Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterput slaan in de tuin:

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterput laten slaan in mijn tuin voor het besproeien van de planten, Ik vraag me af hoeveel dat zou kosten. Inclusief pomp en exclusief pomp. Het gaat om een binnentuin van +/-800 m2. Hoe diep de pomp moet weet ik niet, maar het zal niet heel diep zijn. Het is goed bereikbaar, we hebben een poort.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterput slaan in de tuin uit heel Nederland:

Waterput slaan of spuiten

ik wil graag een prijs voor waterput te maken bij een huis voor de tuin te beregenen alleen prijs voor de put slaan met mantelbuis of andere dingen die er in moeten zitten. water pijl is ongeveer 1.5 meter dus de put zal denk ik 6 tot 8 m diep moet zijn dat hoor ik wel van jullie. heb ongver 4 tot 5 M3 per uur nodig. graag jullie advies hierover

Grondwaterput in de tuin slaan

Wij zijn op zoek naar een waterput voor sproeien tuin met pomp etc. e.e.a in overleg.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Betreft een waterput voor drinkwater, als alternatief voor aansluiting op het waternet. De tuin hoort bij een oud huis uit 1890 en heeft daarom een "man-gat" met daarin onze water-hoofdkraan en water-meter. Het zou natuurlijk ideaal zijn als de punt op die plek geslagen kan worden. We denken dat (vanwege de benodigde diepte omdat we drinkwater willen) een hydrofoorpomp nodig zal zijn (maar we laten ons graag informeren). Wij willen ook graag ondersteuning bij het aanvragen van de vergunning, KLIC-meldingen en andere door overheden gestelde vereisten. Tevens moet er een voorziening komen waarmee zowel de pomp/put alsook het leidingnet water blijft aanvoeren aan onze woning. Laten we bespreken hoe dat zou moeten en kunnen werken. De (potentiële) opdracht is dus wel iets meer dan alleen maar het slaan van de put. We horen graag van u.

Waterput slaan

Graag vrijblijvende offerte voor het slaan van een waterput voor tuin Het grondwater op ongeveer 5 meter

Waterput in een wei aanleggen

Ik wil een waterput in de wei laten slaan. Ik zoek een specialist die dit voor mij kan aanleggen. De wei is zeer goed bereikbaar.

Waterput slaan voor tuinberegening

Wij hebben op dit moment een put, maar die geen water meer geeft en waarschijnlijk dicht geslipt is, want wanneer wij de slang op de put aansluiten komt er minder water uit, dan wanneer wij het op de kraan aansluiten. We weten niet of jullie die weer zouden kunnen repareren of moeten we toch aan een nieuwe denken? We gebruiken hem voor privé gebruik. En dan zouden we graag de kosten horen. De tuin is 20 bij 10 m (200 m2).

Waterput slaan

wij hebben een diepe achtertuin en zouden daar graag een watervoorziening hebben in de vorm van een pomp waar we de planten mee water kunnen geven

Waterput in de tuin laten slaan

Ik zoek een specialist voor de aanleg van een werkende waterput in mijn tuin. De levering en aansluiting van een pomp et cetera graag in onderling overleg. De tuin is 400 m2 groot en zeer goed bereikbaar

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Ik wil een waterput aan leggen voor 4000 a 6000 liter per uur, tuin is toegankelijk voor kleine graafmachines, grote weet ik niet zeker

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Ik wil een bron in mijn tuin hebben om te sproeien en meerdere sproeipunten tegelijk aan te hebben. Wie kan me daar aan helpen.