Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Sliedrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Sliedrecht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Sliedrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Sliedrecht of directe omgeving.

230 klanten uit Sliedrecht bevelen een bij Casius in Sliedrecht aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Sliedrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, vijver uitgraven en put realiseren inclusief grond afvoeren, ontwerpen + realiseren tuin, tuintegels plaatsen, voortuin renoveren, tuin bestraten voor en achter, tuin afgraven en zand terug storten, tuinen aanleggen, tuin nieuw inrichten incl aanpassen terras en oprit, grote tuin draineren en ophogen, tuin bestraten, paar perkjes en omheinen met schutting, tuin opnieuw indelen, leeghalen tuin en aanleg terrasjes, tuinen renoveren, waterbron slaan of boren in de achtertuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Sliedrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Sliedrecht:

Betonnen schutting met poort laten plaatsen

De oude schutting staat tegen een betonnen schutting aan. De betonnen schutting is van zowel ons als de buren. Indien de buren deze niet weg willen halen willen we graag dat een gedeelte van de houten schutting tegen het betonnen deel gemonteerd wordt (circa 15,5 meter). Indien de buren de betonnen schutting willen weghalen, zou dit deel ook voorzien moeten worden van bevestigingspalen. Gezien de tuin in een u- vorm loopt dient er ook aan de achterzijde van de tuin, hier staat nu nog alleen oude houten schutting van 5,5 meter en 5 meter, een nieuw houten deel geplaatst te worden. In totaal zijn er 15 schuttingdelen van 180 cm nodig. Waarvan er een aantal kleiner gemaakt moeten worden. De huidige poort is 83 cm. Daarom moet er een poort kleiner gemaakt worden. Qua schutting betreft het een houten schutting met betonnen banden en betonnen palen. We willen graag de laatste week van september met de klus starten.

Strakke vijver aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor een strakke vijver, zoals bijgevoegde afbeelding. De maten moeten zijn lengte 4 meter, breedte 1.50 meter, diepte meest gangbare uitvoering. Inclusief staptegels, randafwerking, pomp, filter en elektra aansluiting.

Achtertuin aanleggen

Wij gaan de achtertuin zelf leeghalen. Hierna moet er eventueel opgehoogd worden. Er zal een deel van 5 bij 6 meter bestraat moeten worden met grote tegels, een deel van 4 bij 6 kunstgras met daar tussen een looppad van stenen naar achter. Als laatste zal er een deel van 2 bij 6 meter houten vlonder gelegd moeten worden. De tuin is alleen te bereiken via de woning. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting van ongeveer 7 meter plaatsen tussen mijn tuin en de tuin van de buren. Antracietgrijze betonpalen met diamant kop, antracietgrijze onderplaat. De tuinschermen zijn 180 x 180 cm. Afdeklatten en roestvrij staal. Het is aan de voorzijde van de woning.

Tuinschermen en een poort laten plaatsen

Het gaat hier 3 tuinschermen en een poort die kapot zijn gegaan door de storm. De klant schaft deze zelf aan. Het gaat dus puur om het installeren van de schermen en de poort.

Schutting laten monteren

Graag zou ik een schutting willen plaatsen.

Schutting en pergola plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen als erf afscheiding van 8 a 10 meter lang en 2 meter hoog. Met een toegangsdeurtje. En eventueel een pergola. Hiervoor moeten diverse struiken en plantgewas verwijderd worden. Dit graag op zeer korte termijn, namelijk aankomende week of eventueel een week later.

Schutting, poort en palen laten plaatsen

Graag zou ik twee schuttingen 180x180 cm en vier palen en poort van 90x180 cm willen laten maken. Materiaal koop ik zelf. Oude spullen graag meenemen. Graag ontvang ik hier een offerte van en wanneer het mogelijk is om het te plaatsen.

Schutting met tuinpoort vervangen na stormschade

Tijdens een storm is mijn schutting met poort kapot gewaaid. Ik wil die graag laten vervangen door een Elephant tuindeur van 90 x 180 cm en 1,5 tuinscherm van Elephant met 4 of 5 bijbehorende palen. Ik ontvang graag uw offerte voor de verzekering.

Schutting leveren en plaatsen

12,80 m1 afscheiding tussen buren, schermen geimpregneerd 180 x 180 met hardhouten palen + 2,20 m1 afscheiding poort met sluitwerk en hardhouten palen. Als optie graag vermelden poort met stalen frame.

Renoveren van de achtertuin

Ik heb achter mijn tussenwoning een tuin van ongeveer 53 m² die ik graag helemaal wil laten opknappen. De tuin moet leeggehaald worden en flink worden opgehoogd. Er is sprake van behoorlijke verzakking, misschien moet er wel gekozen worden voor een aanleg met verschillende niveau's. Na aanvoer van vooral zand wil ik de tuin grotendeels laten bestraten met daarbij wel een aantal vakken voor beplanting. Aan de achterzijde moet een houten schutting worden gemaakt, conform de andere schutting in de tuin. De tuin is aan de achterzijde bereikbaar met klein vervoer, niet met een grote vrachtauto. Ik maak graag een afspraak om de tuin te laten beoordelen en mijn wensen en de materiaalkeuze te bespreken.

Geïmpregneerde schutting met betonpalen en onderplaten

Ik wil graag een geïmpregneerde schuttingen antraciet betonnen palen en onderplaten+ afdeklat. Het gaat om een lengte van 6.30 meter. Ik wil graag een offerte inclusief plaatsen en BTW. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden.

Beschadigde schutting laten vervangen

We willen de oude, beschadigde schutting vervangen waarvan we alle materialen al in bezit hebben. Er zouden 13 gaaspanelen gezet moeten worden en 14 hardhouten palen. De oude schutting zou weggehaald & afgevoerd moeten worden. De schutting kopen wij bij Praxis, een andere zaak of bij u. De verzekering moet de offerte eerst goedkeuren.

Vurenhouten schutting plaatsen

De bestaande schutting moet worden vervangen in de achtertuin van mijn dochter. De schutting is 1,80 meter hoog en totaal 17,60 m lang.

Sparren laten kappen

Ik wil 2 Sparren laten rooien van ongeveer 8 meter hoog. Daarnaast wil ik ook een grote vlinderstruik laten rooien. De tuin is bereikbaar via een tuinpoort van ongeveer 1 meter breed.

Betonnenplaat storten

Voor het realiseren van een zwembad met er in mijn tuin een gat gegraven worden van 7 m x 3 m en 1. 50 m diep. Hier moet vervolgens een betonplaat in gestort worden.Het is mij onduidelijk of dit gewapend moet zijn maar ga er wel van uit. Ik ontvang graag een offerte met daarin opgenomen het graven en het storten alsmede het afvoeren van de vrijgekomen grond.

Hekwerk plaatsen in de tuin

Er dient een houten schutting geplaatst te worden. Dit zullen 3 schuttingsdelen en 4 palen moeten worden. De tuin is goed bereikbaar via een achterom.

Schutting met een poort plaatsen

In de achtertuin willen wij graag een houten schutting met houten palen laten plaatsen. Het gaat om een gedeelte van 10 meter, een gedeelte van 6.30 meter en een gedeelte van 2.68 meter. Bij het gedeelte van 2.68 meter dienen er 2 schuttingsdelen van 80 cm geplaatst te worden en een poortdeur. Het gedeelte van 10 meter willen wij graag separaat op de offerte laten plaatsen daar dit samen met de buren geplaatst gaat worden. Er is een tekening aanwezig.

Achtertuin aanpassen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het aanpassen van onze achtertuin. Wij hebben al een schets gemaakt met daarin: - bestaand tegelwerk gedeeltelijk aanpassen; - afdak voor speelgoed maken; - tuingrond 10 cm afgraven en vervangen door zand; - eventueel (kunst)gras leggen; - 2 plantenbakken maken. De tuin is ongeveer 6 x 9 meter. Graag maken wij een afspraak om onze ideeën te bespreken.

Nieuwe schutting plaatsen

1 houten scherm 180 x 180 cm plaatsen, inclusief 2 houten palen. De oude schutting afvoeren. Het nieuwe scherm is hetzelfde als de oude.

Groene sedum op dak aanbrengen

Op het dak van een, dit voorjaar geplaatst, tuinhuis groene sedum aanbrengen en leveren. Het dak is iets hellend voor de bestaande afwatering (regenpijp) en de afmetingen zijn ongeveer 3.50 m x 2.40 m. Tuinhuis is ongeveer 2.20 m hoog.

Hardhouten schuttingdelen plaatsen

Het gaat om het plaatsen van 13 hardhouten schuttingdelen met een poort. Tussen de schuttingdelen komen betonnen palen en onder de schuttingdelen komen betonnen onderplaten, bovenop de schuttingen nog een afdeklat. Graag zou ik hier een prijsindicatie voor willen hebben voor wat het gaat kosten. De schuttingen zijn al besteld het gaat alleen om het plaatsen.

Boomstronk verwijderen

We hebben in de achtertuin bij de schutting een boomstronk van een conifeer met een omtrek van 180 cm en een hoogte van 40 cm. We zouden deze graag willen laten verwijderen. Deze boomstronk staat bij een oude schutting die desgewenst verwijderd kan worden. De stronk is dan bereikbaar via brandgang.

Plaatsen tuinhekje

Het plaatsen van een houten hekje in de achtertuin en het bevestigen van een poortje. Poortje van 86 cm. (ijzer). Stukje hek van 1.80 meter en een stukje van 43 cm. (hout). Materialen ook leveren.

Nieuwe schutting plaatsen

Nieuwe schutting plaatsen van ca 2x10m (in totaal 20m).