Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor ophoging van de voor- en achtertuin:

Ophoging van de voor- en achtertuin

Ik wil de voor en achtertuin laten ophogen door verzakking + plaatsing van schuttingdelen + poort. Achtertuin 40 m2, 10 cm ophogen Parkeerplek 16 m2 ophogen en af laten lopen naar de straat. Voortuin 20 m2 ophogen plaatsing 3 schuttingdelen en poort ( niet in beton gegoten ivm verzakking in wijk )
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ophoging van de voor- en achtertuin uit heel Nederland:

Achtertuin aanleggen

In de bijlage zit een tekening van ons tuinidee (37 m2). We willen het grootste gedeelte van de tuin betegelen. Op enkele plekken willen we verhoogde bloembakken. Daarnaast moet de tuin zo'n 12 cm worden opgehoogd aan de kant van het huis, en zo'n 20 cm aan de kant van de schuur, met een afstap van zo'n 10 cm naar de poort toe. Mogelijk willen we een elektriciteitskabels doortrekken naar de bloembakken voor een lampjes. Afhankelijk van de kosten kunnen we zelf de bestrating verwijderen en de ophoging regelen.

Koppelstones ophogen en leggen

In mijn achtertuin van ongeveer 45 m2 liggen koppelstones maar ons terras verzakt een beetje. Waarschijnlijk is er een ophoging van circa 7 centimeter nodig. Wat zijn ongeveer de kosten hiervoor. Ik ontvang graag twee offertes, een indien de vakman zand regelt, de stenen er uit haalt, ophoogt en weer de stenen terug plaatst. En een offerte enkel voor het leggen van de stenen.

Achteruin bestraten

Graag whatsapp of sms of mail. Niet bellen i.v.m. onregelmatige werktijden. Bestrating van de achtertuin. - circa 8m³ zand ten behoeve van ophoging van 15 cm - 8 lichtpunten - leggen van de tegels 60 x 60 cm - tuin afmeting ca 50 m² - 15 kantplanken van 30 cm hoog Tuin heeft geen achterom.

Tuinrenovatie

Renovatie / aanleg achtertuin. Ongeveer 11 m x 5 m (stenen berging achterin de tuin van 2,5 x 2 m blijft onveranderd). Huidige tuin moet leeggehaald (oude bestrating eruit en verwijderen van 2 borders en vijver) inclusief afvoer oude bestrating en grond. Volledige tuin bestraten (deels basis betonbestrating, deels tegels) inclusief ophogen waar borders en vijver zaten. Volledige tuin is inclusief bestraten in nieuw aangelegde serre, inclusief ophoging (van ongeveer 6 cm).

Divers straatwerk rond de woning

Graag egaliseren waar nodig, oprit aanleggen aan de zijkant van het huis, terrasje in de achtertuin en voortuin een combinatie van grind en tegels. Gaat om ongeveer veertig vierkante meter. We hebben zelf stenen maar hebben nog grind en zand nodig voor de ophoging. Tuin heeft een achterom.

Tuin ophogen met zand en tuinaarde

De helft van de achtertuin, 25 m2, ophogen met zand zodat daar tegels op gelegd kunnen worden. Ik schat wel 10 cm ophoging nodig. Ander helft opgehoogd met tuinaarde, geschat op 5 cm ophoging. Het terras komt aan het huis te liggen en moet dus extra hoog.

Ophogen van de tuin

We overwegen onze achtertuin die in de loop der jaren gezakt is op te hogen. Misschien is nu een goed moment nu onze schutting met de buren is omgewaaid. Hiertoe zouden we graag een offerte ontvangen. Ophoging met zand/aarde wat liefst niet te snel inzakt en toch wat water doorlaat. De tegels kunnen wij voor de ophoging zelf verwijderen. Verhoging ongeveer 10 tot maximaal 15 cm. Iets aflopend naar achteren zodat water van het huis wegstroomt.

Achtertuin bestraten

Achtertuin bestraten 55 m2. De oude tegels haal ik er zelf uit en ruim ik zelf op. De nieuwe tegels, van 60 x 60 cm, koop ik zelf. De tuin is via een pad achterom bereikbaar. Wat kost het egaliseren (geen ophoging) en het leggen van de tegels?

Straatwerk in de voor- en achtertuin aanleggen

Ik wil straatwerk laten leggen in voor- en achtertuin. Bakstenen in cirkel gelegd op en plekken van in total 16 m2 +/-. Aan voorkant van het huis een paadje naar de voordeur. Nieuwbouw grond dus ophoging is niet nodig.

Achtertuin aanleggen

Wij willen graag de achtertuin van onze nieuwbouwwoning laten aanleggen. Er is ophoging (en egaliseren) nodig en daarna voor (terras) en achterin (veranda) de tuin 3 bij 5 meter bestrating schat ik. Er tussenin komt gras. De offerte mag puur over de bestrating, het ophogen en de egalisering gaan. Tegels en zand zijn nog niet uitgezocht maar zal ik zelf regelen. Er zal een looppad bij de tuin aangebracht worden.