Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Vlaardingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Vlaardingen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Vlaardingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Vlaardingen of directe omgeving.

831 klanten uit Vlaardingen bevelen een bij Casius in Vlaardingen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Vlaardingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, volledige aanleg tuin, complete tuinrenovatie, aanvraag vrijblijvende offerte aanleg nieuwe tuin, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, zandbed aanleggen en terras ophogen en vergroten inclusief herbestraten, tuin opnieuw aanleggen, herbestraten terras, new back garden & renovate front garden, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Vlaardingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Vlaardingen:

Tuin afgraven en ophogen met schoonzand

De achtertuin is ongeveer 35 m2 groot. Deze dient te worden afgegraven en opgehoogd met zand voor het te plaatsen terras. De tuin is bereikbaar via een achterom.

Een achtertuin afgraven en ophogen met zand

Ik zoek een hovenier die mijn gehele tuin 10 tot 15 cm kan afgraven en kan ophogen met zand. Het hoeft niet geëgaliseerd te worden. De tuin is via de poort bereikbaar en ongeveer 45 m2 groot.

De tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren

Ik zoek een hovenier die 6 achtertuinen kan afgraven en ophogen met zand. Het gaat om een blok rijtjeswoningen. Elke tuin is ongeveer 75 m2 groot en moet 15 tot 20 cm worden afgegraven. Er zijn nog geen schuttingen aanwezig, waardoor alle tuinen erg goed bereikbaar zijn.

Totale tuin renoveren

Mijn tuin is ongeveer 48 m2. Er liggen nu grindtegels in en alle schuttingen zijn weg. Ik wil graag een tuinrenovatie doen. Alleen weet ik nog niet precies wat ik precies wil laten doen. Ik wil in ieder geval dat het er mooier uit gaat zien. Graag zou ik samen met een van jullie specialisten de mogelijkheden bespreken.

Bestraten met tegels en tuin egaliseren

Ik ben op zoek naar iemand die mijn tuin kan egaliseren en het daarna kan bestraten. 100 m2 totale oppervlakte. Mogen 60 x 60 tegels zijn. Graag een offerte.

Houten schutting vervangen voor dubbelstaafmat hekwerk

Ik wil de oude houten schutting inclusief beplanting laten verwijderen en een nieuwe dubbelstaafmat hekwerk laten plaatsen. 14,5 meter inclusief poort, kleur zwart. Inclusief fundering met betonnen palen. Afvoeren kan makkelijk via de poort. Wilt u het verwijderen en afvoeren van het oude materiaal svp apart in de offerte vermelden?

De gehele achtertuin egaliseren

Ik zoek een hovenier die mijn gehele tuin kan egaliseren. De tuin is 40 m2 groot. De bestrating hebben we zelf weggehaald. Het gaat om egaliseerwerk ten behoeve van het leggen van kunstgras. De tuin is bereikbaar via een poort.

Tuin afgraven, ophogen en egaliseren

Ik heb een nieuwbouwwoning en wil mijn achtertuin (ongeveer 35 m2) laten uitgraven (circa 20 cm), afvoeren, ophogen met nieuw zand en egaliseren.

Nieuwe schutting van 28 meter zetten

Wij willen een nieuwe schutting. De schutting is recht van voor naar achter. Onze tuin grenst aan een parkeerstrook die 20 cm lager ligt dan onze tuin. Met andere offertes hebben we het over langere palen en een extra betonnen deel horizontaal gehad voor extra stevigheid. In het weekend van 10/11 mei halen wij de oude schutting weg. Graag willen we de week erop de nieuwe schutting laten plaatsen. Ik wil graag telefonisch contact voor verdere uitleg en planning.

Boomstronk verwijderen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een boomstronk, diameter 75 cm, uit mijn voortuin kan verwijderen.

Tuin afgraven, egaliseren en bestraten

Wij zouden graag onze tuin van ons nieuwbouw huis willen laten afgraven, egaliseren en bestraten. De afmetingen van de tuin zijn 5,20 meter x 7,50 meter inclusief een schuur van 2 meter x 3 meter. Daarnaast zijn wij misschien geïnteresseerd in een aantal bloembakken en lichtpunten in de tuin, afhankelijk van de prijs van het afgraven en bestraten. De tuin heeft een achterom.

2 balkons voorzien van composietvloerdelen

Wij, buren en ik, willen beiden ons balkon voorzien van composiet voordelen. De afmetingen van beide balkons zijn lengte 5.20 meter en breedte 2.20 meter. De totale lengte van de balkons zijn dus 10.40 meter bij 2.20 meter. Ik laat mij graag adviseren over de materiaalsoorten. Ps woningen zijn gelegen op 6e verdieping en voorzien van 2 liften.

Tuin afgraven en afvoeren

Ik zou graag wat informatie willen omtrent de kosten voor het laten afgraven en afvoeren van een tuin in een nieuwbouwwijk in Vlaardingen. Het gaat om een tuin met een oppervlakte van ongeveer 35m². De tuin is goed begaanbaar via de steeg en heeft tevens een poort van 1 meter breed, voor een eventuele kleine graafmachine. Kunnen jullie mij meer informatie geven over de kosten en of je eventueel in de eerste week van april beschikbaar bent of de eerstvolgende mogelijkheid.

Tuinaanleg nieuwbouw vrijstaand huis

Ik zou graag een offerte willen krijgen voor de aanleg van de tuin rondom het huis. Er zal ongeveer 225 m2 tuin overblijven. Hier wil ik een onderhoudsvriendelijke tuin met beplanting aan de zijkant van de tuin. Twee betegelde terrassen en kunstgras. Daarnaast zou ik 1 terras met een overdekking willen.

Boomstronken en struikwortels verwijderen

Wij hebben in onze ruin 3 afgezaagde boomstammen en een stuk of 10 struikstammen staan. Deze moeten weg om zo de tuin te kunnen egaliseren. Is een hoekhuis met achterom. De tuin is makkelijk te bereiken. De boomstronken zijn 25 cm in diameter.

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

Aan één kant van de tuin van 12,5 m lang plus achterkant met poort moet vervangen worden door een toog schutting. De oude schutting inclusief resten van coniferen dienen afgevoerd te worden.

Boomstronk verwijderen

Ik wil graag een boomstronk laten verwijderen in onze achtertuin. De diameter is 105 cm (zie foto).

Tuin afgraven en zand storten

Wij willen graag de achtertuin en een zijstuk van onze hoekwoning laten afgraven en laten vullen met zand. De tuin moet geschikt worden voor de aanleg van 2 terrassen en kunstgras. Het betreft 79m2. Wij hebben op dit moment kleigrond liggen. De tuin is nog volledig vrij (op een aantal staptegels na)

Afgraven en afvoeren bouwgrond

Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen van het afgraven van bouwgrond en het afvoeren daarvan. En het vervolgens op de vullen met zand (20 cm). Het betreft een nieuwbouw wijk, waar alle tuinen worden opgevuld met bouwgrond. Deze grond is niet geschikt voor het aanleggen van een tuin. Dus moet deze afgegraven worden en vervangen worden door zand. De tuinen zijn nog niet voorzien van schuttingen en afbakeningen. Ongeveer 20 huishoudens zijn geïnteresseerd om dit door een extern bedrijf te laten doen, als er een scherpe prijs per m2 gegeven worden. Alle tuinen zijn ongeveer 5,5 bij 9 meter.

Schutting en palen plaatsen

Ik zoek een hovenier die mijn schutting kan vervangen. Hierbij gaat het om het verwijderen van één oude paal en het plaatsen van 4 schuttingdelen. Al het materiaal is aanwezig. De achtertuin is goed bereikbaar.

Voortuin afgraven

Het betreft onze voortuin van 4 x 4 meter. De tuin ligt aan een vrij rustige straat en is goed te bereiken. Er moet tussen de 20 en 30 cm grond afgegraven worden en afgevoerd. Hierna dient er schoon potgrond gestort te worden.

Bomen exclusief de stronk verwijderen

In de tuin tegen de woning aan staan 2 bomen die ik graag tot aan het maaiveld wil laten verwijderen. De bomen zijn ongeveer 8 meter hoog en het afval zullen wij zelf verwijderen.

Schutting met betonpalen leveren en plaatsen

Wij willen graag de huidige schutting (deels lage delen) vervangen door stevigere (betonnen) palen en onderplaten waarbij 2 bestaande hoge houten delen (180 bij 180 cm) teruggeplaatst kunnen worden en nieuwe lagere delen gekocht kunnen worden. Het gaat dus om een betonnen verankering met palen, inclusief afvoeren huidige schutting. De achtertuin is goed bereikbaar via een achterom.

Stronk verwijderen

Stronk (60 cm) van een struik verwijderen. Niet te doen met de hand.

Hoge Esdoorn kappen en afvoeren

In de achtertuin die ongeveer 40 m2 groot is staat een Esdoorn van ongeveer 15 meter hoogte. De tuin ligt aan een doodlopend straatje en is zo te bereiken. De boom staat dicht tegen een 2 meter hoog sierhekwerk aan. De boom zal voorzichtig gekapt moeten worden en het groen laten afvoeren. Er zal nog een vergunning aangevraagd moeten worden.