Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Spijkenisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Spijkenisse heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Spijkenisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Spijkenisse of directe omgeving.

1185 klanten uit Spijkenisse bevelen een bij Casius in Spijkenisse aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Spijkenisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, tuin renovatie, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, tuin renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Spijkenisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Spijkenisse:

Waterput slaan voor particulier gebruik

Ik wil een waterput laten boren in mijn thuis aan huis om gras en planten water te kunnen geven, mijn is ca 600m2 aan de Anne frankstraat 1 te Spijkenisse

Grindplaten en grindplaatsen en afgraven en afvoeren

Ik wil graag mijn grindplaten geplaatst hebben en het grind. Ligt nu grind en worteldoek. Het gaat om de volgende werkzaamheden: Afgraven, zand erin, grind platen plaatsen, met grind (is al aanwezig). Het is ongeveer 20 vierkante meter.

Tuin leeghalen en afgraven

Ik wil mijn achtertuin (nieuwbouwhuis) graag laten uitgegraven. Grond is vrij hard en bevat ook wat bouwafval dus wellicht ook wat nieuw zand erin. Tuin is ongeveer 51 vierkante meter (5,4 breed en 9,45 diep) en grenst aan een binnenpleintje (parkeerplaatsen). Bereikbaarheid is daardoor goed. De 51 vierkante meter is inclusief een schuurtje van ongeveer 9 vierkante meter.

Leeghalen+afvoeren voortuin

Het volledig leeghalen van de voortuin exclusief het looppad naar voordeur inclusief het afvoeren van tuin afval.

Tuin renoveren

Ik wil de huidige tuin laten bestraten. Hiervoor moet de tuin helemaal worden leeg gemaakt. Heermos heb ik en overig onkruid. Tuin ziet er niet uit. Misschien ook het plaatsen van een schutting. De tuin is ongeveer 10/20 m2, Tegels graag in overleg.

Tuin op laten hogen

tuin ophogen (10-15 cm) bet bestaande tegels en opsluitbanden. totaal 36m2 met in het midden een vijver waar omheen gwerkt moet worden.

Tuintegels leggen 36m2

Ophogen, bandjes plaatsen en 36 m2 tuin tegels leggen van 100x50 cm. De betegeling die u op de foto ziet gaan wij zelf weghalen. De overkapping komt dan terecht op een kleine betonnen fundering, dit kan van belang zijn voor het snijwerk. De tegels hebben wij al besteld, de tuin is alleen bereikbaar door het huis heen. Het zal over de gehele tuin moeten worden opgehoogd het is namelijk aardig verzakt.

Ophoogzand laten storten of spuiten in achtertuin

Wij willen graag 9 kuub ophoogzand laten spuiten in onze achter tuin. De slang moet via onze garage naar de achtertuin, aangezien we geen achterom hebben

Betonnen schutting rechtzetten

Ik wil graag mijn betonnen schutting recht laten zetten. Er zit geen beweging in als ik het recht wil duwen met mijn 95 kilo lichaamsgewicht. * 3,3meter met 3 pilaren staat scheef en moet aan 2 kanten weer vastgemaakt worden met cement. * 1 pilaar aan een andere zijde moet ook rechtgetrokken worden met cenent erop Graag deze week indien mogelijk.

Tuin opnieuw bestraten en nieuwe schutting

Tuin betegelen en schutting plaatsen met poort. Om dit te realiseren gaat u eerst de huidige bestrating verwijderen, de tegels ook afvoeren. Er liggen op dit moment grindtegels 60 x 40cm. Het is dan de bedoeling dat de achtertuin is 50m2 en voortuin 30m2 bestraat worden. Achtertuin 60 x 60 antraciet tegels van 4cm dik, voorkant 6cm dik ivm oprit. De schutting kan ongeveer 5 meter breed worden van antraciet met beton. Graag alle werkzaamheden gespecificeerd en ook al het materiaal.

Damwand of beschoeiing tuin

Wij willen een nieuwe damwand of beschoeiing laten plaatsen daar onze tuin aan het water grenst. Deze constructie moet tevens ook dienen ter verhoging van onze tuin. Het gedeelte aan het water ligt op dit moment circa 1 meter lager dan de rest van de tuin. Het gaat om een breedte van 15 meter.

Voortuin opknappen

Ik wil graag mijn voortuin opknappen. Ik heb nu 4 of 5 hekken en ik wil deze verwijderen en vervangen door nieuwe. Verder zijn er een aantal plekken die opnieuw opgevuld moeten worden met zand. Ik ontvang graag een offerte.

Lage schuttingen in drie delen met betonpalen vervangen door hogere

Wil graag nieuwe schuttingen hebben met betonnen palen! Nu heb ik 3 lage delen (circa 50). Ook met betonnen palen. Die moeten er uit. Wil graag naar 180 cm hoog en 180 breed. Leveren en plaatsen.

Oude schutting verwijderen en nieuwe plaatsen

Nieuwe schutting+poort laten plaatsen en oude verwijderen, tuinrenovatie. De tuin is ongeveer 56 vierkante meter

Een gehele achtertuin renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin op de schop kan nemen. Het gaat om tuintegels weghalen, nieuwe tuintegels aanleggen met een stukje grasveld en tuinbakken voor beplanting. Ook willen we graag een overkapping met een kleine berging. De tuin is 80m2. De overkapping/berging dienen achter in de tuin gemaakt te worden.

Bestrating tuin

Graag een offerte voor het bestraten van onze tuin, rond de 80 vierkante meter incl beton tegels 60x60. Huidige situatie weghalen en afvoeren wij zouden graag willen weten wat het verschil hier in is qua kosten

Grondkering + schutting en poort

In bijgevoegde PDF volledig omschrijving Aanvraag offerte, grondkering hoogte 70cm (breed 4,55) Aanvraag schutting plaatsen korte zijde hoogte inclusief grondkering 2.35m Aanvraag plaatsen poort 90cm Afvoer oud materiaal Optioneel schutting lange zijde (9meter) voor betonnen muurtje (afhankelijk offerte/ budget)

Een brede twee-deels poort leveren en plaatsen

Ik zoek een timmerman die twee grote (aansluitende) poorten tussen twee bakstenen schuurtjes van ons en de buren kan zetten. Het moet uit 2 delen bestaan zodat de auto nog in de tuin kan indien gewenst. Het gaat om ongeveer 3 meter breed. Wij zouden graag willen weten wie deze klus aankan en wat de prijs zou zijn.

Beschoeiïng of damwand laten plaatsen

Beschoeiing of damwand laten plaatsen bij sloot en tuin aanpassen. Mijn sloot achter ons huis is ongeveer 10,5 meter breed, hier wil ik walbeschoeiing laten plaatsen, ongeveer 200 cm hoog. Het scheve talut van ongeveer 2 meter breed en 10,5 meter lang aanvullen met aarde / zand. De helft van de beschoeiing moet aan de bovenzijde voorzien worden van een hekwerk of een palen, waar een hekwerk tussen gemaakt van worden. Buren doen (nog) niet mee, dus zijkanten moeten dichtgezet worden. Graag een minderprijs als 1 zijkant niet dichtgezet hoeft te worden

Balkon tegels

Wij hebben een balkon van ongeveer 9 m2, graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden zijn om nieuwe tegels te laten leggen, en wat voor tegels jullie precies verkopen.

7 Wilgen knotten

Ik heb 7 knotwilgen die nog van hun takken ontdaan moeten worden. De takken moeten meegenomen worden.

Nieuwe schuttingen plaatsen

Graag zou ik 4 schuttingspanelen van 1.80 m willen laten plaatsen. De nieuwe schutting (van hout) kan direct geplaatst worden, de storm heeft de huidige schutting al omgewaaid. Er hoeft geen poort te worden geplaatst.

Deugdelijke schutting plaatsen die 10 tot 15 jaar meegaat

Wij wensen een schutting te laten plaatsen samen met de buren. Ik wil graag telefonisch contact met u via bovenstaande telefoonnummer. Er moet een schutting worden verwijderd, een coniferen schutting. Ik schat dat de schutting die geplaatst moet worden 8 m lang zonder deur moet worden van een houtsoort dat tussen de 10-15 jaar meegaat, zoals grenen. Daarnaast willen wij antraciet betonpalen en aan de onderkant van de schutting antraciet balken zodat de schutting de grond niet raakt. Wij willen alles uitbesteden. De begin tijd moeten wij in overleg met de buren doen, wij vermoeden dat het in april moet lukken als dit ook voor u lukt.

Schuttingen leveren en plaatsen voor 5 woningen

Goedemiddag! Ik wil een offerte aanvragen voor het volgende: Het leveren en plaatsen van schuttingen voor 5 woningen van in totaal ongeveer 71 meter. (ongeveer 18 meter per woning.) - Boven hout, betonnen palen met ronde kop en met beton storten onder de palen, inclusief montage Wat kost het, wanneer kan geplaatst worden? Graag offerte per strekkende meter.

Ringdrainage aanleggen

Ik wil mijn tuin renoveren, deze is 10 bij 5 meter waar ook een schuurtje van ongeveer 3 x 3 meter is. We hebben schuttingen gedeeltelijk samen met de buren gekocht met plaatsen, maar ze kunnen het niet plaatsen omdat de tuin te nat is, blijft ook water op liggen. Dit moeten we eerst oplossen.