Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom met overhangende taken snoeien:

Boom met overhangende taken snoeien

Een boom moet wat uitgedund worden en er hangen takken over de erfgrens die eraf moeten. Tuin is bereikbaar middels een voetpad. Optioneel is afvoeren van de materialen, kunt u dit apart vermelden?
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom met overhangende taken snoeien uit heel Nederland:

Kersenboom kappen en wortel verwijderen

Achter mijn huis staat een oude zieke kersenboom. Hij moet weg, liefst met wortel (optie). De boom is ongeveer 8 meter hoog, met enkele overhangende takken bij de buren. Volgens de omgevingsvergunning van de gemeente Stein is voor het kappen van fruitbomen geen vergunning nodig. Inclusief afvoeren van materiaal. De tuin is redelijk bereikbaar (niet met een bulldozer, maar klein geschut kan)

Overhangende takken terugsnoeien

Er hangen overhangende takken van een eik en een voor mij onbekende boom over ons gezamenlijk achterpad. Dit pad is 2 meter breed. De eik is circa 40 jaar oud en er is al eens "geamputeerd". Ik wil de overhangende takken graag laten snoeien en afvoeren.

Boom met overhangende takken snoeien

Takken hangen over mijn tuin. Boom is ongeveer 15 meter hoog, vogels poepen mijn tuin onder. Dus de takken snoeien die over mijn tuin hangen. Wat zijn de kosten hiervan. 3 grote takken en een paar kleine takken.

Amerikaanse Eik rooien

De boom met een diameter van 40 cm op borsthoogte bevindt zich in gezonde toestand tussen twee woningen en heeft overhangende takken boven een garage en de daken van beide woningen. Niet bereikbaar voor een hoogwerker!. Afstand tot de straat ca. 20 m. Kosten voor afvoer van takken en stamdelen graag apart vermelden.

Boom toppen en snoeien

In achtertuin boom van ongeveer 7 m hoog afzagen en overhangende takken verwijderen.

Boom snoeien en modeleren

Mijn berk is uitgegroeid tot een heel hoog geval met overhangende takken naar de buren zonder model er is heel lang niets aan gedaan. Deze modeleren en snoeien.