Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Schiedam of directe omgeving.

1186 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 23 Tuinen afgraven, egaliseren en schuttingen plaatsen, aanleg nieuwbouw tuin, tuin renovatie, inclusief schutting en overkapping realiseren, tuin aanleggen nieuwbouw, vloer van oprit en schuur ophogen en opnieuw bestraten, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin afgraven en opvullen, tuinrenovatie, tuin egaliseren en op nieuw aanleggen, tuin met tuinhuis voor nieuwbouw huis, de gehele achtertuin renoveren, tuin afgraven en opnieuw bestraten, nieuwe schutting van 28 meter zetten, vernieuwen oude tuin, nieuwe tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Schiedam:

Tuin renoveren

Ik wil mijn tuin leeghalen, betegelen en houten schuttingen (15 meter, met betonnen palen en betonnen onderkant) plaatsen. Tuin is 9 bij 5 meter.

Gehele tuin renoveren

Tuin moet circa 30 cm opgehoogd worden afmeting circa 6x6 meter. Is circa 10 m3 zand. Er moet een bekisting rondom tuin gemaakt worden liefst met azobe planken voor afrastering\bekisting buren en steeg aan achterkant. Bestraten met nieuwe tegels en plantenbak mee verhoogd worden zie foto's. Nieuwe schuttingen geplaatst worden inclusief deur naar de steeg. Ook voor de schuttingen azobe palen.

Schutting leveren en plaatsen

Ik wil een eenvoudige maar stevige schutting (vuren hout met harde houten palen) van ongeveer 29 meter en 2 hoeken laten leveren en plaatsen. Zonder deur of poort. Men kan zo aan de klus beginnen.

Ophogen en opnieuw bestraten

De tegels in de achtertuin dienen te worden verwijderd. De tuin dient te worden opgehoogd, geëgaliseerd en de tegels terug gelegd. De oppervlakte is ongeveer 60 m2 en te bereiken via een brandgang.

Tegels verwijderen en nieuwe plaatsen

Ik wil mijn oude tegels verwijderen en afvoeren. En vervolgens nieuwe tegels plaatsen. Het gaat om ongeveer 55 m2.

Tuin afgraven, afvoeren en ophogen met zand

Op korte termijn wil ik mijn tuin geheel bestraten. De tuin heeft een totaal oppervlakte van 52m2 die nu voor een gedeelte is bestraat en een gedeelte met graszoden. Diepte van uitgraven zal 10 of 15cm zijn. Hopelijk heeft u de tijd om de volgende diensten uit te leggen en een offerte op te stellen; 1. Grond(=schoon) uitgraven en afvoeren; aarde en gras 2. Zand ophogen/spuiten

Verwijderen boomstronken Plataan

Het gaat om het verwijderen van twee boomstronken Plataan. De boom zelf is al verwijderd. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Tuin egaliseren, bestraten en verlichting

Ik wil de tuin egaliseren en siertegels leggen met bedrading voor verlichting. De tuin is 52 m2. Ook heb ik een voorstuk van 5 m2 dat betegeld moet worden.

Verwijderen van borders

1 border verwijderen en 1 border smaller maken en bestraten

Achtertuin renoveren

De tuin is ongeveer 42 m2 groot waarvan ongeveer 32 m2 tegels. De tuin dient ongeveer 30 cm opgehoogd te worden. Hiernaast wil ik een schutting van ongeveer 7 m laten leveren en plaatsen. Tuin entree renoveren of vervangen. Aanwezige planten dienen ongetwijfeld gesnoeid te worden. De tuin is gemakkelijk bereikbaar, grenst aan straat.

Ophogen van de tuin

Wij willen graag de tuin laten ophogen met 10 cm. De tuin is 33 m2. Er is geen achterom.

Tuin ophogen met tempex en renoveren

Ik wil mijn voortuin (6 x 2 meter) en achtertuin (6 x 10.3 meter) laten verhogen met EPS blokken. De tuin heeft verzakking van 30 cm tot 50 cm. Na verhogen wil ik de volledige tuin laten renoveren. Het gaat om nieuw tegels, schuur, schutting en meer.

Achtertuinen afgraven en afvoeren

Het gaat om het afgraven van 2 aansluitende tuinen bij 2 nieuwbouwwoningen. Omvang is (ongeveer) 53 m2 en 57 m2. Er moet 15 cm worden afgegraven. Er is een doorgang naar de tuinen van 2 meter, dus er kan met groter materieel gewerkt worden. Grond moet ook afgevoerd worden.

Composiet vlonder aanleggen

Ik zoek een partij die al mijn terrasplanken kan vervangen. De terrasplanken zijn kromgetrokken en zien er niet uit. We willen graag weten hoeveel het ongeveer gaat kosten om de oude planken te verwijderen en composiet planken te leggen. Zoals u op de foto´s kunt zien loopt het terras schuin toe. De grootste breedte is ongeveer 2.80 meter. En de lengte is ongeveer 10 meter. Ook de planken op de trap moeten worden vervangen.

Ophoging van de voor- en achtertuin

Ik wil de voor en achtertuin laten ophogen door verzakking + plaatsing van schuttingdelen + poort. Achtertuin 40 m2, 10 cm ophogen Parkeerplek 16 m2 ophogen en af laten lopen naar de straat. Voortuin 20 m2 ophogen plaatsing 3 schuttingdelen en poort ( niet in beton gegoten ivm verzakking in wijk )

Tuinschermen plaatsen

10 meter tuinscherm

Tuin deels bestraten

Ik zoek een partij die onze grote bloembakken met bomen kan verwijderen en afvoeren en dit gedeelte vervolgens opnieuw kan bestraten. Dit betreft ongeveer 15 m2. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin uitgraven en vullen met zand

Wij hebben een nieuwbouw huis. De tuin van ongeveer 55 m2 moet uitgegraven worden en worden gevuld met zand, daarnaast moet het ook geëgaliseerd worden. Uiteindelijk wil ik ook dat deze 55 m2 betegeld wordt. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin laten renoveren

Verhogen Tegels leggen Schutting plaatsen Leeghalen.

Tuin afgraven

Tuin moet afgegraven worden 15cm en afgevoerd 46m3 moet genoeg zijn voor 7m3 wij zullen zelf ophogen en bestraten zand en stenen staan er al

Nieuwbouwtuin afgraven en zand storten

Onze nieuwbouwtuin graag afgraven en zand storten zodat deze klaar is om betegeld te worden.

Buxushaag vervangen door ander soort haag

De buxus haag van circa 14 meter en circa 120 cm hoog is aangetast door door de rups dus ik wil deze laten verwijderen. Hierna zal er of een nieuwe haag geplaatst moeten worden of een houten schutting van 120 cm hoog. Graag zou ik voor beide de kosten en mogelijkheden willen weten.

Deel van de tuin bestraten en elektra aanleggen

Oude vlonders verwijderen ipv daarvan bestraten met grote tegels. Op 3 plekken kabels trekken voor buitenverlichting. Langs de serre grindbakken voor waterafvoer plaatsen en ca 6 meter tuinhek plaatsen.

Tuinschermen plaatsen

De lengte van de tuin is 10,40 meter. Het gaat om het plaatsen van tuinschermen en palen. Wil u contact met mij opnemen zodat ik weet hoeveel schermen en palen ik moet bestellen. De tuinscherm die ik wil is 180 bij 180 cm.

Tuinen afgraven en ophogen met zand

Het gaat om meerdere tuinen. Nieuwbouwwoningen van een blok met ongeveer 5 tuinen aaneengesloten willen wij laten uitgraven, afvoeren en met zand laten ophogen. Ik zou hiervoor graag een offerte willen ontvangen. Ook wil ik een aparte offerte voor het plaatsen van schuttingen ontvangen. Ik voeg hierbij de afmetingen van de schutting en de tuinen. Breedte van elk tuin is 5,4 meter en de lengte is ongeveer 12 meter. Alle schuren zijn 3 x 2 meter.