Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Spijkenisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Spijkenisse heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Spijkenisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Spijkenisse of directe omgeving.

1184 klanten uit Spijkenisse bevelen een bij Casius in Spijkenisse aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Spijkenisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 25 nieuwbouw tuinen afgraven en nieuwe grond storten, afgraven en aanvullen 12 tuinen nieuwbouw woningen, schutting plaatsen, ontwerp en aanleg nieuwe tuin, damwand laten slaan, vervangen van schuttingen bij drie woningen, haag verwijderen (25m) en schutting plaatsen, terras en tuin renovatie, veranda realiseren, het renoveren van een achtertuin, bestrating en riolering in de voortuin vernieuwen en de achtertuin bestraten, afgraven en ophogen van voor- en achtertuin, terrastegels leggen en oprit, tuin aanleggen, 3 terassen realiseren en verhogen, tuin opnieuw ontwerpen en renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Spijkenisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Spijkenisse:

Vijver voor koi realiseren

Ik zoek een gedreven bedrijf met liefde voor tuin en vijver. Ik wil een vijver voor koi vissen. De gewenste afmetingen zijn 2x3m, als het kan halve meter boven de grond de rest eronder. Als het kan met een venster. Ik vind het leuk als er beplanting in kan. Een bijbehorend filter graag in de prijs meenemen. Is het mogelijk een richtprijs hiervoor te maken? Hoor graag van jullie.

Schutting leveren en plaatsen

Graag ontvang ik van u per email een offerte voor het leveren en plaatsen van een steenmotief 21 plank schutting met in het midden een poort van 100 cm breed totale lengte 10 meter. Plaatsen inclusief het verwijderen en afvoeren van het huidige hek met klimop.

Terugkerend tuinonderhoud laten doen

Onze leylandii haag moet gesnoeid worden in het najaar. Vooral aan de bovenkant. De afmetingen van de haag zijn: 17,5 meter lang 1,5 meter breed en circa 2,6 meter hoog. Daarnaast zijn er een drietal kleine boompjes die ook een snoeibeurt kunnen gebruiken. Ik zou graag een offerte willen wanneer ik dit eenmalig laat doen en wanneer ik een tuinonderhoudscontract bij jullie afneem. Het gaat dan om het bijhouden van onze voor- en achtertuin.

Bestrating in tuin laten egaliseren

Ik wil graag mijn tuin laten egaliseren omdat ik moeite heb tijdens in en uitstapje binnen en buiten. Zie foto.

Tuin opnieuw bestraten en een stuk kunstgras realiseren

Wij willen de tuin opnieuw bestraten en een deel met kunstgras realiseren. De oude tegels moeten worden weggehaald en in overleg worden afgevoerd, de grond geëgaliseerd en opgehoogd en dan opnieuw bestraat. De afmeting van de gehele tuin is: 5,86 meter breed x 7,29 meter lang. De berging is 3,85 x 2,54 meter. Het stuk kunstgras willen we 3,85 x 2,54 meter en de rest betegelt. Een strook van 0,5 meter willen we ophogen met aarde voor planten. Er is een tuinpoort aanwezig. Is het mogelijk om de kosten voor de tegels apart op de offerte te vermelden.

Schuttingen plaatsen

Graag wens ik een offerte te ontvangen voor het plaatsen van een schutting. Inclusief materialen. - offerte voor een douglas houten schutting met betonnen onderplaten + poortje - offerte voor een composiet schutting + poortje Afmetingen ongeveer: Linkerkant: lengte 10 m Rechterkant: lengte 7 m achterkant: lengte 5 m inclusief een deur. Bijgaand foto huidige situatie

5 nieuwbouwtuinen afgraven en zand storten

Betreft nieuwbouw huizen. 5 huizen van ongv tussen de 70 en 80 M2. Moet gebeuren voor week 51. Onze schuttingen worden die week namelijk geplaatst. Alleen tuin afgraven + zand storten.

Boomstronk verwijderen

Graag laat ik een boomstronk verwijderen uit mijn achtertuin. De boom is al gekapt. graag ook direct afvoeren. Er is makkelijk bij de boomstronk te komen. De tuin is via een normale tuinpoort te bereiken, ik denk dat deze ongeveer 80 cm breed is.

Afgraven tuinen

Tuin afgraven voor en achter bij in totaal 5 huizen. Tuin is achter +- 8,5 mtr lang en 5,7 mtr breed. De schuur moet hier nog vanaf. Sommige tuinen zijn korter ivm grotere uitbouw. Voortuin is +- 2 mtr lang en 5,7 mtr breed. Volledig uitgraven 20-30 cm en opvullen met goed zand.

Wortel van kastanjeboom verwijderen en boom weghalen

Onze 17 meter hoge kastanjeboom is tot 1.50m boven de grond gesnoeid. Nu willen we het in een geheel laten verwijderen. Wat zijn de kosten hiervoor?

Schutting plaatsen

Ik wil 3 schuttingen laten plaatsen van 180 cm stenen palen , wat zijn de totale kosten?

Een schutting met kunststof delen plaatsen

Ik zoek een hovenier die een schutting kan realiseren rondom mijn achtertuin. Het gaat om 2 delen van 12 meter. en 1 deel van 5,2 meter inclusief poort. De schutting moet ongeveer 190 cm hoog zijn en ik wil dat de schutting kunststof delen heeft. Het verwijderen van de schutting doen we graag in onderling overleg.

2 bomen verwijderen

Er staan 2 bomen in de achtertuin. De hoogte van beide verwacht ik dat het rond de 10 tot 12 meter zijn. Ik wil beiden laten rooien, inclusief de wortels. Er is makkelijk bij te komen.

Tuin uitgraven en afvoeren en egaliseren

Het betreft een tuin met veel onkruid met een gedeelte waar aardig wat grind ligt. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 50 m2. Ik zou graag willen dat de onkruid en laag grond verwijderd worden en afgevoerd en daarna dat de tuin wordt geëgaliseerd zodat ik zelf de tuin verder aanleg. De achtertuin is goed bereikbaar.

Tuin ophogen en nieuwe tegels

De tegels uit de achtertuin zullen wij zelf verwijderen en afvoeren. Hierna dient de vakman flexxstones te leggen. De oppervlakte is 50 m2 en de tuin heeft een achterom.

Nieuwe tegels en ophogen

Ik zoek een stratenmaker die 12 m2 aan tegel kan verwijderen. Dit stuk moet worden opgehoogd en weer worden betegeld met nieuwe tegels. Het gaat om de voortuin.

Deel tuin afgraven en egaliseren, bestraten

Ik wil 10 m2 tuin afgraven en egaliseren met zand optioneel bestraten met 40 x 40 licht roze tegel. Tegels door u te leveren. Voorbeeld zie foto.

Ophogen en bestraten tuin

Wij zouden graag een offerte willen hebben voor het verwijderen van tegels, ongeveer 25 m2, en kunstgras, 25 m2. De tegels en het gras dient te worden afgevoerd en daarna wil ik de tuin ongeveer 15 cm ophogen en ongeveer 50 m2 bestraten met 60 x 60 cm tegels.

Coniferenhaag verwijderen

Coniferenhaag van in totaal ca 18 meter. Bomen zijn ca 2 meter. Graag met wortel en al eruit omdat er een schutting met klimplanten gaat komen. Haag staat in U vorm aan de voorkant aan de weg. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Tuin egaliseren

Mijn tuin moet vóór eind mei geëgaliseerd worden zodat ik graszoden en borders kan plaatsen. Gras haal ik er zelf uit. Oppervlakte bedraagt ongeveer 5.5 meter breed en 8 meter lang. Tuin is goed toegankelijk voor deze klus.

Heg verwijderen

Wil graag mijn heg laten verwijderen en in overleg afvoeren voor het bouwen van een schutting. De lengte van de heg is totaal 15 meter, 5 meter aan straat en 5 meter langs de stoep. Hoogte ongeveer 1,95 meter en breed 75 cm. Betreft een Laurier.

Tuintegels verwijderen, egaliseren en bestraten

De tuin is 5.20 meter breed en 8.50 meter lang op de langste delen. De huidige sierbestrating wil ik graag laten verwijderen en afvoeren. Daarna wil ik grote simpele tegels met het best mogelijke anti onkruid systeem laten plaatsen. Aan de achterzijde zal er een houten schutting met betonnen palen en onderplaat geplaatst moeten worden. Hier zal ook een poortdeur geplaatst moeten worden. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin leeghalen en afgraven

Onze achtertuin moet voor een klein deel worden afgegraven (circa 10-15 m2), daarnaast moet een tegelpad worden weggehaald (circa 4 m2) en moet de helft van de tuin worden opgehoogd. Mogelijk moet het daarna worden bestraat.

Tuintegels goed plaatsen

Ik wil graag mijn tuintegels goed plaatsen omdat er water onder mijn tuinhuisje blijft staan. Het is geen grote klus. Ik heb pas een nieuwe vloer laten plaatsen. Afmetingen ongeveer 2 bij 3 meter.

Wilgen knotten en takken afvoeren

Ik heb 6 wilgen die geknot moeten worden. De takken zijn 1 jaar oud en dienen afgevoerd te worden.