Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Schiedam of directe omgeving.

1186 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: twee nieuwbouw tuinen aanleggen, complete tuinrenovatie, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen, tuin renoveren en terrasoverkapping plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Schiedam:

Tuin uitgraven.

. Wij hebben een nieuwbouw huis. De tuin van ca 55m2 moet uitgegraven en worden gevuld met zand. In overleg misschien ook tegelen. Het is een tussenwoning welk dmv een pad 10 meter van de straat is.

Tuin laten renoveren

Verhogen Tegels leggen Schutting plaatsen Leeghalen.

Tuin afgraven

Tuin moet afgegraven worden 15cm en afgevoerd 46m3 moet genoeg zijn voor 7m3 wij zullen zelf ophogen en bestraten zand en stenen staan er al

Nieuwbouwtuin afgraven en zand storten

Onze nieuwbouwtuin graag afgraven en zand storten zodat deze klaar is om betegeld te worden.

Buxushaag vervangen door ander soort haag

De buxus haag van circa 14 meter en circa 120 cm hoog is aangetast door door de rups dus ik wil deze laten verwijderen. Hierna zal er of een nieuwe haag geplaatst moeten worden of een houten schutting van 120 cm hoog. Graag zou ik voor beide de kosten en mogelijkheden willen weten.

Deel van de tuin bestraten en elektra aanleggen

Oude vlonders verwijderen ipv daarvan bestraten met grote tegels. Op 3 plekken kabels trekken voor buitenverlichting. Langs de serre grindbakken voor waterafvoer plaatsen en ca 6 meter tuinhek plaatsen.

Tuinschermen plaatsen

De lengte van de tuin is 10,40 meter. Het gaat om het plaatsen van tuinschermen en palen. Wil u contact met mij opnemen zodat ik weet hoeveel schermen en palen ik moet bestellen. De tuinscherm die ik wil is 180 bij 180 cm.

Tuinen afgraven en ophogen met zand

Het gaat om meerdere tuinen. Nieuwbouwwoningen van een blok met ongeveer 5 tuinen aaneengesloten willen wij laten uitgraven, afvoeren en met zand laten ophogen. Ik zou hiervoor graag een offerte willen ontvangen. Ook wil ik een aparte offerte voor het plaatsen van schuttingen ontvangen. Ik voeg hierbij de afmetingen van de schutting en de tuinen. Breedte van elk tuin is 5,4 meter en de lengte is ongeveer 12 meter. Alle schuren zijn 3 x 2 meter.

Vervangen van tuinschermen

Vervangen tuinschermen vanwege stormschade. Graag z.s.m. afspraak voor offerte o.b.v. "Schutting royal recht 180x180cm" incl. Zelfde soort schuttings-/tuinpalen.

Onderhoud aan heggen

Huidige heggen zijn verrot en zo groot gegroeid dat deze niet meer te onderhouden zijn. Verder staat er een meidoorn boom in de heg welke verwijderd moet worden, is mooie gezonde boom die herplant mag worden door aanbieder. Hiervoor in de plaats de helft nieuwe heg en voor de helft wilgentenen (delen ) leveren en plaatsen. Westzijde is erfscheiding van ongeveer 10 meter. Oostzijde is padzijde van ongeveer 8 meter met toegangshekje. Graag offerte zo opbouwen zodat koste westzijde (erfscheiding) en oostzijde apart inzichtelijk zijn omdat buren van erfscheiding meedoen. Uitvoering vanaf eind mei '18

Tuin ophogen en grasmatten aanbrengen

Ongeveer 45 m2 en de tuin met ongeveer 15 cm verhogen

Tuin leegruimen

De borders van onze tuin willen we geruimd hebben. De oppervlakte is ongeveer 20 m2. Hier dient de grond te worden geëgaliseerd en nieuwe tuinaarde gestort. Ook hebben we een kleine grasmat, ongeveer 4 x 4 meter, die vervangen moet worden door nieuwe graszoden. Alles moet ook afgevoerd worden. Onze tuin is bereikbaar via de straat of achterom, wij hebben een hoekwoning.

Boomstronken verwijderen

Ik wil graag 3 boomstronken uit de tuin verwijderen. Bereikbaarheid misschien moeilijk, indien geen kleine machine. Boomstronken tussen 30-40 cm.

Achtertuin renoveren

Ik wil een boom weghalen en de tuin opnieuw betegelen. De tuin is ongeveer 35 m2. De boom veroorzaakt wortelgroei en daarom wil ik de boom weghalen tenzij dit verholpen kan worden op een andere manier. De boom is ongeveer 6 meter hoog. Ik heb een achterom, maar de vakman moet door een poort.

Tuin ophogen

Wij willen graag onze tuin 50cm opgehoogd hebben, de tuin is 5,5x11 meter. Het liefst zouden we ook de schuttingen mee omhoog hebben. De tuin is erg verzakt en wij zelf hebben dit huis sinds een jaar. Het leeghalen van de tuin kunnen wij zelf doen (misschien kan het zand over de oude tegels heen? ) en tegels leggen kunnen wij ook zelf. Het beste is als het opgespoten kan worden ivm met de hoeveelheid zand. Ik heb mij laten vertellen dat er ongeveer 30m3 zand in gaat. De vlonder die u op de foto ziet, willen wij eruit hebben en dan het zand zo hoog als dat hebben. Graag verneem ik uw prijsopgave.

Omgewaaide schutting vervangen

Met storm vorige week is schutting omgewaaid en ook echt kapot. Er moeten 4 nieuwe panelen geplaatst worden en ook nieuwe palen erbij. De oude schutting en palen verwijderen en nieuwe plaatsen

Schutting met deur zetten in tuin

Ik moet 2 schuttingen van 29,99 per stuk zetten in tuin en 1 schutting deur inclusief beslag scharnieren etc. Van 99,99 totaal materiaal kosten ben ik dus 159,97 kwijt ! Ik wil aub van u weten als u deze bij mij komt zetten in tuin hoeveel ben in totaal kwijt dus 2 schuttingen en 1 tuindeur graag bedrag en btw apart vermelden en eventueel hoeveel uur u bezig zult zijn

Houten grenen schutting plaatsen

Houten grenen schutting laten plaatsen. 5.70m breed en 2 meter hoog. Wegens de wind omgewaaid en kapot. Liefst zo snel mogelijk.

Tuinhek met stormschade repareren of vervangen

Vandaag heeft mijn schutting stormschade opgelopen. Ik wil deze laten vervangen ook omdat deze erg aan vervanging toe is. Schutting betreft een oppervlakte van 6 bij 5 vierkante meter. Ik wil dat dit door een vakman wordt gerepareerd en dat hij met mij overlegt welke schutting hij kan leveren.

Tuin in steeg ophogen

Ik heb een ruime tuin die grotendeels afgegraven is en voor dat deel opnieuw verhoogd dient te worden. Het gaat om een verhoging van circa 30-40 cm voor een oppervlakte van ongeveer 50 m2. Er zal ongeveer 30 kuub nodig zijn. Er dient ook een bandraster te worden gemaakt omdat de straat lager ligt. De tuin is alleen via een steeg van een kleine twee meter breed bereikbaar.

Schuttingsdelen van hardhout plaatsen

Het plaatsen van de hardhouten palen, 9 stuks, het plaatsen van 10 schuttingsdelen inclusief een poortdeur. De materialen zijn al aanwezig en er is geen erfafscheiding aanwezig.

Schutting vervangen na stormschade

Tijdens een hevige storm is onze huidige schutting grotendeels omgewaaid. We willen bij onze hoekwoning nu een hele nieuwe hout-met-beton schutting laten plaatsen van 2 meter hoog. Aan de voorzijde is de schutting 120 cm breed, haaks daarop staat een schutting van 17 meter lang met daarin een dubbele poort van in totaal 2 meter breed. Haaks hierop staat een schutting van 7,5 meter met daaraan grenzend een stuk van 5,5 meter breed. We willen de schuttingdelen van 19 planken, uitgevoerd in vuren of grenen. We hebben het omgewaaide deel al laten weghalen, het overige stuk van de schutting moet er nog uit. We laten de klus graag beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte. We hebben deze ook nodig voor onze verzekeringsclaim.

Tuin renoveren

Ik wil mijn hele tuin op laten knapen bestrating en schuttingen

Oude schutting vervangen door composiet schutting

Het betreft het verwijderen van houten schutting en het plaatsen van antraciet composiet schutting. Deze dient afgewisseld te worden met ongeveer 4 trelley schermen of betongaas van ongeveer 60 cm breed. De totale schutting zal ongeveer 17 meter lang worden en 1.80 meter hoog.

Oude schutting vervangen en vernieuwen

Wij willen de oude schutting (een lage onderschutting met een open pergola erboven) vervangen door een afgesloten dichte schutting (3 tuinschermen naast elkaar).