunstgras leggen

Ik wil graag een gedeelte met flagstone en cement onder de veranda aanleggen (3.57 x 3.10 meter). Dit loopt door tot buiten de veranda (1.70 x 7.14 meter). Dan is er nog een pad naar veranda toe van (6.50 meter x 60 cm). Het kunstgras langs pad moet bestaan uit twee vlakken van 6.5 x ongeveer 2.5 meter. Graag de kosten van alle bovenstaande aanleggen, aankoop kunstgras, aankoop flagstone en toebehoren.

Boomstronk van Gouden Regen verwijderen

Wij hebben de Goudenregen enkele jaren geleden afgezaagd. Daar wij nu de tuin willen bestraten dient de achtergebleven boomstronk verwijderd te worden. Wij laten het graag aan de vakman over of de stronk met wortels verwijderd moet worden of dat deze kunnen blijven zitten.

Hardhouten schermen plaatsen

Wij zouden graag 4 hardhouten schermen willen laten plaatsen met 6 hardhouten palen. 4 palen gestort in beton en 2 door middel van bevestiging aan muur. Alle materialen mogen door de Gamma zelf geleverd worden inclusief rvs bevestigingsmaterialen. Geen voorwerk nodig.

Boom kappen

Wij hebben een boom in de tuin die ik graag weg wil hebben, het is volgens mij een sparboom

Tuinschermen laten plaatsen

Ik wil 3 tuinschermen laten plaatsen van 180 bij 180 centimeter. Het gaat alleen om het plaatsen van de schermen. In totaliteit komt dat op ongeveer 5 meter uit.

Terras ophogen

Het terras bestaat op dit moment uit kunstgras. Aan 3 zijde is er een muur aanwezig en aan de 4de zijde een schutting met betonplaten onder de houten schutting. Het gras moeten worden verwijderd, de oppervlakte verhoogd en het gras weer teruggelegd. De oppervlakte is 43 m2 en de ondergrond is van veen. De tuin is goed bereikbaar.

Houten schuttingdelen op terras plaatsen

Op het terras zou ik graag een nieuwe schutting willen laten plaatsen. De onderste meter zal van hout moeten worden en daarboven wil ik graag gevlochten ijzeren delen. Het zal gaan om 5 schuttingsdelen, dan de hoek om en nog 1 deel. De oude schuttingsdelen hebben wij zelf al verwijderd.

Schuttingen plaatsen bij 9 nieuwbouwwoningen

Ons bedrijf voert een bouwproject uit met 9 woningen. De opdrachtgever wil dat we bij de oplevering ook de schuttingen tussen de tuinen en de openbare weg verzorgen. We willen een offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen van ongeveer 60 meter houtcomposiet schuttingen van 180 cm hoog. Er is hier slappe grond, er zullen extra lange palen nodig zijn. De woningen worden in 2 delen opgeleverd, de eerste woningen vanaf april, de rest na de bouwvak. De tuinen zijn bij de oplevering al afgegraven en we willen dan direct de schuttingen laten plaatsen. We kunnen u een voorbeeld van de gewenste uitvoering toesturen. Graag uw gedetailleerde reactie.

Schutting laten plaatsen in de tuin

Graag ontvang ik een indicatie voor het laten plaatsen van een houten schutting met houten palen. De lengte is ongeveer 10 meter en de hoogte 1.80 meter. Er is op dit moment geen erfafscheiding aanwezig.

Rabatdelen schutting laten vernieuwen

Wij willen graag een offerte voor een schutting bestaande uit 4,07 meter lange rabatdelen van 1,75 meter hoog, inclusief verwijderen van de oude rabatdelen en bevestigen van nieuwe rabatdelen aan reeds bestaande binten. Dit moeten geïmpregneerde rabatdelen zijn.

Complete achtertuin renoveren

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren. Mijn tuin is 6 meter breed en 15 meter lang. Ik wil houten schuttingen hebben met betonnen palen en betonplaten aan de onderzijde. De schutting is links 15 meter lang en rechts 11,50 meter lang (wegens een uitbouw van de rechter buurman). Ik wil een dubbele openslaande poort hebben, zodat ik als het nodig is mijn auto naar binnen kan rijden. Voor het bestraten moet de tuin voor de helft (+/-40 m²) 40-50 cm opgehoogd worden. Daarna wil ik er antraciet tegels van 60 x 60 cm laten plaatsen. Aan de linker kant wil ik een 50 cm hoge plantenbak hebben van ongeveer 4 meter lang en 1.20 meter breed. Rechts achterin wil ik ook een schuur van 6 m² (2 x 3 meter) laten plaatsen. Ik wil een afspraak maken om de werkzaamheden hier met u te bespreken en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Natuurvijver aanleggen voor vissen

Het gaat om de aanleg van een natuurvijver van ongeveer 3 x 3.5 meter en minimaal 80 cm diep. Er moeten uiteindelijk vissen in kunnen leven. Het gaat om de aanleg, materialen en pompsysteem. Exclusief vissen en beplanting.

Schutting plaatsen met betonnen palen met piramidevorm

Schutting plaatsen met betonnen palen met piramidevorm. Lengte is 5,9 m. Poort moet ook gemaakt worden van 1,5 m breed.

Poort en schutting plaatsen

Schutting leveren en plaatsen aan de achterkant van de tuin 5.90 meter lang. Met deur breedte van 1.50 meter. Palen in beton uitvoering met piramide. Bestaande schutting verwijderen en afvoeren. Tuin is bereikbaar.