Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor achtertuin renoveren:

Achtertuin renoveren

Ik wil een boom weghalen en de tuin opnieuw betegelen. De tuin is ongeveer 35 m2. De boom veroorzaakt wortelgroei en daarom wil ik de boom weghalen tenzij dit verholpen kan worden op een andere manier. De boom is ongeveer 6 meter hoog. Ik heb een achterom, maar de vakman moet door een poort.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor achtertuin renoveren uit heel Nederland:

Voortuin (en achtertuin) renoveren

Ik wil mijn voortuin en mogelijk mijn achtertuin renoveren. Ik wil al het gras eruit. De voortuin is ongeveer zo'n 20m2 en achtertuin 6m2. Het makkelijkst is met een klein graafmachine.

Openslaande deuren monteren en tuindeuren vervangen

Wij willen graag ons achtertuin te renoveren: 1. Vervangen 2 tuindeuren (201 bij 78 cm) 2. Openslaande deuren boven monteren (in plaats van deur en raam) 3. Drempel installeren

Warmtepomp installeren

Ik heb een tweelaags hoekhuis van ongeveer 400 m3 waarbij een CW4 ketel wordt gebruikt voor verwarming en warm water. We gebruiken hierbij alleen de douche. Jaarverbruik zo’n 1700 m3, inclusief koken op gas. Het huis is gebouwd in 2000 en heeft energieklasse B (eigen inschatting, zonder de zonnepanelen te rekenen) Mechanische ventilatie en ketelhok zijn nu op de eerste verdieping. Op heel de begane grond en in de badkamer wordt vloerverwarming gebruikt. De badkamer heeft ook nog een muur buis radiator. Op de overige kamers van de eerste verdieping zijn radiatoren in gebruik. Sommige dubbele plaat radiatoren, sommige raam radiatoren. We hebben een plat dak waar al 14 zonnepanelen op staan. We hebben een 1 x 35A aansluiting. Een aansluiting van 3 x 25A is dan voor de hand liggend voor hetzelfde vastrecht maar 3 x 35A voor het opheffen van het gasnet kan overwogen worden. We hebben een inpandige garage die geschikt zou kunnen zijn voor een installatie, de verwarmingspijpen voor de CV en de standpijp kolom zijn daar goed toegankelijk (niet getest, wel dichtbij) indien nodig. Hier is een radiator voor het vorstvrij houden en de koelkast werkend (10°C). We hebben een achtertuin van 10 x 6 meter die van de straat toegankelijk zou kunnen zijn omdat het een hoekhuis is. De tuin willen we renoveren dus eventueel boren voor aardlussen is geen groot bezwaar. Ook een voortuin van 10 x 4 meter is hier geschikt voor. Omdat we dicht bij het waterwin punt veldhuizen zitten is de maximale diepte voor een gesloten water systeem 40 meter opgelegd door de provincie. Mijn vraag is om inzicht te krijgen in de kosten en voordelen van zowel een lucht als een gesloten warmtepomp systeem. Ook is het interessant om te weten of we helemaal van de gas-aansluiting.

Tuin renoveren

Voor- en achtertuin renoveren. De voortuin heeft een omvang van 2,8 meter bij 2,4 meter waar ook nog een beukenhaag staat die verwijderd moet worden. Daarnaast moet de rest van de tuin betegelt worden met 60 x 60 cm tegels. Waar de beukenhaag momenteel staat moet een border komen voor planten. Deze haag is L-vormig. De achtertuin is 4,9 meter breed en 9 meter diep. In de achtertuin staat een schuur van 1,7 meter breed en 3,45 diep. De overige ruimte in de tuin moet betegelt worden met dezelfde tegels als in de voortuin. Ook willen we graag extra belichting naast de schutting in de achtertuin. Materiaal hebben we uitgekozen bij Hornbach (nog niet besteld).

Tuin renoveren

De achtertuin is ongeveer 6 bij 25 meter groot. Het gras en de heggen van 20 meter langs de zijkanten dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna wil ik een terras van 16 m2 laten aanleggen. Aan het einde van de tuin wil ik een houten tuinhuisje laten plaatsen van 7 m2 voor de opslag van de fietsen. Verder zal er aan 1 zijde en aan de achterkant een houten schutting geplaatst moeten worden. Tussen de 2 schuren zou ik graag een overkapping met een aluminium frame en polycarbonaat platen willen plaatsen. De afmeting hiervan is 4 bij 3.50 meter. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin egaliseren en aanleggen

Graag wil ik de achtertuin laten renoveren. De tuin ongeveer 15 bij 7 meter groot. De oude bestrating en de bielzen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal er moeten worden opgehoogd en geëgaliseerd. De wens is om een deel te laten bestraten, een vijver te realiseren en borders. Ook wil ik graag een terrasoverkapping laten plaatsen met een aluminium frame en polycarbonaat platen als dak. De oppervlakte zal ongeveer 4 meter diep worden en 7 meter breed. De tuin heeft een achterom.

Achtertuin renoveren

Ik wil kunstgras in combinatie met grijze platen en stenen verwelkomen houten elementen . Hangmat schommel en barbecue plaak nodig Achtertuin 40 m2

Voortuin en achtertuin renoveren

Voortuin (8x5)

Achtertuin renoveren en bestraten

Ik wil mijn achtertuin laten aanpassen. Hiervoor moet een gemetselde plantenbak, circa 4 x 4 meter worden gesloopt. De planten moeten worden verwijderd en het puin met de aarde (circa 6 m3?) en enkele boomstronken en enig hout (grofvuil) moet worden afgevoerd. Ook moet de oude bestrating (circa 56 m2 betonklinkers) worden uitgehaald en afgevoerd. Vervolgens moet circa 68 m2 tuin worden opgehoogd, geëgaliseerd en opnieuw bestraat met betontegels van 60 x 60 cm. Er zijn enkele hoeken dus zaagwerk op maat is nodig.

Achtertuin renoveren

De achtertuin die zeer goed te bereiken is moeten worden opgehoogd. De tegels moeten worden verwijderd, dan opgehoogd en opnieuw geplaatst. Het gaat om 3 delen van 4.80 bij 1.80 meter, 1.80 bij 5 meter en 2.50 bij 1 meter. Er liggen overal tegels van 60 bij 60 cm. Verder zijn er 2 delen gras van 6.50 bij 2 meter wat opgehoogd moet worden en opnieuw aangelegd. Daarnaast moet er in 1 van die delen gras een trampoline van 2.15 bij 1.60 meter ingegraven worden.

Partners

Partners van Casius