Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Spijkenisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Spijkenisse heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Spijkenisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Spijkenisse of directe omgeving.

1180 klanten uit Spijkenisse bevelen een bij Casius in Spijkenisse aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Spijkenisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin, tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, tuin ontwerp en uitvoering van achtertuin, achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2, tuin aanleg nieuwbouw woning, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, tuin ontwerpen en aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Spijkenisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Spijkenisse:

Schutting plaatsen

Ik wil 3 schuttingen laten plaatsen van 180 cm stenen palen , wat zijn de totale kosten?

Een schutting met kunststof delen plaatsen

Ik zoek een hovenier die een schutting kan realiseren rondom mijn achtertuin. Het gaat om 2 delen van 12 meter. en 1 deel van 5,2 meter inclusief poort. De schutting moet ongeveer 190 cm hoog zijn en ik wil dat de schutting kunststof delen heeft. Het verwijderen van de schutting doen we graag in onderling overleg.

2 bomen verwijderen

Er staan 2 bomen in de achtertuin. De hoogte van beide verwacht ik dat het rond de 10 tot 12 meter zijn. Ik wil beiden laten rooien, inclusief de wortels. Er is makkelijk bij te komen.

Tuin uitgraven en afvoeren en egaliseren

Het betreft een tuin met veel onkruid met een gedeelte waar aardig wat grind ligt. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 50 m2. Ik zou graag willen dat de onkruid en laag grond verwijderd worden en afgevoerd en daarna dat de tuin wordt geëgaliseerd zodat ik zelf de tuin verder aanleg. De achtertuin is goed bereikbaar.

Tuin ophogen en nieuwe tegels

De tegels uit de achtertuin zullen wij zelf verwijderen en afvoeren. Hierna dient de vakman flexxstones te leggen. De oppervlakte is 50 m2 en de tuin heeft een achterom.

Nieuwe tegels en ophogen

Ik zoek een stratenmaker die 12 m2 aan tegel kan verwijderen. Dit stuk moet worden opgehoogd en weer worden betegeld met nieuwe tegels. Het gaat om de voortuin.

Deel tuin afgraven en egaliseren, bestraten

Ik wil 10 m2 tuin afgraven en egaliseren met zand optioneel bestraten met 40 x 40 licht roze tegel. Tegels door u te leveren. Voorbeeld zie foto.

Ophogen en bestraten tuin

Wij zouden graag een offerte willen hebben voor het verwijderen van tegels, ongeveer 25 m2, en kunstgras, 25 m2. De tegels en het gras dient te worden afgevoerd en daarna wil ik de tuin ongeveer 15 cm ophogen en ongeveer 50 m2 bestraten met 60 x 60 cm tegels.

Coniferenhaag verwijderen

Coniferenhaag van in totaal ca 18 meter. Bomen zijn ca 2 meter. Graag met wortel en al eruit omdat er een schutting met klimplanten gaat komen. Haag staat in U vorm aan de voorkant aan de weg. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Tuin egaliseren

Mijn tuin moet vóór eind mei geëgaliseerd worden zodat ik graszoden en borders kan plaatsen. Gras haal ik er zelf uit. Oppervlakte bedraagt ongeveer 5.5 meter breed en 8 meter lang. Tuin is goed toegankelijk voor deze klus.

Heg verwijderen

Wil graag mijn heg laten verwijderen en in overleg afvoeren voor het bouwen van een schutting. De lengte van de heg is totaal 15 meter, 5 meter aan straat en 5 meter langs de stoep. Hoogte ongeveer 1,95 meter en breed 75 cm. Betreft een Laurier.

Tuintegels verwijderen, egaliseren en bestraten

De tuin is 5.20 meter breed en 8.50 meter lang op de langste delen. De huidige sierbestrating wil ik graag laten verwijderen en afvoeren. Daarna wil ik grote simpele tegels met het best mogelijke anti onkruid systeem laten plaatsen. Aan de achterzijde zal er een houten schutting met betonnen palen en onderplaat geplaatst moeten worden. Hier zal ook een poortdeur geplaatst moeten worden. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin leeghalen en afgraven

Onze achtertuin moet voor een klein deel worden afgegraven (circa 10-15 m2), daarnaast moet een tegelpad worden weggehaald (circa 4 m2) en moet de helft van de tuin worden opgehoogd. Mogelijk moet het daarna worden bestraat.

Tuintegels goed plaatsen

Ik wil graag mijn tuintegels goed plaatsen omdat er water onder mijn tuinhuisje blijft staan. Het is geen grote klus. Ik heb pas een nieuwe vloer laten plaatsen. Afmetingen ongeveer 2 bij 3 meter.

Wilgen knotten en takken afvoeren

Ik heb 6 wilgen die geknot moeten worden. De takken zijn 1 jaar oud en dienen afgevoerd te worden.

Tuintegels plaatsen

Ik zou de voortuin laten bestraten. Deze dient leeg gehaald te worden en geëgaliseerd. Hierna wil ik er een bestrating laten leggen met een betonlaagje daaronder. De oppervlakte is 8 m2.

Ophogen en betegelen tuin

Onze tuin moet opgehoogd worden, egaliseren en dan tegels erop. Eventueel het plaatsen van een half composiet/hout schutting. De tuin is 45 m2.

Hout beton schuttingen plaatsen

In de achtertuin een hout beton schuttingen plaatsen van 25 meter, met deur. Schutting van Grenen, 21 planks, kleur antraciet, palen, rotsmotief antraciet.

Schutting plaatsen

Ik wil 2 schuttingdelen met palen en deur verwijderen. En vervolgens 6 schuttingdelen met 7 palen en een tuindeur laten plaatsen. Het gaat om geïmpregneerd grenen hout van 13 mm. Eventueel is er zaagwerk nodig. De schutting is 180 bij 180 cm en de palen 240 cm. De palen moeten 60 cm diep komen zonder puntpaal houders.

Schutting plaatsen

Ik zou graag een offerte willen voor een schutting met deurpoort. Ik wil 4 schuttingen van 180 bij 180 cm hebben. Dit moet voor de zekerheid nog even opgemeten worden. De poort moet ongeveer 1 meter breed worden. Graag met betonnen paaltjes en met beton ingegoten. Graag vernemen wij de prijs zodat wij kunnen vergelijken.

Tuin gedeeltelijk ophogen en bestraten

Ik wil de tuin gedeeltelijk ophogen. De tuin is ongeveer 38 m2. Wij hebben een achterpad. Het gedeelte bij het terras en schuifpui moet opgehoogd worden en het stuk bij het pad.

Nieuwbouw tuinen afgraven

Wij krijgen in oktober 2018 de sleutel van onze nieuwbouwwoning. Het zijn in totaal 6 2 onder 1 kapwoningen met tuinen van ongeveer 13 meter diep en 10 meter breed, even een schatting. We willen dit graag met zijn allen tegelijk doen en dan graag schoon zand erop. Kan dit en wat kost het?

Tuin voorzien van kunstgras

Ik wil mijn tuin voorzien van kunstgras. Eerst moet het huidige gras worden verwijderd en afgevoerd. Daarna graag 40 m2 kunstgras leggen.

Schuttingen plaatsen

Ik wil graag 3 schuttingen plaatsen. En de tuindeur die nu links staat (zie foto) wil ik aan de rechterkant. Dus helemaal rechts de tuindeur en dan 3 schuttingen. Geen beton (de goedkoopste oplossing). De schuttingen zijn 180 bij 180 cm. De poort is 180 bij 90 cm. Het gaat om een houten schutting.

Boomstronk en wortels Japanse sierkers verwijderen

Japanse sierkers