Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting laten monteren:

Schutting laten monteren

Graag zou ik een schutting willen plaatsen.
Onze klant uit Sliedrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting laten monteren uit heel Nederland:

Schutting plaatsen

Ik wil graag offertes voor het volgende: 1. Plaatsing van een schutting met 1 deur aan de achterkant van mijn tuin 2. Plaatsing van een schutting met 2 deuren aan de achterkant van mijn tuin en die van de buren 3. Plaatsing van een schutting tussen mijn tuin en die van de buren Voor offerte 1 en 2: De lengte van de schutting (inclusief deur) aan de achterkant van mijn tuin is 540 cm. Voor optie 2 is dat dus 1080 cm. Voor offerte 3: De huidige schutting bestaat uit 6 delen van 180 cm. Deze moet geheel vervangen worden. Graag zie ik een uitwerking met opties: - Houten schutting op basis van schutting delen - Houten schutting op maat - Betonnen palen in plaats van houten palen - Betonnen rand aan de onderkant onder De deur moet wel stevig zijn, liefst met een frame (zie voorbeeld 1 en 2), met de mogelijkheid om een goed slot te monteren. Ik kijk uit naar de uitwerking en jullie ideeën.

Douglas schutting monteren

Wij willen een nieuwe Douglas houtschutting met antraciet betonpalen. Het gaan om 23 meter met een poort van 1 meter. Graag verneem ik ook of jullie de oude schutting voorzien van hedra verwijderen. De tuin is makkelijk te bereiken.

Schuttingdelen monteren

Ik wil graag dat er 5 schuttingdelen wordt gemonteerd. Deze schuttingen zijn 180 bij 180 cm. De spullen staan allemaal in de tuin. Er moet een schutting gehalveerd worden en voor de rest past alles.

Composiet schutting monteren

Ik wil graag een antraciet composiet schutting laten plaatsen. Betreft ongeveer 5 meter. Inclusief deur met hang- en sluitwerk en palen.

Garden Elements hout/betonschutting plaatsen

Ik wil bij Gamma een hout-met-beton schutting kopen en wil die hier laten monteren. Het gaat om een Gamma Garden Elements schutting met betonnen palen, tussenpalen, betonelementen aan de onderzijde en houten schuttingdelen. De betonnen palen moeten in beton worden gezet. Ik wil voor 2 opties een prijsindicatie: plaatsing van 9 delen van 180 cm of 13 delen van 180 cm.

Schutting monteren

Schutting van 20 meter lang en 1 meter hoog plaatsen.

Schutting in achtertuin plaatsen

Graag wil ik een indicatie ontvangen voor het monteren van geïmpregneerde houten schuttingsdelen en palen. Er staan op het gedeelte wel wat bomen en planten. Kunt u mijn advies geven of deze verwijderd moeten worden of dat dit kan blijven staan. De tuin is goed bereikbaar.

Schutting vervangen

Oude schutting delen verwijderen. Nieuwe schutting delen plaatsen 1 nieuwe paal in de grond plaatsen deze is gebroken en dan 4 schuttingdelen monteren.

Kunststof zichtwering bij een houten schutting monteren

Wij willen tegen de houten schutting (afscheiding tussen ons en de buren) een kunststof schutting plaatsen. Kan u mij een offerte geven? De schutting is 2 meter hoog en 5 meter breed. Hij kan op de bestaande palen bevestigd worden. Dus een offerte voor het leveren en (voor de oude schutting) plaatsen van de nieuwe schutting.

Houten schutting met betonnen palen monteren

Ik wil een schutting van 1 meter hoog en 8 meter lang en een poort van 90 cm en een 15 meter schutting van hout met betonnen palen. Ik wil weten of u ook het storten van de betonnen palen doet.

Partners

Partners van Casius