Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Schiedam of directe omgeving.

1190 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleg terras, borders, walbeschoeiing, steiger en snoeiwerk, tuin aanleggen (grond, tegelwerk en gazon), complete tuinaanleg, aanleg nieuwe tuin, nieuwe tuinaanleg, voor- en achtertuin renovatie, nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen, tuin opnieuw aanleggen en schutting plaatsen, tuinaanleg aan ecologische zone, tuin en bestrating aanleggen, grote tuin aanleggen, tuin opnieuw bestraten, nieuwe tuin maken en ontwerpen, tuin egaliseren en renoveren, tuin bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Schiedam:

Verwijderen van borders

1 border verwijderen en 1 border smaller maken en bestraten

Achtertuin renoveren

De tuin is ongeveer 42 m2 groot waarvan ongeveer 32 m2 tegels. De tuin dient ongeveer 30 cm opgehoogd te worden. Hiernaast wil ik een schutting van ongeveer 7 m laten leveren en plaatsen. Tuin entree renoveren of vervangen. Aanwezige planten dienen ongetwijfeld gesnoeid te worden. De tuin is gemakkelijk bereikbaar, grenst aan straat.

Ophogen van de tuin

Wij willen graag de tuin laten ophogen met 10 cm. De tuin is 33 m2. Er is geen achterom.

Tuin ophogen met tempex en renoveren

Ik wil mijn voortuin (6 x 2 meter) en achtertuin (6 x 10.3 meter) laten verhogen met EPS blokken. De tuin heeft verzakking van 30 cm tot 50 cm. Na verhogen wil ik de volledige tuin laten renoveren. Het gaat om nieuw tegels, schuur, schutting en meer.

Achtertuinen afgraven en afvoeren

Het gaat om het afgraven van 2 aansluitende tuinen bij 2 nieuwbouwwoningen. Omvang is (ongeveer) 53 m2 en 57 m2. Er moet 15 cm worden afgegraven. Er is een doorgang naar de tuinen van 2 meter, dus er kan met groter materieel gewerkt worden. Grond moet ook afgevoerd worden.

Composiet vlonder aanleggen

Ik zoek een partij die al mijn terrasplanken kan vervangen. De terrasplanken zijn kromgetrokken en zien er niet uit. We willen graag weten hoeveel het ongeveer gaat kosten om de oude planken te verwijderen en composiet planken te leggen. Zoals u op de foto´s kunt zien loopt het terras schuin toe. De grootste breedte is ongeveer 2.80 meter. En de lengte is ongeveer 10 meter. Ook de planken op de trap moeten worden vervangen.

Ophoging van de voor- en achtertuin

Ik wil de voor en achtertuin laten ophogen door verzakking + plaatsing van schuttingdelen + poort. Achtertuin 40 m2, 10 cm ophogen Parkeerplek 16 m2 ophogen en af laten lopen naar de straat. Voortuin 20 m2 ophogen plaatsing 3 schuttingdelen en poort ( niet in beton gegoten ivm verzakking in wijk )

Tuinschermen plaatsen

10 meter tuinscherm

Tuin deels bestraten

Ik zoek een partij die onze grote bloembakken met bomen kan verwijderen en afvoeren en dit gedeelte vervolgens opnieuw kan bestraten. Dit betreft ongeveer 15 m2. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin uitgraven en vullen met zand

Wij hebben een nieuwbouw huis. De tuin van ongeveer 55 m2 moet uitgegraven worden en worden gevuld met zand, daarnaast moet het ook geëgaliseerd worden. Uiteindelijk wil ik ook dat deze 55 m2 betegeld wordt. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin laten renoveren

Verhogen Tegels leggen Schutting plaatsen Leeghalen.

Tuin afgraven

Tuin moet afgegraven worden 15cm en afgevoerd 46m3 moet genoeg zijn voor 7m3 wij zullen zelf ophogen en bestraten zand en stenen staan er al

Nieuwbouwtuin afgraven en zand storten

Onze nieuwbouwtuin graag afgraven en zand storten zodat deze klaar is om betegeld te worden.

Buxushaag vervangen door ander soort haag

De buxus haag van circa 14 meter en circa 120 cm hoog is aangetast door door de rups dus ik wil deze laten verwijderen. Hierna zal er of een nieuwe haag geplaatst moeten worden of een houten schutting van 120 cm hoog. Graag zou ik voor beide de kosten en mogelijkheden willen weten.

Deel van de tuin bestraten en elektra aanleggen

Oude vlonders verwijderen ipv daarvan bestraten met grote tegels. Op 3 plekken kabels trekken voor buitenverlichting. Langs de serre grindbakken voor waterafvoer plaatsen en ca 6 meter tuinhek plaatsen.

Tuinschermen plaatsen

De lengte van de tuin is 10,40 meter. Het gaat om het plaatsen van tuinschermen en palen. Wil u contact met mij opnemen zodat ik weet hoeveel schermen en palen ik moet bestellen. De tuinscherm die ik wil is 180 bij 180 cm.

Tuinen afgraven en ophogen met zand

Het gaat om meerdere tuinen. Nieuwbouwwoningen van een blok met ongeveer 5 tuinen aaneengesloten willen wij laten uitgraven, afvoeren en met zand laten ophogen. Ik zou hiervoor graag een offerte willen ontvangen. Ook wil ik een aparte offerte voor het plaatsen van schuttingen ontvangen. Ik voeg hierbij de afmetingen van de schutting en de tuinen. Breedte van elk tuin is 5,4 meter en de lengte is ongeveer 12 meter. Alle schuren zijn 3 x 2 meter.

Vervangen van tuinschermen

Vervangen tuinschermen vanwege stormschade. Graag z.s.m. afspraak voor offerte o.b.v. "Schutting royal recht 180x180cm" incl. Zelfde soort schuttings-/tuinpalen.

Onderhoud aan heggen

Huidige heggen zijn verrot en zo groot gegroeid dat deze niet meer te onderhouden zijn. Verder staat er een meidoorn boom in de heg welke verwijderd moet worden, is mooie gezonde boom die herplant mag worden door aanbieder. Hiervoor in de plaats de helft nieuwe heg en voor de helft wilgentenen (delen ) leveren en plaatsen. Westzijde is erfscheiding van ongeveer 10 meter. Oostzijde is padzijde van ongeveer 8 meter met toegangshekje. Graag offerte zo opbouwen zodat koste westzijde (erfscheiding) en oostzijde apart inzichtelijk zijn omdat buren van erfscheiding meedoen. Uitvoering vanaf eind mei '18

Tuin ophogen en grasmatten aanbrengen

Ongeveer 45 m2 en de tuin met ongeveer 15 cm verhogen

Tuin leegruimen

De borders van onze tuin willen we geruimd hebben. De oppervlakte is ongeveer 20 m2. Hier dient de grond te worden geëgaliseerd en nieuwe tuinaarde gestort. Ook hebben we een kleine grasmat, ongeveer 4 x 4 meter, die vervangen moet worden door nieuwe graszoden. Alles moet ook afgevoerd worden. Onze tuin is bereikbaar via de straat of achterom, wij hebben een hoekwoning.

Boomstronken verwijderen

Ik wil graag 3 boomstronken uit de tuin verwijderen. Bereikbaarheid misschien moeilijk, indien geen kleine machine. Boomstronken tussen 30-40 cm.

Achtertuin renoveren

Ik wil een boom weghalen en de tuin opnieuw betegelen. De tuin is ongeveer 35 m2. De boom veroorzaakt wortelgroei en daarom wil ik de boom weghalen tenzij dit verholpen kan worden op een andere manier. De boom is ongeveer 6 meter hoog. Ik heb een achterom, maar de vakman moet door een poort.

Tuin ophogen

Wij willen graag onze tuin 50cm opgehoogd hebben, de tuin is 5,5x11 meter. Het liefst zouden we ook de schuttingen mee omhoog hebben. De tuin is erg verzakt en wij zelf hebben dit huis sinds een jaar. Het leeghalen van de tuin kunnen wij zelf doen (misschien kan het zand over de oude tegels heen? ) en tegels leggen kunnen wij ook zelf. Het beste is als het opgespoten kan worden ivm met de hoeveelheid zand. Ik heb mij laten vertellen dat er ongeveer 30m3 zand in gaat. De vlonder die u op de foto ziet, willen wij eruit hebben en dan het zand zo hoog als dat hebben. Graag verneem ik uw prijsopgave.

Omgewaaide schutting vervangen

Met storm vorige week is schutting omgewaaid en ook echt kapot. Er moeten 4 nieuwe panelen geplaatst worden en ook nieuwe palen erbij. De oude schutting en palen verwijderen en nieuwe plaatsen