Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor conifeer verwijderen en afvoeren:

Conifeer verwijderen en afvoeren

Conifeer van 9 meter verwijderen.
Onze klant uit Rozenburg (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor conifeer verwijderen en afvoeren uit heel Nederland:

Kappen van een boom

Onze conifeer is dood en we mogen hem kappen. Hij is 14 meter. Diameter 42 cm. Hij staat tegen de schutting en er staan nieuwe planten omheen. We zoeken een partij die de boom kan verwijderen en afvoeren.

Conifeer om laten hakken

Omhakken van een conifeer die voor het huis staat. Hoogte plm 16 meter. (Een paar meter boven de nok van het huis. ) Diameter plm. 40 cm. Tevens verwijderen wortels.

Boomstronken verwijderen

Wij hebben een 12 tal bomen omgezaagd en zijn op zoek naar iemand die de stronken en wortels kan verwijderen. Gemiddelde diameter van de bomen is 20-30cm. Zijn conifeer achtige bomen volgens mij. Bij voorbaat

Grote conifeer weg laten halen

Naast de woning staat een boom van ongeveer 10 meter hoog met een diameter van de stam van 20 cm. De boom dient te worden gerooid en het groenafval afgevoerd. Voorlangs is er een openbare weg aanwezig, echter éénrichtingsverkeer. De voorkeur voor het verwijderen gaat naar de eerste 2 weken van juli.

Boomstronk met wortels verwijderen

Was een conifeer met 2 wortels nog recht naar beneden. Ik krijg deze niet verwijderd. Zou graag weten wat het kost.

Conifeer verwijderen

Boom volledig verwijderen, de stronk mag blijven staan (1 meter hoog). De boom is circa 16 meter hoog en bestaat uit (gesplitst) 4 stammen die recht omhoog gaan. Zie ook de bijgesloten foto. Wat kan zoiets gaan kosten?

Stronken verwijderen

Graag ontvang ik een offerte in 3 delen voor het verwijderen van onderstaande. 1. Twee stronken (conifeer) in achtertuin. Diameter ca. 35-40 cm. Doorgang poort circa 90 cm. 2. Twee stronken in voortuin (conifeer). Diameter circa 10 cm. 3. Serie stronken (circa 12) van de oude hek (taxus?). Diameter circa 3-5 cm en twee van 10 cm. Graag hoor ik wat de afzonderlijke en de totaalkosten zijn.

Conifeer kappen en verwijderen

Conifeer staat in voortuin. Langs wandelpad is een klein weggetje. Omringd door huizen zeer dichtbij. Ongeveer 10 meter hoog. Bij de grond omtrek: 2,10 meer dan 1,50 meter.

Twee hagen en een boom verwijderen

In onze achtertuin graag twee hagen van 12.20 meter en 8.80 meter verwijderen en een conifeer van circa 7-8 meter hoogte. Wij hebben geen achterom. De vakman dient het puin ook af te voeren.

Hoge conifeer verwijderen en afvoeren

In onze achtertuin staat een hoge conifeer, 4 a 5 meter hoog. Deze conifeer is te groot, wordt bruin en valt bijna uit elkaar. We zoeken iemand die deze kan verwijderen en afvoeren.

Partners

Partners van Casius