Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Schiedam of directe omgeving.

1247 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin renoveren, nieuwbouwtuin inrichten, kindvriendelijke nieuwbouwtuin, tuinhuisje plaatsen met overkapping in een achtertuin, nieuwe bestrating leggen in twee tuinen, nieuwe tuin, schuttingen (beton en hout) leveren en plaatsen, een waterput boren in de achtertuin, achtertuin opnieuw aanleggen, schuttingen leveren en plaatsen voor 5 woningen, terras aanleggen, plaatsen damwand en opvullen talud, schutting plaatsen voor 7 huizen, tuin afgraven en vullen met zand, afgraven, egaliseren en aanbrengen schoon zand en grond tuin 170 m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Schiedam:

Bestrating nieuwbouwhuis leggen

Graag laat ik de oprit van mijn nieuwbouw huis bestraten. Oprit en voorstraat: icey blue met onderbreking van vier 40 x 40 cm tegels. Zij en achtertuin: 60 x 60 cm tegels. Stenen en tegels zijn aanwezig. Alles is al opgehoogd met zand. Gaat in totaal om ongeveer 113 m2. Graag alleen bellen in het weekend!

onderhoudsvrije tuin aanleggen

We willen een bestaande tuin opnieuw laten betegelen waarbij ook een voormalig flora gedeelte bijkomt en een tweede gedeelte sterk wordt gereduceerd. tuin 32 m². Nieuwe tegels, huidige situatie uithalen en stuk van de tuin is verhoogd, er is een pad in het midden. planten en stenen grootste gedeelte mag eruit. Het zou fijn zijn als een vakman even langs kan komen om de situatie te bekijken en eventueel een schets kan maken voor een nieuwe kindvriendelijke tuin

Schutting plaatsen voor 7 huizen

Beste meneer, mevrouw, We willen met een aantal buren de schuttingen laten plaatsen in een klein nieuwbouwproject. Het betreft de volgende maten: de schutting aan de achterzijde: 310 cm de schutting tussen huis en schuur: 295 cm de lange schutting tussen twee tuinen: 715 cm de schutting bij huizen met uitbouw 595 cm. We zaten zelf te denken aan een houten schutting met betonnen tussenpalen. Ook zouden we niet alleen houten delen hebben maar ook bijv. een rooster waar planten tegen aan kunnen groeien. In de bijlage tref je een tekening aan van de situatie. In het geval van bouwnummer 8, 9, 10, 13 en 14 is een uitbouw van 1,20 en is de tuin 5,95 diep. In het geval van bouwnummer 11 en 12 is de tuin 7,15 diep. Graag zouden we een offerte ontvangen voor de schuttingen met bijv. grenen maar ook hardhout. Hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Tuinschutting plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van 6 betonnen palen antraciet met 5 bodemplaten en 5 schuttingen. Ik ontvang graag een offerte.

Buxushaag verwijderen

Ik wil mijn buxus haag van 20 meter laten verwijderen en laten afvoeren. De locatie is makkelijk toegankelijk, de haag start in de voortuin en loopt tot aan de zijkant van het huis.

Tuinrenovatie

wij willen graag een tuin van ongeveer 55 m2 ophogen en laten betegelen en een schutting plaatsen van ongeveer 16 m2 9.00m hoek en ongeveer 6.50 op deze lengte een poort met hang en sluitwerk. Het voorwerk zal ik allemaal zelf doen.

Bestrating tuin

Ik wil graag mijn tuin aanleggen met tegelwerk. Het gaat niet om de gehele tuin, maar een gedeelte hiervan. Totale lengte is 7.70, maar ik wil ong. 5 meter laten leggen d.m.v. tegels. Breedte is 270. In de tuin ligt al 1 meter aan tegels. Dit zijn de standaard tegels. Graag ontvang ik een offerte.

Damwand of beschoeing plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een stalen, houten of kunststof damwand om de achterkant van onze tuin op te hoge deze ligt aan het water, tuin is 8 meter breed, de te overbruggen hoogte is ongeveer een meter. Zie foto's voor situatie

Complete tuin aanleggen

Voor onze nieuwbouwwoning willen wij de tuin laten aanleggen. Het betreft achter-, zij-, en voortuin, totaal ca 325m2. Er is een tuinontwerp aanwezig inclusief materialenlijst en beplantingsplan. Betreft oa grondwerkzaamheden, beschoeiing, vlonder met trap en zitbanken, fietsoverkapping, schuifpoort, bestrating, pergola, gazon. Materialen deels zelf aanschaffen en deels door de hovenier te leveren, in overleg.

Het afgraven van een voor- en achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn voor- en achtertuin kan afgraven, ophogen en egaliseren. De voortuin is 550 bij 150 cm en de achtertuin is 550 bij 800 cm. Dit moet geëgaliseerd ten behoeve van keramische tegels.

Regelmatige tuinonderhoud voor een bedrijfsterrein

Ik ben opzoek naar iemand voor tuinonderhoud voor een bedrijfsterrein. Het gaat al gauw om zo'n 200 m2. Voornaamste: taken zijn struiken en bomen snoeien, en onkruid verwijderen op regelmatige basis.

Tuin afgraven en nieuw zand storten voor 7 woningen

Voor Blok 5 (7 Nieuwbouw woningen project Park Harga) bouwzand afgraven, en vervangen voor normaal zand om tuin te betegelen. Blok 5 bestaat uit de volgende tuin oppervlakten. - 3 woningen 41,5 M2 tuin - 2 woningen 60,5 M2 tuin - 2 woningen 75 M2 tuin.

Boom kappen

Ik wil graag een conifeer van 12 meter naast mijn huis laten verwijderen. Stronk kan blijven, de rest wel graag afvoeren.

Boomstronken verwijderen

Wij zijn opzoek naar iemand die boomstronken in onze tuin kan frezen. Er zijn ongeveer 10 wortels. Er zijn dunne en dikke wortels. We hebben het zelf geprobeerd, maar het lukt helaas niet. Afvoeren is niet nodig. Graag ontvangen we een offerte.

Tuinrenovatie

Ik wil mijn tuin ophogen met teelaarde en premium graszoden leggen + steeg ophogen 30 cm en gras leggen. Het is ongeveer 36 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Schutting leveren en plaatsen

Graag offerte (inclusief plaatsing, transport etc,) voor mijn tuin (nieuwbouw woning). Ene zijde van de tuin is 5,48 meter lang en de andere zijde is 8,35 meter lang. Ik zou graag zachthout zoals Douglas of Vuren willen hebben, 21 planen .

Tuin afgraven en vullen met ophoogzand

Het gaat om circa 25 m2. Mijn buren willen misschien ook meedoen. Gaat om een nieuwbouw woning.

Tuin renovatie

Ik wil mijn achtertuin (45 m2) ophogen (met 10 cm), de oude tegels verwijderen en afvoeren en het opnieuw bestraten. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Tuin renoveren

Ik wil mijn tuin leeghalen, betegelen en houten schuttingen (15 meter, met betonnen palen en betonnen onderkant) plaatsen. Tuin is 9 bij 5 meter.

Gehele tuin renoveren

Tuin moet circa 30 cm opgehoogd worden afmeting circa 6x6 meter. Is circa 10 m3 zand. Er moet een bekisting rondom tuin gemaakt worden liefst met azobe planken voor afrastering\bekisting buren en steeg aan achterkant. Bestraten met nieuwe tegels en plantenbak mee verhoogd worden zie foto's. Nieuwe schuttingen geplaatst worden inclusief deur naar de steeg. Ook voor de schuttingen azobe palen.

Schutting leveren en plaatsen

Ik wil een eenvoudige maar stevige schutting (vuren hout met harde houten palen) van ongeveer 29 meter en 2 hoeken laten leveren en plaatsen. Zonder deur of poort. Men kan zo aan de klus beginnen.

Ophogen en opnieuw bestraten

De tegels in de achtertuin dienen te worden verwijderd. De tuin dient te worden opgehoogd, geëgaliseerd en de tegels terug gelegd. De oppervlakte is ongeveer 60 m2 en te bereiken via een brandgang.

Tegels verwijderen en nieuwe plaatsen

Ik wil mijn oude tegels verwijderen en afvoeren. En vervolgens nieuwe tegels plaatsen. Het gaat om ongeveer 55 m2.

Tuin afgraven, afvoeren en ophogen met zand

Op korte termijn wil ik mijn tuin geheel bestraten. De tuin heeft een totaal oppervlakte van 52m2 die nu voor een gedeelte is bestraat en een gedeelte met graszoden. Diepte van uitgraven zal 10 of 15cm zijn. Hopelijk heeft u de tijd om de volgende diensten uit te leggen en een offerte op te stellen; 1. Grond(=schoon) uitgraven en afvoeren; aarde en gras 2. Zand ophogen/spuiten

Verwijderen boomstronken Plataan

Het gaat om het verwijderen van twee boomstronken Plataan. De boom zelf is al verwijderd. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!