Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor riet verwijderen:

Riet verwijderen

Graag laat ik het riet verwijderen uit de sloot. In de sloot moet het riet verwijderd worden inclusief het grootste gedeelte van de wortels. Het gaat om ongeveer 150 meter slootkant waar ongeveer 2 meter riet staan. De sloot zelf is ongeveer 2 meter breed en goed begaanbaar voor een kraan. Sloot ligt tussen panden in. Graag het riet afvoeren. Er is makkelijk bij de sloot te komen, het is op een industrie terrein. Tussen de gebouwen zit de sloot, daar kan langs gereden worden.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor riet verwijderen uit heel Nederland:

(Draag) muur in appartement verwijderen

Het betreft het slopen en eventueel plaatsen van steun balk van een muurtje tussen woonkamer en daarnaast gelegen kamertje (2.8 op bouwtekening). Het muurtje aan de noordkant van kamer 2.8 was een dun muurtje van gipsblokken en heb ik zelf al gesloopt. De muur die nu gesloopt moet worden is van baksteen en 10cm dik. Het is een pand uit 1927 dus al vrij oud. Ik heb in kamertje 2.8 het plafond helemaal gestript (er zaten gisplaten met daaronder een stuclaag op riet). De balken zijn 8 x 23 cm met een HoH van 70cm. Ze lopen door van de ene naar de andere buiternmuur en houden dus niet bovenop het muurtje op. Het is een appartement op de tweede en bovenste verdieping met daarboven alleen een plat dak van bitumen. De balken steunen m.i. alleen een beetje op het muurtje. Het is volgens mij niet echt een draagmuur, hoewel de balken er wel in lijken te rusten. Gaarne offerte voor de hele klus, dus slopen, balk plaatsen en eventueel advies over vergunning / bouwkundige berekening. De hele muur is 440 cm lang. De sloop van 400cm zou mooi zijn, maar ook met 300 cm ben ik al erg blij.

Riet verwijderen aan de slootkant bij 15 woningen

Riet laten verwijderen aan de slootkant van ca. 15 woningen.

Riet verwijderen met wortel

Graag wil ik aan de achterzijde van de tuin het riet aan de slootkant inclusief wortels laten verwijderen. De strook is ongeveer 15 meter lang en 2 meter breed. Het riet staat niet in het water maar aan de slootkant

Planten en begroeiing verwijderen

Graag laat ik olifant gras en riet verwijderen. Het gaat om 9 stuks, 18 stuks riet bosjes. Graag ook afvoeren.

Riet langs de waterkant verwijderen

Ik zoek een hovenier voor het verwijderen van riet in/langs sloot. Het betreft ongeveer 30 meter aan rit. Het riet dient afgevoerd te worden.

Beschoeiing laten plaatsen

Ik wil graag ongeveer 11 meter beschoeiing plaatsen. Vakman kan meteen beginnen, mogelijk wat riet verwijderen.

Riet verwijderen uit sloot

Onze achtertuin, 7 meter breed, ligt aan een sloot. De rietkraag wordt steeds voller en groeit steeds verder de sloot in, 1,5 à 2 meter diep. Ook komt overal in de tuin het riet op. We snoeien af en toe, maar daar lijkt het riet juist harder van te gaan groeien. We zouden er graag helemaal vanaf willen.

Riet verwijderen uit de vijver

Wij willen in de vijver al het riet laten verwijderen. De vijver is ongeveer 20 meter breed en 10 meter lang.

Riet verwijderen met wortels voorkant slootkant

Graag wil aan de voorzijde van de tuin het riet aan de slootkant inclusief wortels laten verwijderen. De strook is ongeveer 15 meter lang en 2 meter breed.

Rieten dak vervangen van woonboerderij

Ik wil het rieten dak laten vervangen van een woonboerderij. Het oppervlakte is 180 m2. Werkzaamheden betreft het verwijderen van het huidige dak, afvoeren en opnieuw met Riet bedekken.

Partners

Partners van Casius