Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schuttingen, hek en poorten plaatsen:

Schuttingen, hek en poorten plaatsen

Het plaatsen van 3 schuttingen en een poort voor de achtertuin. Het plaatsen van een hek en een poort voor de voortuin.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuttingen, hek en poorten plaatsen uit heel Nederland:

L-vormige tuinschutting plaatsen

Ik wil schuttingen plaatsen op een open stuk tuin. Het gaat om twee secties die in een L vorm worden geplaatst tegen twee andere bestaande schuttingen. Een sectie is 4.2 meter en de andere sectie is 1.8 meter. Dit houdt in dat het om precies 1 schuttingdeel gaat voor de korte sectie en grofweg 2 en een derde schuttingdeel nodig is voor het lange gedeelte. De schuttingen worden geplaatst met 5 houten palen in paalhouders in zachte grond. Zoals op de foto te zien is moet de losse schutting links aan de korte sectie worden bevestigd. De grond zal worden klaargemaakt zodat de paalhouders er direct in kunnen en het huidige kleine hek wordt vooraf door mij verwijderd. De schutting achter het kleine bakstenen hekje is van een andere tuin en kan genegeerd worden. Enige planten die in de weg kunnen zitten worden vooraf ook verwijderd door mij.

Composiet schutting plaatsen

Wij willen een antraciet composiet schutting laten plaatsen van 1.80 meter hoog. Wij hebben al een deur, maar die moet ook worden bevestigd aan de schutting. Het is een hek van ijzer/staal, antraciet, van 1.20 meter breed. De breedte van de tuin is 4.20 meter. Wij hebben dus schuttingen nodig over een breedte van 3 meter.

Voor- en achtertuin laten vernieuwen

Nieuwe voor en achtertuin circa 60 m2 nieuw tegels 60 bij 60 centimeter standaard grijs. schuttingen en hek werk en vloer gelijk maken voorkant 2,5 strekkende meter hekwerk. Achterkant 7,5 strekkende meters met een deur. Ik wil in mijn voor- en achtertuin vernieuwen. Deze is ongeveer 60 vierkante meter en er moeten grijze tegels van 60 bij 60 centimeter geplaatst worden. Daarnaast moet het hekwerk en de vloer gelijk gemaakt worden. Bij de voorkant moet er 2,5 strekkende meters schutting geplaatst worden en bij de achterkant 7,5 strekkende meters en een deur moet ook in de schutting komen.

Voor- en achtertuin renoveren

Ik wil graag mijn voortuin netjes opknappen en hekje plaatsen en achtertuin netjes maken met bestrating, is aanwezig en eventueel tuinhuisje en overkapping aan huis. De achterkant zit aan het water, dus er is geen achterom mogelijkheid. Er is al 15 vierkante meter betegeling aanwezig. De voortuin is ongeveer 3 bij 4 meter waar een hek en schuttingen moeten komen. In de achtertuin zitten 2 vlonders en is de tuin 5 meter bij 17 meter. De tegels moeten in de achtertuin geplaatst worden.

Tuinmaterialen verwijderen en tuin aanleggen

Oude tuin materialen geheel verwijderen en nieuwe tuin aanleggen. Nieuw terras met tegels 1e stuk van ongeveer 16 m², dan een trap met 6 treden ook betegelen, waarna nog een stuk van ongeveer 4 m². Nieuwe schuttingen, nieuwe beplanting, bij vlonder aan het water nieuw hek. Afmetingen tuin 11.50 x 5.50 meter, dit is inclusief vlonder waar alleen hek opbouw nieuw moet.

Opknappen van de achtertuin

De achtertuin egaliseren, bestraten, aanleggen kunstgras, plaatsen van kunststof schuttingen en het aanleggen van een terras. De oppervlakte van de tuin is tussen de 50 en 100 m2. Er staat nu een hek om de tuin. De tuin haal ik zelf leeg en zal ook het hek verwijderen. De tuin is goed bereikbaar. De nieuwe materialen zijn in overleg te leveren.

Tuin ontwerpen en aanleggen

We hebben een verwilderde tuin van ongeveer 1000 m2. In de tuin staan nu nog 3 schuren en er ligt wat verharding, tegels en een asfaltweggetje. We willen deze schuren en verharding graag verwijderen en een tuin maken met 2 terrassen, een bij het huis en een achterin de tuin. Verder willen we graag veel gras en wat beplanting aan de zijkanten van de tuin. Bij het terras achterin de tuin willen we graag een overkapping met daaraan vast een opbergschuur. Aan de zijkanten van de tuin staan al schuttingen, aan de achterzijde van de tuin willen we graag nieuwe schuttingen plaatsen. In de voortuin zouden we graag nieuwe verharding aanbrengen om daarmee parkeergelegenheid te maken. Tot slot zal het hek van de voortuin vervangen moeten worden. We willen graag proberen dit tegen zo laag mogelijke kosten te doen. Ook willen we graag dat de tuin onderhoudsarm is. Kunt u hiervoor een offerte voor ons maken, waarbij de kosten worden uitgesplitst naar de verschillende werkzaamheden?

Tuin afgraven, bestraten en nieuw tuinhek plaatsen

Onze huidige tuin willen we laten aanpassen. Er staat nu een tuinhek wat gemaakt is van palen en planken en dat zien wij graag op dezelfde manier terug (dus geen palen met schuttingen). De huidige palen en planken zijn verrot dus deze zijn echt aan vervanging toe. Het tuinhek willen we rondom onze eigen tuin maar aan de achterzijde loopt het hek door bij de buren. Daarnaast willen we de tuin opnieuw laten betegelen. Het liefst laten we de huidige tegels ook direct verwijderen. De tuin loopt nu af naar het huis en dient dus aan de achterzijde deels afgegraven te worden. Ik denk dat de achterzijde van de tuin nu circa 10 cm hoger ligt dan aan de kant van de woning. Aan de kant van de woning is geen ruimte meer om op te hogen dus het moet echt aan de achterzijde worden afgegraven. We willen graag tegels van 30x60 laten plaatsen zonder extra borders, klinkers baden e.d. Ofwel recht toe recht aan. We hebben reeds een offerte ontvangen dus de tuin is ingemeten. De tuin is in een L vorm vanwege een keuken uitbouw en er is geen achterom dus alles moet door de woning. De tuin is circa 23 m2. Circa 4.30 breed en 7.20 lang. In de lengte wordt het hek volledig vervangen. Aan de achterzijde van de tuin staat deels een betonnen muur en die blijft staan. Dit geldt ook aan de achterzijde van de tuin van de buren. Idealiter ontvangen we een offerte waarin we kunnen kiezen wat de deelprijs is voor bijvoorbeeld het slopen en verwijderen van de huidige spullen zodat we nog kunnen overwegen om dit zelf te doen. Het materiaal bestellen we wellicht bij de karwei, mede afhankelijk van de prijs. In de offerte die we hebben ontvangen is uitgegaan van 13 palen en daarbinnen planken van 3.60 lang en 14 cm breed. Het hout is geïmpregneerd hout i.p.v. hardhout. Aangezien we dit met de buren willen doen en ook snel een keuze willen maken zouden we graag op korte termijn offertes ontvangen die een goede richtprijs aangeven van manuren.

Meerdere schuttingen plaatsen

Voor vijf huizen willen we vier tussen-schuttingen laten plaatsen (de twee hoekhuizen hebben een hek in de bouw), schermen van hielhout elan, op betonnen witte of antracietkleurige betonnen palen, met ertussen voor sommige tuinen een deel gaas om planten tegenaan te laten groeien. De lengte per tuin gemiddeld 8,8 meter. Het gaat om nieuwbouw in Spaarndam. Ik heb al een andere offerte binnen, die is me veel te duur. Ik zelf ben ook geïnteresseerd in het laten aanleggen van de tuin, sta er alleen voor en zou niet weten hoe ik verder kom met m'n tekening, maar de schuttingen hebben meer haast.

Schutting uitbreiden en poorten plaatsen

Wil willen graag ons hek 4 meter verlengen met dezelfde schuttingen en palen (als op de foto) alleen dan een hoogte van 1,5 meter. Wij willen achter onze woning de schutting graag uitbreiden met een lengte van 4 meter en hoogte van ongeveer 150 cm. Er is voor ons ook de optie dat we daar kant en klare hagen van 150 cm hoog laten plaatsen. We bespreken verder graag de mogelijkheid om er twee openslaande poorten in te laten maken. Ik nodig bedrijven graag uit om e.e.a. hier met ons te bespreken. Daarna ontvangen we graag een offerte.

Partners

Partners van Casius