Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting laten monteren:

Schutting laten monteren

Graag zou ik een schutting willen plaatsen.
Onze klant uit Sliedrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting laten monteren uit heel Nederland:

Tuinschermen met houtopslag maken

Nieuwe tuinschermen plaatsen met een afmeting van 6 meter. Dit dient vanuit onze tuin als schutting aan de andere kant is de parkeerplaats waar over de volle breedte een houtopslag moet komen van 6 meter breed. Bevestiging kan op betonnen ondergrond en aan een zijde aan de gevel. Daarnaast wil ik graag een waterdicht afdakje voor een houtopslag laten aanleggen (185 x 62 x 180 cm). Deze komt tegen de schutting aan de parkeerzijde. Materialen die nodig zijn: 3x Elephant tuinscherm grenen 200 x 200 cm en hardhouten benodigde palen inclusief bevestigingsmateriaal offreren. Graag een offerte wat het kost om te laten monteren op betonnen ondergrond.

Schutting plaatsen met poort

Het plaatsen van 1 tuinscherm en 1 houten poort. Inclusief het plaatsen van 3 palen en monteren van deurbeslag (slot inclusief scharnieren). Boven de deur een lat om de palen met elkaar te verbinden. Een deel van de palen moeten uitgegraven worden. Afvoeren van oude schuttingdeel + deur. Mogelijk aan de andere kant ook een nieuw scherm plaatsen.

Tuinhekken en poort plaatsen

Ik wil een aantal zaken in mijn woning laten monteren. Het gaat om mijn schutting en deur. Door de storm zijn ze allemaal omgekiept en door de omgekiepte hekken zijn de andere hekken ook beschadigd. Ze staan helemaal scheef. De deur is helemaal in stukken gebroken dus ik wil de gehele tuin laten maken. Ik ben ervoor verzekerd.

Schutting met poort monteren

Het gaat om het plaatsen van totaal 25 meter tuinafscheiding met verticale geïmpregneerde 19 planks schuttingdelen van 180 x 180 cm, ongeveer 14 schuttingdelen en 17 palen, poort van 90 cm breed linksdraaiend zonder stalen frame.

Schermen plaatsen

De klant wil graag een vakman inhuren om 4 tuinschermen te laten monteren, 5 betonpalen en 4 palen onder de schutting te laten plaatsen. De klant wil graag dat deze artikelen in samenspraak met hem worden aangeschaft bij de Gamma.

Schutting monteren

Wij hebben onze tuin opnieuw laten aanleggen en deze moet alleen nog van een schutting worden voorzien van 15 meter. We willen hier niet te veel geld aan uit geven maar het moet wel degelijk zijn. Graag vernemen we de mogelijkheden.

Tuinpoort plaatsen

Ik ga bij Praxis een tuinpoort reserveren en wil die dan door een vakman laten ophalen en monteren. Het gaat om de tuinpoort Elephant Kempas Classic van 80 x 100 cm. Ik wil deze laten bevestigen tussen een muurtje en een schutting. Daar is 112 cm ruimte. Ik wil er graag perfect RVS hang- en sluitwerk op. De poort moet worden geplaatst bij een betegeld terras van een appartement. Ik ontvang graag uw offerte.

Erfafscheiding van composiet materiaal monteren

Wij hebben momenteel een houten schutting staan die aan vervanging toe is. Hij staat tussen 2 tuinen in. Lengte is +/- 12 meter- hoogte +/-190cm. Wij hebben interesse in een composiet schutting. Bodem bestaat uit klei. Graag prijs indicatie voor deze en als optie prijs voor verwijderen en afvoeren oude schutting. Hoor graag van u

Composiet schutting leveren en plaatsen

Offerte voor het leveren en monteren volledige composietschutting. Lengte +/- 12 meter - hoogte +/- 2 meter. Grond bestaat uit klei. Schutting staat als afscheiding tussen 2 tuinen. Goed toegankelijk. Parkeergelegenheid geen probleem. Hoor graag van u Mvg

Schuttingen met poortdeur plaatsen

Ik wil graag 3 verschillende offertes ontvangen voor het volgende: Offerte 1. Plaatsing van een schutting met 1 deur aan de achterkant van mijn tuin Offerte 2. Plaatsing van een schutting met 2 deuren aan de achterkant van mijn tuin en die van de buren Offerte 3. Plaatsing van een schutting tussen mijn tuin en die van de buren Voor offerte 1 en 2: De lengte van de schutting (inclusief deur) aan de achterkant van mijn tuin is 540 cm, de hoogte is 200 cm. Voor offerte 2 is de totale lengte van schuttingen 1080 cm. Voor offerte 3: De huidige schutting bestaat uit 6 delen van 180 cm. Deze moeten geheel vervangen worden. Graag zie ik een uitwerking met opties: - Houten schutting op basis van schutting delen - Houten schutting op maat - Betonnen palen in plaats van houten palen - Betonnen rand aan de onderkant De deur moet wel stevig zijn, liefst met een frame (zie voorbeeld 1 en 2), met de mogelijkheid om een goed slot te monteren. Ik kijk uit naar de uitwerking en jullie ideeën. In overleg kunnen alle materialen optioneel ook door u worden geleverd. Wij zorgen zelf dat alles vrij is en oude schuttingen worden verwijderd.

Partners

Partners van Casius