Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting plaatsen voor 7 huizen:

Schutting plaatsen voor 7 huizen

Beste meneer, mevrouw, We willen met een aantal buren de schuttingen laten plaatsen in een klein nieuwbouwproject. Het betreft de volgende maten: de schutting aan de achterzijde: 310 cm de schutting tussen huis en schuur: 295 cm de lange schutting tussen twee tuinen: 715 cm de schutting bij huizen met uitbouw 595 cm. We zaten zelf te denken aan een houten schutting met betonnen tussenpalen. Ook zouden we niet alleen houten delen hebben maar ook bijv. een rooster waar planten tegen aan kunnen groeien. In de bijlage tref je een tekening aan van de situatie. In het geval van bouwnummer 8, 9, 10, 13 en 14 is een uitbouw van 1,20 en is de tuin 5,95 diep. In het geval van bouwnummer 11 en 12 is de tuin 7,15 diep. Graag zouden we een offerte ontvangen voor de schuttingen met bijv. grenen maar ook hardhout. Hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting plaatsen voor 7 huizen uit heel Nederland:

Schutting plaatsen

Ik wil graag een nieuwe beton schutting, met douglas hout en een poort van 80 of 90 breed. Hoogte 200 centimeter Totale lengte 7.80 meter zonder hoeken.

Schutting plaatsen

Wij willen zowel aan de linker kant als aan de rechter kant een nieuwe schutting laten plaatsen. Links is ongeveer 12 m en rechts 6 m.

Heg verwijderen en schutting plaatsen

Wij willen een schutting plaatsen alleen bestaat de tuin nog uit een heg dat verwijderd moet worden. Er is een achterom naar de tuin, wij denken dat er een kleine graafmachine doorheen kan. Wat voor soort heg het is, durven wij niet te zeggen. Graag afvoer van de heg meenemen in de offerte. Het wordt een houten schutting, welke zijn wij nog aan het uitzoeken, maar er moet een schutting komen, met poort. De schutting wordt ongeveer 10 x 5 m.

Tuin schutting plaatsen voor 3 huizen

Mijn buren en ik willen een nieuwe beton/douglas of beton/grenen schuttingen laten plaatsen. Het gaat om 3 huizen en 11,60 meter schutting per huis. Ik ontvang graag een prijsopgave.

schutting plaatsen en tuin aanleggen

Wij willen graag een voor (oprit) waar de auto staat en achtertuin opnieuw laten betegelen met grote tegels die onderhoudsvrij moet zijn Het gaat om ongeveer in totaal voor tuin en achtertuin 100 m2 (oude tegels afvoeren) en een oude schutting afvoeren en nieuwe schutting plaatsen. 60x60 tegels zelf regelen. 1 meter en een van 2.80 meter

Serre achterkant huis

Ik ben mij aan het oriënteren op de mogelijkheid voor een serre, tuinkamer of een uitbouw aan de achterkant van het huis te laten plaatsen. Deze zou + - 5 m breed & 2.5 tot 3 m diep worden. Ik heb op internet gezicht naar de mogelijkheden, maar ik weet niet goed wat in mijn situatie het beste is om te doen. Ik heb een tussenwoning, waarvan de tuin is afgeschermd met een schutting. Ik denk dat een tuinkamer niet geschikt is, een serre denk ik wel, maar daarbij weet ik niet hoe het met de zijkanten opgelost moet worden. Kan dit gemetseld worden? Ik heb nog niet uitgezocht of er een vergunning nodig is. Ik heb nog geen schets. Ik heb nu openslaande deuren van kunststof met dubbelglas, deze wil ik gebruiken in de serre. Serre wil ik niet van hout, de zijkanten het liefste gemetseld, maar welk materiaal ligt aan de prijs. Of een fundering noodzakelijk is, heb ik geen verstand van. Er liggen gigantische tegels in de tuin, daaronder zangrond. Oplevering compleet.

schutting plaatsen voor 3 huishoudens.

We willen met 3 huishoudens een nieuwe schutting laten plaatsen. Voor 2 huishoudens betekent dat ook dat ze een poort nodig hebben. Zou u deze misschien los bij de offerte willen zetten? Verder willen we graag een betonnen onderrand en betonnen palen. Weghalen en afvoeren.

nieuwe schutting plaatsen

Er moet een nieuwe schutting geplaatst worden op de erfscheiding. Er staat nu een 65 jaar oude betonnen schutting die wordt binnenkort door de buren verwijderd. Afmetingen nieuwe schutting: lengte 7 m, hoogte 2 m. (volkomen rechte schutting). Tijd: laatste week van juli Onze buren willen er niet te veel geld aan uitgeven, daarom verzoek ik u in uw offerte uit te gaan van de goedkoopste schutting(en) inclusief plaatsing

Schutting plaatsen

Schutting plaatsen in L-vorm, bij elkaar 17 meter. Tuin is klaar, hoeft niks te worden verwijderd.

Schutting plaatsen

Schutting plaatsen in de tuin. 12 x 11 x 11 m2. De schutting regel ik zelf, het gaat dus echt om het plaatsen van de schutting.

Partners

Partners van Casius