Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor poort vervangen met een half scherm ernaast:

Poort vervangen met een half scherm ernaast

Ik wil een poort met slot vervangen. Deze is nu van hout, dat zou ik weer willen. Daarbij hoort er een halve scherm met 2 palen erbij en deze moet ook vervangen worden. Graag afvoeren. De breedte en lengte is totaal iets meer dan 2.00 bij 2.00 meter.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor poort vervangen met een half scherm ernaast uit heel Nederland:

Schutting vervangen

Graag vervangen van huidige stalen/houten schutting. Afvoer van de oude schutting is in overleg. Totale lengte van de schutting is 18 meter waarvan 1 meter voor de poort. Het liefst materiaal van douglashout, maar sta open voor alternatieven (wel graag hout). De huidige schutting heeft een breedte van 2,50 tussen de palen. We wonen in een hoekwoning, dus de tuin is makkelijk te bereiken.

Poort vervangen 2 tuinen

Wij ontvangen graag offerte voor vervanging van de tuinpoorten, samen met onze buren. De totale breedte van schuur tot schuur is circa 470 cm. De huidige linker poort is 100 cm breed en de rechter poort 90 cm. In de nieuwe situatie willen wij rechts een bredere poort wij dachten aan circa 110 cm. Op dit moment hebben beide poorten een aparte bovenbalk. Dit mag een doorlopende bovenbalk worden van schuur tot schuur. Graag laten wij de poorten door u verwijderen. Naar de stort brengen doen wij zelf. Wellicht valt u op dat de schutting tussen beide tuinen niet geheel tot de poort doorloopt. Dit is een bewuste keuze. Dit blijft zo, er blijft een doorgang tussen beide tuinen.

Muur slopen en houten / beton schutting plaatsen

Mijn huidige stenen muur (+/-12 meter) is niet meer betrouwbaar, ik wil deze vervangen voor een hout / beton schutting. Daarnaast willen de buren (is een erfscheidingsmuur) ook een bestaande houten schutting (=/-6m) vervangen aan hun andere kant. Het gaat hier om: - Slopen en afvoeren bestaand stenen muur inclusief ondergronds deel (niet gefundeerd). - Waterdicht afwerken zijkant serre van de buren. - Plaatsen schutting 12 m inclusief deur + 6 meter (liggende houten delen met beton onderplaat en palen) - Schutting (deur)aansluiten op bestaande houten schutting (deze zal wel ong. 30cm ingekort moeten worden) - Evt. herstellen tegelwerk (aan beide zijden van de muur is het tegelwerk strak aansluitend, dus waarschijnlijk zal dit gedeeltelijk verwijderd moeten worden om het ondergrondse gedeelte van de muur te verwijderen.) Detail: de achter tuin is bereikbaar door een poort (90 cm) of over een aan de weg gelegen buitenmuur (2m).

Schutting en poort plaatsen

Mijn schutting valt uit elkaar en zal vervangen moeten worden. Ik ben opzoek naar een partij die een betaalbare houten schutting kan leveren en plaatsen inclusief poort over 1 zijde van de tuin. Dit zal 6 meter lang worden.

Composiet schutting plaatsen

Graag laat ik samen met de buren een composieten schutting rond de 5 meter plaatsen. De huidige schutting breken wij zelf af. De poort hoeft niet vervangen te worden, het gaat echt om de scheiding tussen mij en de buren. Eind juli wil ik graag beginnen.

Dakpannen vervangen & dakisolatie plaatsen met advies

Ik ben opzoek naar iemand die de dakpannen van mijn 2 onder 1 kapwoning kan vervangen en direct dakisolatie kan plaatsen. Het gaat om een puntdak van een huis uit 1905/ 1910. Het is de vraag of het beter is om het dak vanuit binnen of vanuit buiten te isoleren, hier zou ik graag advies over willen ontvangen, ook wat beter is qua rendement en prijs. Op de zolder is een soort vliering waar je wel kan staan. Het huis is 9 m diep en 5 m breed, het dak durf ik niet te zeggen. Naast het huis is een poort, daar kan indien een ladder of stijger geplaatst worden. Achterin de tuin of voren vanaf de stoep kan het ook. Als het voor de winter kan, zou dat super zijn.

Nieuwe schutting plaatsen en verwijderen oude

Graag laat ik mijn houten schutting van 11 meter lang en 6 meter breed vervangen voor een nieuwe houten schutting. Dus graag een offerte voor 1 kant van 11 meter lang en 6 meter breed, inclusief een poort die aan de 6 meter vast komt. De poort zal 90 cm breed zijn. De oude schutting laat ik graag door u verwijderen. Ik kan een foto of video van de tuin doorsturen.

Nieuwe schutting plaatsen + verwijderen oude

Ik wil een schutting laten zetten en de oude weg laten halen, gaat om 4.31 m. Graag de nieuwe schutting van hout. Poort is aanwezig, deze hoeft niet vervangen te worden. We zouden het met de buren doen, dus daarmee moeten wij overleggen.

nieuwe tuinpoort

Wij willen onze oude tuinpoort laten vervangen door een nieuwe tuinpoort die zowel van binnen als van buiten te openen en te sluiten is. De afmetingen voor de poort zijn 100 cm en tussen 1,80 m. Gewenste materiaal voor de poort is hout. De oude poort graag afvoeren. Poort is goed bereikbaar.

Schuttingdeur/tuindeur vervangen

De schuttingdeur/tuindeur moet geheel vervangen worden. Het liefst zelfde materiaal als schutting met goed slot. Makkelijk toegankelijk via brandgang. Ik ben op zoek naar grenen harthouten deur en cilinder. Daarnaast ben ik opzoek naar een partij die de huidige poort kan demonteren en afvoeren.

Partners

Partners van Casius