Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schuttingen, hek en poorten plaatsen:

Schuttingen, hek en poorten plaatsen

Het plaatsen van 3 schuttingen en een poort voor de achtertuin. Het plaatsen van een hek en een poort voor de voortuin.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuttingen, hek en poorten plaatsen uit heel Nederland:

Tuinhek inclusief palen plaatsen

Ik wil een schutting/hek van 12,60 meter laten plaatsen. Het gaat om totaal 7 schuttingen waarvoor 6 Douglas palen van 240 cm lang voor nodig zijn.

Schuttingspalen plaatsen

Plaatsen jullie schuttingen/schuttingspalen in Heerewaarden? Zo ja, dan heb ik de vraag of jullie losse schuttingspalen tegen (de oude palen van) het nu al staande hek kunnen plaatsen? Aangezien wij een huurwoning hebben vinden wij het zonde om nu nog een nieuw hek te plaatsen en dit leek ons een geschikte oplossing, omdat het hek momenteel wel aan extra ondersteuning/vervanging toe is.

Totale tuin aanpak

De tuin is (in onze ogen) lelijk betegeld en is er een groot stuk aarde waar eerst een plantenbak stond. Schuurtjes blijven staan, we willen nieuwe tegels, nieuwe (deels hoge) schuttingen, nieuw hek, smallere strook aarde met beplanting. Tuin is 40 m2 inclusief schuurtjes. Goed bereikbaar. Kunt u apart in de offerte vermelden hoeveel extra het kost als u ook het voorwerk laat doen?

Schutting met bijbehorende palen plaatsen

Ik zou willen weten wat de kosten bij jullie zijn voor het plaatsen van 4 schuttingen van 180 bij 180 cm en bijbehorende palen. Ook zou ik willen weten of jullie het restant van de oude schutting ook afbreken en afvoeren. Zo ja wat zijn hier de kosten van. Mijn verzekering wil ook graag weten of mijn hek eventueel kan worden gerepareerd.

L-vormige tuinschutting plaatsen

Ik wil schuttingen plaatsen op een open stuk tuin. Het gaat om twee secties die in een L vorm worden geplaatst tegen twee andere bestaande schuttingen. Een sectie is 4.2 meter en de andere sectie is 1.8 meter. Dit houdt in dat het om precies 1 schuttingdeel gaat voor de korte sectie en grofweg 2 en een derde schuttingdeel nodig is voor het lange gedeelte. De schuttingen worden geplaatst met 5 houten palen in paalhouders in zachte grond. Zoals op de foto te zien is moet de losse schutting links aan de korte sectie worden bevestigd. De grond zal worden klaargemaakt zodat de paalhouders er direct in kunnen en het huidige kleine hek wordt vooraf door mij verwijderd. De schutting achter het kleine bakstenen hekje is van een andere tuin en kan genegeerd worden. Enige planten die in de weg kunnen zitten worden vooraf ook verwijderd door mij.

Composiet schutting plaatsen

Wij willen een antraciet composiet schutting laten plaatsen van 1.80 meter hoog. Wij hebben al een deur, maar die moet ook worden bevestigd aan de schutting. Het is een hek van ijzer/staal, antraciet, van 1.20 meter breed. De breedte van de tuin is 4.20 meter. Wij hebben dus schuttingen nodig over een breedte van 3 meter.

Voor- en achtertuin laten vernieuwen

Nieuwe voor en achtertuin circa 60 m2 nieuw tegels 60 bij 60 centimeter standaard grijs. schuttingen en hek werk en vloer gelijk maken voorkant 2,5 strekkende meter hekwerk. Achterkant 7,5 strekkende meters met een deur. Ik wil in mijn voor- en achtertuin vernieuwen. Deze is ongeveer 60 vierkante meter en er moeten grijze tegels van 60 bij 60 centimeter geplaatst worden. Daarnaast moet het hekwerk en de vloer gelijk gemaakt worden. Bij de voorkant moet er 2,5 strekkende meters schutting geplaatst worden en bij de achterkant 7,5 strekkende meters en een deur moet ook in de schutting komen.

Voor- en achtertuin renoveren

Ik wil graag mijn voortuin netjes opknappen en hekje plaatsen en achtertuin netjes maken met bestrating, is aanwezig en eventueel tuinhuisje en overkapping aan huis. De achterkant zit aan het water, dus er is geen achterom mogelijkheid. Er is al 15 vierkante meter betegeling aanwezig. De voortuin is ongeveer 3 bij 4 meter waar een hek en schuttingen moeten komen. In de achtertuin zitten 2 vlonders en is de tuin 5 meter bij 17 meter. De tegels moeten in de achtertuin geplaatst worden.

Tuinmaterialen verwijderen en tuin aanleggen

Oude tuin materialen geheel verwijderen en nieuwe tuin aanleggen. Nieuw terras met tegels 1e stuk van ongeveer 16 m², dan een trap met 6 treden ook betegelen, waarna nog een stuk van ongeveer 4 m². Nieuwe schuttingen, nieuwe beplanting, bij vlonder aan het water nieuw hek. Afmetingen tuin 11.50 x 5.50 meter, dit is inclusief vlonder waar alleen hek opbouw nieuw moet.

Opknappen van de achtertuin

De achtertuin egaliseren, bestraten, aanleggen kunstgras, plaatsen van kunststof schuttingen en het aanleggen van een terras. De oppervlakte van de tuin is tussen de 50 en 100 m2. Er staat nu een hek om de tuin. De tuin haal ik zelf leeg en zal ook het hek verwijderen. De tuin is goed bereikbaar. De nieuwe materialen zijn in overleg te leveren.

Partners

Partners van Casius