Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor riet verwijderen:

Riet verwijderen

Graag laat ik het riet verwijderen uit de sloot. In de sloot moet het riet verwijderd worden inclusief het grootste gedeelte van de wortels. Het gaat om ongeveer 150 meter slootkant waar ongeveer 2 meter riet staan. De sloot zelf is ongeveer 2 meter breed en goed begaanbaar voor een kraan. Sloot ligt tussen panden in. Graag het riet afvoeren. Er is makkelijk bij de sloot te komen, het is op een industrie terrein. Tussen de gebouwen zit de sloot, daar kan langs gereden worden.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor riet verwijderen uit heel Nederland:

Riet verwijderen

Aan de overkant van mijn stijger staat een rietkraag. Deze is te bereiken vanaf de overkant en vanaf mijn stijger. Graag wil ik dit definitief laten verwijderen. De kraag is ongeveer 5 meter breed en 1 meter diep.

Riet definitief verwijderen

In de sloot aan de achtertuin van onze huis groeit riet (oppervlak 6m * 1,5m, totaal rond 9m2). We willen dit riet graag definitief verwijderd hebben. De achtertuin is bereikbaar via het huis.

Riet verwijderen

Ik zoek een hovenier voor het definitief verwijderen van riet in/langs de sloot. Het betreft ongeveer 10 meter. Graag het riet definitief verwijderen en afvoeren

Riet verwijderen uit sloot in achtertuin

Ik zoek iemand die 11 meter rietkraag in de sloot van onze achtertuin kan verwijderen en afvoeren.

Dak vervangen

Betreft oude woonboerderij met asbestdak en riet onder het asbest. Lengte dak is 25 meter, schuine dak is 11 meter lang, dakhelling is 30-45 graden. Gewenst is asbest verwijderen en nieuw dak installeren van dakpannen of dakpanplaten. Er moeten dakramen geplaatst kunnen worden in het dak ca. 6 stuks. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen, stalen dakplaten of dakpanplaten Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest

Riet verwijderen

In de sloot aan de voortuin van onze huis groeit riet. Stuk van 4 meter. We willen dit riet graag definitief verwijderd hebben.

Dakpannen vervangen door riet

Het verwijderen van bestaande dakpannen, dekken van dak en dakkapellen (3) met riet.

Riet verwijderen in/ langs sloot

Ik zoek een hovenier voor het definitief verwijderen van riet in/langs de sloot. Het betreft ongeveer 15 meter aan rit (18 m lang, maar 3 m zonder riet: foto in bijlage). Het riet dient afgevoerd te worden. Er is makkelijk vanaf ons huis bij het riet te komen, kan ook via het water benaderd worden.

Riet verwijderen

Ik wil riet laten verwijderen langs mijn woning. Het gaat om een stuk van ongeveer 40 meter lang en 1 meter breed.

Riet definitief verwijderen aan de slootkant circa 75 meter inclusief het plaatsen van worteldoek

Aan onze slootkant groeit riet en dit willen wij permanent verwijdert hebben. Dit is circa 75 meter. De schuine kant van de tuin willen wij graag laten bedekken met worteldoek en beplanten. Op bijgevoegde tuintekening, welke reeds volledig aangelegd is, is de slootkant te zien.

Partners

Partners van Casius